Barbatul TAUR

buna.A trecut ceva timp de cand nu am mai postat un mesaj.Cred ca aceasta discutie a inceput sa fie mai deschisa,ceea ce e f bn.laura31c iti dau un sfat,dak te razbuni o sa devii exact ca el asa ca nu are rost,ignora-l si gata.Dak vei fi ca el crezi ca tu esti mai buna?
alecss cred ca dak am raspunde vreo 5 tauri ai face un sondaj,nu stiu dak ai nevoie de parerea mea,nusht dak am o varsta comparabila cu a sotului tau,dar incerc...Pai cum sa ne multumiti?In primul rand sa fiti aranjate si frumoase,sa dati dovada de inteligenta,sa stiti sa vorbiti,sa nu injurati,nu stiu,sa fiti fiinte carora li se potriveste calitatea de femeie,sa fiti rafinate,sincere,calme,naturale,elegante(sa nu fiti o oarecare printre celelalte femei),amuzante,sa stiti sa ne intelegeti,sa fiti mame bune si nu in ultimul rand sa va placa tot ce tine legat de eros+sex,sa nu flirtati cu alti barbati,sa nu ne neglijati,incercati sa pareti interesate de hobby-urile lor o sa fie fericiti,sa nu aveti vicii.Poate mai sunt multe,eu am spus ca nu cred in zodii si k poate asta isi doresc majoritatea barbatilor,dar eu sunt taur si asta m-ar multumi (cam multe nu?) . Pentru intrebarea cum sa pastram o casnicie nu sunt in masura sa-ti raspund nici in ceea ce priveste:,,unde gresim?''.
Aa,si e adev cu incapatanarea,dak ma contrazic,recunosc ca celalalt are dreptate doar dak are argumente f bune, rationale,altfel in niciun caz sau doar at cand ma lovesc cu capul de prag si era asa cum a zis el .
Daca vreti sa-i determinati sa faca ceva,ambitionati-i,puneti-le la indoiala abilitatile si ei o sa faca asta doar k sa va contrazica,iar voi obtineti ce vreti.La mine functioneaza mai mult k orice.
O zi buna tuturor!si vreau sa mai vad si alte pareri de la tauri pt a ajuta femeile de aici(poate iese ceva concludent)
DoubleV
Postat pe 7 August 2008 10:33
stim cu totii cum se discuta intre femei si itnre barbati... nu n u generalizez doamne fereste... nu am aceeasi parere despre toate femeile si toti barbatii, tine foarte mult de calitatea de om a fiecaruia in primul rand

poate ca am vrut sa explic intr-un fel de ce atatea defecte, care nu sunt neaparat legate de barbatul taur.

Trick: daca vrei sa faci un taur sa te innebuneasca in pat da-i de mancare intai, un vin bun, 15 minute si apoi sari pe el ;)

Postat pe 7 August 2008 14:56
DoubleV ai dreptate. L-am ignorat si surpriza m-a sunat. mi-a spui ca ii e dor de mine si sa ne vedem Asa ca am obtinut mai multe cu ignorul decat poate o faceam cu razbunarea. Platindu-i cu aceasi moneda nu fac decat sa-l ambitionez si mai tare. Salutari.
Laura76
Postat pe 7 August 2008 15:05
DoubleV... sincer si eu vreau aceleasi calitati binenteles puse la masculin pt. un barbat!!!!
Pai am analizat toate cerintele expuse de tine si ...corespund intr-u totul!!!
Glumesc ...cred ca as fi prea aproape de perfectiune....
Multumesc.
Ar fi interesant si sa ne spuneti ce nu tolerati intr-o relatie.
Si daca nu e fan bauturi ...vin??? Ce fac???
Pupici.
alecss
Postat pe 7 August 2008 15:58
Intreb inca o data:stie cineva ceva despre "varsator"?Apartin acestei zodii.
Ajunge cit i-ati farimitat pe "tauri"...cred ca toti "taurii" tusesc.Apropos: sotul meu e "taur".Nu-i iau apararea, dar cred ca toata lumea are parti bune si parti rele.Incercati sa-i intelegeti!
husni
Postat pe 7 August 2008 16:06
Pai fara suparare nu zice nimeni nimic despre varsatori pentru ca subiectul este barbatul Taur. Aici incercam sa aflat ce defecte, ce calitati si cum ne putem intelege cu iei si pe iei.
Laura76
Postat pe 7 August 2008 16:18
Scuze,Laura draga.Am vrut doar sa schimb putin subiectul.
husni
Postat pe 7 August 2008 16:40
Cred ca stiu ce nu place taurului... In primul rand nu-i place sa se certe, sa traiasca intr-o atmosfera tensionata, sa aiba discutii contradictorii, nu-i place starea de hartuiala si mai ales neobrazarea, oamenii nepoliticosi. E greu sa scoti din sarite un taur, rabda el multe dar cand ii ajunge.... Nu-i place lenea, nu-i place sa zaca, vrea mereu actiune, ceva nou. E fericit cand reuseste sa te faca sa zabesti, cand iti citeste multumirea pe chip.E in stare sa munceasca mult si din greu pentru un scop clar, nu e risipitor dar nici zgarcit cand e vorba de confortul lui si mai ales al alor lui. Iar daca ii arati cat de mult inseamna pentru tine efortul lui, e cea mai mare recompensa. Nu-i place indiferenta intr-o relatie, are nevoie de atentie, daca iubeste vrea acelasi lucru in schimb. Fatis, nu cu fitze.
Daca nu-i place vinul....nu stiu, trebuie sa-i placa ceva... Oricum, ii place sa fie el insusi, nu sa pretinda ca e altcineva..
Sigur sunt subiectiva.....ca fiecare de-aici...
zile bune
danaB
Postat pe 7 August 2008 20:10
Subiectul e BARBATUL TAUR deci nu ai cum sa-l schimbi cu tot respectul draga mea. Daaca ai observat tot despre tauri se vorbeste . Te pup.
Laura76
Postat pe 7 August 2008 22:32


Draga Dana ...iti dau dreptate.E adevarat ca nu-i place sa se certe...dar uneori si cearta e constructiva.Al meu sot e introvertit.
Problema e cam aiurea ...niciodata nu spune ca nu-i convine...ci asa cum bine ai mentionat tine in el ...nu riposteaza , dar cand simte ca nu mai poate ( cei din jur nu-si dau seama ca a ajuns la limita ...nu se plange) riposteaza dur ...merge in extrema ...nu mai da interlocutorului nici o sansa.
Aici eu , cel putin am pierdut.Nezicand nimic nu mi-am dat seama ca il deranja un anumit lucru.Finalul???Greu de inteles.Intr-o casnicie sau marog , relatie comunicarea e importanta , ori eu observ prin acest comportament lipsa comunicarii.uneori intuim si asta se intampla destul de des practic , nu uneori , dar cand ai si tu mai multe pe cap ...poate nu observi ca ai deranjat...
Stiu ca , probabil, multi vor spune ca trebuia sa-mi dau seama in atata timp ca nu-i convine ceva anume...dar recunosc ca aici eu am gresit .Iar despre faptul ca ii place sa fie el insusi ...nu stiu ce sa zic???
Am impresia din pacate ca poate afisa multeee fete.Si luptator pentru ce este al lui???Nu prea ...Imi pare rau ...nu generalizez , dar ignoranta pare sa fie arma cea mai rea pe care o poseda si din pacate pe care o foloseste din plin.Ce sa zic??? Poate am avut eu ghinion???Sau poate nu am stiut sa pastrez mai bine calitatile adevarate pe care le poseda si recunosc ...nu putine.
Zile minunate sa aveti !!!!
Zile minunate va doresc!!!!
alecss
Postat pe 7 August 2008 23:16
Dar ce zici de un berbecut? Are cornite, dar mai mici si mai sexi.Si pe urma, daca face pe nebunul cu tine, poti sa pui mana pe foarfeca si sa-l tunzi.

Postat pe 8 August 2008 07:15
Raspunsul este pentru monica,fata de la pagina 5.

Postat pe 8 August 2008 07:17
Suzuki, se certa intr-o zi cu nevasta-sa.Aia, dupa ce-l injura cum putu ea cu polonicul, Suzuki, incepu sa demoleze garajul, iar sotia, dormitorul conjugal.Si o tinura tot asa cu argumente si contra-argumente, pana prapadira toata casa in care locuiau.Trece pe acolo o vecina si o intreaba pe nevasta lui Suzuki.
-Ce s-a intamplat draga?A trecut o tornada peste casa voastra?
-Nu, draga, m-am certat cu idiotul de barbat al meu.
-Da, dar in loc sa-l demolezi pe el, vad ca ai demolat casa?Asta ce ti-a facut?
-Nimic.Dar nu-ti face probleme.Cearta este constructiva.Deja, pe masura ce o daramam pe prima, o si proiectam pe aceea pe care vreau sa o construiesc.

Postat pe 8 August 2008 07:26
Ciao
Frumos Vanghelis!!!!
Pe bune ...nu m-am gandit sa-mi demolez casa ...Era o chestie faina ...macar nu-mi "demolam" nervii.
Acum ca tot nu mi-am demolat casa fizic ...din pacate se va demola in acte.Da...am hotarat ca vreau sa-mi pastrez nervii ...nu de alta dar, la ora actuala valoreaza mai mult decat niste pereti.
Exact ati ghicit...intentez divort.
Renunt la coarne.
Asa ca, o voi spune sus si tare.Acesti barbati din aceasta perioada ...sunt minunati cand probabil stii cum trebuie sa-i pui in valoare , dar sunt si plini de ei cand cred ca au gasit ceva mai bun .
Nu zic ca au mai multe defecte decat altii...nuuuu, asa cum nici eu nu am mai multe calitati , dar cel putin am stiut sa-mi onorez familia si credeti-ma nu am renuntat niciodata la respect si iubire.
Am gresit oare ca mi-am daruit mai mult timp fiului nostru????
Am gresit ca am cerut explicatii ??? Am gresit ca mi-am dorit o familie unita ...cea de acum cateva luni???
Sau poate am gresit ca m-am nascut bruneta????
Am gresit ca am studii mai multe???Ca nu sunt secretara???
POate ...Dar prefer sa fiu eu insumi si sa lupt pentru ceva mai mult decat o aventura.
Imi cer scuze ...
Concluzionez spunand ca:toti avem si calitati si defecte.
Laura ...sper ca esti bine .
Cineva zicea aici ca e greu sa supravietuiesti langa acesti barbati.Asa este .Eu , renunt.
Si vreau sa va spun ca am gustat din plin din multele lor calitati.AU INTR-ADEVAR.MULTE CALITATI, dar nu cea de familisti.
Multa fericire tuturor.
Pupici.
alecss
Postat pe 8 August 2008 09:16
Da in sfarsit sunt bine. A dat Domnul sa ma linistesc . Si eu prefer sa-mi pastrez nervii si m-am saturat sa-i fac oarecum pe plac doar ca s afie bine. Renunt si eu , prefer o viata langa un om normal.
Laura76
Postat pe 8 August 2008 09:29
dana asa e ai citit cu adevarat taurul :) cel putin eu unul ma regasesc printre cele spuse de tine...

alecss...imi pare rau sa aud asta...nu-mi spune ca esti gemeni :)

Postat pe 8 August 2008 09:30
offf, si mie imi pare rau! Si ma incearca ganduri sumbre... Am trecut prin experienta ruperii unei relatii de lunga durata, cand am facut-o nu m-am gandit la zodie ci la ce NU mai vreau sa traiesc. Nu vorbesc cu mandrie despre asta dar nici nu-mi e rusine. Ce sa spun, atata timp cat crezi ca exista si oameni buni, adevarati cred ca poti sa ramai intreg si poti gandi, macar uneori, ca viata e frumoasa. tauri, berbeci, gemeni, fecioare... toti avem defecte. Atata timp cat cautam sa vedem calitatile la cel de langa noi si nu doar defectele, iubirea poate sa dureze si sa aduca mai multe zile bune decat rele. Sau macar asta imi doresc.
alecss, iti doresc sa treci cumva bine peste toate!
danaB
Postat pe 8 August 2008 12:28
Multumesc tuturor!!!

Ma gandesc ca nu va fi usor..
Sper sa regasiti in cei de langa voi doar calitati...cred ca e bine sa invatatm sa vedem dincolo de defecte.
La mine e cam tarziu.
Multa fericire tuturor.
Pupici.
alecss
Postat pe 8 August 2008 12:59
Pt.Laura:am observat.Saracii tauri
husni
Postat pe 8 August 2008 15:19
Da "saracii" incepe sa-mi fie mila de iei ( ma refer la cei cu mai multe defecte ca poate sunt si exceptii.....).Nu contesc ca au si calitati dar in afara ca sunt buni la munca ....nu vad altceva.
Laura76
Postat pe 8 August 2008 16:51
-Dragul meu,-il intreaba Suzuka pe Suzuki,-este adevarat ca esti nascut in zodia taurului?
-Da, draga mea.Dar de ce ma intrebi?
-Cand erai tanar si fara coarne, aratai mai bine.
-De ce spui asta draga mea?
-Pai am auzit-o pe nevasta lui Gigel, spunandu-i aseara la poarta lui barbatu-sau:
-Uite-l si pe baul ala de Suzuki.

Postat pe 9 August 2008 21:35
Super Vanghelis!!!
Parca dai viata discutiei.
Si hazliu si cu morala.
Stii, ai dreptate ...ma rog ...personajele tale au dreptate.
Cand era mai tanar sigur nu avea coarne ....acum am eu grija sa-i pun... ...
Nu am mai gasit calitati ...chiar daca o mai avea nu le vad din cauza muntelui de defecte.
Sunt rea. Sunt plini si de calitati.


Le sta asa de bine cu , coarneeeee!
Pupici.
alecss
Postat pe 10 August 2008 00:07
-Toti barbatii taur, au un singur cusur.-zise Suzuki.
-care?-intreba curios Gica.
-Se indragostesc de toreador, pe care il cer de nevasta.
-Bine, dar unde este cusurul?
-Faptul acesta, ii omoara.

Postat pe 10 August 2008 09:17
Datorita muncii mele din ultima perioada accesez destul de rar Internetul dar atunci cand o fac imi place sa citesc comentariile dar si sa particip, asa ca subiectul despre Taur m-a dus cu gandul la destul de recenta experienta din viata mea peste care, sincer, vreau sa trec, s-o ignor...dupa o casnicie IDEALA s-a intamplat ca sotul meu sa plece pe acel drum fara intoarcere...s-a intamplat ca sa cunosc un Taur, dupa un an si jumatate in care a reusit sa ma convinga ca va fi un sot bun si un tata tot atat de bun pentru copilul meu, am acceptat sa ramanem impreuna...dar luand aceasta decizie nu banuiam ca voi trai un adevarat calvar...toate opiniile voastre m-au facut sa retraiesc clipele pe care le doream uitate...a fost si bun si rau...familist convins dar sa beneficieze de o libertate totala...deciziile lui au fost cele mai bune...dotat cu inteligenta dar nu intotdeauna poziitiva...dorinta de a fi singur in compania cunostintelor lui, fie femei, fie barbati...vaicarindu-se mai tot timpul ca nu are noroc in viata, ca nu este inteles, ca toti vor sa profite de el...violent din toate punctele de vedere...uzeaza de minciuni atunci cand este prins asupra faptului si neacceptand adevarul...vanitosare si cu o parere foarte buna despre el...cu parti bune si rele, dar parca mai multe parti rele...au multa trecere la oameni dar dupa o perioada li se intoarce spatele...cam asta a fost experienta mea alaturi de un Taur... chiar si dupa despartirea noastra am fost singurul om la care a apelat in momentele lui cele mai dificile aducandu-mi aminte numai de momentele pozitive din perioada pe care am petrecut-o impreuna in speranta ca voi ceda si il voi ajuta...recunosc ca l-am ajutat de cate ori a avut nevoie gandindu-ma ca il ajut asa cum as ajuta un strain dar nu isi aducea aminte de mine decat atunci cand era la limita ...va las pe voi sa trageti concluziile tinand cont de faptul ca fiecare semn zodiacal are si parti bune si rele...adevarul este ca fiecare om paseste pe drumul vietii asa cum intelege singur sa treaca...viata este o experienta pe care noi toti trebuie s-o experimentam...o zi minunata va doresc la toti, Lorelei
Lorelei
Postat pe 10 August 2008 13:14
sunt cu un taur de aproape doi ani si in ciuda certurilor noastre...relatia noastra se mentine ca la inceput...e tandru si romantic...si ma accepta asa cum sunt...a renuntat la prieteni ca sa fie numai cu mine...si parca nu-mi vine sa cred ca se va schimba asa cum ziceti voi...ps:prietenul meu de doublev:D.va pup si va urez o zi placuta
zozolove
Postat pe 10 August 2008 19:34
Nici nu aveai cum sa il vorbesti pe Doublev de rau ( prietenul tau) Iti doresc sa nu te loveasca defectele lui peste inca un an . Succes, o sa ai nevoie.
Laura76
Postat pe 10 August 2008 23:53
Cei doi gemeni din burtica lui Suzi, discutau intre ei:
-O ele bebe...tu ce ai de gand sa faci?
-Ng,,,Inc...
-Am inteles.Dar dupa ce iti trece sughitul?
-Cred ca nu mai pot sa ma abtin.Ma nasc.Si pe urma, este si nasol aici, in garsoniera asta, in care nici macar nu poti sa te misti.Vreau ceva, cel putin cu doua camere.Dar tu?
-Bu...Bu...Eu mai stau.Daca ma nasc acum, inseamna sa fiu in zodia Taurului.Ori am tras si eu cu urechea cand mama vorbea pe net si spunea ca Taurii sunt niste animale periculoase,ba dupa ce sant si putin mai prostuti, au si coarne.Asa ca am sa cobor la statia urmatoare.

Postat pe 11 August 2008 07:34
Cred ca Laura a avut o experienta nu prea placuta cu un"taur".
Sincer imi pare rau, daca e asa.
Pa
husni
Postat pe 11 August 2008 10:59
Mi-a placut mult bancul scris de Vanghelis(cu gemenii)
Imi place cind scrii despre mitologie, dar din pacate nu pot conversa cu tine, deoarece nu am cunostinte.Esti f. subtil(a).
Multa bafta in ceea ce faci!
husni
Postat pe 11 August 2008 11:39
-Toti taurii arata bine.-spuse Suzuka prietenei sale.-Dar numai unul este Zeus, restul sunt niste boi amarati.

Postat pe 11 August 2008 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poker Texas hold'em-Casino Europa-Galati 5 De la: garbo103154 8 Martie 2010 11:33
Leoaica & Barbatul Fecioara 1 De la: DaMarkus09 3 Decembrie 2008 02:09
eu berbec,el capricorn 6 De la: garbo008226 29 August 2011 21:04
COMPATIBILITATE BARBAT BALANTA - FEMEIA SCORPION? 3 De la: leonard61 13 Mai 2010 13:28
Ea Taur- el fecioara? Merge sau ,,,cine e de vina ca scartaie? 4 De la: dor72_ 27 Decembrie 2011 18:51
Setari Cookie-uri