Barbatul TAUR

Salut! Nu stiu cum naiba am gasit discutia asta!!!!Am trait 9 ani cu un taur, dintre care o perioada casatoriti. Nu m-am gandit niciodata ca zodia ar putea sa fie atat de importanta. Am dat vina pe familia lui, pe prietenii lui... etc, dar niciodata pe ZODIE!!!Fatntastic, parca l-ati descris pe fostul meu sot. Egoist, orgolios, altruist numai cand urmareste vreun scop. Daca esti deasupra lui (mai ales intelectual) se panichiaza si se razbuna.O razbunare subtila si cruda care lucreaza mai ales la psihic(da, ai toate sansele sa ajungi la psihiatru)Teoretic, familist convins dar fara sa faca ceva in sensul asta, asteapta sa se intample de la sine, evident fara sa fie stresat apoi de grijile unei familii.Parti bune...da, altfel nu i-am iubi. Inteligenti, sarmanti, stiu sa se faca placuti cand vor.
anima
Postat pe 29 Noiembrie 2008 19:28
ANIMA BINE AI VENIT IN CLUBUL NOSTRU .
narcial
Postat pe 30 Noiembrie 2008 08:57
LAURA31C TE SALUT SI IMI CER SCUZE CA NU AM MAI INTRAT PINA AZI EU VREAU SA TI SPUN CA SCUZE NU MI AM CERUT DAR CRED CA A REALIZAT SINGURA CA NU ARE CE CAUTA IN DISCUTILE NOASTRE SI DACA NE GINDIM PTR TOTI FAMILIA ESTE IMPORTANTA SI VERISORI NU AU DEFECTE PTR CA FAC PARTE DIN FAMILIE ITI DORESC O DUMINICA FRUMOASA
narcial
Postat pe 30 Noiembrie 2008 09:02
nu stiu cum am ajuns aici.dar m-ati facut sa ma inscriu.tot ceeea ce ati spus despre barbatii tauri este ff adevarat.am trait cu unul vreme de 4 ani,si chiar ma intrebam daca eu sunt anormala de nu ne intelegem. de fapt ne intelegem dar numai cand vrea el.as avea nevoie de un sfat.

Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:21
am fost plecata timp de 6 luni de acasa. nu pot spune motivele ,doar ca ceea ce am facut a fost pentru amandoi.cand m-am intors avea pe alta.mi-a spus-o el insusi.am hotarat ca trecpeste asta atat timp cat nu mai are nici o legatura cu ea. realitatea e ca el a renuntat la mine pt. ea. m-a trimis la parintii mei sa iau 'o vacanta' ,in timp ce ea imi lua locul in toate.
prostia normal a fost de partea mea ca nu mi-am dat seama atunci.buun. acum el trece printr-o perioada grea si este singur.a apelat la mine sa-l ajut.trebuie sa spun ca oficial nu suntem despartiti pt ca nu am reusit sa vorbesc cu el normal(nu are bani pe tel sau cand sun eu nu poate sa raspunda,el fiind in alta tara)ce trebuie sa fac?imi spune ca ma iubeste sau cand pun intrebari imi spune ca nu are rost sa-i aduc aminte de prostiile pe care le-a facut.eu chiar nu stiu ce sa fac,sa continui sa-l ajut sau sa ma despart de el definitiv.cred ca v-ati dat seama ca-l iubesc(numai eu stiu cat plang si ma intreb cum de am ajuns in situatia in care sunt)dar nu pot sa iau o decizie.
ahm sper ca nu am plictisit pe nimeni cu povestea mea,si ma intreb daca nu cumva am nevoie de un psihiatru.
scriu pe acest forum pt ca el este exact barbatul de care vorbiti voi(nu stiu cautam eu insami o explicatie pt mine)

Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:49
draga mea, e taurul de care am vorbit pana acum??? atunci FUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daca e alt fel de taur.... ma abtin cu sfaturile
anima
Postat pe 30 Noiembrie 2008 22:48
Narcial, ai dreptate. Iti dai seama ca de la 14 ani e plecata de acasa deci era normal sa le ia apararea saracilor tauri ( ii doresc unul ca al nostru) . Bubbles, sfaturile ia le din ce ai citit aici pana acum. Nu suntem aici sa dam sfaturi. Ti as spune sa l lasi dar tu vei face ce sinmti pentru ca trebuie sa realizezi singura ca nu e bun pentru tine si ca meriti ceva mai bun. Eu m am despartit de 2 luni si sunt linistita , nu mai plang, nu mai sufar, nu ma mai gandesc de ce nu suna etc, . Nu merita pentru ca nu am pierdut nimic. Rautataea lui m a facut mai buna, egoismul lui m a facut mai indulgenta cu lumea. El a aparut in viata mea ca eu sa ma schimb si sa apreciez ce e bun si frumos. Am dat totul pentru nimic dar am recastigat ce am dat . Am suferit dar m am schimbat. Acum nu dau doi bani pe el pentru ca nu merita. Si daca D zeu ma va ma pune pe acelasi drum cu el hm nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi. Dar cred ca voi trece pe langa el fara sa simt ca l am cunoscut vreodata in viata asta. Va avea exact ceea ce va merita . Ceea ce mi a facut el mie asa ii va da si lui cineva. E reversul medaliei pe care nimeni nul poate sari. Roata se intoarce si pentru iei . Capul sus fetelor, iei vor primii ceea ce vor merita. Datorita raului pe care ni l au facut noi suntem mai puternice acum. Nu i mai lasati sa si bata joc de voi. Va pup.
Laura76
Postat pe 30 Noiembrie 2008 23:25
anima, ai perfecta dreptate " teoretic" e " familist" dar practic e o barat, nu are habar de viata asta. Habar nu au cu ce se mananca , iei tre sa stea doar in grajd si la jug.
Laura76
Postat pe 30 Noiembrie 2008 23:27
multumesc laura. dar nu pot nu ma lasa ceva.ma gandesc sa ii mai dau o sansa,poate va fi mai bine.nu pot sa ii spun pleaca.simt ca ma nevoie de el. inca nu pot sa imi bag in cap ca trebuie sa ma despart de el, sa nu mai fie in viata mea nu concep viata fara el!
si eu sunt taur iar dupa cum stiti taurii sunt posesivi
ok nu am sa va mai deranjez cu problema mea.
am inteles ce trebuie sa fac si trebuie sa gasesc o modalitate sa ma impac cu gandul . multumesc din nou

Postat pe 1 Decembrie 2008 01:15
Stiu ce zici. Am trecut si eu prin asta. Nu concepeam viata fara el Poate ca daca m ar mai fi cautat m as fi chinuit si acum, dar am avut noroc. Orice schimbare e grea dar trebuie sa te gandesti ca decat sa suferi toata viata mai bine un pic si va trece. Mai da i o sansa daca simti sa o faci, dar fi mai rezervata. Nu ne ai deranjat cu problema ta . Incearca sa inveti din ce s a scris aici. E spre binele tau. Pup.
Laura76
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:25
BUBBLES nu ne ai deranjat ne pare rau prin ce treci asa cum ti a spus si LAURA tu sti ce iti doresti noi sfaturi putem sa ti dam dar e mai bine sa faci cum crezi tu pt ca tie sa ti fie bine eu iti doresc tot binele din lume si mai revin o printre noi ca e bine sa i cu cine sa vorbesti e mult mai bine sa te descarci de cit sa ti in tine te ajuta foarte mult eu te pup si sper sa nu te superi ca ti am scris si eu o viata fericita
narcial
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:14
si eu sunt casatorita cu un taur!nu am avut rabdare sa citesc chiar tot dar din ce am vazut sunteti destul de pornite pe aceasta zodie!intr-adevar nu pot sa zic ca nu are defecte,dar cred ca toti avem si trebuie sa acceptam si partile bune si cele rele ale celor de langa noi!sunt foarte posesivi,sunt foarte egoisti,sunt foarte secretosi intr-adevar dar eu cred ca au si parti bune!familia pentru ei este pe primul loc,pentru ei traieste si pentru ei trudeste in fiecare zi!nu pot sa zic ca avem reletia perfecta,dar asa cum este sunt oarecum multumita de ea!normal ca as vrea mai mult si mai bine dar ma gandesc ca poate fii mai rau!pana acum nu cred ca m-a inselat,nu bea,nu-mi vb urat!credeti-ma ca nu ati cunoscut un leu care e tot ce poate fii mai rau!sper sa nu jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea,si pentru ce am trait alaturi de aceasta a doua zodie sunt indreptatita sa spun ce am spus
pitik_84
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:27
va multumesc pt sfaturi si pt incurajari. si este adevarat: imi face bine sa vorbesc despre asta. partea mai rea e ca acum viata lui e ..on hold, ca sa spun asa, si deocamdata nu pot face nimic.'om trai si 'om vedea.
imi pare bine ca am dat peste forum in perioada asta din viata mea.sincer:vorbele voastre ma intaresc.moralul meu e la pamant dar stiu ca am sa-mi revin.va doresc numai bine si sper ca in curand va voi putea da vesti bune despre mine.

Postat pe 1 Decembrie 2008 20:27
Normal ca ne vei da vesti bune , pentru ca alfet nici nu concepem ca va fi.
Laura76
Postat pe 2 Decembrie 2008 11:35
Sunt egoisti, interesati, gelosi si posesivi
v3lv3t
Postat pe 5 Decembrie 2008 15:01
frustrati, incapabili, nesiguri, mincinosi, razbunatori, inumani, nedrepti, prefacuti, si ar mai fi cate ceva .
Laura76
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:39
Barbatii tauri sunt ca oricare, numai ca au obsesia de a poseda, fiecare se foloseste de orice mijloace sa-i mearga bine, un pic egoisti, dar sunt oameni de iubit si de apreciat.
isis_gabius
Postat pe 6 Decembrie 2008 13:40
ma faci sa rad. De apreciati?? haha, la ce? Cred ca nu ai trecut prin iad ca sa nu mai ai impresia ca iei trebuiesc apreciati si iubiti.
Laura76
Postat pe 6 Decembrie 2008 15:41
De la: laura31c, la data 2008-12-06 13:39:49frustrati, incapabili, nesiguri, mincinosi, razbunatori, inumani, nedrepti, prefacuti, si ar mai fi cate ceva .

Asa e ,Laura.Nu stiu ce as mai putea completa.Asa e si al meu.
kiki33
Postat pe 8 Decembrie 2008 09:49
sa va spun si povestea mea cu tauru meu....l am cunoscut in februarie..nu l am suportat..parea asa de infatuat si plin de el..mi am zis niciodata nu as putea avea o relatie cu un astfel de barbat...totusi..prima mea relatie sexuala cu el am avut o dupa 2 luni de zile.. ma indragostisem nu stiu cum..prin mai ne am despartit...am incercat sa ne impacam...motivul lui a fost urmatorul ..el are 28 eu 22..atunci aveam 21..i s-a parut ca relatia noastra nu avea nici un viitor pentru ca ii era frica sa se implice din cauza diferentei de varsta...si pt ca nu avea incredere in mine...am tot facut eu tot felul de gesturi ..desi nu le dadea importanta(asa credeam eu)..imi analiza fiecare gest si replica..din umbra...stia ca eu oricum sunt acolo pentru el....numai ca timp de 2 luni de zile nu i am mai dat nici un semn..a inceput sa se sperie...si sa faca sa ne intalnim prin diferite conjuncturi...desi la inceput am parut indiferenta si a dat seama ca sentimentele mele nu s au schimbat..am reluat oarecum relatia..insa nu ceva concret...si atunci am inceput sa nu i mai dau nici eu foarte mare importanta...din gesturile si vorbele mele...cand simtea ca ma racesc..arunca pastile calde..cand vedea ca iar sunt cea indragostita...devenea indiferent..acum nu stiu ce sa mai cred..se ataca de fiecare data cand ma suna diversi prieteni...se ataca la modul in care vb de anumite persoane...cateodata nici nu mai stiu ce simt pentru el..insa il simt f aproape..dar e ceva...ce il retine..mai nou se va angaja la acelasi servici cu mine...un lucru e cert cred eu despre tauri ..sunt destul de corecti...
daria86
Postat pe 8 Decembrie 2008 09:53
Auzi draga? ce fel de viata e asta in care trebuie sa-ti infranezi sentimentele fata de barbatul iubit doar pentru ca el te trateaza cu indiferenta daca i le arati?!!! Tu vezi ceva logic in treaba asta? Corecti?? , Domane ce naive sunteti astea care credeti ca iei ar putea fi corecti. Hm, ...Va lasa doar impresia ca asa ar fi dar nu e nici pe departe asa. Veti plati pentru fiecare favor pe care va considera ca vi-l face. L-ai ignorat 2 luni si i-ai aratat indiferenta, dar ai grija ca ti-o va intoarce de-ti va iesi pe ochi. Cu iei nu tre sa lasi garda jos niciodata. Oare asta e viata??? Nu avea incredere in tine? haha mai bine ai zice ca in el nu avea incredere. Astia nu sunt capabili de nimic. E la vrajeala ca nu are incredere in tine, defapt prin asta isi ascunde el neincrederea in el. citez ce ai scris : "daria86 ,cand simtea ca ma racesc..arunca pastile calde..cand vedea ca iar sunt cea indragostita...devenea indiferent..acum nu stiu ce sa mai cred.." Nu vei ca prin asta ai spus totul?! Te inebuneste de cap doar ca sa aiba el castig de cauza. Pune le pe hartie si ai sa ajungi aceasi constatare pe care am zis o si eu . Aveti grija de voi. Pa
Laura76
Postat pe 8 Decembrie 2008 13:31
cred in mare parte ceea ce zici....desi nu recunosc...chiar vorbeam si cu maicamea...tatal meu este tot taur..ei nu s au inteles niciodata si maicamea cunoaste fb acest nativ ca sa zic asa..mai nou i am facut rost de bani pentru a si plati o taxa....bani pentru care m-am rugat de maicamea sa mi dea si pana la urma a acceptat..cateodata simt ca nu este potrivit pentru mine si sunt constienta de aceste atuuri insa ma gandesc ca nu toti oamenii sunt la fel...si ceea ce ma enerveaza este ca ma zbat destul de mult si ma multumesc cu prea putina recunostinta venita din partea lui..
daria86
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:44
Recunostinta pe care o platesti cu varf si indesat cateodata , dar poate ca tu nu recunosti sau nu ti dai seama de asta.
Laura76
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:33
buna fetelor eu zic ca toti sunt de o mama si toti barbati sunt de fapt un nimic
narcial
Postat pe 10 Decembrie 2008 14:42
eu nu ma inteleg pe mine....o parte din mine stie ca nu as fi extraordinar de fericita cu el..si ca nu m as abtine de la anumite flirturi..nu ca as face ceva dar din dorinta de a sti ca inca pot..eu sunt balanta:)iar el nu suporta chestia asta si mi a spus-o in fata..mi a zis ca este convins ca peste 3 luni de zile eu nu as mai simti pentru el ce simt acum si ca s -ar frige ca sa zic asa..desi i am negat ..o parte din mine este constienta de acest lucru..si atunci ma tot intreb de ce lupt atat sa ne impacam daca eu sunt foarte sigura ca daca ar aparea altcineva in viata mea care mi ar atrage atentia as fi atat de idioata incat sa raman cu taurasul pana si ar da sea,a de sentm mele...poate ma contrazic...iar acest lucru a aparut de cand am vazut ca s a cam intors in gandire ..ma refer la aseara si azi..eu am fost intotdeauna libertina si nu avut relatii extraordinar de serioase din cauza faptului ca aratam prea repede sentimentele pt respectivul..si atunci...asa se cam intampla..in schimb el m a ambtionat ...el s a infranat..iar acm ca sunt 90%sanse sa ne impacam incep sa ma gandesc la implicatiile asupra mea...nu stiu ce vreau...cuvintele mele obisnuite
daria86
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:27
:)leul....da...ala este nebun....nu am cuvinte...daca cu tauru o mai scoti la un capat cu leul slabe sanse
daria86
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:29
Voi nu stiti ce vorbiti alea care nu a-ti trait cu un taur. In fine. Fac un anunt. Sunt extrem de fericita acum. M am indragostit din nou si este tot ce ami doream in acest moment. Taurul e de domeniul trecutului. Nu merita sa mi aduc aminte ca a existat vre o data, putinul frumos a fost platit cu mult prea mult, deci capul sus si sprati . Poate va dura o zi, o luna dar e tot ce conteaza acum . Zambesc din nou, traiesc din nou, rad din nou. Sunt fericita. Asta e cadoul pentru mine de la Mos Craciun. A venit exact cand nu mai speram ca va veni, dar am avut incredere ca va iesi soarele si pe strada mea. FITI FERICITE, VIATA E SCURTA SA VA BLAZATI LANGA NISTE TAURI ( BOI).
Laura76
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:24
LAURA31C ma bucur ca esti fericita si ca ti a iesit soarele pe strada si totusi MOS CRACIUN TI A FACUT UN CADOU FRUMOS EU ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FII FERICITA MEREU SI NU UITA TRAIESTE CLIPA O VIATA AVEM TOT BINELE DIN LUME ITI DORESC
narcial
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:30
Iti multumesc. Va doresc aceasi fericire pe care o simt eu acum chiar daca va fi pentru o zi sau o viata. Da a rasasit soarele pe strada mea. Azi am vorbit prima data cu el la telefon si parca imi place din ce in ce mai mult. Poat sa spun ca e si mai frumos decat ce am simti cu taurul si nu mint cu nimic. Asta m a convins ca tot ce a fost nu a avut valoare si ca nu am pierdut nimic. Din contra.....................
Laura76
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:47
Buna fetelor. Ce faceti nu mai spuneti nimic? V-ati mai rezolvat din probleme? Va doresc tot ce e mai bun. De cand m am desaprtit de taur am atat noroc incat nici nu ma asteptam la asa ceva. Nu va lasati umilite. Va pup .
Laura76
Postat pe 14 Decembrie 2008 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul gemeni 39 De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 15:57
Horoscop bazat pe prima litera a prenumelui 5 De la: Lucianca 14 Iulie 2010 08:55
Fecioara - Scorpion 7 De la: Eugenia69 31 Ianuarie 2012 19:41
Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia GEMENI 37 De la: raul27 23 Ianuarie 2015 21:32
cory34 2 De la: crisanstoicuta 11 Ianuarie 2011 00:27
Setari Cookie-uri