Barbatul TAUR

iei nu o fac intentionat. Asa sunt iei. Niste misogini, frustrati, incapabili, inadaptabili, neincrezatori, sa mai continui?.........
Laura76
Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:04
sentimentala sa mi lasi mesul.
Laura76
Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:05
SENTIMENTALA..... nu imi vine sa cred . e extraordinar cum se aeamana astia parca sunt trasio la imprimanta
.La fel spunea si al meu ca e obosit a uitat sa vb ca ma iubeste ma doreste ......da dar iuta de mine ca e ocupat cand eu ma gandeam la el in fiecare secunda. E bine ca a lansat LAURA acest subiect deja ma ajuta si pe mine sa uit . Sunt la fel cu totii nu stiu doar cum reusesc sa ne innnebuneasca.

nagy_ikako
Postat pe 8 Noiembrie 2008 15:30

Despre barbatul Taur:
Iubind viata, barbatul Taur iubeste, binenteles, si dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului.

n relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ramne alaturi de acea femeie cu care se va ntelge cel mai bine pe acest plan. S-ar putea spune despre el ca se pricepe sa "cnte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate si... gratitudine. Aproape ca i dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce si doreste. ,

Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, barbatul Taur si va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si facnd daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este, ca orice venusian, un romantic.

Barbatul Taur si tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuvnt, si este sigur ca se poate tine de cuvnt doar dupa ce a analizat atent situatia.

Din cauza ca are constiinta stabilitatii, arareori barbatul Taur intra sau iese dintr-o relatie. Binenteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" nseamna ceva cu mult mai serios.

n tinerete, zboara din floare n floare, cu aviditate si curiozitate. Cnd se decide nsa sa-si ntemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, cntarind avantajele si inconvenientele si hotarndu-se abia dupa o matura deliberare.
adinus
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:19
Lasa ne cu horoscopul, asta stim si noi.
Laura76
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:06
Nu mi mai luati iepurele.
Laura76
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:07
cand am citit despre barbatul Taur in horoscop , am zis..mama ce barbat ca lumea mi-am ales ..aproape ca ziceam ..Doamne ce lucruri bune am facut sa merit asa ceva....stii horoscopul lui e un fel de hai sa facem o mai buna publicitate ca sa vindem marfa proasta ..
nu zic ca nu are calitati ..nici macar nu am resentimente ..sunt inca impreuna cu el ..am o relatie ..uraaaaa! dar ..mi-e cam amara..adica tot eu as fi vinovata ca nu sunt destul de femeie pentru barabatul Taur ..hopa! si iepurasul unde este ? treaba in cazul meu vorbesc , desi pot spune ca exista multe asemanari si coincidente ..este ca nu sta prea bine ..Laura mi-a spus ca barbatul Taur , in cazul ei , a fost bun doar pentru ca sa-i arate ce anume ar trebui sa nu caute la un barbat , sau ca sa accentueze calitatile celui care merita ..Laura dc am inteles gresit sa ma corectezi ..fara nici o supararae ..se mai intampla sa intelegem si pe dos .. nu fac generalizari , ci doar constatari ..pe baza a ceea ce am citit pe forum ..prea multe coincidente ... mult prea multe ca sa nu tin seama de ele..
sentimentala
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:32
Am citit o mare parte din mesajele voastre - un adevarat linsaj al barbatilor nascuti in zodia taur din partea unor femei frustrate si incapabile sa-si aleaga partenerul(in oricare zodie ar fi el nascut). Eu nu cred in zodii si in bulshituri de genul acesta, iar o femeie care isi alege partenerul pe criterii de zodie imi repugna.

Totusi, observ ca, special pentru nevestele/prietenele/iubitele barbatilor din zodia taur, ar trebui neaparat creata o noua zodie, anume zodia vacii, femeile nascute in aceasta zodie avand drept principala caracteristica atractia irationala catre barbatii nascuti in zodia taur. Atunci cand au probleme in relatie, ele, in loc sa ia taurul de coarne, iau tastatura la bataie si baga topicul in zodia sarpelui plangandu-si de mila una alteia si indemnand celelalte femei sa evite barbatii din zodia taur. Eu, dimpotriva, as recomanda barbatilor sa evite femeile care au avut o relatie cu un barbat-taur.
Ecoul
Postat pe 16 Noiembrie 2008 11:04
cine esti tu sa judeci ..un bou cumva ? lasa-ne cu tampeniile tale si cauta sa urli in alta parte ..n-avem nevoie de ecouri tampite ..VALEA!
sentimentala
Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:47
sentimentala, da asa am zis. De ce ? Sa sti ca este adevarat ce am zis cel putin in cazul meu. Hai ca vb pe mes. Pa
Laura76
Postat pe 16 Noiembrie 2008 16:20
Nu i asa fetelor ca majoritatea ia-ti cunoscut pe net?? Iei doar acolo sunt oarecum capabili sa scrie din carti, fata in fata imediat se vede ca nu sunt capabili de nimic.
Laura76
Postat pe 16 Noiembrie 2008 20:02
Copilashi, lasati injuriile. Parol. Tema asta este falsa. De fapt... de la barbatul Taur s-a ajuns la descrierea barbatilor nesimtiti. Si aia sunt presarati in toate zodiile. Exact ca si femeile. Va asigur de asta.
Bebeilor, este vorba de cine vrem sa fim in viata, de optiune personala. Indiferent de zodia in care ne nastem. Suplimentar, daca e sa ne luam dupa cele scrise, barbatul taur are niste calitati de aur pentru viata de cuplu. Deci daca e sa credem zodiacele, ar trebui sa-i dam barbatului Taur note bunutze. Serios.
gianiblue
Postat pe 17 Noiembrie 2008 06:58
Imi vine sa rad, serios.
Laura76
Postat pe 17 Noiembrie 2008 15:50
sunt leoaica ca si tine... si am avut un taur langa mine. ai foarte mare dreapate in ceea ce ai spus. as mai adauga ca sunt imprevizibili, egoisti, etc... dar cand e vorba de dragoste, afectiune si chesti "siropoase" sunt cei mai tari ;)

PS. incearca un berbec si nu o sa iti para rau...
bgdeea
Postat pe 18 Noiembrie 2008 01:58
Chestiile alea "siropoase" dispar dupa un timp si cu ce ramai? Cu nimic.
Laura76
Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:57
am citit toate comentarile de pe accest forum in legatura cu barbatul taur nu ma dau in vint dupa zodii dar barbatii taur sunt facutii de o mama nici daca ii clonam nu erau totii la fel din toate discutiile pe care le am citit este adevarul pur despre barbatii taur ei stiu o singura chestie SA SE IUBEASCA IINTI PE EI LOR SA LE FIE BINE SI IN REST DA LE PE TAVA TOT CE SI DORESC SI E OK DAR SA TE INTREBE CEVA SAU SA SE IMPLICE IN VIATA FEMEILOR NU O SA VEZI NICIODATA DE CADOURI NU O SA LE VEDETI NICIODATA NU SUNT IN STARE NICI PT EI SA SE DESCURCE DAR NOI FEMEILE SA LE FACE PLACEREA LOR EU VA DORESC BAFTA SI FITI PUTERNICE IN RELATILE CU BARBATUL TAUR
narcial
Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:14
am citit toate comentarile de pe accest forum in legatura cu barbatul taur nu ma dau in vint dupa zodii dar barbatii taur sunt facutii de o mama nici daca ii clonam nu erau totii la fel din toate discutiile pe care le am citit este adevarul pur despre barbatii taur ei stiu o singura chestie SA SE IUBEASCA IINTI PE EI LOR SA LEFIE BINE SI IN REST DA LE PE TAVA TOT CE SI DORESC SI E OK DAR SA TE INTREBE CEVA SAU SA SE IMPLICE IN VIATA FEMEILOR NU O SA VEZI NICIODATA DE CADOURI NU O SA LE VEDETI NICIODATA NU SUNT IN STARE NICI PT EI SA SE DESCURCE DAR NOI FEMEILE SA LE FACE PLACEREA LOR EU VA DORESC BAFTA SI FITI PUTERNICE IN RELATILE CU BARBATUL TAUR
narcial
Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:14
am ajuns din intamplare printre voi si am citit aproape toate comenturile,parerea mea voi caracterizati barbatul in general nu neaparat cel"taur",problema voastra fetelor e ca sunteti prea complexate de voi si nu stiti ce aveti de facut,eu am avut 4 ani un barbat "leu"si credeti-ma "taurul" e copil mic pe langa el, sfat pt voi:lasati netu pe ultimul loc si castigativa increderea in voi:primul pas treceti pe la 1 salon,cumparati-va haine cu gust un parfum bun fiti ferme si sigure pe voi si va garantez ca il lasati fara"coarne", am avut si el dezamagiri dar "tot ce nu te omoara te intareste"capu sus asu in maneca si la treaba am multi barbati taur in jurul meu si cu defecte si cu calitati chiar cunosc bine zodia desi cred in Dumnezeu mai trag cu ochiu si pe la zodii,haideti ca nu e dracu atat de negru!
tipa
Postat pe 24 Noiembrie 2008 11:58
sincer as fi foarte curioasa sa mai fie inca un forum unde domnii vostri sa scrie despre voi sunt sigura ca nu ar fi numai cuvinte de lauda!
orice barbat apreciaza o femeie inhrijita,aranjata desteapta si cu bun gust,dar daca voi stati pe aici si va plangeti mi se pare normal sa va insele sa mearga la alta care poate in timpu asta ar fi trecut pe la cosmetica sau cuafor,daca ar fi motivati sunt sigura ca nu var mai dezamagi, chiar si sa aiba o aventura nu ati simtio si tot la voi ar ajunge daca nu a gasit ceva mai bun in poartea cealalta,,,, barbatii in general sunt un virus care isi cauta antidotu si la femeia la care il gasesc ramaan atat timp cat li se administreaza normal si periodic fara a fi scazuta doza.... atat de multe probleme sunt pe lumea asta, voi problema"barbatul taur" se vede ca nu aveti greutati de ce va legati voi bafta multa cu taurasii va doresc si cu barbatii in general...
tipa
Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:13
tipa tu esti sigura de ceea ce afirmi sau iti plac barbatii in general sau ai tu unul din zodia taurul care te a atins unde esti mai sensibila oricum bafta la barbatii dar nu uita ca o femeie care are toate calitatile intra pe net nu una care sta la cratita poate ca nu ti ai pus intrebarea crezi ca suntem mai prejos ca tine sau nu avem haine de firma esti prea inocenta sa gindesti inainte de a vb mai ai de invatat si cind ti se va taia elanul sa nu mai fii asa de increzuta ca tot de la barbatii ti se va trage si cu parfumurile nu stii ce folosim dar ni le cumparam noi si de firma dar in schimb tu primesti esenta de parfum atunci sa te vad cind esti pe picioarele tale nu cind esti la picioarele barbatilor nu vb despre noi ca nu ne cunosti si stam pe net de cit in baruri noaptea vb la adresa ta nu la a noastra eu iti doresc in viata un barbat taur sa l ai linga tine vreo 1000 de ani si dupa accea vb iubit o
narcial
Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:55
Tipo, ai dat o in alte alea. Adica noi suntem niste neingrijite sau ce?!!! Hm . Ce buna esti tu la a judeca fara sa sti realitatea. E mai simplu sa arunci vorbe aiurea decat sa spui ceva destept. Dar de, tu nu esti de pe net ca noi astea neimbracate si neingrijite. Narcial i ai zis o cat se poate de bine. S a trezit si ametita sa judece aiurea in tranvai sau in Mecedesu' cu care o plimba barbatii ca de ia e o ingrijita, o spoita, fardata , parfumata , dar poate doar pe dinafara ( m-as mira). M-a amuzat ce a spus. E paralel cu viata asta reala. Se mai trezeste din cand in cand cate o pocnitoare cu miros de iasomie sa dea lectii de bun gust si desteptaciune la altii , mai bine ar da cu b... in altceva sa-si invete meseria mai bine si sa ne lase pe noi nearajatele . Du-te la padute fat-o!!! Acolo iti e locul. Pe pariu ca tu esti una dintre cele cu care se sterg barbatii nostrii pe picioare dar care o lasa tot pentru una ca noi asa "neingrijite" cum zici tu. Parfumat-o!! Hai ca m-a facut sa rad. haha. Va pup fetelor. Mai vobim . Va vedem ce raspuns "inteligent " si destept ne da .
Laura76
Postat pe 24 Noiembrie 2008 21:29
draga mea laura sincer,uita-te la tine cat de rea si artagoasa esti ce se spune si ce intelegi tu.... acu chiar ca il inteleg pe bietu taur de langa tine arunci cu vorbe urate... pe mine nu ma afecteaza in nici un fel sincer desi alta era ideea mea in fine, si ca sa iti spun de unde am sjuns eu la concluziile astea am un job care imi ocupa toata ziua muncesc de dimineata pana seara la 22...23 de multe ori dar prin natura lui seviciul meu imi ofera ocazia sa vb cu cel putin 10 femei pe zi si fac asta de mai bine de 3 ani, nu ma plimb in masini scumpe nu pt ca nu as putea crede-ma ci pt ca nu vreau si nu am timp, am alte teluri in viata si masina mea asa ca nu m-a deranjat ca m-ai atacat in privinta asta dupa vezi nu aveai de unde sa stii te-ai grabit cu artagoseniile unei femei si nu cea" model" nu ma cred nici frumoasa nici buna... deci ce v-am spus era fff departe de ce ati inteles voi... o femeie aranjta face totul si greseala voi o asociati cu "parasutele"nu femei usoare nici eu nu le suport ...nu ma chinui sa dau raspunsuri inteligente nu asta e scopu nu am de demonstrat la nimeni nik...
tipa
Postat pe 25 Noiembrie 2008 01:06
iar despre haine de firma nici nu am pomenit... a te ingriji nu inseamna a scrie pe tne "versace" sau ......"armani" sau....etc....va rog sa ma credeti ca 80% din femeile pe care le cunosc au pierdut mult din cauza asta si inca nu au pierdut tot "poc"s-au trezit .... felul in care mi-ati scris spune multe despre voi ...sincer
tipa
Postat pe 25 Noiembrie 2008 01:13
UAU. Esti cumva si psiholog? Ma bucur ca-l intelegi pe fostul meu biet Taur, daca vrei iti dai adresa de mail sa-l consolezi tu. Pai tu ai inceput prima sa arunci cu vorbe aiurea de parca ne-ai cunoste indeaproape. Cine esti tu sa judeci fara sa sti macar realitatea? Oare pentru tine e imposibil de inteles ca noi am facut totul iar iei sunt niste ciudati nebuni la cap?!! Dar nici nu trebuie sa ne justificam in fata ta ca nu esti mama lor.
Laura76
Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:42
TIPA DACA E ASA CUM SPUI EU NU CRED CA NU AM INTELES CE AI VRUT SA SPUI SAU SA NU CREZI CA NOI SUNTEM MAI INFERIOARE TIE CA LUCREZI CU OAMENII SI EU LUCREZ CU OAMENII SI POATE AM MAI MULTI ANII DE CIT TINE DAR IN PRIVINTA BARBATULUI TAUR NU AI AVUT DREPTATE "O FEMEIE ADEVARATA STIE SA SI TINA BARBATUL IN FRIU " SI SINCER EU SUNT CASATORITA CU UN BARBAT TAUR SI ESTE ASA CUM LA DESCRIS FETELE PE FORUM DACA TU NU ACCEPTI ADEVARUL DESPRE EI NU E NIMENII DE VINA . DAR VEI AJUNGE POATE IN VIATA SA INTILNESTI UN BARBAT TAUR CARE STIE SA TI SUCEASCA CAPUL SI DUPA ACCEA SA NE SCRII SI NOUA DACA NU ESTE CUM LA M DESCRIS NOI SI TE ROG NU TE SUPARA PT CA TREBUIE SA IEI LUCRURILE ASA CUM SUNT FII REALISTA . ASTEPT RASPUNS
narcial
Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:50
Exact asta vreau sa i urez si eu, sa iubeasca un taur si dupa aia sa revina pe forum si sa ne impartaseasca din "fericirea" iei alaturi de el. dupa aia sa vedem daca se mai da asa mare. Ce-ti pasa tie daca se supara?!!! In fond ea ne a atacat in necunostinta de cauza. Hm, . Sunt curioasa ce raspunsuri va mai da in caz ca are curaj. Deabea o astept la vorbitor. Va pup. Astept si eu raspuns.
Laura76
Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:58
HAHAHA, Acum am vazut cati ani are. Pai era de asteptat. Oare ce mancare stie sa faca?!!! Fard cu spaghete? sau poate rimel si ruj cu masline. A stiu, cartofi prajiti cu oua. Ma amuza . Tipo unde esti? Nu ne mai dai lectii? Hai ca deabea asteptam sa vedem ce mai citesti tu prin cartile tale de joc.
Laura76
Postat pe 25 Noiembrie 2008 21:02
laura ,da am terminat psihologia inca nu profesez, despre "rautatile" cu gatitu nu am ce sa iti spun nu mai locuiesc cu ai mei la 14 ani asa ca stiu sa gatesc ff bine si aproape orice, dar nu despre asta vorbeam, eu nu ma cred mai buna decat nimeni, din contra merg de multe ori pe ideea ca de la oricine am de invatat cate ceva, ascult orice pareri si apoi selectez ce mi se spune pastrand pt mine ce consider folositor, am impresia ca ai pornit un "razboi" cu mine, nu am de gand sa iti satisfac discutiile aiurea nu imi plac si sincer lucruri urate stie oricine sa spuna, inca ceva nu sunt nici de partea barbatilor taur si nici a sotiilor momentan iar daca ar fi sa ma asociez in vreo parte clar ar fi a femeilor, nu am contestat ce ati spus despre ei, doar ca probabil eu cunosc altfel de tauri de asta ziceam la inceput ca eu in postura descrierii voastre despre taur eu ii vad pe barbati in general....am un verisor "taur" si suntem prieteni ff buni are o iubita de 7 ani care acum 2 ani ia devenit sotie si sincer pt mine e barbatul model pe care mi-l doresc si eu aceeasi parere o are si sotia lui adica verisoara mea, deci nu pot sa cred ca toti taurii sunt asa , iar despre voi eu nu am spus nik am generalizat voi ati luat totul personal... imi pare rau daca tu laura te-ai regasit pe undeva in tot ce am spus eu si imi expic ca de aici reactiile tale ...
tipa
Postat pe 25 Noiembrie 2008 22:38
Draga mea, nu am pornit nici un razboi cu tine. iar discutiile aiurea tu le ai inceput. Poate ca "varul" tau "taur" o fi exceptia dar nu te grabi inca. Tu stai intre iei sa vezi cam ce se intampla? Iti doresc un taur ca sa ti linisteasca pornirile astea grabite la adresa femeilor cum ca ar fi ele nelalocul lor. Nu a luat o nimeni personal ( se vede ca nu ai invatat bine psihologia ), dar prea arunci cu vorbe aiurea fara sa cunosti in "natia" feminina. Scz expresia. Nu ti obosii mintea sa ti explici reactiile mele si a altor fete ca nu vei reusi sa ti dai un raspuns real. Se vede cat ai invatat tu pana la varsta asta de la lume adunate dar te inteleg ca de la 14 ani stai singura si e greu fara ajutorul barbatilor si e normal sa le iei apararea asa. Aici insa nu te va remarca niciunul din pacate. Oricum ne bucuram ca te mai afli inca printre noi aici. Te asteptam cu drag.
Laura76
Postat pe 25 Noiembrie 2008 22:50
Se pare ca ai renuntat. Mai bine, oricum ne plictiseam. Pentru cele care au trait cu iei in casa povestiti ne si noua cum erai ei ca oameni in cursul zilei dimineata, la pranz , seara . Ce reactii aveau in anumite situatii ?? Astept exemplificari. Va pup.
Laura76
Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
car e este cea mai buna zodie? 15 De la: DD_BB 13 Februarie 2012 20:43
se spune ca femeia fecioara face casa buna cu barbatul taur.oare asa e? 3 De la: aly_fab 18 Noiembrie 2010 12:22
EA TAUR...EL CAPRICORN 13 De la: lorellley 30 Martie 2011 11:59
intrebare de potreivire sau nepotrivire 11 De la: boby22pim 16 Martie 2012 07:31
bunadimineataptrcei care intra pe forum 3 De la: eu_geminy 4 Mai 2011 07:57
Setari Cookie-uri