Complicat...

Am si eu o foarte mare dilema si as aprecia sa ma sfatuiti. eu sunt foarte buna in a da sfaturi...dar cand e vorba de problemele mele personale...no comment.
problema mea sta in modul urmator: am avut cu un tip, X, o relatie de 2 ani de zile...a fost prima mea iubire si eu a lui. L-am mintit, m-am intalnit cu un alt tip in timp ce eram impreuna, ne-am tot despartit, el vroia sa ne impacam, pe mine nu ma prea incanta si ne-am despartit definitiv.
dupa 7 luni el a vrut din nou sa ne impacam dar eu l- am refuzat pentru ca aveam prieten si mi-era frica sa nu se razbune sau sa iasa prost. Am regretat...acum sunt in aceeasi situatie. am prieten care de data asta ma iubeste foarte mult, cu X vorbesc din ce in ce mai mult si ma gandesc la el. e foarte complicat...pentru ca se intercaleaza ratiunea cu simturile si rezulta ceva alandala...inima imi spune sa mai acord o sansa relatiei cu X...dar ratiunea imi spune sa nu fac asta. Y(prietenul meu actual) chiar nu merita sa il fac sa sufere si sa ma vada apoi ca ma impac cu fostul...
Chiar nu stiu ce sa fac! Mentionez faptul k pe fostul meu prieten, X nu l-am mai vazut de un an de zile si ca m-a iubit cu adevarat.
Prima dragoste nu moare niciodata...
roxrox
Postat pe 1 Iunie 2008 21:39
just listen to your heart...gandeste cu sufletul...uneori,decat sa regreti ceva ce nu ai facut e mai bine sa regreti ceva ce ai facut.

Postat pe 1 Iunie 2008 23:01
cam are dreptate...elektra, ratiunea omoara pasiunea.....nu-ti dau sfaturi dar sunt de acord cu ceea ce scrie:). nu-i face pe ei sa sufere, dak iti pare rau de ei, dar lor cat de rau le-ar parea de tine dak ar fi invers situatia??????????

Postat pe 3 Iunie 2008 00:44
Sa nu uitati ca pamantul este, vorba vine, rotund! Roata se invarte si de fiecare data ai ceea ce semeni!
Bogdan38
Postat pe 18 Iunie 2008 12:17
intrebarea e: de ce l-ai inselat dak zici k era marea ta iubire? marile iubiri "nu insela " inseamna k nu era asa de mare...??
atunci pt ce sa-i dai o alta sansa?(sau el tie?) lasa trecutul acolo unde-i e locul...in trecut. si mai e o vorba: de ce sa lasi "vrabia din mana ,pe cioara de pe gard ?"
rasarit
Postat pe 11 Iulie 2008 11:58
intrebarea e: de ce l-ai inselat dak zici k era marea ta iubire? marile iubiri "nu insela " inseamna k nu era asa de mare...??
atunci pt ce sa-i dai o alta sansa?(sau el tie?) lasa trecutul acolo unde-i e locul...in trecut. si mai e o vorba: de ce sa lasi "vrabia din mana ,pe cioara de pe gard ?"
rasarit
Postat pe 11 Iulie 2008 11:58
cum a zis si miaunuka 68, dk il iubeai cu adevarat si era dragoste mare, nu erai si cu altul. si incercai sa-ti rezolvi orice problema...asta dk il doreai cu adevarat langa tine. si ink ceva, dk e sa fie, va fi, iar dk nu, ce-i al tau e pus deoparte.
sa fii iubita!
victoria_arii
Postat pe 11 Iulie 2008 19:16
Esti intr-o situatie complicata, gandestete foarte bine la ce vrei sa faci. Cel care iti ofera dragostea lui si e serios,care nu ar fi cu alta femeie cit va iubiti ar trebui s-al alegi pe cel care te poate iubi doar pe tine, sa fii sigura ca nu are alta relatie. In tinerete faci multe greseli pe care le poti regreta poate toata viata. Sau poate crezi ca esti indragosttita de o persoana si peste o vreme sa iti dai seama ca de fapt iubesti pe altul. Poate dragostea e de mai multe feluri ptr. uni.
Poti iubi pe cineva care sa-ti faca viata amara, sau poti iubi pe cineva care te iubeste doar pe tine, ar face sa fi fericita.
Legaturile pe care le au unii tineri in zilele noastre se bazeaza pe sex,nu pe dragoste,daca vrei sa te casatoresti e bine sa sti ce vrei. Oamenii se schimba cu trecerea anilor, poti sa dai peste situatii neplacute care te face sa te schimbi oricit de bun ai fii. Nu poti sa stii ce va fii peste un timp, trebe sa ai curaj sa infrunti viata,in zilele noastre numai exista atita rusine, ca pe vremea bunicilor, era rusine daca se intimplau lucruri care sa afecteze familia.Iti doresc succes in viata, nu te grabi sa iei o hotarire , cine te doreste va fi dispus sa astepte . Nu lasa pe alti sa iti hotareasca soarta, sa nu suferi fara rost. BAFTA LA TOATE!!!!
lacrimioara
Postat pe 19 Iulie 2008 19:09
Suzuki, se pregatea sa mearga in strainatate, la o conferinta.Ajunge in gara, se pupa cu toate matusile, verisoarele si alte doamne si domnisoare de acelasi sex, se urca in tren, si trenul porneste.La un moment dat, Suzuki o vede pe nevasta-sa pe peron, si exclama plin de naduf:
-Fir-ar sa fie, am uitat sa o iau pe Florica.
-Nu-i nicio problema domnule,-i-a raspuns un calator, care vazuse toata scena de la fereastra de pe culoar:-Acum mergeti la Paris.

Postat pe 20 Iulie 2008 05:58
destul de complikt...si crede-ma k stiu cum este. pe primul iubit nu o sa-l uiti niciodata, chiar dak iti impui asta sau dak nu-l mai vezi, din inima nu iese...dak il iubesti mai da-i o sansa...actualul poate sa treaca peste, dekt sa-l minti k-l iubesti mai bine il lasi sa fie fericit!!!
Florycik
Postat pe 20 Iulie 2008 22:01
Suzuki i-a trimis o telegrama prietenei lui:
"Te rog, uita-ma.stop.Fa asta cat mai repede. stop.Nu mai aparea in visurile mele in fiecare noapte, pentru ca am sa trec pe trotuarul celalalt.Stop.

Postat pe 21 Iulie 2008 15:13
wawwwwwwwwww....nu pot sa inteleg persoanele care posteaza si apoi....nu mai zic nik. Dispar pur sii simplu.....

Postat pe 22 Iulie 2008 16:59
va multumesc foarte mult pentru sfaturi. n-am mai intrat pentru ca lucrurile s-au schimbat intre timp...eu l-am refuzat p fostul meu prieten, i-am zis ca am prieten...si s-a cam suparat, si-a gasit p altcineva...
tot ce pot face acum e sa mi-l scot din gand...prietenul meu actual nu merita sa ma gandesc eu la cai verzi pe pereti si sa dezgrop trecutul...e un baiat extraordinar...i will let the things happen... multumesc inca o data!
roxrox
Postat pe 23 Iulie 2008 12:56
a fost cea mai mare greseala sa ii insel increderea si sa fac ce am facut atunci...am fost si inca mai sunt un copil...eram adolescenta...mi se urase cu binele... dar tot ce pot recunoaste e ca am facut una din cele mai urate greseli din viata mea. Se pare ca omul isi plateste singur greselile...uneori trebuie sa te gandesti de 100000000000000 de ori inainte sa iei o decizie si sa faci ceva.

"magia primei iubiri este ignoranta noastra ca nu se va termina niciodata..."
roxrox
Postat pe 23 Iulie 2008 13:06
viata e schibatoare!, daca fostul prieten schimba c-am des prietenele e nasol, daca te-ar iubi cu adevarat nu s-ar arunca dupa alte fete.
lacrimioara
Postat pe 23 Iulie 2008 20:02
EEEEEEEEEEEEEE.....ma bucur ca in sfarsit ne raspunzi, indiferent de hotararea pe care ai luat-o, nu te judeca nimeni, toti isi spun parerea, in speranta ca-ti va fi de folos, poate esti pe aceeasi lungime de unda cu unul macar din cei care scriu....numai bine iti dorim, si bucurii.

Postat pe 23 Iulie 2008 23:19
Fostul meu prieten probabil vrea sa imi arate mie ca daca l-am refuzat nu ii este greu sa isi gaseasca pe altcineva... ideea e ca l-am refuzat de foarte multe ori...la inceput, cand i-am marturisit k i-am inselat increderea a stat singur un an si a plans dupa mine, imi trimitea buchete de flori la liceu, sub banca, imi punea prin liceu tot felul de postituri cu "te iubesc"...mereu imi dadea mesaje...toate astea tinand cont k EU i-am gresit lui...(atunci eram despartiti) si aveam p altcineva. de aceea va spun ca mi-e frica de o eventuala razbunare, desi nu ii sta in caracter ..dar omul se schimba...
i-am gresit cu foarte multe lucruri incat acum realizez ca se poarta ca atare...
a tot tras de mine...cu orgoliul lui...si-mi imaginez ca a fost super urat sa ii intorc spatele...daca ne vedeam..se mai rezolvau un pic lucrurile...dar asa...
roxrox
Postat pe 24 Iulie 2008 11:40
Aaa si o alta ipoteza...poate vrea sa vada daca o data in viata sunt hotarata si pot sa ma despart de actualul pentru el...ca mi-a si zis..."mereu ai fost nehotarata..." si m-a intrebat daca m-am despartit de el si eu i am zis ca nu.. si mi-a zis ca "ok...atunci...ce s-ar putea face daca tu ai prieten si eu am prietena"...sunt sigura ca daca o sa ma vada o sa isi aminteasca de mine, iar daca eu hotarasc sa fiu cu el sunt sigura ca o sa faca ceva.
va multumesc inca o data si va doresc si eu toate cele bune si o viata cat mai frumoasa si plina de impliniri!
roxrox
Postat pe 24 Iulie 2008 11:54
Gandeste ca un invingator.....drumul tau sa fie mereu INAINTE.....de ce te-ai mai uita in urma, nimic nu va mai fi ca atunci, cum si tu scrii mai sus, omul se schimba si realizeaza ce a avut numai atunci cand nu mai are.Esti inca tanara si ai toata viata inainte, asa k gandeste-te la tine nu la el. Te pup si ai grija de tine.

Postat pe 24 Iulie 2008 14:19
Cryle, nu uita ca si un drum inapoi poate sa fie un drum inainte.

Postat pe 24 Iulie 2008 16:20
Buna, da poate fi si asa cum zici matale, dar pe plan sentimental eu sincer nu consider ca e bine sa se mai uite in urma, dar stie ea destul de bine ce are de facut, nu toate hotararile le luam rational, uneori ne ascultam inima, chiar dak nu e cea mai buna alegere. o zi ....de odihna ca la mine este innorat si trage a......somn:)

Postat pe 25 Iulie 2008 14:08
O Cryle, vremea te indeamna la somn ?Pe unii i-a indemnat de mult.

Postat pe 25 Iulie 2008 15:02
Salutari la toti ce ce posteaza si mai citesc din cand in cand, desi azi vremea era.....posomorata, nu aveam cum sa dorm pana la 4 cel putin.....rezistai cu stoicism. Acum ca fata s-a decis nu ramane decat sa-i uram o viata frumoasa si linistita sau....cum vrea ea sa fie, multumita de ceea ce face si fara regrete. Pupici la toti si week-end placut.

Postat pe 25 Iulie 2008 22:39
cum zice mama: ciorba reincalzita nu are acelasi gust! dar niciodata sa nu spui niciodata! va pup si va doresc o viata cat mai linistita fara dileme de genu' :D :*
roxrox
Postat pe 25 Iulie 2008 22:51
Viata merge inainte si cum ti-am zis....ai grija ce faci sa nu regreti dupa aceea. Numai bine si week-end placut tuturor:*

Postat pe 26 Iulie 2008 11:11
Renuntam la ciorba.Trimite pupicii mai repede, ca murim de foame.

Postat pe 27 Iulie 2008 09:13
Nu cred ca pupicii mei ti-ar umple stomacul, cum face ciorbica, ma lasi sa inteleg ca alta forma de ....foame, iti pot potoli pupicii....:*:*:*:*:*....vezi destul de bine din ceea ce se scrie pe aici ca nu esti singurul care are nevoie, de o vb buna si pupici:*:*:*:*:*:*, pana si Suzuki are nevoile lui:)), din scrierile tale:*

Postat pe 27 Iulie 2008 18:43
Nu stiu cati ani ai dar ar fi bine sa gandesti cu minte si pe urma analizeaza toate problemele pro si contra astfel iti vei da seama despre ce este vorba.CU SIMPATIE TE SALUT!
mimosa
Postat pe 30 Iulie 2008 19:57
cred ca ai face bine sa nu mai te uiti in trecut si sa mergi inainte cu noua ta relatie,nu de alta dar din moment ce prima relatie s-a terminat si ai ajuns la a doua,eu nu-i vad rostul mai rau iti faci tu singurica cu mina ta,si sorry daca sint prea directa cu tine dar sincer daca as fi fost in locul primului, eu a doua sansa nu ti-o mai dadeam stiind ca esti cu altul si sa stii si tu ca intotdeauna vechile relatii nu vor fi niciodata c-a la inceput chiar daca a fost dragoste adevarata sau prima iubire,asta ti-am zis-o din propria experienta pe pielea mea decizia oricum e a ta logic

Postat pe 31 Iulie 2008 17:17
Suzuki a primit o scrisoare de la fosta lui sotie.
"Draga, ne-am despartit din cauza ta, pentru ca nu ne potriveam.Eu eram mica si tu erai mare.N-am putut niciodata sa te pup pe nasul tau frumos care arata atat de roman, ca turnul din Pisa, si tentatia aceasta o sa ma urmareasca in secret toata viata.Parerea mea, este sa nu privesti inapoi catre trecut, ci inainte catre viitor, si sa-ti refaci viata."
Dupa o saptamana, fosta nevasta a lui Suzuki, primeste urmatorul raspuns:
"Te rog vino cu unele precizari.Pentru ca oriunde privesc, la dreapta, la stanga, sus, jos, in fata sau in spate, nu vad decat trecutul.Te rog, cauta in bagajele tale.Nu stiu de ce, dar am sentimentul, ca viitorul a sters-o cu tine."

Postat pe 1 August 2008 19:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: garbo016357 25 Iunie 2009 20:47
buna 5 De la: lore100296 23 Martie 2013 16:49
casnicia mea mai are vreo sansa? 22 De la: bluelight 11 Februarie 2010 21:27
imi voi recapata increderea?? 48 De la: garbo096026 15 Octombrie 2010 13:56
Inapoi in timp.. 1 De la: Sebastian37 23 Iulie 2009 13:03
Setari Cookie-uri