O masina stricata sau o viata stricata !?

Sunt oamenii sau nu egoisti? Atat de egoisti incat sa apere in numele iubirii orice banalitate si orice praf in vant?
garbo_023578308
Postat pe 3 Aprilie 2018 15:11
'Te vezi tăind mările în două, retezând munții de la rădăcină, te vezi renunțând la o mână sau un picior pentru iubirea vieții tale, nu ?
Totuși, atunci când ți se întoarce iubita/iubitul acasă după ce-a fost plecat mai mult timp… îlo strângi în brațe și-ți juri să nu-i mai dai drumul niciodată, pentru nimeni, nici măcar pentru elea…
În momentele alea dragostea pare orice, numai altruism… nu. Este? :)

'
Nu ma oferindu-i ce spui tu si nu ma vad rupandu-ne capetele, dupa cum nu ma vad primind-o cu bratele deschise daca a plecat de nebuna. N-as suporta niciodata o isterica lipsita de inteligenta, o femeie careia ii lipseste educatia in forma cea mai simpla.
garbo_023578308
Postat pe 3 Aprilie 2018 15:42
"Toți spun că dragostea este cel mai altruist sentiment.
Toți susțin că iubirea scoate la iveală cele mai lipsite de egoism gesturi.
Toți afirmă că sentimentul ăsta, dragostea, îl face pe om să fie capabil să renunțe la orice…
Și-atunci când te gândești la tine iubind… așa te vezi, capabil să faci orice pentru jumătatea ta, nu?"
.......
Sunt clisee, nu lucruri spre care oamenii aspira ,din pacate Tu daca ai nevoie sa-ti iubesti jumatatea, de ce n-ai face-o pt. cineva bun la suflet? Pt. cineva care sa nu te priveasca precum o fiara turbata ci sa intrebe de ce ai intarziat calm, sa-i pese? Care chiar daca are o zi grea, sa te observe si pe tine. Sa te asculte, nu sa-ti inchida nervoasa telefonul. De ce sa-ti petreci viata cu o cotoroanta, care isi pune mereu propriile nevoi, mai presus? De ce sunt oameni care se complac in situatii absurde, o fi asa nevoie de a suferi aiurea pe planeta asta?
Ionela21_Teodora
Postat pe 3 Aprilie 2018 17:21
Multumim pentru sfaturi, am inteles de ce este necesar sa evitam anumite persoane . O zi buna in continuare iti doresc !
The_fate_of_the_man
Postat pe 3 Aprilie 2018 17:24
Daca mi-ai raspuns mie,
sper sa inveti din ce s-a spus, si sa-ti foloseasca sfaturile oferite.
Ionela21_Teodora
Postat pe 3 Aprilie 2018 17:29
Pierdere de timp, n-are nici o logica topicul.
Un fake, fara discutie.
garbo_023578308
Postat pe 3 Aprilie 2018 17:40
garbo_023578308 intelege te rog ca iti pierzi timpul aici, topicul este fake, mergi si vezi de treaba ta linistit. Mai bine cauta altul real unde sa-ti manifesti pornirile sociopate de a jigni pe toata lumea si de a fi in centrul atentiei cu declaratii ce frizeaza absurdul. Sa fi iubit !
The_fate_of_the_man
Postat pe 3 Aprilie 2018 17:54
Asa o fi. Venind de la cineva care si-a propus sa ne atraga atentia cu asemenea topic (subiectul, "discutiile" redate aici de tine, crize mai corect spus, si argumente dincolo de absurd) nu pot decat sa-ti multumesc pt indemn.
garbo_023578308
Postat pe 3 Aprilie 2018 19:10
Astept in continuare sfaturile/parerile persoanelor care sunt in stare sa ofere aceste lucruri folosind un limbaj civilizat si va rog sa va abtineti daca aveti tendinte sociopate, antisociale sau va lipsesc cei 7 ani de acasa ! Multumesc!
The_fate_of_the_man
Postat pe 3 Aprilie 2018 19:55
Si cam ce sfaturi vrei? Copiii tai unde vor sta? Inteleg ca sotia de buna mama ce este ti i-a dat tie... N-o intereseaza nici copiii, nici de tine, spune tu ce-ar fi de facut in continuare.
Ionela21_Teodora
Postat pe 3 Aprilie 2018 20:15
Ma gandeam in prima faza la o solutie sa salvez familia, daca nu gasesc copii vor ramane cu mine.
Nu am pe nimeni sa ma ajute, am o sora in Franta, mama este in Anglia si bunicii sunt toti 4 decedati. Toate rudele sunt departe departe de mine.
Am un apartament cu 3 camere si o garsoniera cf 1 inchiriate si eu stau intr-un apartament cu doua camere, cumulate cu salariul meu ajung undeva la aproape 2000 euro pe luna. Vreau sa caut pe cineva sa stea cu copii dar imi este teama ca se poate intampla ceva. Am o camera de supraveghere video in sufragerie cred ca voi mai monta inca doua prin camera si pe hol, nu stiu am auzit tot felul de povesti. Am 1000 de ganduri si nu stiu cu care sa incep.... este foarte incurcata situatia. Nu o sa mai am timp de nimic singur cu 2 copii... cum ma voi descurca !?
The_fate_of_the_man
Postat pe 3 Aprilie 2018 20:51
Pentru "frumosul" cu 308 la sfarsit, esti un mare cretin frate, jur! Ori ai avut o mare dezamagire si imprastii atata ura si prostie, ori esti posedat ( doar asa s-ar explica un insensibil, ca tine ). Nu ma cunosti, nu te cunosc, am avut o viata extrem de grea si inteleg orice, pentru ca am trait multe clipe grele si nu-i jigni nevasta omului, ca nu ai de unde sa stii ca e isterica si lipsita de inteligenta, poate tu esti asa! Poate are o criza existentiala, trece printr-o perioada grea, sau printr-o faza de depresie, toate acumulte din datoririle casnice cotidiene, care ii creaza o stare de furie, dar asta, nu inseamna ca nu e inteligenta. Sotul ei, chiar pare un tip destept si sigur nu si-ar fi luat de nevasta o femeie slaba la minte!
garbo082745
Postat pe 3 Aprilie 2018 23:13
De la: The_fate_of_the_man, la data 2018-03-30 14:47:34Este Marti, ma gandesc ca pot dormi mai mult cu 30 de minute, Dna educatoare lipseste azi si nu ma trezesc ca in fiecare zi mai devreme pentru a o duce pe pitica la gradinita.
30 de minute nu sunt f multe dar de un timp am o oboseala cronica si orice minut pare sa conteze, este o oboseala pe care nu o inteleg...
Ma trezesc, ma spal apoi ma imbrac si plec la munca, ca in fiecare zi. Pe drum ma opresc sa cumpar un covrig, ajung in curtea firmei unde lucrez si parchez masina.
Este una din acele zile in care trebuie sa muncesc mult mai mult ca de obicei, am o stiva de calculatoare stricate din nu stiu ce motiv... toate in acelas timp.
Simt un gol in stomac, ma uit la ceas si observ ca este ora 13 si ma gandesc ca este timpul sa merg la masa.
Ma urc in masina, este foarte cald si deschid un geam pana sa pornesc aerul conditionat, pornesc motorul si bag in viteza 1-a
- la naiba, nu intra in viteza, incerc in a 2-a 3-a si tot nimic.. opresc motorul si incerc iar, masina este de neurnit.Batranul Seat nu vrea sa se miste din loc.
Brusc ma gandesc la service-ul din firma, dl Badescu batranul nostru sef de service este un profesor in ale mecanicii si sigur poate pune un diagnostic.
- "Este placa de presiune sparta" spuse el cu ochelarii pe varful nasului si privindu-ma peste acestia in timp ce stergea de zor o piesa de plastic cu o carpa.
Fac un calcul rapid 600 + 500 = 1100 lei plus ce o mai aparea - este munca mea pe 2 saptamani.
Ma gandesc ca nu poate fi corect, sigur dl Badescu se inseala, pun mana pe telefon si sun alti 2 mecanici priceputi tot sefi de service.
Se pare ca trebuie sa scot acesti bani din buzunar, este placa sparta am inca 2 confirmari.
Ma gandesc ca voi face mai mult pana acasa si sa plec mai devreme cu o ora de la servici, sa plec fara sa mai anunt pe nimeni sa ies pe usa din spate.
Se face ora 5 si stiu ca trebuie sa plec pe jos, comand un taxi, drumul pana la taxi este de aproximativ 10-15 minute prin curtea plina de balti si noroi.
Ajung in statia ratb si nici urma de taxi, dupa doua minute apare un taxi, soferul manca un sandwich, il intreb deca a venit la comanda si da din cap ca nu.
Ma uit la tarif pe usa 1.9 ... lei , ma gandesc putin si zic "stai asa ca taxiurile s-au scumpit" fac un calcul si reiese ca as plati cam 40 de lei pana acasa,
cu banii astia mai bine iau ceva la copii ma gandesc si ma pun in statie si astept transportul in comun.
Ma sui in prima masina venita, nu am bilet asa ca stau si ma uit pe geam cu teama in fiecare statie sa nu se urce controlorii.
Nu stiu unde merg, ma gandesc ca voi vedea o statie de metrou si voi cobori acolo iar metroul ma va lasa acasa, dupa 5-6 statii observ ca nu ajung unde trebuie
si cobor pentru a schimba cu o alta masina care poate ma va lasa la metrou.
Nu cunosc zona Berceni deloc, ma sui in masina si stau iar cu ochii pe geam. Dupa alte cateva statii tot nu dau de un metrou, cobor si iau un tramvai.
Merg cu acest tramvai si nici nu stiu ce nr are, cineva a spus ca dupa 7 statii ajung la metrou.
La a 4-a statie observ un grup de persoane in statie, controlorii!! ma uit spre usa disperat si reusesc sa cobor, a fost foarte aproape.
Iau urmatorul tramvai si ajung la metrou, ma opresc la curier sa las un colet pe care il aveam in rucsac, cand ajung la bloc ma uit la ceas si observ ca este aproape
de ora 7. Doua ore a durat acest drum.
Trebuie sa merg cu cealanta masina cu opelul dar masina nu mai are baterie si nu porneste, pe cine sa rog sa ma ajute!? Ajung acasa si EA vorbeste la telefon stand la geam,
astept un timp dar conversatia nu se incheie. Ma grabesc si ies pe usa, se face intuneric afara si trebuie sa gasesc pe cineva sa pornesc masina.
Am nevoie neaparat sa merg cu masina nu pot merge cu metroul, trebuie sa duc copilul la gradinita si foarte important sa merg sa ma intalnesc cu cineva in
timpul programului sa iau 800 de lei pentru niste servicii - cu aceasta afacere aproape scot ambreiajul stricat la seat.
Stau langa opel si ma uit la el, nu pot ridica capota si nici nu pot vedea pe geam este plin de zapada - caut ceva in porbagaj pentru a da zapada jos dar nu gasesc.
Am mainile inghetate, am reusit sa dau zapada jos cu mainile goale - observ ca se apropie o masina si ii fac semn:
- buna ziua, va rog daca aveti 2 minute am ramas fara curent am cabluri doar sa ma ajutati sa pornesc
- NU pot face asta - raspunde sec si pleaca mai departe.
Este a 5-a persoana pe care o rog sa ma ajute, daca nici acum nu reusesc renunt:
- da sigur va ajut, dar stati sa dau zapada jos.
-sigur, multumesc.
Pornesc masina, in sfarsit se intampla un lucru bun.
- va multumesc foarte mult, nici nu stiti ce mult m-ati ajutat, o mai las putin sa mearga sa nu cumva sa se opreasca.
Trebuie sa dau o tura cu ea, sa se incarce baterie sa porneasca dimineata. Ajung pe un drum ingust, este ingustat de un sant sapat in asfalt, o masina incetineste
in fata mea opresc si dau in a 1-a sa pornesc apoi se intampla inevitabilul: se opreste motorul!
Stau in mijlocul drumului, toti claxoneaza cand ma vad ca imping la masina, stiu ca nu suntem in secolul compasiunii si nu ma astept sa ma ajute cineva.
Reusesc sa o imping singur pe dreapta cat sa se strecoare o masina pe langa mine,
toti se grabesc si vor sa ajunga acasa si daca stau bine si ma gandesc si eu as da orice sa fiu si eu acasa.
Nimeni nu opreste, toti se uita cu neincredere pe geamul inchis al masinilor cand trec pe langa mine, ma gandesc brusc la o strategie:
"sa ridic capota si sa pun cablurile si apoi sa stau cu ele in mana si sa le flutur cum fac tiganii la semafor cand vor sa vanda ceva"
Prima masina careia ii fac semn soferului opreste, probabil oamenii nu intelegeau de ce le fac semn si probabil de acea nu opreau:
- baiatul din dreapta soferului coboara si ridica capota, "sa va dea Dumnezeu sanatate multumesc" !
Ziua parea salvata, ajung in bulevard si ma apropii de o benzinarie - instinctiv ma uit la indicatorul masinii, era trecut de mult de ultima linie.
Opresc in dreptul pompei, trag frana de mana, opresc luminile si opresc motorul. Am oprit motorul !!! Nuuu se aude o voce in capul meu gol !
Sunt din nou de unde am plecat, ma duc spre portbagaj privind in gol si cautand cablurile de pornire. Nu este nici un binevoitor in zona.
Alimentez de 50 lei si opreste langa mine un taxi, ma duc spre el cu cablurile de curent in mana, sa inteleaga ce vreau sa nu creada cine stie ce.
- Da sigur ca te ajut !
- Multumesc !
- pei ce banii tai nu au valoare ?
Taximetristii, cei mai prietenosi si saritori oameni, bineinteles ca fac orice pentru bani.
Afara este intuneric si ii intind 10 lei taximetristului, reusesc sa pornesc masina pentru a 3-a oara.
Dupa ce alimentez plec sa dau o tura pentru a incarca bine baterie, stau concentrat sa o turez mai tare sa nu moara iar motorul, ajung la bloc.
Am in sfarsit noroc, locul de parcare din varful pantei este liber, parchez acolo si daca dimineata nu porneste o imping la vale si o pornesc cu a 2-a.
O mai tin putin pornita dupa ce parchez poate poate se incarca... suna telefonul, este EA:
- alo da!
- ce faci !? unde umbli !?
- ce sa fac, parchez masina si vin acum acasa.
- bine - si telefonul se inchide brusc.
Ajung in fata usii dupa o zi de alergatura, stomacul meu scoate niste zgomote ciudate si ma gandesc ca are dreptate tinand cont de singura mea masa de azi: un covrig.
Brusc ma gandesc la telefonul primit si intru in casa cu o oarecare teama si bucurie in acelas timp, intru cu gandul ca va fi totusi o poveste amuzanta, am ce povesti nu ?
EA iese din baie cu fata cea mare in brate, ii facuse dus, aruncand parca fulgere din priviri, ma gandesc ca sigur a avut o zi grea cu copii acasa si se va calma.
- Unde ai fost, unde umbli !?? Pleci de acasa fara sa zici nimic, de ce eu sunt o proasta ?
- te rog sa nu mai tipi la mine !- de ce faci asa ce sa intamplat ?
- nu mai pot m-am saturat tu pleci fara sa zici nimic si eu stau si te astept ca o proasta.
- te rog sa nu mai tipi la mine, stai sa vb - de ce nu ma intrebi ce am patit, inainte de a trage concluzia finala ?
- nu ma intereseaza ce ai patit, trebuia sa ma suni, am crezut ca esti la magazin.
- am ramas cu masina pe drum, si m-am chinuit sa ajung acasa - nu am realizat ca trebuia sa te sun. De ce nu ai sunat tu daca ai vazut ca numai vin ?
- tot eu sa te sun !?? tot eu !??
- te rog sa nu mai tipi la mine ! hai sa vorbim ca doi oameni. Puteai sa suni si tu, daca eram la spital sau mai stiu eu ce..?
Si in acel moment iadul sa dezlantuit din lanturi, tipete urlete si jigniri de ambele parti, simt cum nu mai rezist si fiecare tipat este ca un nit ce ramane infipt in capul meu incerc sa
ma feresc din calea nervilor scapati de sub contrul si ma duc la bucatarie, loviturile ma urmareau ma intorc si ea era in spatele meu, tipa si ma utam la gura ei la care vedeam spume la propiu.
- te rog sa nu mai tipi la mine ! ii spun pentru a nu stiu cata oara.
Vreau ca durerea din capul meu sa se opreasca, totul se intampla cu viteza in jur, fara sa inteleg ce se intampla mana care mangaia, care oferea siguranta,
care oferea o floare sau un cadou brusc ii face rau si-i ofera o palma peste obrazul ei stang, la 6 ani dupa prima mangaiere a venit si prima palma.
Incerc sa o calmez, incepe sa tipe sa ii dau drumul, si se duce pe hol unde era o lopata pentru zapada.
Acum ma uit la ea ca o tinta la glont, se apropie de mine cu lopata in maini, totul se petrece cu incetinitorul si fiecare pas al ei pare ca dureaza la nesfarsit,
nu clipesc, nu ma misc, nu ma feresc sunt hotarat sa primesc aceasta lovitura fara discutii.
Cu un moment de luciditate observa si ea acest lucru si nu ma loveste in cap, ma loveste in zona pieptului.
Tipetele sunt la intensitate maxima, nu pot vorbi pentru ca nu ma aud, sunt ca intr-un film al carui sfarsit nu il pot schimba ci doar privi ca un spectator in sala.
Paharul de bere de pe masa ia locul unei galeti de apa pe care o arunc pur si simplu in fata in speranta ca totul se va termina.
Sunt in ochiul din mijlocul furtunii, o aud la bucatarie cum ma injura si blesteama spunand ca arunc cu bere pentru ca "fac eu curat".
Vine si ea in sufragerie, pentru a evita un nou conflict ma duc la bucatarie, urmeaza minute in sir de injuraturi si tipete.
Ii spun in mod repetat sa inceteze, ma duc la sufragerie si o apuc de gat si o arunc pe canapea si o intreb:
- de ce nu incetezi ? de ce nu te opresti ? ce vrei ? De ce faci asa ?
Ma uit la copilul nostru, fetita noastra de 4 ani cum tremura si nu intelege ce se intampla, brusc am un sentiment de "deja vu" si in mintea mea porneste un film in care eu sunt
in rolul copilului si tatal meu in rolul meu.
Ma opresc. Nu am vrut niciodata sa devin cea ce urasc, si nici nu voi deveni.
Acum este liniste, furtuna a trecut, pagubele sunt nemasurabile - nu pot vorbi sunt ca si mut.
zile intregi trecem unul pe langa celalant in casa ca doi straini care nu se cunosc.
Se deschide intamplator o discutie pe whatsapp. si acesta devine singurul nostru mijloc de comunicare.
Aflu ca vrea sa plece, sa se mute cu chirie si cei doi copii sa ramana cu mine. Sunt de acord, nu exista loc de impacare sau de iertare.

Dl Badescu spune ca ambreiajul se strica in timp si trebuie schimbat, nu se poate repara, la unele masini poate tine chiar cat timp folosesti masina.
Depinde cel mai mult de sofer, daca il foloseste corespunzator te poate tine o viata intreaga.
Probabil asa este si in relatia mea cu EA, ceva s-a stricat in timp si numai poate fi reparat.
Este Marti, ma gandesc ca daca ambreiajul ar putea fi reparat l-as repara sau inlocui ? Si daca s-ar repara as mai pleca la drum stiind ce defecte are ?




O fictiune prost scrisa. Daca ideea e ca ai vrea sa iti incerci norocul in ale literaturii , eu cred ca nu vei avea sanse prea mari
Maria802
Postat pe 4 Aprilie 2018 07:31
"Datoririle casnice cotidiene" nu sunt motive de facut crize decat pt taranci care au vrut sa fie duoamne la oras si au crezut ca tot ce vor avea de facut, pe spinarea unui prost, e sa-si faca manichiura si sa-si intretina fizicul.
garbo_023578308
Postat pe 4 Aprilie 2018 09:01
De la: Maria802, la data 2018-04-04 07:31:09
De la: The_fate_of_the_man, la data 2018-03-30 14:47:34Este Marti, ma gandesc ca pot dormi mai mult cu 30 de minute, Dna educatoare lipseste azi si nu ma trezesc ca in fiecare zi mai devreme pentru a o duce pe pitica la gradinita.
30 de minute nu sunt f multe dar de un timp am o oboseala cronica si orice minut pare sa conteze, este o oboseala pe care nu o inteleg...
Ma trezesc, ma spal apoi ma imbrac si plec la munca, ca in fiecare zi. Pe drum ma opresc sa cumpar un covrig, ajung in curtea firmei unde lucrez si parchez masina.
Este una din acele zile in care trebuie sa muncesc mult mai mult ca de obicei, am o stiva de calculatoare stricate din nu stiu ce motiv... toate in acelas timp.
Simt un gol in stomac, ma uit la ceas si observ ca este ora 13 si ma gandesc ca este timpul sa merg la masa.
Ma urc in masina, este foarte cald si deschid un geam pana sa pornesc aerul conditionat, pornesc motorul si bag in viteza 1-a
- la naiba, nu intra in viteza, incerc in a 2-a 3-a si tot nimic.. opresc motorul si incerc iar, masina este de neurnit.Batranul Seat nu vrea sa se miste din loc.
Brusc ma gandesc la service-ul din firma, dl Badescu batranul nostru sef de service este un profesor in ale mecanicii si sigur poate pune un diagnostic.
- "Este placa de presiune sparta" spuse el cu ochelarii pe varful nasului si privindu-ma peste acestia in timp ce stergea de zor o piesa de plastic cu o carpa.
Fac un calcul rapid 600 + 500 = 1100 lei plus ce o mai aparea - este munca mea pe 2 saptamani.
Ma gandesc ca nu poate fi corect, sigur dl Badescu se inseala, pun mana pe telefon si sun alti 2 mecanici priceputi tot sefi de service.
Se pare ca trebuie sa scot acesti bani din buzunar, este placa sparta am inca 2 confirmari.
Ma gandesc ca voi face mai mult pana acasa si sa plec mai devreme cu o ora de la servici, sa plec fara sa mai anunt pe nimeni sa ies pe usa din spate.
Se face ora 5 si stiu ca trebuie sa plec pe jos, comand un taxi, drumul pana la taxi este de aproximativ 10-15 minute prin curtea plina de balti si noroi.
Ajung in statia ratb si nici urma de taxi, dupa doua minute apare un taxi, soferul manca un sandwich, il intreb deca a venit la comanda si da din cap ca nu.
Ma uit la tarif pe usa 1.9 ... lei , ma gandesc putin si zic "stai asa ca taxiurile s-au scumpit" fac un calcul si reiese ca as plati cam 40 de lei pana acasa,
cu banii astia mai bine iau ceva la copii ma gandesc si ma pun in statie si astept transportul in comun.
Ma sui in prima masina venita, nu am bilet asa ca stau si ma uit pe geam cu teama in fiecare statie sa nu se urce controlorii.
Nu stiu unde merg, ma gandesc ca voi vedea o statie de metrou si voi cobori acolo iar metroul ma va lasa acasa, dupa 5-6 statii observ ca nu ajung unde trebuie
si cobor pentru a schimba cu o alta masina care poate ma va lasa la metrou.
Nu cunosc zona Berceni deloc, ma sui in masina si stau iar cu ochii pe geam. Dupa alte cateva statii tot nu dau de un metrou, cobor si iau un tramvai.
Merg cu acest tramvai si nici nu stiu ce nr are, cineva a spus ca dupa 7 statii ajung la metrou.
La a 4-a statie observ un grup de persoane in statie, controlorii!! ma uit spre usa disperat si reusesc sa cobor, a fost foarte aproape.
Iau urmatorul tramvai si ajung la metrou, ma opresc la curier sa las un colet pe care il aveam in rucsac, cand ajung la bloc ma uit la ceas si observ ca este aproape
de ora 7. Doua ore a durat acest drum.
Trebuie sa merg cu cealanta masina cu opelul dar masina nu mai are baterie si nu porneste, pe cine sa rog sa ma ajute!? Ajung acasa si EA vorbeste la telefon stand la geam,
astept un timp dar conversatia nu se incheie. Ma grabesc si ies pe usa, se face intuneric afara si trebuie sa gasesc pe cineva sa pornesc masina.
Am nevoie neaparat sa merg cu masina nu pot merge cu metroul, trebuie sa duc copilul la gradinita si foarte important sa merg sa ma intalnesc cu cineva in
timpul programului sa iau 800 de lei pentru niste servicii - cu aceasta afacere aproape scot ambreiajul stricat la seat.
Stau langa opel si ma uit la el, nu pot ridica capota si nici nu pot vedea pe geam este plin de zapada - caut ceva in porbagaj pentru a da zapada jos dar nu gasesc.
Am mainile inghetate, am reusit sa dau zapada jos cu mainile goale - observ ca se apropie o masina si ii fac semn:
- buna ziua, va rog daca aveti 2 minute am ramas fara curent am cabluri doar sa ma ajutati sa pornesc
- NU pot face asta - raspunde sec si pleaca mai departe.
Este a 5-a persoana pe care o rog sa ma ajute, daca nici acum nu reusesc renunt:
- da sigur va ajut, dar stati sa dau zapada jos.
-sigur, multumesc.
Pornesc masina, in sfarsit se intampla un lucru bun.
- va multumesc foarte mult, nici nu stiti ce mult m-ati ajutat, o mai las putin sa mearga sa nu cumva sa se opreasca.
Trebuie sa dau o tura cu ea, sa se incarce baterie sa porneasca dimineata. Ajung pe un drum ingust, este ingustat de un sant sapat in asfalt, o masina incetineste
in fata mea opresc si dau in a 1-a sa pornesc apoi se intampla inevitabilul: se opreste motorul!
Stau in mijlocul drumului, toti claxoneaza cand ma vad ca imping la masina, stiu ca nu suntem in secolul compasiunii si nu ma astept sa ma ajute cineva.
Reusesc sa o imping singur pe dreapta cat sa se strecoare o masina pe langa mine,
toti se grabesc si vor sa ajunga acasa si daca stau bine si ma gandesc si eu as da orice sa fiu si eu acasa.
Nimeni nu opreste, toti se uita cu neincredere pe geamul inchis al masinilor cand trec pe langa mine, ma gandesc brusc la o strategie:
"sa ridic capota si sa pun cablurile si apoi sa stau cu ele in mana si sa le flutur cum fac tiganii la semafor cand vor sa vanda ceva"
Prima masina careia ii fac semn soferului opreste, probabil oamenii nu intelegeau de ce le fac semn si probabil de acea nu opreau:
- baiatul din dreapta soferului coboara si ridica capota, "sa va dea Dumnezeu sanatate multumesc" !
Ziua parea salvata, ajung in bulevard si ma apropii de o benzinarie - instinctiv ma uit la indicatorul masinii, era trecut de mult de ultima linie.
Opresc in dreptul pompei, trag frana de mana, opresc luminile si opresc motorul. Am oprit motorul !!! Nuuu se aude o voce in capul meu gol !
Sunt din nou de unde am plecat, ma duc spre portbagaj privind in gol si cautand cablurile de pornire. Nu este nici un binevoitor in zona.
Alimentez de 50 lei si opreste langa mine un taxi, ma duc spre el cu cablurile de curent in mana, sa inteleaga ce vreau sa nu creada cine stie ce.
- Da sigur ca te ajut !
- Multumesc !
- pei ce banii tai nu au valoare ?
Taximetristii, cei mai prietenosi si saritori oameni, bineinteles ca fac orice pentru bani.
Afara este intuneric si ii intind 10 lei taximetristului, reusesc sa pornesc masina pentru a 3-a oara.
Dupa ce alimentez plec sa dau o tura pentru a incarca bine baterie, stau concentrat sa o turez mai tare sa nu moara iar motorul, ajung la bloc.
Am in sfarsit noroc, locul de parcare din varful pantei este liber, parchez acolo si daca dimineata nu porneste o imping la vale si o pornesc cu a 2-a.
O mai tin putin pornita dupa ce parchez poate poate se incarca... suna telefonul, este EA:
- alo da!
- ce faci !? unde umbli !?
- ce sa fac, parchez masina si vin acum acasa.
- bine - si telefonul se inchide brusc.
Ajung in fata usii dupa o zi de alergatura, stomacul meu scoate niste zgomote ciudate si ma gandesc ca are dreptate tinand cont de singura mea masa de azi: un covrig.
Brusc ma gandesc la telefonul primit si intru in casa cu o oarecare teama si bucurie in acelas timp, intru cu gandul ca va fi totusi o poveste amuzanta, am ce povesti nu ?
EA iese din baie cu fata cea mare in brate, ii facuse dus, aruncand parca fulgere din priviri, ma gandesc ca sigur a avut o zi grea cu copii acasa si se va calma.
- Unde ai fost, unde umbli !?? Pleci de acasa fara sa zici nimic, de ce eu sunt o proasta ?
- te rog sa nu mai tipi la mine !- de ce faci asa ce sa intamplat ?
- nu mai pot m-am saturat tu pleci fara sa zici nimic si eu stau si te astept ca o proasta.
- te rog sa nu mai tipi la mine, stai sa vb - de ce nu ma intrebi ce am patit, inainte de a trage concluzia finala ?
- nu ma intereseaza ce ai patit, trebuia sa ma suni, am crezut ca esti la magazin.
- am ramas cu masina pe drum, si m-am chinuit sa ajung acasa - nu am realizat ca trebuia sa te sun. De ce nu ai sunat tu daca ai vazut ca numai vin ?
- tot eu sa te sun !?? tot eu !??
- te rog sa nu mai tipi la mine ! hai sa vorbim ca doi oameni. Puteai sa suni si tu, daca eram la spital sau mai stiu eu ce..?
Si in acel moment iadul sa dezlantuit din lanturi, tipete urlete si jigniri de ambele parti, simt cum nu mai rezist si fiecare tipat este ca un nit ce ramane infipt in capul meu incerc sa
ma feresc din calea nervilor scapati de sub contrul si ma duc la bucatarie, loviturile ma urmareau ma intorc si ea era in spatele meu, tipa si ma utam la gura ei la care vedeam spume la propiu.
- te rog sa nu mai tipi la mine ! ii spun pentru a nu stiu cata oara.
Vreau ca durerea din capul meu sa se opreasca, totul se intampla cu viteza in jur, fara sa inteleg ce se intampla mana care mangaia, care oferea siguranta,
care oferea o floare sau un cadou brusc ii face rau si-i ofera o palma peste obrazul ei stang, la 6 ani dupa prima mangaiere a venit si prima palma.
Incerc sa o calmez, incepe sa tipe sa ii dau drumul, si se duce pe hol unde era o lopata pentru zapada.
Acum ma uit la ea ca o tinta la glont, se apropie de mine cu lopata in maini, totul se petrece cu incetinitorul si fiecare pas al ei pare ca dureaza la nesfarsit,
nu clipesc, nu ma misc, nu ma feresc sunt hotarat sa primesc aceasta lovitura fara discutii.
Cu un moment de luciditate observa si ea acest lucru si nu ma loveste in cap, ma loveste in zona pieptului.
Tipetele sunt la intensitate maxima, nu pot vorbi pentru ca nu ma aud, sunt ca intr-un film al carui sfarsit nu il pot schimba ci doar privi ca un spectator in sala.
Paharul de bere de pe masa ia locul unei galeti de apa pe care o arunc pur si simplu in fata in speranta ca totul se va termina.
Sunt in ochiul din mijlocul furtunii, o aud la bucatarie cum ma injura si blesteama spunand ca arunc cu bere pentru ca "fac eu curat".
Vine si ea in sufragerie, pentru a evita un nou conflict ma duc la bucatarie, urmeaza minute in sir de injuraturi si tipete.
Ii spun in mod repetat sa inceteze, ma duc la sufragerie si o apuc de gat si o arunc pe canapea si o intreb:
- de ce nu incetezi ? de ce nu te opresti ? ce vrei ? De ce faci asa ?
Ma uit la copilul nostru, fetita noastra de 4 ani cum tremura si nu intelege ce se intampla, brusc am un sentiment de "deja vu" si in mintea mea porneste un film in care eu sunt
in rolul copilului si tatal meu in rolul meu.
Ma opresc. Nu am vrut niciodata sa devin cea ce urasc, si nici nu voi deveni.
Acum este liniste, furtuna a trecut, pagubele sunt nemasurabile - nu pot vorbi sunt ca si mut.
zile intregi trecem unul pe langa celalant in casa ca doi straini care nu se cunosc.
Se deschide intamplator o discutie pe whatsapp. si acesta devine singurul nostru mijloc de comunicare.
Aflu ca vrea sa plece, sa se mute cu chirie si cei doi copii sa ramana cu mine. Sunt de acord, nu exista loc de impacare sau de iertare.

Dl Badescu spune ca ambreiajul se strica in timp si trebuie schimbat, nu se poate repara, la unele masini poate tine chiar cat timp folosesti masina.
Depinde cel mai mult de sofer, daca il foloseste corespunzator te poate tine o viata intreaga.
Probabil asa este si in relatia mea cu EA, ceva s-a stricat in timp si numai poate fi reparat.
Este Marti, ma gandesc ca daca ambreiajul ar putea fi reparat l-as repara sau inlocui ? Si daca s-ar repara as mai pleca la drum stiind ce defecte are ?




O fictiune prost scrisa. Daca ideea e ca ai vrea sa iti incerci norocul in ale literaturii , eu cred ca nu vei avea sanse prea mari


F prost scrisa. Tema, dialogurile sunt deplorabile.
garbo_023578308
Postat pe 4 Aprilie 2018 09:06
Un "troll" sau trol-ul (in traducerea "boul" sau "cap de bovina") este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei.
Conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții nestiutori ce cad in capcana.
(pentru mine este amuzant, eu stiu ce incearca boul :) )
Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta.
Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima, jigni si a contrazice fara o logica anume.

308 - sunt imun la tine, esti jalnic si nu meriti atentie, poti comenta orice pt mine esti -0, i am zen mother fucker !

Pentru cine vrea sa se cultive si sa citeasca o lectura demna de o editura de succes, ca si Maria, am urmatorul mesaj:

"- Ai gresit site-ul babuta mea ! "

Si cei ce se vor trezi ca in tramvai si vor comenta fara nici o legatura la discutie vor fi ignorati, asa ca mai bine va abtineti de la a tocii tastatura inutil, sa fiti iubiti !
The_fate_of_the_man
Postat pe 4 Aprilie 2018 09:30
Si ce, presupuneai ca eu nu sunt zen?
Uita-te la ce s-a comentat pana acum...Cui ii pasa de povestea ta? Nimanui, troll-ule.
Toata lumea s-a prins ca-i fictiune si inca una creata pt userii cu doua clase.
garbo_023578308
Postat pe 4 Aprilie 2018 10:03
garbo082745 - Ma gandeam ca poate reusesc sa evadez 1-2 zile pe la Predeal sa ma reincarc putin, cum este vremea pe la Brasov, mai aveti zapada ?
The_fate_of_the_man
Postat pe 4 Aprilie 2018 10:17
Zapada in Brasov nu mai este, in Predeal poate si apropo de comentariile oamenilor, abtineti-va fratilor! Fictiune sau nu, cine are de dat un sfat bun sa-l dea, cine nu, sa nu mai posteze nimic. In ziua de azi, daca ai o problema si vrei sa te destainui, toti sar cu parul, in loc sa-ti ofere o mana de ajutor. A ajuns rautatea in lume, la cote maxime! Cum pot unii, sa jigneasca oameni pe care nu-i cunosc si care nu le-au facut nimic? Eu una nu pot si nu vreau sa o fac
garbo082745
Postat pe 4 Aprilie 2018 11:32
Astia sunt genul de oameni care iti zgarie masina in parcare fara nici un motiv, care iti bat sau violeaza copilul, genul de oameni cu tendinte homosexuale si pedofilice reprimate. Niste "oameni" terminati pe viata ce au tulburari psihice si probleme de comportament. Comportament care de regula are cauze sexuale si abuzuri in copilarie, si datorita acestor lucruri ei ajung sa gasesca fericirea doar in a provoca durere altor persoane. Una din marile lor pasiuni este sa posteze pe diferite forumuri si sub puterea anonimatului sa-si dezlantuie pornirile din mintile lor bonlave si sociopate, ganditi-va putin ca acesti oameni traiesc intr-o societate undeva impreuna cu alti oameni care nici macar nu realizeaza pe cine au langa ei. Din pacate printre astfel de oameni traim, asa ca mare atentie la persoanele din jurul vostru!
The_fate_of_the_man
Postat pe 4 Aprilie 2018 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut... 10 De la: crinaxx 25 Noiembrie 2009 23:05
Ajutor urgent,sfaturi care ma pot ajuta. 16 De la: garbo_426717 26 Ianuarie 2016 11:03
salutare la toata lumea 15 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:40
casnicie sau cosmar....? 155 De la: cameea_kidz 13 Decembrie 2010 11:33
Buna, 10 De la: irinutza5655 15 Februarie 2013 15:08
Setari Cookie-uri