Aspecte unde nu ne intelegem

Salut,

Sunt cu prietena mea de vreo 4 luni.
Ne intelegem foarte bine de obicei cu cateva exceptii (unele mari zic eu):
- se supara daca nu o iau/duc acasa cu masina. Ea locuieste la 13 km, uneori sta la sora ei la 17 km de mine. In ambele cazuri ar putea lua metrou, dar chiar astazi ne-am certat pt ca am sugerat asta (mi-a zis ca stie deja ca ma supar daca ii zic ca n-o iau cu masina).

-pare ca are ceva impotriva locului unde locuiesc. Eu stau la casa, cu mama si 2 bunici. Stiu ca nu e ideal pt o relatie, insa ea locuieste cam la fel de rau, la camin studentesc. Nu vrea sa ramana peste noapte la mine, zice ea din cauza ca acasa sunt mama si bunicii mei si se simte stanjenita. La ea nu se poate, are colege. Totusi, am dormit cu alte ocazii la o ruda de-a ei unde ne-au cazat intr-o sufragerie pe unde trecea toata lumea - acolo nu a avut probleme. Am dormit si la sora ei. O parte din mine se gandeste ca nu ma place suficient, altfel dorinta de a petrece noaptea cu mine macar o data la cateva saptamani ar fi mai mare. Eu cel putin chiar ii duc dorul cand dorm singur. Oricum nu ar fi definitiv, ci doar pana si-ar lua ea apartament (termina facultatea anul asta).

-pe termen lung ea tot da de inteles ca vrea sa luam apartament. Ideea e ca eu stau intr-o locatie considerata extrem de buna intr-o curte foarte mare si planul meu dintotdeauna fusese sa impart curtea pe din doua cand o sa am pe cineva si sa avem propria casa separata complet de a parintilor (inclusiv cu gard). Eu simt ca o mutare la apartament, fie el cu 3 camere, o sa fie clar o scadere de confort iar casa pe alt teren nu stiu daca ne-am permite (costa si terenul).

-acum vreo 2 zile s-a suparat ca nu am putut veni la o petrecere a unei prietene de-a ei. Eu ii spusesem de o saptamana ca in ziua aia ma duc la doctor, ea m-a invitat la cateva zile dupa ce deja ii spusesem si mi-a zis ca nu uitase. Si totusi s-a suparat rau.

Sunt eu absurd?
Are sanse relatia?
Ce putem face sa ajungem la consens unde nu ne intelegem?
garbo_480569
Postat pe 6 Ianuarie 2018 14:54
Nu, nu cred ca are sanse relatia asta. Fii sigur ca va veti certa mereu, in special de la mofturile ei nesatisfacute. Nu prea te place si-ti face fite si figuri. Daca insa iti convine asa, mergi inainte.
garbo_023578308
Postat pe 6 Ianuarie 2018 17:57
Schmetterling
Postat pe 8 Ianuarie 2018 08:58
Din cand in cand mai posteaza si cate un user frustrat, jubiland:"ti-am zis zis eu" ...
Asa-i cu specia asta de muiere singura -singura nu de chibzuita ce-i, ci de iubitoare si minunata - , care-si drapeleaza aiurea independenta si care abia asteapta ca una s-o pateasca, sa nu fie singura in "suferinta", de parca absolut toti am merita o viata fara orizont...
catalina_doroftei
Postat pe 8 Ianuarie 2018 10:17
Pai cum vrei sa construiesti o relatie? Toate inceputurile au neintelegeri. Putina rabdare si comunicare. Depinde doar de voi si ce e in sufletul vostru. Ce simtiti unul pentru celalalt. Daca e dragoste adevarata, nu va impiedicati de asemenea lucruri.
garbo_480611
Postat pe 8 Ianuarie 2018 12:27
Ce se simte se arata, neica. Restul e apa de ploaie. O fitoasa care tot pune conditii sigur nu iubeste. Nici bine n-a intrat in relatie si vrea apartament, desi el ii ofera conditii destul de ok in prezent, vrea sa se deplaseze doar cu masina si sa i se faca mereu pe plac. Iar sexul se planifica, odata' n luna. Singurul "consens " e sa cedeze el mereu si sa faca pe dracu' n patru s-o multumeasca. Mai bine lipsa, individe dintr-astea sunt pe toate drumurile.
garbo_023578308
Postat pe 8 Ianuarie 2018 12:52
bai esti cam pampalau asa si mamos nici nu meriti o femeie pe bune
o fi ea fitzoasa nu zic dar daca esti barbat nu te smiorcai, ori ii faci talentele si figurile ori iti vezi de drum Sunt une altele care vor genti de mii de euro, ce te faci atunci huh?
du-o bai cu masina da-o dracu de treaba, lasi fata-n drum si mai vrei p...zda nete fas amaratule
garbo059727
Postat pe 13 Ianuarie 2018 03:35
Salut,

Lasand copilariile la o parte parerea mea ar fi sa iti structurezi un pic lucrurile.
1) pentru o fata e cam aiurea sa vina pana la tine cu metroul ca sa se petreceti timp impreuna "on a regular basis". Inafara de cazul in care cauti o c**** (alea se duc la client, ma scuzi ca iti zic), asta nu prea se face, chiar daca e mai simplu pentru tine si poate mai ieftin pentru amandoi. Ocazional nu o sa iti puna nimeni bot, dar in general frumos e sa te duci sa o iei de acasa. Daca nu vrei sa mergi cu masina, du-te cu metroul si plecati impreuna de la ea unde vreti voi.
2) dormitul acasa la mama ta sau a ei nu e o activitate pe care sa v-o doriti chiar si in lipsa de spatiu. cautati-va un/o prieten/a care sa va poata lasa singuri in camera/garsoniera sau ce poate sa va ofere, o data la 1-2 saptamani. Mai sunt si oameni care stau in chirie si au camera/garsoniera lor, departe de neamurile oricaruia dintre voi.
3) sa stati impreuna intr-o garsoniera/apartament/etc nu exclude planul tau de a iti face o casa in curte cu ai tai. Deloc. O sa mai fie probabil ani pana o sa termini povestea cu casa ta. Nu vrei sa te rogi de prieteni atata timp sa ai si tu un pic de intimitate, indiferent daca o sa mai fi cu fata asta sau nu.
Ca un ultim sfat. Imi place ca gandesti pe termen lung. Dar nu investi suflet in mod nechibzuit. Discutati intre voi si vedeti daca aveti valori comune, sperante comune. Daca ea viseaza cariera si tu vrei casa si copii, o sa aveti nite multe drame de dus pe viitor. Si ale tale si ale ei.
Iti doresc intelepciune, rabdare si minte luminata.
Sa fii fericit in tot ce faci!
garbo080210
Postat pe 13 Ianuarie 2018 05:28
si am uitat sa zic. statul impreuna intr-un apartament - nu ma refeream la a-l cumpara (afara de cazul in care e cine stie ce super oferta si iti permiti) ci ma gandeam la a-l inchiria. in fond, e o solutie temporara pana construiesti si pui la punct casa in care vrei sa stai.

:) pace :)
garbo080210
Postat pe 13 Ianuarie 2018 05:35
Pare ca nu o iubesti sau esti extrem de zgarcit. Pai, e problema sa o duci cu masina ? Astepti sa vina ea cu metroul? Eu te lasam demult. Vorba cuiva de mai sus...vrei p...a moca?
MARILENA_25
Postat pe 13 Ianuarie 2018 07:45
Ce limbaj de scroafa iar gandirea e de scroafa si mai mare!! Va dati seama ca specimene dintr-astea au familii, impun un ritm social si se pretind educati doar pt. ca stiu sa scrie cat de cat corect?! Ce sa te mai mire la romanasii astia balcanoizi, cretinoizi sau cretini de-a binelea..... Pai ori il iubeste, ori vrea tratament de cocota?
Ca asa e in Ro, cum se crede una mai femeie (cu toate ca-i urata), uita sa lucreze la a fi om (n-are cu ce), si se avanta in bratele barbatilor care n-au caderea sa prefere femei de calitate ci sarantoace, needucate, usoare, si puse pe capatuiala, asa ca toata treaba devine retorica si de un penibil strigator la cer.
garbo_023578308
Postat pe 13 Ianuarie 2018 07:48
Cum golaneala e generalizata in tara asta de doi bani, e o consecinta directa ca un barbat e considerat barbat daca face jocul unei nasoale, asa cum vad din comentariile unor "destepti".... Cei bogati sunt aici intr-un nr infim educati, fini si neinteresati de organul femeii. Majoritatea covarsitoare sunt panarame inavutite care provin din medii sociale de tot rasul. Iar needucatii din randul populatiei le preiau metehnele.... De unde sa "recrutam" oameni care sa respecte si sa se respecte, care sa se comporte decent cu cei din jur, care sa vorbeasca frumos unei femei? Ne mai mira calitatea topicelor si idiotii care posteaza intr-un limbaj trivial??
Am fi avut vreo sansa daca am fi fost colonizati, altminteri poporul asta e ceva de visele cele mai urate!
garbo_023578308
Postat pe 13 Ianuarie 2018 08:25
Ma gandeam sa raspund si eu, dar citeste din nou in liniste si cu atentie si mesajul lui 80210.
Am fost si eu in aceeasi situatie ca si voi in tinerete si pentru ca ne iubeam cu adevarat am gasit impreuna o solutie. Pana am rezolvat cu construirea casei, ne-am gasit o garsoniera cu chirie mai intai ca sa vedem cu ne intelegem noi2 cu adevarat, daca avem aceleasi valori si chiar vrem sa pornim la drum prin viata impreuna.
Statul impreuna, chiar intr-o chichineata, a reglat multe, inclusiv sexul si gatitul impreuna si statul la povesti noaptea amandoi, la facut de planuri frumoase de viata mai departe, incheiate tot cu sex :))
Bineinteles ca astea nu pot fi la fel cu bunici, mame, catei, purcei, cunostinte care trec prin sufragerie si surori si acareturi, plus drumuri cu metroul de colo-colo, if you get my point!
Sper din suflet sa fie ea ACEEA pentru tine, viata frumoasa sa aveti!
garbo029140
Postat pe 13 Ianuarie 2018 10:05
Adevarul e ca gatitul impreuna si sexul pe post de "aceleasi valori" sunt o mare realizare.
roxana1deac
Postat pe 13 Ianuarie 2018 10:12
Mda,
se gandeau cum sa faca un copil sau doi, sa plateasca rate la o casa si sa-si tuneze urata fizicul. Cam astea erau planurile alea marete.
catalina_doroftei
Postat pe 13 Ianuarie 2018 10:23
Sint intru totul de accord cu @210 si @140.
@569, daca dupa 4 luni de relatie tu iti trimiti iubita singura acasa, noaptea, cum vei actiona dupa 5 ani de casnicie?
A conduce o femeie acasa, cu masina sau metroul este un gest de politete pe care il faci fata de orice femeie cu atit mai mult fata de persoana iubita.
Statul in aceeasi casa cu mama, tata, bunicii, nu e solutia ideala nici macar pe termen scurt.
In orice casnicie inceputul e mai dificil, amestecul parintilor (fie el si din dragoste) poate fi catastrofal.
Cred ca daca pt. inceput va mutati impreuna (cu chirie) veti vedea daca relatia voastra este cea ce va doriti.
Intre a te intilni cu un om din cind in cind si a locui cu el 24 h din 24 este o mare diferenta.

E normal sa existe mici frecusuri la inceputul unei relatii, depinde de voi sa le rezolvati.
O relatie poate fi privita simplist, chiar trivial, cum am vazut din unele postari sau cu inteligenta si seriozitate. Totul depinde de voi.
Tommy_Boy
Postat pe 13 Ianuarie 2018 10:31
"A conduce o femeie acasa, cu masina sau metroul este un gest de politete pe care il faci fata de orice femeie cu atit mai mult fata de persoana iubita." Sunt de aceeasi parere.

Cum esti de acord cu @210 si @140, daca nu privesti simplist relatiile?Sexul tine loc de dragoste si de principii in viata sau are legatura cu scopurile comune perimate dupa un timp?

Ce crezi ca va face cel sau cea care isi alege partenerul de viata dupa nopti de sex, chiar nu esti constienta ca va relua ciclul asta de amor "fierbinte" cu altcineva?Apoi vin si se plang pe diverse topicuri ca sunt inselate/i.

roxana1deac
Postat pe 13 Ianuarie 2018 10:44
Exceptand gestul asta frumos, 569, sa-ti conduci partenera acasa, mie mi se pare ca prietena ta te va pune la cheltuieli pe viitor pt. ca tu sa-ti demonstrezi 'afectiunea' pt. ea. Vrea deja sa va cumparati un apartament impreuna, o investitie mare pt. tine -pe care probabil i-ar conveni sa-l platesti mai degraba tu- si in cazul asta gandeste-te daca merita sa te inhami la asa ceva... Nu de alta, dar poti gasi o fata cu mult mai multe calitati, care sa nu-ti ceara imposibilul la un moment dat, sa inteleaga situatia, pt. care sa faci gesturi frumoase si pe care ea sa le aprecieze... Nu uita ca femeia este oglinda unui barbat, o proasta nu rezista decat cu un prost. Nu vezi ca esti nemultumit de ea? Si ai si motive. Iubire nu, respect nu, in schimb pretentii... . Dupa cum te exprimi, cred ca esti un baiat educat si e pacat sa-ti pierzi timpul.
garbo_480790
Postat pe 13 Ianuarie 2018 11:53
Buna, impartasesc parerea lui Garbo 029140.
Nu sariti sa o condamnati pe ea. Un cuplu se formeaza, nu doar unul se adapteaza. El nu se vede in oras, ea nu se vede la tara. Dar daca totusi se iubesc, sa se implice amandoi. Luati-va in chirie o grasoniera si incercati traiul comun. Circulati amandoi cu metroul sau cand se poate cu masina. Dar nu stim nimic despre tine. Ce varsta ai si ce pregatire? Ai un job? Ea fiind studenta va avea studii superioare. Tu te descurci bine sau te bazezi mai mult pe casa, curtea si conditiile parintilor?
Pana nu veti trai impreuna pe un teren neutru care sa va asigure intimitate, nu veti sti cum stati. Succes!
garbo007433
Postat pe 20 Ianuarie 2018 23:19
Un sut in fund, un pas inaite! Las-o, nu e de tine!
garbo032261
Postat pe 27 Ianuarie 2018 09:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum a-ti putea descoperii un partenersau partenera falsa??? 11 De la: eu_geminy 26 Octombrie 2010 22:04
Ce parere aveti ? ... 85 De la: Ela91garbo 28 Februarie 2013 18:28
Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal... 856 De la: anaROBERT 27 Februarie 2011 23:44
prea sentimentala 20 De la: garbo_398552 5 Mai 2014 23:26
Moralitate barbateasca 166 De la: wife 27 Septembrie 2009 21:18
Setari Cookie-uri