ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce parere aveti despre dietele proteice?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna! Am tot vazut in ultima perioada ca se promoveaza dietele proteice si sunt prezentate cu rezultate pozitive pe termen lung... cum ca nu ar urma efectul de yo-yo. E cineva pe aici care a incercat si a avut rezultate bune?
  citeaza   raspunde

eu am obtinut rezultate foarte bune o astfel de dieta. Mancam dimineata un ou fiert tare cu putina branza; la pranz gratar din carne de vita sau peste cu salata; seara tot gratar sau carne fiarta de pasare, dar pasare de tara nu din comert (eu am eliminat total din alimentatie puiul din comert) cu salata. Multe fructe si legume si am baut apa alcalina Calipso pentru ca apa alcalina ajuta si la detoxifierea organismului.
  citeaza   raspunde

Eu nu sunt de accord .Dietele proteice sunt periculoase.Dau rezultate mai rapid si slabesti vizibil dar dupa apare efectul yo-yo .Si chiar poti sa te imbolnavesti mai ales de rinichi si dupa un timp de ficat gras .Pentru rezultate bune si care sa te mentina slab trebuie sa ti schimbi stilul de viata.Sa faci miscare sa reduce carbohidratii si dulciurile si asta pentru toata viata!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: