ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despre medicii

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna seara ! daca aveti plb cu dantura , nu mergeti la Doctora Botea Carla , din Craiovita langa sc 32, am fost sa.mi faca o carie si a dat cu freza *nu spun cu intentie( si mi a stricat un dinte bun, a tacut si a luat bani pe plomba , urat! Am fost la un alt docor si mi a spus ca nu poate face nimic ca dintele find pus adica dinte portelan. Ce imi recomandati fara sa mi dau jos dantura , un medic bun sa ma ajute . Va multumesc!
  citeaza   raspunde

Da-o in judecata pe nesimtita, loaza profesionala sau doar ... 'neatenta'!


Exista si in Romania, mai greu ce-i drept, posibilitatea s-o faci de kakao pe 'specialista' intr-un proces civil si sa-i iei si banii pt. ... 'competentza' dovedita!


To(n)ti 'profesionistii' de doi bani, indiferent de domeniu, mizeaza tocmai pe ... jena reclamantilor si lipsa de obisnuintza democratica a romanilor in a-si cere in mod public repararea drepturile afectate in orice mod...


  citeaza   raspunde

Sincer , nu m am certat cu dansa , dar voi scrie sa nu pateasca si alti , ca nu stiu. asta e ! ghinionul meu ,
  citeaza   raspunde

Te urci întrun maxi-taxi, autobuz, tren etc, vii la Mureș și te duc la o prietenă, tot ''doctoră'' , ca să nu te mai plângi de ''medicii''.
  citeaza   raspunde

A propos, Axl_R, n-ai o pila buna - profesionista si care sa nu ma 'jupoaie' - si la Institutul ala al inimii din Tg. Mures?

Ca tot trebuie de vreo doi ani sa-mi puna vreo doua stenturi si nataraii de la mine imi zic ca nu sint ... suficient de infundate venele/arterele de la inima lui moi!

Ca cica 85% nu era o ... infundare suficient de 'buna' acum doi ani.
Da' dupa cum joc ... ruleta ruseasca cam in fiecare noapte si le-am facut deja planul la nitroglicerina producatorilor din domeniu, ma simt ca si cum am depasit demult 90%...
  citeaza   raspunde

Ba da. Chiar acolo lucrez, la IUBCvT.
Vb în privat, dacă vrei.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: