Sex si sentimente

În urmă cu trei luni am cunoscut un tip, el are 30 de ani, eu 27. Ne-am întâlnit de câteva ori în oraș și am început să fim foarte apropiați, vorbeam zilnic pe Facebook. Încet, încet am ajuns să discutăm și despre sex, ce ne place, ce-am vrea să facem, iar într-o seară, ne-am propus să ne vedem la mine, să bem un pahar de vin și, fiind doi oameni singuri, am făcut sex.

Au mai urmat câteva întâlniri la mine, iar între timp, într-o discuție pe Facebook, i-am spus mai în glumă că nu vreau să mă îndrăgostesc, că am ieșit dintr-o relație de trei ani și am nevoie de liniște. Imediat, el a început să-mi zică că nici el nu vrea relație, că e ok ce avem noi acum.

Doar că pe mine asta m-a dat peste cap. Am impresia că după fiecare întâlnire mă apropii mai mult de el și parcă mi-aș dori mai mult. Ieri, ne-am certat dintr-un motiv prostesc și fiind supărată i-am spus că mă deranjează că mi-a zis că nu vrea relație. A început să o dea un pic la întors că eu am zis prima că nu vreau să mă îndrăgostesc, iar în final a recunoscut că nu vrea mai mult.

"Îmi placi, aș vrea să mă apropii, dar nu pot deocamdată. Am pornit discuția cu tine cu gândul de a vrea ceva mai mult că mi-ai plăcut, dar parcă nu pot ceva mai mult", mi-a scris.

El mai îmi povestea de o tipă cu care a vorbit câteva luni, anul trecut, după care a umblat trei ani, dar care s-a despărțit de el pentru că a găsit pe altcineva. Mi-a arătat și câteva poze cu ea, e foarte frumoasă, iar din câte înțeleg eu, lui i s-a pus pata pe ea, e ca o obsesie pentru el.

Totuși, nu cred că acesta e singurul motiv pentru care nu vrea o relație cu mine, ci că pur și simplu nu-i place de mine, nu mă vede o persoană cu care să se plimbe de mână pe stradă, nu sunt la fel de frumoasă ca ea. Doar că nu-l înțeleg, îmi scrie zilnic, de dimineața până seara, glumește mult, azi-noapte am vorbit până la trei noaptea, acum fiind plecată din oraș, pentru că sunt în concediu. I-am spus că noi nu suntem iubiți, de ce-mi scrie atât, să o mai rărim, dar el tot așa face. Când vine la mine, adică la două-rei zile, stă până dimineața, toată noaptea mă strânge în brațe.

Eu mi-am propus să rup legătura cu el, pentru că mi-e frică să nu mă îndrăgostesc, mai ales că mi-a spus că nu vrea relație. Nu cred că poate să existe sex fără să apară sentimente, cel puțin în cazul meu.

Voi ce credeți? Mulțumesc și îmi cer scuze pentru postarea prea lungă! :D
garbo_14136
Postat pe 23 Iulie 2017 21:51


Oare chiar mai pune careva botu' la asemenea bazaconii stupide rau, ilogice, incongruente si absolut penibile?

De tot risu' (sau plinsu', dupa caz) si total scremute din mintile alora care in mod cert nu numai ca n-au ce face, da' mai consuma si timpul celorlalti cu propriile ... idiosincrazii pseudo-sexuale, fals sentimentale si zero caracteriale!


Dragutzo, la consecintzele astea ... post-factum trebuia sa te gindesti ceva mai inainte de a salta cu atita ... larghetze cracii in tavan!


Nu de alta, da' placeri sexuale fara implicatii sentimentale puteai sa-ti oferi absolut gratuit, fara dureri de cap si fara sa pierzi timpul chiar si ... ne-iesind in tirg sau facind lipeli pe net!



Parol!...
garbo101426
Postat pe 23 Iulie 2017 22:07
Ba eu cred ca amandoi sunteti pe cale de-a va amoreza reciproc, da` nu recunoaste nici unul. No si ? Ce-i rau in asta ? Daca merge, merge...daca nu, inseamna ca nu a fost sa fie si gata. Viata merge mai departe si ar fi cazul sa traiesti clipa fara a-ti mai face atatea procerse de constiinta. 136, cu tine vorbesc. Si mai lasa presupunerile cu ce-o fi si-o patii....Bucura-te de ceea ce traiesti acum.
In ce-o priveste pe cealalta, uit-o. Si ce daca-i frumoasa ? Poate ca are cosuri pe fund, sau cine stie ce alte bube-n cap...na.
`Neata buna :)
Rotty
Postat pe 24 Iulie 2017 08:06
Corect, Rotty! Si eu cred ca deja exista sentimente.Asa ca, nu mai despica firul in patru, deja esti indragostita, desi negi.La fel si el din ce reiese din povestirea ta.Bucura-te, sentimentele nu apar de ici, colo! Nu te compara nici cu fosta, nici cu alta femeie, niciodata, fiecare cu frumusetea si unicitatea sa.Ai incredere in tine si sper sa aveti o relatie frumoasa si concreta.
Schmetterling
Postat pe 24 Iulie 2017 11:49
Buna, fetelor!

Vad ca astazi sinteti cam ... triste nitzel.

Si probabil v-ati adus aminte de anii tineretzii de vreme ce vi s-au induiosat inimioarele pina la lacrimi, aproape.

Lacrimi de bucurie, de inima roz si ... inamorare fara frontiere, nuuu?!?...


Acu' pe bune si cit se poate de serios, voi chiar va mai lasati 'inmuiate' si imbrobodite de tot felul de povesti de net prefabricate sau doar manipulative in cyberspace?

Chiar nu va intrebati niciodata ce fel de persoane sint in lumea reala astfel de oameni care-si cauta in mod ostentativ ... povetzele, linistea sau 'izbavirea' chiar pe net, printre straini, si nu la cei apropiati, la prieteni, colegi, rude sau familie?!?


De-atitia ani aici si nu v-ati invatzat minte inca?!?


Pur si simplu nu pot sa cred cit de ... cu garda jos stati cind auziti vreo 'mimoza' dintr-astea care s-a indragostit lulea sau doar ii ... filfiie corazonul!

Da' musai numai dupa ce-a trecut prin ... chilotzii berbantului pescuitor de suflete pierdute. Pe net, desigur...

Ca de parerile, sfaturile sau analiza voastra sigur doar ... i se 'filfiie'!


Asa cum stiu eu - si cum poate sa confirme cu tarie insusi ... Rica Venturiano (sic!) -, indragostirea/cazutul cu tronc/inamorarea au loc NUMAI si numai INAINTE de a se rupe ... elasticul de la nadragii intimatilor unui 'proces' plin de atitea sentimente 'neimpartasite'!


Tot ceea ce are loc DUPA eu aveam incredintzarea ca stim cu totii ca se numeste cu totul altfel, fetelor...
garbo101426
Postat pe 24 Iulie 2017 13:11
Ce sa zic, 426, perfect de acord cu tine si cu tinutul nadragilor pe solduri pana stii in ce ape te scazi cu sentimentele tale si cu ale cu obiectului palpitatiilor la corason, stomac si restul organelor, insa, vremurile alea is de mult duse, ohaaaa!!! In ziua de azi, daca nu e compatibilitatea in pat, adica nu e moale perna, tare salteaua , nici nu se poate pune problema vreunei relatii. Ordinea in lume s-a schimbat, si nu doar din acest punct de vedere.Acesti tineri, din topic, ca si multi altii, nu neaparat foarte tineri, se tem de iubire-de parca ar sti ce e.Probabil daca ar sti ce e, in sensul ei absolut, ar dori-o si ar lupta sa o traiasca, simta, dar si aici e vast subiectul.Intre timp, amagire cu indragosteala si hormoni, trebuie sa simtitm ceva, nu?! Pe de alata parte, fiecare percepe iubirea si o taieste cum vrea, fiecare suntem unici si foarte diferiti!
Schmetterling
Postat pe 24 Iulie 2017 14:44

Fluturashule, e-adevarat ca timpurile alea 'vechi' s-au cam dus (ma rog, nu chiar de tot de vreme ce unii ... 'dinozauri' de-alde noi inca mai sint in viatza ca sa depuna marturie!), si ca vremurile astea noi sint un haloimas de nedescris, da' te asigur ca pina si in Evul Mediu lumea finalmente vroia sa simta dragostea tot epidermic, 'organic' si musai sexual!


Ca doar asta e si scopul feromonilor si neuro-transmitzatorilor, ca nu prea avem noi cum sa ne opunem decit ... rational.


Prin educatie, morala, bun simtz si caracter...


Insa adevarata si tragica problema a contemporaneitatzii asteia - in care e si cam greu sa-ti gasesti locul daca ai un bine, corect si sanatos structurat 'schelet' moral, caracterial, educational si intelectual -, e ca a disparut parca cu totul din societatea umana notiunea deee...

...RESPONSABILITATE !!!
garbo101426
Postat pe 24 Iulie 2017 18:37
Sa fii rațional nu e greu, desi e mai comod sa zic asa sa visam la cai verzi pe pereti.Rațiunea e dăruită oamenilor cu un scop, ma rog, ar trebui.Desigur si indragosteala vine la pachet cu un soi de îmbătat cu apa rece, iures de trăiri , adrenalina etc. Dar si cand trece...ce mai ramane?! Si relatiile intime au rolul lor, dar sa fie unul care sa completeze, nu să fie unicul motiv al unei "relatii".
Cu siguranta nu putem generaliza sau sti exact ce in casele oamenilor, mintea si sufletele lor sau după posturile de pe garbo tot mai grăitoare despre care ce se petrece in lumea moderna si "libera".
Si cu siguranta, suntem si mulți sau puțini care nu ne găsim locul...
Schmetterling
Postat pe 24 Iulie 2017 19:06
@136 e tarziu sa te mai gandesti la sentimente pentru ca deja esti implicata emotional, totodata si pretenasul tau altfel nu ar fi petrecut atata timp cu tine, dar poate ca inca este in cautare. Traieste clipa dar sa nu ai asteptari de la oameni pentru ca oamenii mereu dezamagesc.
garbo_468271
Postat pe 26 Iulie 2017 10:12
ati facut sex oral?
garbo174006
Postat pe 29 Iulie 2017 06:29


Ooops!

garbo101426
Postat pe 29 Iulie 2017 11:02
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 11:02:13

Ooops!


Specialitatea ta sa inteleg.
garbo_468271
Postat pe 29 Iulie 2017 12:41
De la: garbo_468271, la data 2017-07-29 12:41:30
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 11:02:13

Ooops!


Specialitatea ta sa inteleg.



Esti de felul tau neam prost pina si duminica?

Sau doar nu reusesti sa-ti upgradezi IQ-ul ala cit numarul de la pantofi?


Te maninca chiar atit de tare intre 'hemisferele' ne-encafalice cit si in ceru' gurii - in ordinea asta - de nu poti sa te abtii sa nu te bagi ca musca-n koooru' vacii in comentariile altora, dobitocule?!?

Macar daca ai fi inteles la ce ma refeream, boule!...


Happy, now?

Sanatate si tie, euglena bok-o-trofa!...


Un hai sicktir traditional te-ar mai aduce cumva in simtiri, mitocanule?!?

garbo101426
Postat pe 29 Iulie 2017 13:28
asa ceva nu se dirijeaza ..si simte..
Nelica_Varodi_1
Postat pe 30 Iulie 2017 08:52
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 13:28:17
De la: garbo_468271, la data 2017-07-29 12:41:30
De la: garbo101426, la data 2017-07-29 11:02:13

Ooops!


Specialitatea ta sa inteleg.



Esti de felul tau neam prost pina si duminica?

Sau doar nu reusesti sa-ti upgradezi IQ-ul ala cit numarul de la pantofi?


Te maninca chiar atit de tare intre 'hemisferele' ne-encafalice cit si in ceru' gurii - in ordinea asta - de nu poti sa te abtii sa nu te bagi ca musca-n koooru' vacii in comentariile altora, dobitocule?!?

Macar daca ai fi inteles la ce ma refeream, boule!...


Happy, now?

Sanatate si tie, euglena bok-o-trofa!...


Un hai sicktir traditional te-ar mai aduce cumva in simtiri, mitocanule?!?


Interesant vocabular ai. L-ai inventat in somn sau cu prietenii imaginari?
Apropo cred ca tu esti musca despre care vorbeai. Nu cred ca exista vreun kkt nebazait de tine.
Imi place cand vad ca te ataci ca o catea bolsevica.
garbo_468271
Postat pe 31 Iulie 2017 20:56
De la: garbo_14136, la data 2017-07-23 21:51:51În urmă cu trei luni am cunoscut un tip, el are 30 de ani, eu 27. Ne-am întâlnit de câteva ori în oraș și am început să fim foarte apropiați, vorbeam zilnic pe Facebook. Încet, încet am ajuns să discutăm și despre sex, ce ne place, ce-am vrea să facem, iar într-o seară, ne-am propus să ne vedem la mine, să bem un pahar de vin și, fiind doi oameni singuri, am făcut sex.

Au mai urmat câteva întâlniri la mine, iar între timp, într-o discuție pe Facebook, i-am spus mai în glumă că nu vreau să mă îndrăgostesc, că am ieșit dintr-o relație de trei ani și am nevoie de liniște. Imediat, el a început să-mi zică că nici el nu vrea relație, că e ok ce avem noi acum.

Doar că pe mine asta m-a dat peste cap. Am impresia că după fiecare întâlnire mă apropii mai mult de el și parcă mi-aș dori mai mult. Ieri, ne-am certat dintr-un motiv prostesc și fiind supărată i-am spus că mă deranjează că mi-a zis că nu vrea relație. A început să o dea un pic la întors că eu am zis prima că nu vreau să mă îndrăgostesc, iar în final a recunoscut că nu vrea mai mult.

"Îmi placi, aș vrea să mă apropii, dar nu pot deocamdată. Am pornit discuția cu tine cu gândul de a vrea ceva mai mult că mi-ai plăcut, dar parcă nu pot ceva mai mult", mi-a scris.

El mai îmi povestea de o tipă cu care a vorbit câteva luni, anul trecut, după care a umblat trei ani, dar care s-a despărțit de el pentru că a găsit pe altcineva. Mi-a arătat și câteva poze cu ea, e foarte frumoasă, iar din câte înțeleg eu, lui i s-a pus pata pe ea, e ca o obsesie pentru el.

Totuși, nu cred că acesta e singurul motiv pentru care nu vrea o relație cu mine, ci că pur și simplu nu-i place de mine, nu mă vede o persoană cu care să se plimbe de mână pe stradă, nu sunt la fel de frumoasă ca ea. Doar că nu-l înțeleg, îmi scrie zilnic, de dimineața până seara, glumește mult, azi-noapte am vorbit până la trei noaptea, acum fiind plecată din oraș, pentru că sunt în concediu. I-am spus că noi nu suntem iubiți, de ce-mi scrie atât, să o mai rărim, dar el tot așa face. Când vine la mine, adică la două-rei zile, stă până dimineața, toată noaptea mă strânge în brațe.

Eu mi-am propus să rup legătura cu el, pentru că mi-e frică să nu mă îndrăgostesc, mai ales că mi-a spus că nu vrea relație. Nu cred că poate să existe sex fără să apară sentimente, cel puțin în cazul meu.

Voi ce credeți? Mulțumesc și îmi cer scuze pentru postarea prea lungă! :D

Tie nu ti-e rusine? Daca ar citi maica-ta, nu s-ar rusina? Mai faci si pe mimoza... daca tot te... aiurea in tramvai, recunoaste ca esti.. Te izmenesti si te scuzi pt. postarea prea lunga dar nu ca-ti dai jos nadragii. Tipic pt. chioampele flirtarete, usoare, din ziua de azi. Si pe noi ce ne doare capu cu cine te.?!
Mama ei de emancipare sexuala care ne obliga sa traim pe langa animale neinfranate dar le da acestora impresia ca ar fi open-minded....
Viana_N
Postat pe 1 August 2017 15:11
De la: Viana_N, la data 2017-08-01 15:11:56
De la: garbo_14136, la data 2017-07-23 21:51:51În urmă cu trei luni am cunoscut un tip, el are 30 de ani, eu 27. Ne-am întâlnit de câteva ori în oraș și am început să fim foarte apropiați, vorbeam zilnic pe Facebook. Încet, încet am ajuns să discutăm și despre sex, ce ne place, ce-am vrea să facem, iar într-o seară, ne-am propus să ne vedem la mine, să bem un pahar de vin și, fiind doi oameni singuri, am făcut sex.

Au mai urmat câteva întâlniri la mine, iar între timp, într-o discuție pe Facebook, i-am spus mai în glumă că nu vreau să mă îndrăgostesc, că am ieșit dintr-o relație de trei ani și am nevoie de liniște. Imediat, el a început să-mi zică că nici el nu vrea relație, că e ok ce avem noi acum.

Doar că pe mine asta m-a dat peste cap. Am impresia că după fiecare întâlnire mă apropii mai mult de el și parcă mi-aș dori mai mult. Ieri, ne-am certat dintr-un motiv prostesc și fiind supărată i-am spus că mă deranjează că mi-a zis că nu vrea relație. A început să o dea un pic la întors că eu am zis prima că nu vreau să mă îndrăgostesc, iar în final a recunoscut că nu vrea mai mult.

"Îmi placi, aș vrea să mă apropii, dar nu pot deocamdată. Am pornit discuția cu tine cu gândul de a vrea ceva mai mult că mi-ai plăcut, dar parcă nu pot ceva mai mult", mi-a scris.

El mai îmi povestea de o tipă cu care a vorbit câteva luni, anul trecut, după care a umblat trei ani, dar care s-a despărțit de el pentru că a găsit pe altcineva. Mi-a arătat și câteva poze cu ea, e foarte frumoasă, iar din câte înțeleg eu, lui i s-a pus pata pe ea, e ca o obsesie pentru el.

Totuși, nu cred că acesta e singurul motiv pentru care nu vrea o relație cu mine, ci că pur și simplu nu-i place de mine, nu mă vede o persoană cu care să se plimbe de mână pe stradă, nu sunt la fel de frumoasă ca ea. Doar că nu-l înțeleg, îmi scrie zilnic, de dimineața până seara, glumește mult, azi-noapte am vorbit până la trei noaptea, acum fiind plecată din oraș, pentru că sunt în concediu. I-am spus că noi nu suntem iubiți, de ce-mi scrie atât, să o mai rărim, dar el tot așa face. Când vine la mine, adică la două-rei zile, stă până dimineața, toată noaptea mă strânge în brațe.

Eu mi-am propus să rup legătura cu el, pentru că mi-e frică să nu mă îndrăgostesc, mai ales că mi-a spus că nu vrea relație. Nu cred că poate să existe sex fără să apară sentimente, cel puțin în cazul meu.

Voi ce credeți? Mulțumesc și îmi cer scuze pentru postarea prea lungă! :D

Tie nu ti-e rusine? Daca ar citi maica-ta, nu s-ar rusina? Mai faci si pe mimoza... daca tot te... aiurea in tramvai, recunoaste ca esti.. Te izmenesti si te scuzi pt. postarea prea lunga dar nu ca-ti dai jos nadragii. Tipic pt. chioampele flirtarete, usoare, din ziua de azi. Si pe noi ce ne doare capu cu cine te.?!
Mama ei de emancipare sexuala care ne obliga sa traim pe langa animale neinfranate dar le da acestora impresia ca ar fi open-minded....

Hai bravo cumatra i-ai zis-o. Fără supărare câți ani ai? Mai ai mult de trăit? Nu ai reușit să te desprinzi de epoca comunistă sau doar o faci pe sfânta?
Eu nu pot să înteleg oamenii care intră pe un topic si incepe sa judece având mintea ferecată de neputința neuronilor care au pierdut lupta cu viața și gura slobozită. Dacă nu-ti place topicul la ce plm mai intri pe el?
garbo_468271
Postat pe 5 August 2017 01:57
271, 37 de ani am. Tu la 50 mai poti, ca de putut sa te faci de ras, vad ca se poate... Si nu-i ca fac pe sfanta sau am mintea ferecata dar uita-te si tu cate complicatii "sufletesti" apar cand esti prost si o dai aiurea, complicatii pe care oamenii inteligenti le evita pt. ca au relatii serioase, nu gagicareli de doi bani.
Viana_N
Postat pe 5 August 2017 09:10
nu inteleg dc trebuie sa facem laba la barbati
garbo174006
Postat pe 6 August 2017 03:28
Am cam avut dreptate. :( Nu vrea relație pentru că e obsedat de fosta iubită. De fapt, cred că în aștia de trei ani, de când a cunoscut-o pe ea și încearcă să o cucerească, nici n-a mai avut altă relație.

Îmi vorbește tot mai mult de ea când ne întâlnim, parcă o divinizează, deși ea nu îl vrea, este într-o altă relație, mi l-a arătat și pe prietenul ei, să-mi dau cu părerea. Mi-a zis într-o seară că el crede că ea și l-ar dori doar ca amic și atât și că eu mă asemăn mult cu ea în gândire, fizic.

Mi-a mai repetat treaba că nu vrea mai mult cu mine de câteva ori, că nu poate deocamdată să se implice, etc. M-am enervat într-o zi și i-am zis că nici eu nu vreau cu el, să nu mai repete atât, că nu el deține controlul în relația asta, că eu n-am cum să mă îndrăgostesc de el, dacă are atitudinea asta, eventual de altul și atunci sigur nu ne mai vedem și l-a cam deranjat.

În schimb, e la fel, povești de dimineața până seara: cum a fost la muncă, cum își petrece seara, dacă e supărat, cere sfaturi. Într-o sâmbătă a fost la o nuntă și mi-a scris când a plecat că și-ar fi dorit să vină la mine, să mă strângă în brațe, să mă sărute. Eu dormeam.

Cred că indiferența e cea mai bună soluție, poate așa își dă seama ce vrea de la viață sau nu, rămâne cu obsesia lui. Mi se pare imatur la vârsta lui, să ai 30 de ani și să ai o astfel de obsesie, să nu gândești logic.

garbo_14136
Postat pe 6 August 2017 17:53
De la: Viana_N, la data 2017-08-05 09:10:57271, 37 de ani am. Tu la 50 mai poti, ca de putut sa te faci de ras, vad ca se poate... Si nu-i ca fac pe sfanta sau am mintea ferecata dar uita-te si tu cate complicatii "sufletesti" apar cand esti prost si o dai aiurea, complicatii pe care oamenii inteligenti le evita pt. ca au relatii serioase, nu gagicareli de doi bani.


Aveți dreptate, cu siguranță am greșit că am început relația asta așa, însă înapoi nu mai pot da. Dar complicațiile apar indiferent de situație. Până în primăvară, am avut o relație de trei ani și jumătate, serioasă, am locuit împreună, ne vedeam căsătoriți la început, însă pur și simplu n-a mai mers, de la un moment dat. O relație serioasă nu înseamnă că e o relație perfectă, poate doar în ochii lumii pare așa.
garbo_14136
Postat pe 6 August 2017 18:00
Iar acum ai o relatie neserioasa?
Ok, dar nu prea ok ca nici asta ne e perfecta.
Tommy_Boy
Postat pe 7 August 2017 09:42
De la: garbo_14136, la data 2017-08-06 17:53:49Îmi vorbește tot mai mult de ea când ne întâlnim, parcă o divinizează, deși ea nu îl vrea, este într-o altă relație, mi l-a arătat și pe prietenul ei, să-mi dau cu părerea.

Mi-a zis într-o seară că el crede că ea și l-ar dori doar ca amic și atât și că eu mă asemăn mult cu ea în gândire, fizic.

Mi se pare imatur la vârsta lui, să ai 30 de ani și să ai o astfel de obsesie


Eu nu înţeleg de ce mai stai cu el încă... ???

El tot la ea se gândeşte. Dacă tot timpul vorbeşte de ea, în prezenţa ta, cred că e un pic dus. Cum să faci aşa ceva ? De tine se foloseşte doar pt sex.

Dacă ai înţeles că e obsedat de ea, ce mai aştepţi ? Dă-i vira, definitiv.
VasileDinNuc
Postat pe 31 August 2017 10:56
De la: garbo_14136, la data 2017-08-06 18:00:01Aveți dreptate, cu siguranță am greșit că am început relația asta așa, însă înapoi nu mai pot da.

însă pur și simplu n-a mai mers, de la un moment dat.

O relație serioasă nu înseamnă că e o relație perfectă, poate doar în ochii lumii pare așa.


De ce nu mai poţi da înapoi ? :)

Ar fi bine de ştiut : Ce anume n-a mai mers în relaţia dinainte ?

Ca cineva să aibă o relaţie perfectă, trebuie ca amândoi să contribuie, constant, la asta. Şi da, poate exista o relaţie perfectă, depinde de implicarea fiecăruia. :)
VasileDinNuc
Postat pe 31 August 2017 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare femeile nu pot face plangere la guvern..Pt antiagresiune impotriva femeilor 94 De la: batman1 18 Februarie 2010 23:15
Virgin la 21 de ani 280 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 70 De la: activplus2008activ 7 Iunie 2012 16:16
Ce am invatat de la mama(amuzant) 84 De la: Estera111 28 Aprilie 2013 18:52
confuza 58 De la: garbours 21 Ianuarie 2010 11:39
Setari Cookie-uri