ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Intrebare pentru administratie

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

DE o luna de zile v-am atras atentia ca sunt hartuita pe site-ul garbo. Azi mi-ati blocat comunicarea, laptopul si ati lasat suburbanul.Deduc ca cele persoane426, 798 fac parte din administratia dumneavoastra.De ce in Romania se intampla asa ceva?
Sper ca mintea sa priveze,si sper sa ajunga intrebarea.
  citeaza   raspunde

De la: garbo_466560, la data 2017-05-10 23:22:21De o luna de zile v-am atras atentia ca sunt hartuita pe site-ul Garbo. Azi mi-ati blocat comunicarea, laptopul si a-ti lasat suburbanul.Deduc ca cele persoane426, 798 fac parte din administratia dumneavoastra.De ce in Romania se intampla asa ceva?
Sper ca mintea sa priveze,si sper sa ajunga intrebarea.

De ce eu care sunt hartuita sunt cea blocata. De ce raul primeaza. Ati vazut ca cele doua au probleme cu toti. Nu pot sa-mi imaginez ca in Romania in 2017 se poate sa se intample asa ceva.Pai cum ne educam generatiile care vin daca permitem mizeria umana. Asa ne crestem copii?
  citeaza   raspunde

Am uitat, sunt vechea ulygarbo.
  citeaza   raspunde

Pentru amanta 798,de unde stii ca administratia mi-a blocat contul?
  citeaza   raspunde

De la: garbo_466560, la data 2017-05-10 23:35:38Pentru amanta 798,de unde stii ca administratia mi-a blocat contul?


"Chiar nu ti-o fi spus nimeni sa te tratezi pana la varsta ta? Pt. ca ceea ce postezi, uly, te descrie perfect...schizofrenico-maniaca sau dementa, ceva de genul asta.
Sau o fi doar faptul ca esti o taranca tuta si needucata din sat de munte, in tot ce faci?!?!.. Caz in care, sa ceri de la una ca tine bun simt, respect si integritate, ar fi complet ridicol..."

Va place la cei din administratie un asemenea raspuns.?.V-ar face placere? Si eu sunt lipsita de dreptul de a ma apara.Am crezut ca el exista in biata tara, cel putin in media.
  citeaza   raspunde

Aici sunt numai fost membri Oi fi nimerit in cimitir ? Apropo admini, vreau sa intru la profilul meu....Ma lasi te rog ? Sau, daca Garbo a murit chiar de chiar, te rog sa ma anunti sa-mi prezint si eu condoleantele...bine ?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: