ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ajutor - cosmetice bio

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna ziua! Realizez o cercetare pentru lucrarea de disertație despre piața Cosmeticelor Bio. Datele obținute vor fi utilizate doar în scop didactic. Vă rog frumos dacă puteți să mă ajutați cu completarea acestui chestionar. Vă mulțumesc.

https://goo.gl/forms/E2GTrOeDKXP068IA3
  citeaza   raspunde

Nu pot ca nu se deschide. Scoate "https//"_ul . Mai, voi cand postati un link, chiar nu verificati daca se deschide inainte sa-i "dati drumul" ?
  citeaza   raspunde

Pai o fi si asta un test, sa vada cine incearca si reuseste.
'Neata Rotty
Am parcurs chestionarul in cauza.
Slabut, iar unele intrebari din chestionar sint reduntante.
  citeaza   raspunde


Bai, fetelor, voi va dati seama ce nivel intelectual ... extraterestru am atins noi daca s-a ajuns sa se faca ... lucrari de dizertatie(?!?) pina si pt. cosmetice?
Fie ele si BIO?!?...


Realizati ca noi am fost probabil doar niste ... timpite care ne-am zdrumicat degeaba creierii cu chestii serioase si dificile ca sa putem spune ca macar avem cit de cit habar de domeniul in care lucram?!?

Iar fatucile astea din ziua de azi au 'dizertatzii' - banuiesc ca pt. licentza, masterat sau, Doamne fereste!, chiar doctorat -, pe subiecte, se pare, absolut vitale pt. Umanitate!Ca banuiesc ca daca nu ne intretinem ... hoiturile 'importante' dupa ultimele tehnologii revolutionare (Ooops!), murim ... nemintuite si se duce dracului toata shandramaua Omenirii asteia, nuuu?!?...


  citeaza   raspunde

Poate ca fatuca vrea sa se faca "doctora" dermatoloaga ?
  citeaza   raspunde


Mda...

Chiar asa...


Cam multi ... .ologi si .oloage pe lumea asta, nu crezi, Rotty?...


  citeaza   raspunde

Mult prea multi, dar e explicabil din moment ce-si fac "lucrarea de diploma" pe Garbo. Mai si ce ne mai toceam noi coatele prin biblioteci si laboratoare.....
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: