Unde am gresit?

Si eu am zis altceva?

De unde-ai tras concluzia ca m-as fi gindit ca ai spus ca viatza e in roz?


Ba chiar ... au contraire!
garbo101426
Postat pe 6 Martie 2017 20:30
Si eu care gindeam ca esti experta in medicina la cite 'contacte' nashpa ai fost nevoita sa ai in materie...

Nu de alta, da' ar fi trebuit sa stii ca pilulele antiglicemice se iau doar ... dimineatza, fix inaintea micului dejun, indiferent ce mai manici la prinz si la cina...

Sau mi le recomandai tocmai ca stii ca nu se iau pastile pt. diabet seara caci e f. posibil sa faci o criza sau chiar un shoc hipoglicemic noaptea, nuuu???

Carevasazica ... crima cu premeditare, huh?!?



Doctorul e baiatul cel mare, nu?
Care banuiesc ca nu sta si el inca la tine, ca la cit de hotarita ai fost cu cel mic, nici n-ar fi bine sa-si asume asemenea riscuri! (sic!)...


Si oricum, daca nu e specialist in domeniu, atunci ramin tot la 'prietenii' mei de la "Paulescu".

La "Universitar" as avea eventual nevoie de cel mult un cardiolog interventionist.
De genul Vinereanu...

garbo101426
Postat pe 6 Martie 2017 21:31
Ai spus ca se scriu 'dulcegarii' pe forumul asta si m-am gandit ca iei sintagma pe care o folosisem drept 'suscitator' al diabetului, 426...

In fine, revenind la topic, mie mi se pare absurd sa locuiesti cu mama - desi nu te intelegi deloc cu ea-, cand esti un adult realizat profesional si pe picioarele lui. Ceva e putred, psihologic vorbind si cred ca-i un efect oedipian de ambele parti.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 10:20
...Sau locuitul cu mama e dorinta fiului de a-si prelungi cat mai mult avantajele, agresand-o verbal totodata, ceea ce spune multe despre caracterul lui.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 10:42
Tot continuind sa citesc pe-aici incep deja sa ma sufoc de indignare si, in consecintza, sa mi se urce si 'piticii' in virful creierilor!...

Numai filozofareli stupide si 'analize' care mai de care de doi lei, superficiale si fara nici un fel de utilitate la subiecte general-umane care ne afecteaza pe to(n)ti da' care, desi se repeta la infinit, nu ne fac mai destepti sau macar mai responsabili nici macar cu o secunda!...

Care ... avantaje, dom'le?

Neplatitul cotei de chirie si intretinere?...
Mincarea facuta de mama, numai buna de scos din frigider si de incalzit?...
Luatul chilotzilor si ciorapilor gata curatati direct din masina de spalat/uscat rufe?
Serios???
Pe bune?!?...

Astea sa fie avantajele pt. un adult care este IT-ist, deci are un cortex, o structura intelectuala si o meserie care-i aduc suficienti bani si bunastare cit sa n-aiba nevoie de ajutorul nimanui nu numai al mamei?!?
Total neconvingator si absolut ilogic si stupid...
Si, cea mai mare intrebare la care vad ca nimeni n-are raspuns - nici macar propria mama desi toti sintem teribil si lacrimos de 'contemplativo'-inteligenti cit sa emitem doar ... glumitze psudo-psihologice si ipocrit moralizatoare - este urmatoarea:

...De ce cineva care are numai 'beneficii' din statul acasa la mama chiar si la virsta de peste 30 de ani - si fara ca omul sa fie vreun taietor de frunze la ciini! - in loc sa fie multumitor/recunoscator acesteia, o agreseaza verbal si o face albie de porci?!?
Care ar fi motivul/motivele pt. asemenea atitudine incalificabila?...
Chiar nu pricepeti ca n-are logica, ca ceva nu se leaga deloc, ca sint multe alte lucruri 'intre' pe care nu le stim ca sa putem face afirmatii categorice referitoare la ... caracter?!?

Si apropo de caracter:
Am uitat eu sau nu mai e valabila logica faptului ca responsabili de faptele copiilor nostri sintem noi pina cind acestia devin adulti?
Iar daca acestia deja au depasit 18 ani 'scapam' oare de responsabilitatea legala care, sa vezi chestie de morala, nu cumva se transforma moralmente instantaneu chiar si in...

...VINA NOASTRA?!?

Ca parinti, esecurile copiilor nostri nu mai sint treaba noastra doar pt. ca noi ne-am facut datoria si le-am data sa manince, i-am imbracat si le-am asigurat conditiile MATERIALE de a creste, de a invatza si de a se maturiza, da?!?

Cind sint buni, copii nostri sint okay, ne creste inima in piept de bucurie, avem chiar noi toate meritele pt. asta si tare ne mai mindrim cu ei, nu-i asa?
Iar daca sint rai, atunci noi iesim automat din 'ecuatie' pt. ca de vina este doar anturajul, shcoala, strada, societatea, nora/ginerele, astenia de primavara, schimbarea anotimpurilor, incalzirea globala sau chiar ... migratia sturionilor din Marea Sargaselor, huh?!?
Noi, 'sarmanii' parinti, sintem 'absolviti' de orice responsabilitate in devenirea propriilor copii daca acestia nu sint intrutotul asa cum vrem noi sau cum i-am 'programat' sa fie, daaa?!?

Cita ipocrizie incalificabila!
Asta a propos tocmai de caracter...

Bai, adultilor n_atarai, nu uitati ca fiecare mama si tata dintre voi este parintele propriului copil pina cind inchideti ochii!
Si chiar dincolo de disparitia voastra fizica!
Copii sint si ramin tot restul vietzii lor nu doar o alchimie cosmica a genelor noastre plus rezultatul educatiei si a mediului in care au trait pina la maturitate, ci si cea mai fidela si perena...

...OGLINDA A NOASTRA !!!
Chiar daca de multe ori aceasta pare 'invizibila'...

Un parinte care nu se mai poate uita direct pina in strafundurile ochilor propriului copil pt. ca acest copil i-a gresit sau pt. ca el i-a gresit acestuia, nu mai are practic nici un rol demiurgic pe Pamint!

Si poate linistit sa se sinucida...

Numai fiintzele demantelate in toate intelesurile posibile ale cuvintului pot afirma cu deplina 'convingere' ca n-au absolut nici un fel de responsabilitate si vina in esecul propriilor copii!...

Nu mai stau sa explic ce si cum cohortei de bipezi stupizi care se auto-iluzioneaza - ba chiar se auto-orgasmiaza! - cu gogosile toxice ale pseudo-dezvoltarii personale sau cu ii_mbecilismele de genul celor invatate de la tot felul de guru oo_ligofreni antisociali si spuse emfatic si kk_retinoid in fatza oglinzii:

... "Sint frumoasa, sint desteapta, sint puternica, sint minunata, sint chiar fara de prihana!
Doar ceilati din jurul meu sint ... toxici si ma impiedica sa evoluez, deci trebuie musai sa 'scap' de ei'!"
Intr-un fel sau altul...

Cit rr_etard si decortexare morala si emotionala sa fie oare in capetele si sufletele unor astfel de specimene care refuza sa-si inteleaga si sa-si accepte responsabilitatile totale in devenirea propriilor copii?!?...

...CIT CUPRINDE !!!
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 12:51
Se pare ca totusi, aceste fleacuri de care pomenesti il tin pe 'inteligentul' It-ist acasa la mama. In alta ordine, numai scoala nu garanteaza ca esti si destept si sanatos la cap si bun de integrat intr-o societate!
Care ar fi dupa tine motivele, daca nu-i inca legat ombilical de maica-sa??!? Ca desi ai dezavuat argumentele mele pertinente, nu le-ai enuntat pe ale tale! Imi vine greu sa cred ca cineva ar putea crede in firescul 'cresterii', ingrijirii si devenirii copilului pana la a-i albi acestuia parul... Iar demiurgi nu avem cum sa fim, cel putin nu crescand un plod pana la adancile noastre batraneti, ci lasand o teorie stiintifica, o carte, desfasurand o activitate artistica, ajutand la un nivel mult mai inspirational...
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 14:02
Fara suparare, da' tu obisnuiesti sa vorbesti ... prin somn cumva, doar cit sa nu ramii cumva cu replica 'in urma'???
Nu de alta, da' n-am vazut nici urma de ... argumente logice!
Ci doar niste constatari 'slabutze', pe care le poate face orice trecator de pe strada chiar si fara ca macar sa cunosca pina in profunzime cauza in chestiune.

De 'argumente' dintr-astea sa stii ca e satula mama!
Asa ca, ori vii cu ceva concret, logic si rational, ori ramii sa te cantonezi la genul de impresii scrise pe vremea ... 'oracolului' de la sfirsitul gimnaziului!
Eu chiar n-am vreme de conversatii superficiale si fara plus-valoare, de coltzul netului...

Inainte de a nu 'vedea' (e doar pb. ta de ce) ratiunea si logica din postarile mele - a propos, ai idee cam cite chiar sinteti in stare de asa ceva pe-aici? - te sfatuiesc sa citesti f. atenta, chiar si cu ... creionul in mina ceea ce scriu eu!
Si o sa descoperi intotdeauna 'lucruri' de dincolo de analiza superficiala ... din virful limbii, atit de practicata intre muierile 'filozoafe'!

Da' poate sint eu timpita si tu vreun geniu de vreme ce nu reusesc nici de-al naibii sa gasesc ... "ARGUMENTELE mele pertinete" in fraza asta:

"...Sau locuitul cu mama e dorinta fiului de a-si prelungi cat mai mult avantajele, agresand-o verbal totodata, ceea ce spune multe despre caracterul lui."

...AUD?!?!?!?...

Discutam pe net de cele mai multe ori ca si in viatza reala, doar ca sa n-adormim sau ca sa ne bagam singuri in vorba sau in seama...

Sau - no offence! - vorba marelui Eminescu:

"Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus
E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus"...

P.S. Ma tot strofoc sa pricep ce-ai vrut sa spui introducind aiuritor in povestea asta ... complexul oedipian?
Nu de alta, da' tatal, deci si sotul, pare a fi cit se poate de ... in viatza!
Iar la aia cu complexul oedipian ... 'de ambele parti', m-ai lasat pur si simplu cu gura cascata!

Oricum, pina la viitoarea ta ... analiza cu argumente,


Si mare grija, nu sintem toti ... to(n)ti!

garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 14:53

Atata timp cat ma pronunt asupra a ceea ce observ, nu asupra a ceea ce mi-as dori sa vad! cred ca pot discuta pe teme care par incomode si doar la indemana unora.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 15:16
De la: garbo_463471, la data 2017-03-07 15:16:43
Atata timp cat ma pronunt asupra a ceea ce observ, nu asupra a ceea ce mi-as dori sa vad! cred ca pot discuta pe teme care par incomode si doar la indemana unora.



Fii dragutza si amabila si fa-mi si mie o retroversiune ... in limba romana a ceea ce ai intentionat de fapt sa spui...


garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 15:29
Ai inteles tu, nu-mi fac probleme.
iolanda_74
Postat pe 7 Martie 2017 15:29
De la: garbo_463471, la data 2017-03-07 15:29:46Ai inteles tu, nu-mi fac probleme.



Da - ma rog, de fapt nu! -, da' vroiam sa-i ... luminezi neaparat si pe ceilalti useri!

C-asa-i frumos...
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 15:57
De la: garbo101426, la data 2017-03-07 12:51:04Tot continuind sa citesc pe-aici incep deja sa ma sufoc de indignare si, in consecintza, sa mi se urce si 'piticii' in virful creierilor!...

Numai filozofareli stupide si 'analize' care mai de care de doi lei, superficiale si fara nici un fel de utilitate la subiecte general-umane care ne afecteaza pe to(n)ti da' care, desi se repeta la infinit, nu ne fac mai destepti sau macar mai responsabili nici macar cu o secunda!...

Care ... avantaje, dom'le?

Neplatitul cotei de chirie si intretinere?...
Mincarea facuta de mama, numai buna de scos din frigider si de incalzit?...
Luatul chilotzilor si ciorapilor gata curatati direct din masina de spalat/uscat rufe?
Serios???
Pe bune?!?...

Astea sa fie avantajele pt. un adult care este IT-ist, deci are un cortex, o structura intelectuala si o meserie care-i aduc suficienti bani si bunastare cit sa n-aiba nevoie de ajutorul nimanui nu numai al mamei?!?
Total neconvingator si absolut ilogic si stupid...
Si, cea mai mare intrebare la care vad ca nimeni n-are raspuns - nici macar propria mama desi toti sintem teribil si lacrimos de 'contemplativo'-inteligenti cit sa emitem doar ... glumitze psudo-psihologice si ipocrit moralizatoare - este urmatoarea:

...De ce cineva care are numai 'beneficii' din statul acasa la mama chiar si la virsta de peste 30 de ani - si fara ca omul sa fie vreun taietor de frunze la ciini! - in loc sa fie multumitor/recunoscator acesteia, o agreseaza verbal si o face albie de porci?!?
Care ar fi motivul/motivele pt. asemenea atitudine incalificabila?...
Chiar nu pricepeti ca n-are logica, ca ceva nu se leaga deloc, ca sint multe alte lucruri 'intre' pe care nu le stim ca sa putem face afirmatii categorice referitoare la ... caracter?!?

Si apropo de caracter:
Am uitat eu sau nu mai e valabila logica faptului ca responsabili de faptele copiilor nostri sintem noi pina cind acestia devin adulti?
Iar daca acestia deja au depasit 18 ani 'scapam' oare de responsabilitatea legala care, sa vezi chestie de morala, nu cumva se transforma moralmente instantaneu chiar si in...

...VINA NOASTRA?!?

Ca parinti, esecurile copiilor nostri nu mai sint treaba noastra doar pt. ca noi ne-am facut datoria si le-am data sa manince, i-am imbracat si le-am asigurat conditiile MATERIALE de a creste, de a invatza si de a se maturiza, da?!?

Cind sint buni, copii nostri sint okay, ne creste inima in piept de bucurie, avem chiar noi toate meritele pt. asta si tare ne mai mindrim cu ei, nu-i asa?
Iar daca sint rai, atunci noi iesim automat din 'ecuatie' pt. ca de vina este doar anturajul, shcoala, strada, societatea, nora/ginerele, astenia de primavara, schimbarea anotimpurilor, incalzirea globala sau chiar ... migratia sturionilor din Marea Sargaselor, huh?!?
Noi, 'sarmanii' parinti, sintem 'absolviti' de orice responsabilitate in devenirea propriilor copii daca acestia nu sint intrutotul asa cum vrem noi sau cum i-am 'programat' sa fie, daaa?!?

Cita ipocrizie incalificabila!
Asta a propos tocmai de caracter...

Bai, adultilor n_atarai, nu uitati ca fiecare mama si tata dintre voi este parintele propriului copil pina cind inchideti ochii!
Si chiar dincolo de disparitia voastra fizica!
Copii sint si ramin tot restul vietzii lor nu doar o alchimie cosmica a genelor noastre plus rezultatul educatiei si a mediului in care au trait pina la maturitate, ci si cea mai fidela si perena...

...OGLINDA A NOASTRA !!!
Chiar daca de multe ori aceasta pare 'invizibila'...

Un parinte care nu se mai poate uita direct pina in strafundurile ochilor propriului copil pt. ca acest copil i-a gresit sau pt. ca el i-a gresit acestuia, nu mai are practic nici un rol demiurgic pe Pamint!

Si poate linistit sa se sinucida...

Numai fiintzele demantelate in toate intelesurile posibile ale cuvintului pot afirma cu deplina 'convingere' ca n-au absolut nici un fel de responsabilitate si vina in esecul propriilor copii!...

Nu mai stau sa explic ce si cum cohortei de bipezi stupizi care se auto-iluzioneaza - ba chiar se auto-orgasmiaza! - cu gogosile toxice ale pseudo-dezvoltarii personale sau cu ii_mbecilismele de genul celor invatate de la tot felul de guru oo_ligofreni antisociali si spuse emfatic si kk_retinoid in fatza oglinzii:

... "Sint frumoasa, sint desteapta, sint puternica, sint minunata, sint chiar fara de prihana!
Doar ceilati din jurul meu sint ... toxici si ma impiedica sa evoluez, deci trebuie musai sa 'scap' de ei'!"
Intr-un fel sau altul...

Cit rr_etard si decortexare morala si emotionala sa fie oare in capetele si sufletele unor astfel de specimene care refuza sa-si inteleaga si sa-si accepte responsabilitatile totale in devenirea propriilor copii?!?...

...CIT CUPRINDE !!!


Uite aici logica pe care o cauti, care se leaga...
"Tovarasiile rele, strica obiceiurile bune"( te trimit la Carte)
Te rog sa te opresti. Am aflat din comentarii ca esti multitasking. Cuvintele pe care le folosesti, exprimarile te trag in jos.Din cand in cand avem nevoie de calibrare a stimei de sine.
ulygarbo
Postat pe 7 Martie 2017 16:02
Auzi, 'eminentza', ca tot nu pricepeai cum vine cu ... shoriciul cochonelului, nu crezi c-ai cam inceput sa te obraznicesti nepermis de mult, 'suferindo'?!?
Se pare ca cochonelul invocat s-a facut intre timp ditamai ... porcul, huh?

Comentariile mele, multitasking sau nu - Ooops!, ce cosmopolite sintem, nu ti-e treama ca propozitiile aste de biped stupid te cam ... 'trag' in jos?!? -, nu sint absolut deloc pt. tine, neinteleaso!
Sint doar pt. userii inteligenti...

Bag seama de fapt ca nu prea te duce caputzu' ala decit la ... melodramatisme ieftine, dialoguri strict aprobative (sindromul 'buricul pamintului'?) si 'emisiuni' intelectualiste de absolventa de opt clase.
Cu care de altfel incerci sa-ti acoperi doar esecul din familie, 'inteligento'. Si cu care nu te-a rugat nimeni sa vii sa-l ... 'emasculezi' atit de imund pe-aici!

Ti-am spus deja, stai potolita, ca aici nu esti cu fii-tu cel mic ca sa dai afara pe cine vrea neuronul tau, dragutzo!

Cit despe 'Carte', in momentul in care ti-ai 'expulzat' propriul copil ca si cum ... l-ai fi avortat, exact in momentul ala ti-ai pierdut si dreptul sa mai pui mina sau sa faci referire la ea!

Pricepi, 'decalibrato'?!?...
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 16:39
De la: garbo101426, la data 2017-03-07 16:39:59Auzi, 'eminentza', ca tot nu pricepeai cum vine cu ... shoriciul cochonelului, nu crezi c-ai cam inceput sa te obraznicesti nepermis de mult, 'suferindo'?!?
Se pare ca cochonelul invocat s-a facut intre timp ditamai ... porcul, huh?

Comentariile mele, multitasking sau nu - Ooops!, ce cosmopolite sintem, nu ti-e treama ca propozitiile aste de biped stupid te cam ... 'trag' in jos?!? -, nu sint absolut deloc pt. tine, neinteleaso!
Sint doar pt. userii inteligenti...

Bag seama de fapt ca nu prea te duce caputzu' ala decit la ... melodramatisme ieftine, dialoguri strict aprobative (sindromul 'buricul pamintului'?) si 'emisiuni' intelectualiste de absolventa de opt clase.
Cu care de altfel incerci sa-ti acoperi doar esecul din familie, 'inteligento'. Si cu care nu te-a rugat nimeni sa vii sa-l ... 'emasculezi' atit de imund pe-aici!

Ti-am spus deja, stai potolita, ca aici nu esti cu fii-tu cel mic ca sa dai afara pe cine vrea neuronul tau, dragutzo!

Cit despe 'Carte', in momentul in care ti-ai 'expulzat' propriul copil ca si cum ... l-ai fi avortat, exact in momentul ala ti-ai pierdut si dreptul sa mai pui mina sau sa faci referire la ea!

Pricepi, 'decalibrato'?!?...


Doamne ajuta!!. Punct!
ulygarbo
Postat pe 7 Martie 2017 22:08

Adica cel pus absolut aiurea dupa cele doua semne de exclamare?


L-am vazut, fii fara grija!
garbo101426
Postat pe 7 Martie 2017 22:39
Bună ulygarbo!am citit și eu povestea ta.îmi pare rău pt tine pt k nu cred k meritai atâtea. După părerea mea cred k fiului tău i-a lipsit afecțiunea?poate nu ai fost f apropiata cu el și nu v-ați deschis 1 față de celălalt.sau poate are un anturaj nu tocmai potrivit.de întors,cu siguranță se va întoarce...cândva...Sau îi va părea rău...Dacă as fi în locul tău îi dădeam și o mama de bătaie,chiar dacă este mare.cât despre celălalt băiat, încearcă sa îl încurajezi pt k nu s-au terminat femeile și având și meseria pe care o are,cu siguranță reușește sa se detașeze. Medicii muncesc mult...😎important e ca acum tu ești bine!ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu te va răsplăti pt sufletul tău minunat.iti Mulțumesc încă o data pt sfaturile date și DOAMNE AJUTA!
garbo117267
Postat pe 5 Aprilie 2017 18:04
De la: garbo117267, la data 2017-04-05 18:04:08Bună ulygarbo!am citit și eu povestea ta.îmi pare rău pt tine pt k nu cred k meritai atâtea. După părerea mea cred k fiului tău i-a lipsit afecțiunea?poate nu ai fost f apropiata cu el și nu v-ați deschis 1 față de celălalt.sau poate are un anturaj nu tocmai potrivit.de întors,cu siguranță se va întoarce...cândva...Sau îi va părea rău...Dacă as fi în locul tău îi dădeam și o mama de bătaie,chiar dacă este mare.cât despre celălalt băiat, încearcă sa îl încurajezi pt k nu s-au terminat femeile și având și meseria pe care o are,cu siguranță reușește sa se detașeze. Medicii muncesc mult...😎important e ca acum tu ești bine!ești o adevărată luptătoare și Dumnezeu te va răsplăti pt sufletul tău minunat.iti Mulțumesc încă o data pt sfaturile date și DOAMNE AJUTA!


Buna, 267 Sunt povesti de viata din care fiecare doar citind poate "prinde" ceva.
In ultima perioada in familia mea incep sa se aseze lucrurile, daca pot sa spun asa.Eu sunt bine, dupa doi ani in care viata mi-a incercat puterea de a duce. M-am retras in munti, unde e multa liniste. si fac ce vreau ( mai trag o fuga la vecini, la unguri, austrieci, la o cafea) Asa am hotarat eu sa ma ocup doar de mine, sa-mi fac toate placerile.Asa se intampla intr-o familie unde trei barbati nu au stiut sa aiba grija de singura "fetita" E bine sa-i zdrumcini din cand in cand; revin cu uimire si isi cauta echilibrul.
Nu i-am batut pe copii niciodata; acum si daca as vrea nu mai pot la 1,90 Afectiune au primit amandoi copii la fel.Si-au trait copilaria in tari straine( mergeam unde era detasat sotul).Ma ocupam de casa, de ei,si studiam pentru cariera mea.Poate aveam si eu unele lipsuri, dar eram tanara, singura, si fugeam dintr-un loc in altul.Pentru cel mic, anturajul l-a deviat.
De cateva zile sunt toti la mine. Le-am si spus "Bai fratilor, sa nu-mi luati tot aerul muntelui
Ai grija de tine, ai grija ce iubesti! Doamne ajuta!
ulygarbo
Postat pe 6 Aprilie 2017 09:55
''Nu i-am batut pe copii niciodata'' nici la scoala nu am fost...
helga_
Postat pe 6 Aprilie 2017 15:29
De la: helga_, la data 2017-04-06 15:29:54''Nu i-am batut pe copii niciodata'' nici la scoala nu am fost...



TRIFLE


you commented long, no joke




























































ulygarbo
Postat pe 6 Aprilie 2017 19:54

Aud ca in Romanica a inceput deja sa se moara deee...

...'cosmopolitism' cronic!

garbo101426
Postat pe 6 Aprilie 2017 23:48
De la: garbo101426, la data 2017-04-06 23:48:55
Aud ca in Romanica a inceput deja sa se moara deee...

...'cosmopolitism' cronic!



Asta e ideea.
ulygarbo
Postat pe 7 Aprilie 2017 00:10
Uly, esti chiar penibila. Rezolva-ti problemele familiale si nu mai fa pe strutul postand pe toate topicele.
Damiana_Sararu
Postat pe 7 Aprilie 2017 08:17
De la: garbo_464798, la data 2017-04-07 08:17:11Uly, esti chiar penibila. Rezolva-ti problemele familiale si nu mai fa pe strutul postand pe toate topicele.


Draga mea se circula liber.
ulygarbo
Postat pe 7 Aprilie 2017 10:31
Verde, e primavara, esti libera sa te plimbi. Curaj... E usor...
garbo_406968
Postat pe 7 Aprilie 2017 13:21
Se spune ca atunci cind ai ajuns sa te iubesti pe tine insuti mai mult decit pe proprii copii, aceasta inseamna ca esti deja...

...MORT sufleteste!

Indiferent de natura sau calitatea relatiei cu acestia...

garbo101426
Postat pe 7 Aprilie 2017 16:04
De la: garbo101426, la data 2017-04-07 16:04:11Se spune ca atunci cind ai ajuns sa te iubesti pe tine insuti mai mult decit pe proprii copii, aceasta inseamna ca esti deja...

...MORT sufleteste!

Indiferent de natura sau calitatea relatiei cu acestia...



Calitate la care a contribuit, nu? Cu toata intelegerea si simpatia, ca ma gandesc si eu la mama, ce-o fi facut ea asa "maret" pt. copiii ei sa spuna ca mama nu e iubita sau tatal? Pai sa fii cea mai importanta persoana din viata cuiva nu-i de la sine, trebuie sa meriti acest rol. Si sa ai in grija omul ala, mai mult decat asigurandu-i hrana si rasfat pe moment...La ea se vede cu ochiul liber...
Damiana_Sararu
Postat pe 7 Aprilie 2017 16:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mama de fata vs. mama de baiat ,in calitatea de soacra 60 De la: garbogirl2123 9 Ianuarie 2014 19:50
iubesc pe adi constantin 22 De la: garbo391110 16 Ianuarie 2017 13:09
8 Martie Regal Pentru Femei Speciale! 1 De la: CurteaRegala 3 Martie 2016 11:41
Nu-mi gasesc echilibrul 55 De la: garbo162935 15 Aprilie 2012 00:53
EA SCORPION EL VARSATOR 7 De la: Ultras1984 12 Octombrie 2009 15:07
Setari Cookie-uri