Posibila sarcina?

Buna seara, sunt foarte ingrijorata de o posibila sarcina. Totul a inceput in urma cu aproximativ 5 luni. Nu am avut contact sexual direct cu partenerul dar acesta ma atins in zona intima si nu mai stie exact daca si el sa atins inainte.Aceast lucru sa intamplat pe 27-28 iulie. Am facut 4 teste de sarcina de atunci in momente diferite. Ultimul in urma cu cateva zile. Toate au iesit negative. Am facut si o ecografie abdominala pe 17 octombrie si nu sa vazut nimic. Eu am ciclul neregulat si imi cam da palpitatii. In luna octombrie am avut darfoarte putin. In noiembrie am avut dar mai puternic si acum in decembrie am avut foarte puternic cantitati exagerat de mari. Cu toate acestea ma simt balonata si am avut si stari de greata si oboseala. Nu stiu ce sa cred. Poate ma luminati. Va multumesc anticipat. O seara faina!
Georgiana_Alexandra_6
Postat pe 22 Decembrie 2016 21:14
Consideră că am aprins un bec de 100, ca să vezi drumul până la un ginecolog.


Partea asta cu atinsul e tareeeeee!
Axl_R
Postat pe 23 Decembrie 2016 10:42
Daca nu te superi , te-as intreba cati ani ai ..

Banuiesc ca esti destul de micuta ,daca te ingrijorezi ca ai putea ramane insarcinata dupa ce ai fost atinsa in zonele intime ,acum cateva luni (sau cel putin sper din suflet sa ai o varsta frageda ,altfel nu prea e de bine )
Maria_Mar_1
Postat pe 2 Ianuarie 2017 14:37
De la: Maria_Mar_1, la data 2017-01-02 14:37:21Daca nu te superi , te-as intreba cati ani ai ..

Banuiesc ca esti destul de micuta ,daca te ingrijorezi ca ai putea ramane insarcinata dupa ce ai fost atinsa in zonele intime ,acum cateva luni (sau cel putin sper din suflet sa ai o varsta frageda ,altfel nu prea e de bine )



Si-adica e chiar ... de bine daca e prea frageda si totusi a fost ... atinsa la zonele intime?!?

garbo101426
Postat pe 2 Ianuarie 2017 14:49
de parca ar conta cati ani are?

aici trebuie sa discutam calitatea, nu cantitatea!
degeaba are un numar de ani si un computer sau telefon la indemana, daca habar nu are pe ce lume traieste si nici sa isi expuna povestea!

1. cu ce te-a atins?
cu pana de paun?
cu mana?
cu privirea?
cu Sfantul Duh?
cu limba?
cu... ?
e foarte vaga exprimarea ta!
din ce ai scris as putea sa banuiesc ca te-a atins cu mana, pentru ca spui in continuare ca el nu mai stie daca s-a atins...!
daca e asa, ai fi un caz special de-a ramane insarcinata fara contact sexuala real, invaziv si direct...
au mai fost altele care au ramas insarcinate in imprejurari bizare! ba, una a nascut chiar la vreo 3 ani dupa ce-i murise barbatul...
dar ca sa concluzionam pe subiect, nu esti insarcinata si pentru mai multe detalii despre ce se intampla cu tine si cu menstruatia ta neregulata fugi la un ginecolog, pentru controale amanuntite! pe garbo sau pe alte forumuri, primesti doar idei, nu consultatii!

daca nu te-a tampit de tot internetul, incearca inainte de-a posta ceva, sa cauti tu solutia... mai ales in cazuri din astea in care solutiile sunt extrem de simple!

inainte de-a te apuca sa procreezi invata sa gandesti!
heartbit
Postat pe 2 Ianuarie 2017 15:09

Din pacate, ganditul e o materie de neînteles si de nepatruns pentru multi, indiferent de vârsta.
Deci,pot sta linistita, atinsa fiind in inghesuiala, nu se poate sa fi ramas gravida?!
Schmetterling
Postat pe 2 Ianuarie 2017 15:41
dar poate ca a ramas insarcinata cu vreo idee!
o fi atins-o geniul pustiu cu aripa lui

as avea o recomandare pentru copila asta, sa nu circule cu mijloacele de transport in comun si sa evite locurile aglomerate... exista posibilitatea de-a fi atinsa si avand in vedere ca nu poate fi sigura in privinta celor care o ating, daca si ei s-au atins inainte si deci exista riscul sa aiba iar dubii, la urmatoarele 20 de menstruatii sa se intrebe daca are vreo posibila sarcina sau mai multe!
- uite ce inghesuiala e aici... iti dai seama daca o ating toti jucausii astia?
heartbit
Postat pe 2 Ianuarie 2017 16:22
Lipsa de minima preocupare în privința sexului si a urmărilor lui, avorturi, boli, cât si varsta fragedă la care încep fetele sa il practice, cred eu este o problemă.In cazul de față, speta e una amuzanta, oarecum, însă denotă toatala lipsa a fetei de vreun habar in domeniu.As sfatui-o sa se informeze înainte si nu după despre ce inseamna sexul, daca tot o mănâncă în călcâie.În rest, sa evite locurile aglomerate .Cât despre geniul pustiu, nu cred ca va ajunge la ea, alte preocupări se întrevăd în planurile ei.
Schmetterling
Postat pe 2 Ianuarie 2017 17:39
Si cind te gindesti ca istetii astia de ne conduc vor sa scoata educatia sexuala (si asa facuta ca vai de ea) din scoala.
Sa vedeti atunci intrebari "destepte" de la cei ce practica petting-ul fara sa stie cu ce se maninca si ce riscuri prezinta.
Tommy_Boy
Postat pe 2 Ianuarie 2017 18:43

Bai, da' ce ... cosmopoliti mai sintem si in 2017, mai pisi!

Ti-era asa de greu sa vorbesti, in limba romana, despre ... preludiul fara contact sexual cu ... intro-misiune 'pe bune'?

Ca sa priceapa tot habarnautul, ca doar nu-ti imaginezi ca sta careva sa se incurce-n pretiozitati lingvistice sau ... sexuale?!?


Si a propos, stii ca petting-ul e de fapt recomandat 'la greu' de psihoterapeuti in terapia de cuplu, oriunde in lume?!?
Asa ca...


Te asigur ca indiferent daca nu stiu cu ce se 'maninca' petting-ul, orice cuplu - statuat sau nu -, o sa aiba de suferit eventual doar ca urmare a...

...heavy petting-ului!



Desi si asta poate fi safe daca se foloseste 'caciulitza'.
Evident, nu aia a lui ... Mos Craciun!


Oricum, la multi si buni ani si tie!
Si cit mai multa sanatate...


P.S. 'Istetii' astia care cica ne conduc ar vrea de fapt sa scoata lectiile de educatie sexuala (chiar si asa prost facute cum sint acum) exact doar la ... instigarea 'eminentzilor' din BOR!

Ca se pare ca nici in mileniul III n-au ajuns unii inca la adevarata definitie a dogmatismului religios ... stiintific!


Papa Francisc incearca macar s-o faca cu inteligentza, moderatie si intzelepciune, da' de ai nostri propovaduitori 'autentici' ai credintzei nu se prinde absolut nimic!...
garbo101426
Postat pe 2 Ianuarie 2017 20:57
Pai parca au scos si religia din scoli si la pachet atunci scot si educatia sexuala si uite asa au reformat iar invatamintul. BTS-urile sa traiasca.
Am zis petting pt ca pustimea asta care habar nu are pe ce lume traieste stie mai bine engleza decit romana. Daca le spui de preludiu au impresia ca e ceva cih, petting ....altfel suna , mai cool.
Poate le baga totusi niste ore de buna-crestere si bun-simt ca mai au putin si ne pun si poze pe linga descriere si poate ii mai invata ca exista doctori si nu tot ce zboara pe net e bun si folositor..

La multi ani
Tommy_Boy
Postat pe 3 Ianuarie 2017 09:43
De la: Schmetterling, la data 2017-01-02 17:39:17Lipsa de minima preocupare în privința sexului si a urmărilor lui, avorturi, boli, cât si varsta fragedă la care încep fetele sa il practice, cred eu este o problemă.In cazul de față, speta e una amuzanta, oarecum, însă denotă toatala lipsa a fetei de vreun habar in domeniu.As sfatui-o sa se informeze înainte si nu după despre ce inseamna sexul, daca tot o mănâncă în călcâie.În rest, sa evite locurile aglomerate .Cât despre geniul pustiu, nu cred ca va ajunge la ea, alte preocupări se întrevăd în planurile ei.


Camil5y8
Postat pe 4 Ianuarie 2017 09:22
De la: garbo101426, la data 2017-01-02 14:49:21
De la: Maria_Mar_1, la data 2017-01-02 14:37:21Daca nu te superi , te-as intreba cati ani ai ..

Banuiesc ca esti destul de micuta ,daca te ingrijorezi ca ai putea ramane insarcinata dupa ce ai fost atinsa in zonele intime ,acum cateva luni (sau cel putin sper din suflet sa ai o varsta frageda ,altfel nu prea e de bine )



Si-adica e chiar ... de bine daca e prea frageda si totusi a fost ... atinsa la zonele intime?!?




Nu ar fi deloc in regula. Dar,cum bine stii, din pacate, in prezent fetele debuteaza in tainele 'vietii' la varste destul de fragede.

Si pentru ca tot ai adus acest lucru in discutie .. Ma intreb in momentul asta ce ar fi 'mai de bine'? O fata la o varsta frageda (si acum depinde ce intelege fiecare prin fraged , caci nu ma refer la 10 ani ) care a fost atinsa si se ingrijoreaza de o posibila sarcina sau o fata undeva la 18-20 ani ingrijorandu-se de asa ceva,

Maria_Mar_1
Postat pe 8 Ianuarie 2017 19:20
E de rau, oricum, din motive evidente.
Camil5y8
Postat pe 8 Ianuarie 2017 19:35
Mai femeie, ne-ai zapacit cu atitea reclame.
Tu chiar nu ai ce face? Esti platita pt. asta?
Am inteles, ii iubesti pe dr. Istoc si Andra smile dar pe noi nu ne intereseaza.
Ai bun simt si scuteste-ne.
Tommy_Boy
Postat pe 11 Ianuarie 2017 08:46
Da Tommy, e platita. Sau poate ca e chiar ea Andra si isi face reclama.
Rotty
Postat pe 11 Ianuarie 2017 08:49
E si dr. Istoc in acelasi timp? Andra smile e dintar Istodor e ginecolog, nu prea se pupa.
Neata buna Rotty
Tommy_Boy
Postat pe 11 Ianuarie 2017 08:58
Or fi sot si sotie ?
`Neata.
Rotty
Postat pe 11 Ianuarie 2017 09:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca ma poate ajuta cineva....credeti ca sunt insarcinata? 18 De la: elena380 16 Mai 2012 21:08
Pe 1 aprilie trebuie sa-mi apara rindunelele ,abia le astept !!!! Voi ce asteptari aveti? 100 De la: fengari 4 Aprilie 2013 20:50
Ajutati-ma si pe mine va rog,cu un sfat! 37 De la: Trancekitty 16 Decembrie 2012 22:16
buna 7 De la: garbo180468 16 Mai 2012 21:08
Pot concepe un bebe imediat dupa un tratament cu antibiotic? 9 De la: RamonaPopescu 26 Martie 2020 10:33
Setari Cookie-uri