ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cat m-ar costa o zi la eforie nord

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Cat m-ar costa un bilet dus si intors de tren(17 ani,cu carnet de elev),dupa transportul pana in statiune? De mancare nu e problema,mai mananc o ciorbica,un hamburger ceva,problema e transportul. Doar o zi,sa plec dimineata si sa ma intorc seara.
  citeaza   raspundeSi de ce nu intrebi direct la gara din Faltișeni unde locuiesti sau cea de la Sorbinca Mare sau de unde locuiesti tu... si ne intrebi pe noi o intrebare de copil prost ? Nici macar de unde pleci nu scrii ! Ce, noi suntem biroul de informatii ? Din moment ce apari pe garbo, inseamna ca ai internet si daca ai internet, poti sa gasesti mersul trenurilor si costul biletelor la CFR ! Si ciorbita aia sau acel hamburgher, cum le obtii, intinzand mana la colt de strada... ? Doaaamne... adica de astia ca tine sunteti viitorul Romaniei ? Trist !
  citeaza   raspunde

Te-ai lamurit pana acum? Asa cum ti-a sugerat utilizatorul de mai inainte? Daca nu, din experienta recenta iti spun fara 250 de lei pe zi (cat stai acolo, adica cazare si masa, fara transport) nu poti supravietui!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: