Arhitect Peisagist ofer proiectare si design pentru gradini private.

Numele meu este Chirita Alexandru ,student la master in cadrul facultatii de arhitectura si urbanism Ion Mincu - Bucuresti, momentan sunt masterand in ultimul an in cadrul amenajarii peisagistice. Experienta de 4 ani, am colaborat atat cu persoane private dar si cu Primarii: Primaria Mangalia, Primaria Sanpetru ( Brasov ) , Primaria Vinga ( Arad ) , ofer solutii pentru gradini , planuri , schite si 3d. Pentru cei interesati de un cv si cateva proiecte realizate de mine imi puteti da un mail pe adresa : chirita.alexandru90@yahoo.ro

Multumesc o zi frumoasa
Chirita_Alexandru_1
Postat pe 15 Martie 2016 13:50


Bravo tie ! Frumos. Ce nu inteleg eu este: ce e aia: "peisagist" ? Adica, daca mie mi-a placut un peisaj din Hawaii, asta de exemplu:

http://www.toxicwolf.com/hawaii/widescreen/hawaiian/1440x900/hawaiian_1440x900.jpg

... inseamna ca poti sa mi-l aranjezi si mie in gradina ? Tin sa precizez ca am 600m patrati de gradina. Multumesc anticipat.
barboneli
Postat pe 15 Martie 2016 15:49
Buna iti pot amenaja o gradina in stilul acela doar ca vor diferii plantele deoarece clima din Hawai nu este identica cu cea din romania, si evident plantele nu vor rezista, asa ca daca cineva iti spune ca iti poate amenaja gradina in stil hawai si exact cu plantele acelea sigur iti vei lua teapa. Se poate amenaja o gradina in stilul acela doar ca plantele vor fii diferite adaptate climei noastre. daca esti interesat imi dai un mail cu datele tale de contact si asa mai departe. Daca esti din bucuresti ne putem intalnii sa facem si o vizita a gradinii tale etc. Multumesc frumos , si astept un mail din partea ta daca esti interesat.
Chirita_Alexandru_1
Postat pe 16 Martie 2016 08:49


Pai asta e partea buna, ca nu locuiesc in Romania dinainte de a te fi nascut tu (probabil) iar clima de aici nu difera mult din punct de vedere al plantelor. Eu stiu cum ara clima in Romania pe vremea mea, nu te-as fi deranjat degeaba daca ar fi fost ca acolo. In tot cazul, stiu sigur ca plantele se vor adapta, le cumpar de aici, la noi pe marginea soselelor se planteaza palmieri, printre alti pomi care le cad frunzele. Ca idee, uite 2-3 poze ca sa-ti dai seama cum sa-ti faci planul...

http://travelica.ro/wp-content/uploads/2013/11/HayarkonParkTelAviv.jpg

http://www.interra.ro/uploads/offer_circuit/israel-haifa-haifa-gradini-bahai-gradini-bahai-haifa_nwhs.jpg

Asta de sus e o poza cu o parte din gradinile Templului Baha'i, nu am pretentii la asa ceva si oricum, nu la plante ma refeream ci la... persoane ! Aici nu avem fete din Hawaii... !

http://amfostacolo.ro/FOTO/GENUINE/d017/17929/29725_56754_9.jpg

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/5/0/4950571.jpg

Am incercat eu sa aranjez o gradina decenta si cu multe flori, dar as fi fost curios cum ar fi daca as schimba peisajul... de asta mi-a venit ideea sa iau legatura cu un "peisagist"... ! Sa nu crezi ca fac misto, si eu am vrut sa urmez arfitectura cand locuiam ca bucurestean, dar s-a intamplat o intamplare care m-a oprit. Dupa aceaia nu m-a oprit nimic sa vin aici...

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/6/5/7/4747561.jpg

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/3/3/8/4708331.jpg

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/8/0/8/4708081.jpg

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/9/5/6/3136591.jpg
(Toamna si la iedere de pe casa mea...)

Ti-ai destainuit dorinta de a-mi vizita gradina, am pus ceva poze ca sa ai idee si poate in viitor se va intampla. Ti-as fi recomandat pentru ati face o idee sa intrii la albumele mele cu poze unde ai sa gasesti si poze din gradina mea, dar am observat ca deja ai folosit ideea O sa-ti trimit un mail sa ai adresa mea. Deci am rezolvat si cu teapa... plantele din Hawaii nu vor luat teapa aici...
barboneli
Postat pe 16 Martie 2016 17:40
Bun trimite-mi adresa ta de mail, si cateva poze cu toata gradina ta, si cat ai fi dispus sa platesti pentru un proiect de acest gen. Si daca ai nu stiu un plan cu dimensiunea suprafetei tale. Si iti pot face un proiect in care sa schimbi peisajul si sa fie ceva dragut. Si apropopo am fost si eu la acest templu si am ramas uimit de gradiniile in trepte facute.

Te rog da-mi un mail pe adresa : chirita.alexandru90@yahoo.ro si spune-mi acolo exact ce vrei si ce buget ai pentru amenjarea gradinii tale.
Si in functie de complexitate si de ceea ce vrei stabilim un pret de proiectare astfel incat sa fii si tu multumit dar si eu.

O seara buna
Chirita_Alexandru_1
Postat pe 16 Martie 2016 19:36


Ok Chirita, adevarul e ca au am venit cu acea propunere mai mult in gluma si asta pentru ca eu nu am auzit acest cuvant "peisagist"... si la care tu nu mi-ai raspuns cand am intrebat. Ce e aia "peisagist" ? Decorator de case, gradini, de interioare parcuri, sali de nunti.... am mai intalnit. Dar cu un peisagist, inca nu ! Aici ai avantajul sa intretii si sa te bucuri de gradina 365 de zile si nopti pe an. Clima e de asa natura. La noi nu cade zapada decat pe varful muntelui iar in sud, nu cade nici ploaie decat foarte rar. Si totusi treaba asta nu ia din frumusetile naturii salbatice. Ai prin pozele mele de aici si cateva modele de locuri diferite din tara asta, asa ca o idee poti sa-ti faci. Eu mi-am aranjat gradina dupa gustul meu si al sotiei si nu a iesit rau de loc. Toti ce care ne viziteaza sunt multumiti si ei de cum arata. Nu sunt genul sa angajes pe cineva sa-mi decoreze gradina, mai ales daca nu traieste aici ca sa stie tot ce trebuie despre sol, plante, apa sau caldura cu care ne luptam vara. Dar am un ajutor dintr-un sat apropiat, pe care eu insumi l-am invatat un milion de lucruri ca nu stia nimic. Dar ca forta de munca la sapat si carat, e cel mai bun beduin din apropiere. Ne cunoastem de 29 de ani, in august se fac. Am facut in tamplaria mea de amator si masa, si banca si scaune si ghivece din lemn (stalpi de telegraf taiati) dar tot sunt gelos pe cei din Romania sau mai ales cei din Europa de vest, pentru posibilitatile enorme de a lucra pe si in lemn. Noi suntem o tara saraca in lemn, toate esntele mai tari se importa pe bani grei. Am sa-ti trimit si un site special d.p.m.d.v., in care gasesti un milion de idei in toate domenile: lemn, mobila, carari, gradini, fuste, mancare, prajituri, omlete, bijuterii, ceramica, vitraje..... mai am inca 765274 de domenii si am obosit. Daca inveti cum sa cauti, esti un om bogat. In cunostinte si idei ma refer !
barboneli
Postat pe 16 Martie 2016 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Amenajari exterioare din WPC(lemn plastifiat) 1 De la: garbo_404729 29 Iulie 2014 15:26
Pergole si foisoare!!! 3 De la: alfheim 29 Septembrie 2011 17:04
Peisagist si gradinar 12 De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:09
seifuri profesionale 1 De la: Mar38 29 Mai 2010 12:51
Iluminat exterior 8 De la: alanna 17 Ianuarie 2012 20:26
Setari Cookie-uri