Mesaj de interes national

De la: Bescuca, la data 2016-05-08 15:28:34
De la: Tommy_Boy, la data 2016-05-08 13:07:07Ca sa nu-ti insel asteptarile pt. ca stiu ca doare, o sa-ti dau doar un citatat din replica data de Abramburica pe un forum unuia care iti seamana perfect (la caracter).
Ii spunea Abramburica tipului respectiv :
„chiar si Osho spunea sa nu incerci sa faci presupuneri si sa nu judeci oamenii. „
Si continua:
„Doar ADEVARUL doare si nu minciuna. Cand spune cineva o minciuna despre tine atunci n-o bagi in seama, dar cand adevar graieste, atunci doare rau. Si cat esti mai razbunator in comentarii cu atat celalalt stie mai bine ca a grait adevarat.”

O zi buna iti doresc


O fi si Abramburica asta vreun Osho ... mai mic, din "compendiile" careia faci scheme de cunoastere caracteriala.
O critica grosolana doare oricum, ca-i minciuna, ca-i adevar. Mai ales cand vine din partea unui prost. Pt. ca nimic nu deranjeaza mai mult decat sa vezi ca prostul nu-si cunoaste locul. Si ca are grija altora, corectandu-le modul de scriere, gandirea si culoarea sosetelor!


garbo101426
Postat pe 8 Mai 2016 21:15
De la: Bescuca, la data 2016-05-06 13:10:25
De la: Tommy_Boy, la data 2016-05-06 11:59:07Acum depinde ce iti doresti de la viata si cit de mult esti dipus(a)
sa lupti pt. a obtine ce iti doresti.

Nu vad nimic rau in a avea alturi de tine un partener si eventual mai tirziu copii.
Indiferent de statutul social (super bogati sau super saraci) toti oamenii viseaza mai mult sau mai putin la asta chiar daca nu sint dispusi sa recunoasca.
Cariera iti poate da reale satisfactii dar daca dupa 8-10 h de munca te intorci intr-o casa frumoasa dar goala satisfactia paleste in timp, crede-ma.

Eu de fapt criticam viziunea Ingerasului care e cam fixista.
Toti barbatii sint cih numai ea e frumoasa, desteapta, bunatatea intruchipata e.t.c.
E bine sa ai o parere buna despre tine dar ea mai trebue confirmata si de mediul social altfel intri in categoria celor care se cred Napoleon sau Cezar sau devii frustrat asemenea Ingerasului care indiferent de subiectul dezbatut ajunge invariabil la aceeasi concluzie: toti barbatii e porci. (dezacord voit pt. a sublinia idea).
Incearca sa deschizi un subiect despre...cresterea gainilor ouatoare par example si vei vedea ca invariabil ingerita va ajunge la aceeasi concluzie.

Un vechi proverb spune ca atunci cind nu ajunge la struguri, vulpea spune ca sint acrii. Cred ca e si cazul de fata.


Nu, fixisti sunteti voi, astia, care n-o lasati sa scrie. Sariti pe ea la fiecare propozitie. Daca aveti o viata asa interesanta, de ce sunteti interesati sa mai corectati cate o prostie de-a "ingeritei"? Ai naibii ipocriti si nemernici ...
Merita sa lupti dar pt ce ti se potriveste. O viata poate fi la fel de bine goala si in doi, daca n-ai avut "norocul" sa ai omul iubit langa tine, iar casa frumoasa, imaginea sociala, plozii, cateii, etc nu acopera chiar toate golurile. Nu cred in fericirea menita sa "ia ochii".
Sa lasam pe fiecare sa-si faca viata asa cum simte, fara a-l face sa se simta exclus din randurile unor oameni pe care nu toti au puterea sa-i infrunte si de meschinaria carora sa nu le pese!


Intrebari din partea mea:
1. De ce o afecteaza pe ingeras ca e exclusa din randurile unor oameni? Acei oameni din cate inteleg sunt jalnici, si ipocriti, ce e de admirat la ei? Cine ar vrea sa fie ca ei?
2. De ce nu postati voi, sunteti destul de activi, raspunsuri care sa contracareze nu persoanele ci scrierile lor? Includeti-o pe ingeras in randurile voastre, oameni cu caracter si suflet bun. Dati sfaturi celor deprimati care cer ajutor pe site, sfaturi ziditoare care sa puna in umbra atitudinea superioara si cate si mai cate ati mai spus.
3. Cine utilizeaza forta pe acest forum?
Deliaaa
Postat pe 8 Mai 2016 23:45
De la: Bescuca, la data 2016-05-07 16:19:38
De la: delada, la data 2016-05-07 15:10:04 Ipocrizie, sau cretinism., ....era doar intentia mea de a o incuraja pe ingeras in ceea ce consider eu bun la ea, insotita de ganduri bune. Dovada de prostie s-ar putea sa fie speranta mea ca mesajul meu ar fi inteles de ingeras sau de altii care judeca sau trag linii de demarcatie intre cretini - cei care nu injura si privesc partea plina a paharului si oameni cu caracter - cei pe care trebuie sa ii credem pe cuvant ca au caracter, sa ii credem mai ales datorita cuvintelor pline de dezgust care infiereaza manifestarile de dezgust ale altora.

Ps. Ma refer la 101 426. Daca vrei sa demonstrezii ca esti altfel, fii altfel, mai bun mai stilat, mai lipsit de ura. De balacareli e plina Romania.
Weekend placut!


N-ai inteles nik, panseluta ofilita.
Parca si tu te luptai pe acasa cu un barbat
"stilat"
si dai lectii de "clasa"...


Pune-ti ochelari. Nu sunt panseluta si cat priveste ofilirea ar trebui sa ii intrebi pe cei care ma cunosc, dar nu prea ai pe cine aici.
Stilul barbatului cu care ma luptam e foarte asemanator cu stilul vostru, mai ales 426. E adevarat, nu folosea termeni atat de "academici", dar stilul e acelasi. Cum indraznesti sa gandesti, sa vorbesti, sau sa te uiti asa la mine, cu aerul ala superior in timp ce eu debitez tampenii mai mari decat Casa Poporului? Stii cine sunt eu?
Nu ma impresioneaza de loc nici pe mine toate aceste constructij menite sa jigneasca si sa tavaleasca prin noroi oameni pe care nu ii cunoasteti. Bateti-va in idei nu in injurii. Concursul cine stie sa injure mai urat nu e aici!
Daca v-ar pasa de oameni ati ajuta oamenii care merita nu v-ati pierde timpul injurandu-i pe cei care, spuneti voi, nu merita sa fie bagati in seama.
Am fost apostrofata la randul meu dar pesemne ca imi lipseste caracterul sau coloana vertebrala, caci nu m-am gandit ca insultandu-i pe respectivii as avea ceva de castigat.
Deliaaa
Postat pe 9 Mai 2016 00:17
De la Tommy Boy:

Cind ai un bunic care isi sfatuieste nepotul/nepoata ca exista pe lume oameni catalogati ca „astea-s scursuri umane care nu merita nici macar o flegma-ntre ochi" cum poti sa-i ceri sa fie mai stilat(a)?
426 imparte oamenii intre cei care merita o flegma si cei care sint atit de jos incit nu merita o flegma).
Ai vazut tu oameni stilati facind asa ceva?
Ciudate sfaturi date unui nepot de un om care se presupune ca a ajuns la virsta senectutii, deci este mai intelegator, destept, si empatic fata de semenii lui.

Exista pe lumea asta barbati adevarati, inteligenti, sensibili, sarmanti care stiu sa se poarte cu o femeie si genul care numai in virtutea faptului ca poarta izmene se considera BARBATI. Jalnic si de ocolit ca viata e prea scurta ca sa incerci sa intelegi specimenele de genul asta.

Iar ingerita este o trista figura care a pus o placa si o turuie ca un patefon defect, cu toate ca stie sa si jigneasca si chiar sa injure neaos daca imi aduc bine aminte si imi aduc.
Nu stie de gluma, nu am citit nici macar un comentariu simpatic din partea ei (nu la adresa mea, asa in general) asa ca nu are ce sa-mi placa la ea.

Weekend placut si tie.

[/quote]

Ai dreptate.
Deliaaa
Postat pe 9 Mai 2016 00:37
Delada draga mea , cu cine vrei tu sa discuti?
Cu unul/una care se lauda ca a scris trei carti (!!!!) dar a adunat injuraturi numai pe acest forum cit pentru 6?
Pai pe “scriitorul” asta si Becali l-a batut la scor, a scris 5 (carti) iar la limbaj ce sa mai spun, ii da lectii de normalitate.
Tu vrei stil si eleganta de la un asemenea “personaj”?
Esti naiva.
Stai sa vezi ce mostre de "intelectual" stilat urmeaza.
Si cind se porneste e ca un closet infundat care-ti refuleaza in casa.
Tu crezi ca Heckel si Jekel astia nu mai dorm noaptea de grija ingeritei? Ei nu serios, astia doi abia asteapta un prilej ca sa-si etaleze bagajul de injuraturi care dupa cum se vede e foarte bogat. Cu un asa antecesor in cazul lui Heckel nici nu ma mai mira.
O zi buna si da-le ban.

Tommy_Boy
Postat pe 9 Mai 2016 09:05
Nu vreau sa discut. Le-am spus ce aveam de spus si treaba lor ce fac cu ele (vorbele mele). Pot sa le arunce la cos, sa le deformeze, sa conteste persoana care le-a scris, doar nu sunt o somitate in materie, nu amIQ-ul ceritificat si verificat ca ar fi mare. Pot fi ignorata fara sa ma simt ingrozitor. Nu ma intereseaza. Cateodata spui fara sa astepti sa ai un efect sau sa existe o urmare. Insultata am mai fost, si daca va fi cazul, pot face o comparatie. In mintea mea.
Deliaaa
Postat pe 9 Mai 2016 10:32
De la: Tommy_Boy, la data 2016-05-09 09:05:51Delada draga mea , cu cine vrei tu sa discuti?
Cu unul/una care se lauda ca a scris trei carti (!!!!) dar a adunat injuraturi numai pe acest forum cit pentru 6?
Pai pe “scriitorul” asta si Becali l-a batut la scor, a scris 5 (carti) iar la limbaj ce sa mai spun, ii da lectii de normalitate.
Tu vrei stil si eleganta de la un asemenea “personaj”?
Esti naiva.
Stai sa vezi ce mostre de "intelectual" stilat urmeaza.
Si cind se porneste e ca un closet infundat care-ti refuleaza in casa.
Tu crezi ca Heckel si Jekel astia nu mai dorm noaptea de grija ingeritei? Ei nu serios, astia doi abia asteapta un prilej ca sa-si etaleze bagajul de injuraturi care dupa cum se vede e foarte bogat. Cu un asa antecesor in cazul lui Heckel nici nu ma mai mira.
O zi buna si da-le ban.



Tommmy Boy personajele animate va intruchipeaza perfect pe tine si depersonalizatul tau sot. Parca va si vad: tu uzand de nuri vag estrogenici si progesteronici, incercand zadarnic sa combati hidosul efect cu rochite vaporoase si priviri de mata bolanda, dar pe deplin constienta de rolul "femeii" in casnicie, iar sotiorul, resemnat, iti pupa falangele picioarelor strident ojate, smulgand un zambet de hiena de pe buzele-ti fine, de matroana cu strunga.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 9 Mai 2016 10:34
Ei dragutule care privesti noaptea prin binoclu la vecina din blocul de vis-à-vis (ce se dezbraca inconstienta in propriul dormitor de rochita vaporoasa) balosind orgasmic cu dreapta (sau stinga) ocupata, din pacate (pt. voi) Heckel si Jekel sint parfum fata de "domniile" voastre.
I-am jignit comparindu-i cu "personalitatile" voastre, "cavaleri ai tristei figuri".
Pardon, acum l-am jignit pe onorabilul Don Quijote.
Asta e imi cer scuze (fata de Don Quijote bineinteles).

P.S.
Sper ca incep incet, incet, sa vorbesc pe limba voastra.
Cam involuant (pt. mine) da' ce sa fac, volens nolens trebue sa ma adaptez "interlocutorului", nu de alta dar sa priceapa si el ...interlocutorul....adica stii tu ala cu care eu vorbesc si el injura.
Ma rog sper ca ti-ai incordat inteligenta si ai inteles .....

P.P.S.
Volens nolens nu e injuratura, parol d’honneur.


O zi buna sa ai.
Tommy_Boy
Postat pe 9 Mai 2016 11:39
De la: delada, la data 2016-05-09 10:32:47Nu vreau sa discut. Le-am spus ce aveam de spus si treaba lor ce fac cu ele (vorbele mele). Pot sa le arunce la cos, sa le deformeze, sa conteste persoana care le-a scris, doar nu sunt o somitate in materie, nu amIQ-ul ceritificat si verificat ca ar fi mare. Pot fi ignorata fara sa ma simt ingrozitor. Nu ma intereseaza. Cateodata spui fara sa astepti sa ai un efect sau sa existe o urmare. Insultata am mai fost, si daca va fi cazul, pot face o comparatie. In mintea mea.


Si eu care ma si gindeam ca am de-a face cu vreo ... filozoafa!

Poti fi cit de ignoranta vrei tu sa fii, duduie. De acord cu tine. Ca nu cred c-o sa stea cineva in calea vocatiei personale.
Da' n-ai voie - sub nici o forma - sa fii si nesimtita cu altii! Mai ales tot cu o femeie, bre ...femeie!...

Mai, anti-dezgustata ... dezgustata a forumului, mamicutza ta nu te-a invatzat totusi atunci cind erai micutza ca bagatul neinvitat, nesolicitat si neprovocat in discutiile si treburile altora e doar dovada deee...
...neam prost?!?

Eu sint totusi sigur ca ti-a spus ea cite ceva, da' esti atit de self-suficienta, aroganta si dornica de a fi bagata in seama (de cei asemenea tie, desigur) incit iti permiti chiar sa te auto-intromisionezi cu TRIMITERE DIRECTA la persoane si nu la comentariile sau ideile lor. Si te si astepti probabil ca n-o sa ti se dea peste botic pt. asemenea afront, nu-i asa?
Ei bine, cu mine ti-ai gresit andrisantul, 'eminentza'!

Daca nu-ti vezi urgentisim de treburile tale s-ar putea sa constanti ca atunci cind crezi tu ca faci 'mishto' de unii, or sa se gaseasca intotdeauna altii care o sa faca exact acelasi lucru cu tine. Da' din motive ... contrare!
Pricepi?...

Manierele astea le au, mirobolanto, doar neamurile proste si cochonii cu shoricul grosier. Da' tu continua sa nu te 'formalizezi'...

Si te asigur ca in cazul atitudinii tale, nu-i vb. de IQ, inestimabilo. Aici e vorba doar de bun simtz. Si caracter.
Sau mai degraba de lipsa lor!...

Daca ai fi avut macar respectul necesar ca dupa ce dai cu bita in balta sa ai si minimul instinct de femeie si sa nu cauti lacrimogen prin imprejurimi 'ajutoare' dupa ce ai fost 'subtil' mitocanca, atunci as mai fi putut achiesa la ideea ca as sta de vb. cuvreo forma de ... om!

Din pacate ai ratat sansa asta...
Stii tu, ..."Si tacuisses, philosophus mansisses".
garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 13:37
Dumnezeule Mare, se pare ca stupida estrogenica a forumului are ... viziuni kinky onirico jegos-sexuale pina si cind ... spala vasele in chiuveta!

Frustrare la greu, mai copila...

Exista terapie endocrinologica de subtitutie pt. asa ceva , naroado!

Sau psihiatric pt. tulburarea bipolara ciclotimica de care suferi, no offence...

Iar unii ar recomanda la asa decortexare chiar o cura 'finala' cu ... stricnina sau furadan!

Da' asta ne-ar priva in mod nepermis tocmai de subiectul si obiectul gingasei noastre 'atentii', nu?

Desi cel mai indicat ar fi sa-ti pui barbatul ala sa-ti faca un plod.
Paradoxal, da' chiar o sa rasufle mult mai usurat, bietul de el...

In rest, mi-e absolut imposibil sa nu rid cu sughituri ori de cite ori te strofoci sa pari ... inteligenta.

Ba cu citate troznite precum nuca-n perete, ba cu panseuri din 'gindirea' psd-ista, ba cu trimiteri la carti pe care desi poate le-oi fi citit, te asigur ca n-ai inteles absolut nimic din ele, ba cu ... scremute sfortzari penibile ale celor doi singuri neuroni. De la care cred ca ceri totusi prea mult!

Daca ar exista vreo agentie nationala de protectie a ... materiei cenusii, fac pariu ca ai fi prima investigata!
Pt. ... rele tratamente la care-ti supui sarmanul tzesut glial si pt. folosirea peste data de expirae a ... acetilcolinei din dotare...

Mai, frumoasa-frumoaselor si intzeleapta-inteligentelor, voi prefera intotdeauna in proximitatea mea sau doar pe net una asemeni ingerashului_bataios - asa, cu tot cu naivitatea ei dusa cam la extrem cit si cu fixatiile paguboase doar pt. ea insasi - decit o nemernica egocentrica, plina de rautate si venin, mizantroapa si misandrina pina in maduva oaselor, incapabila de sentimentul uman de compasiune pt. cel mai putin 'norocos' de linga ea!

Cu sigurantza ca incapacitatea astea aproape morbida de a refuza cu obstinatie normalul din propriul tau comportament are o legatura foarte directa chiar cu ... ceasul ala biologic al tau care ticaire, ticaie si tot ticaie fara sa-si gaseasca vreun rost sau vreo implinire...

Uneori sa stii ca chiar mi-e mila de tine:
Esti in mod clar - pt. mine care am tangentza directa cu neurostiintzele -, o fiintza profund nefericita.
Oricit ai incerca sa escamotezi perfid-abil defectiunile de caracter de care suferi cronic...

garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 14:55
E un forum liber. Nu ti-a cerut nimeni sa imi traduci mesajul dupa cum vor neuronii tai.
Rautatea ta e pecete a prezentei caracterului sau urmare a cunoasterii naturii umane?
Deliaaa
Postat pe 9 Mai 2016 15:21
Mai, @floricica_soarelui, calitatea si caracterul unui om - oricarui om -, se poate aprecia si dupa 'prietenii' pe care si-i face in viatza reala. Sau pe internet: la gramada si pe 'neve'.
In cazul de fatza fiind vorba exact doar de binecunoscutul ... sheptel al confreriei de conjunctura!

Dupa cum se si poate vedea mai sus...

Eu nu-mi aduc aminte sa te fi interpelat sau sa ma fi straduit sa-ti remarc in vreun fel existentza. Indiferent de calitatea ei...

Axioma e cit se poate de simpla, piticutz: Pt. mine, in orizontul preocuparilor mele, tu pur si simplu...
...NU EXISTI.
Practic, prezinti o importantza egala cu ... ZERO de vreme ce esti exact in gasca care considera ca ingerashului luptator trebuie sa-i fie servite 'lectii' de catre voi, astea mai 'destepte', 'simtzite' si pline de 'bunatate' ... estrogenica!

Era dezirabil sa fi avut bun simtz si sa fi ignorat si tu existentza mea. Insa INAINTE de a o face pe desteapta.
Intelegi?

Acum e prea tirziu si daca nu te potolesti o sa te 'servesc' de-o sa-ti zboara ... fulgii aia mizericordiosi ai ... 'compasiunii si empatiei' cu cele mai ... slabe de inger si logica decit tine/voi.
Slabe de inger dupa putzina si lipsita de criterii morale minte a voastra!

Cit de lipsite de maniere, caracter si minte sa fiti sa va luati de una pe care o considerati mai 'proasta' decit voi?

Ce fel de muieri frustrate, viperide si nemernice sinteti sa faceti asa ceva altei femei?!?

Bai, otrepelor, nici macar barbatii de pe-aici nu se coboara la asa ceva!
Ma rog, don' Livache e o exceptie; nefericita, zic eu. Si asta pt. ca totusi ... un exemplar androgin nu-i chiar un barbat in adevaratul sens al cuvintului, nuuu?!?

Iti recomand inainte de a mai purcede sa mai scrii ceva cu 'directie', sa faci un minim si extrem de util efort de gindire prin care sa reconsideri temeinic daca se merita.
Daca se merita ... sa ti-o 'iei', desigur!

Nu te mai lua dupa capu' oricarei euglene infantile retardata afectiv si careia i se pare ca soarele exista in Univers numai si numai pt. ca are ea nevoie deee...
...'clorofila'.

Slava Domnului macar ca euglena n-o sa si puiasca!...
garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 15:28
De la: delada, la data 2016-05-09 15:21:25E un forum liber. Nu ti-a cerut nimeni sa imi traduci mesajul dupa cum vor neuronii tai.
Rautatea ta e pecete a prezentei caracterului sau urmare a cunoasterii naturii umane?


Spune-i draga Delada ceva nou... asta aude de mult si de la toti si daca nu aude, vede in scris ! Eu ma intreb mereu cum de nu se ineaca din propria ei voma... ?!?
barboneli
Postat pe 9 Mai 2016 15:37
De la: delada, la data 2016-05-09 15:21:25E un forum liber. Nu ti-a cerut nimeni sa imi traduci mesajul dupa cum vor neuronii tai.
Rautatea ta e pecete a prezentei caracterului sau urmare a cunoasterii naturii umane?


Sorry, te-am apreciat total eronat, 'mironositzo'!...

Mai, caricatura caracteriala, despre care rautate ai tu tupeul sa deschizi guritza aia parfumata cu ... nobile si bune intentii?!?

Esti nu numai n-simtzita si lipsita de caracter ca ti se pare normal sa te iei de viatza ingerasului_bataios - mai normala la suflet de o suta de ori decit voi tocmai pt. ca e aproape non-reactiva la mirlaniile si mitocaniile voastre -, da' esti si teribil de stupida daca-ti imaginezi ca atitudinea asta n-o sa ti se intoarca cu virf si indesat peste botic, 'eminentza'!

Si ma refer la viatza ta, nu la atitudinea mea intransigenta fatza de magari & magarii. Daca nu cumva latura asta sordida a caracterului pe care-ai aratat-o vis-a-vis de ingerashul_luptator este chiar ... consecintza perversa a modului cum au procedat pina acum in viatza ta altii fatza de tine!...
Intelegi?

Iti pot da si un sfat absolut gratuit:
...Indiferent de virsta ta care ar fi trebuit sa-ti asigure si un discernamint corespunzator, lasa-te de scris pe forumuri pt. femei! Ca exact noi sintem alea mai ale dracului, nu barbatii, dragutzo!
Motanashul schizo e dovada vie. Nu-i urma exemplul tragic...

Ori poti incearca pe cele de ... utilaje agricole, de masini-unelte sau de vinzari masini sh:
...Acolo n-o sa ai surpriza decit sa te trimita careva ... la origini!

Sau poti 'cugeta' si propovadui 'bunatatea' fatza de femei chiar pe site-urile pt. barbati:
Aud ca alora le plac femeile...
...'sensibile' si cuuu ... 'caracter'!


garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 16:06

Auzi, mai Livache - mitocanache, nu te-a mai trimis nimeni de multa vreme in vizita de 'curtoazie' laaa ... 'ancestori'?!?

Considera postarea asta drept un acconto, mai jeg trans-mediteranian scelerat vinator si mare 'caracter'!
garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 16:26
..."de la toti..." ?!?
Adica voi cei patru din ... careul de 'asi' decortexati, nemernici si lipsitzi de caracter, nu-i asa?

Bre Livache, in anii adolescentzei mele - adica cam pe cind tu inca mai erai considerat ROMAN de catre prietenii tai ne-evrei si nu ignobilul tradator de neam si tzara de mai tirziu -, aveam un f. bun amic roman-ovrei, cum ii placea lui sa faca cu umor mishto de originea lui.

Ei bine Marcel, pt. ca asa il chema, mi-a spus intro zi un banc bun cu Ytzic si Shtrul. In limba idish. Limba pe care pot banui cu buna aproximatie c-o stii (sau o stiai) f. bine si tu, fiind nascut in Moldova...

Fiind atita amar de ani de-atunci nu-mi mai aduc bine aminte contzinutul exact al bancului, da' stiu ca poanta finala era ceva de genul:

Shtrul: - Totzi?
Ytzic: - Nu, bre Shtrul ... TO(N)TZI !

Asa ca evreu fiind si tu imi imaginez cu maxima precizie ca in ... grohaitura ta cochoneasca de mai devreme te-ai referit chiar la...

..."de la TONTZI..." !!!


garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 17:08
Acu' nu stiu cum l-au "germinat" sporii ancestrali pe "Itzicul" cochonesc tocmai pe aici. Dar nu-i de mirare, buruienile cresc oriunde.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 9 Mai 2016 17:43
Eu m-am luat de viata ingerasului numai in imaginatia ta. De ce ameninti mereu? Chiar ii faci un bine ingerasului incurajand-o? Iertarea are rostul ei si exemplul pe care il dai nu prea pare sa o ajute.
Deliaaa
Postat pe 9 Mai 2016 17:50
De la: garbo101426, la data 2016-05-09 17:08:53..."de la toti..." ?!?
Adica voi cei patru din ... careul de 'asi' decortexati, nemernici si lipsitzi de caracter, nu-i asa?

Bre Livache, in anii adolescentzei mele - adica cam pe cind tu inca mai erai considerat ROMAN de catre prietenii tai ne-evrei si nu ignobilul tradator de neam si tzara de mai tirziu -, aveam un f. bun amic roman-ovrei, cum ii placea lui sa faca cu umor mishto de originea lui.

Ei bine Marcel, pt. ca asa il chema, mi-a spus intro zi un banc bun cu Ytzic si Shtrul. In limba idish. Limba pe care pot banui cu buna aproximatie c-o stii (sau o stiai) f. bine si tu, fiind nascut in Moldova...

Fiind atita amar de ani de-atunci nu-mi mai aduc bine aminte contzinutul exact al bancului, da' stiu ca poanta finala era ceva de genul:

Shtrul: - Totzi?
Ytzic: - Nu, bre Shtrul ... TO(N)TZI !

Asa ca evreu fiind si tu imi imaginez cu maxima precizie ca in ... grohaitura ta cochoneasca de mai devreme te-ai referit chiar la...

..."de la TONTZI..." !!!




Tu poti sa crezi ce vrei, dar asta nu inseamna ca stii... de fapt nu stii nimic si mai vorbesti si prostii. Asta ca sa nu-ti zic moldoveneste pe sleau... in fine, asculta aici proasta dracului, eu nu mi-am tradat nici un neam, m-am nascut evreu cu botez legal si nu in Moldova ci in plin Bucuresti. Asa ca nu-ti mai repeta ineptiile. Nu, eu nu stiu idish, se vorbea in jurul meu dar nu am prins limba de loc. Cred ca nici nu ma interesa, dar am invatat bine ivrit. Iar expresia "tonti" este fabricatie pur romaneasca. Eu n-am spus ca tu esti toanta, dar am sustinut mereu ca esti o scarba otravita cu ce poate avea mai rau specia umana. Dar nu e treaba mea, doar ca nu esti deloc estetica nici tu si nici limba ta, probabil ca ficatul tau e distrus de la atata venin care il dai pe nas si gura... ! Si nu prostesti pe nimeni pe aici, nu e vorba numai de cei patru care sunt cinci, sase, zece... n-ai primit de la nimeni in afara de clonele tale proprii vre-un cuvan bun. Unii poate nu ti-o spun, dar ti-o spun eu si in numele lor. N-ai pic de consideratie pe aici, poate doar de la clonele tale cum am mai spus. Pacat ca e asa, dar tie iti place sa joci rolul asta si sa stai cu picioarele si gura in smoala... ! Mi-e mila de tine si de forumul asta pe care il uratesti cu propria ta exprimare, la propriu si la figurat !
barboneli
Postat pe 9 Mai 2016 19:13
Pai dacă spui ceea ce te deranjează șite supără nu iînseamnă ca urăști pe cineva,

Numai ca voi aveți doar buruieni în gradina și nici măcar o planta Bună în gradina, adică mă refer la caracter ul vostru,

când vvorbești liber atunci nu mai urăști pe nimeni, nu ești invidios pe nimeni, etc
ingerasulluptor1
Postat pe 9 Mai 2016 20:15
Pai dacă spui ceea ce te deranjează șite supără nu iînseamnă ca urăști pe cineva,

Numai ca voi aveți doar buruieni în gradina și nici măcar o planta Bună în gradina, adică mă refer la caracter ul vostru,

când vvorbești liber atunci nu mai urăști pe nimeni, nu ddorești răul nnimănui, nu ești invidios pe nimeni, etc[/quote]
ingerasulluptor1
Postat pe 9 Mai 2016 20:17
De la: ingerasulluptor1, la data 2016-05-09 20:17:23Pai dacă spui ceea ce te deranjează șite supără nu iînseamnă ca urăști pe cineva,

Numai ca voi aveți doar buruieni în gradina și nici măcar o planta Bună în gradina, adică mă refer la caracter ul vostru,

când vvorbești liber atunci nu mai urăști pe nimeni, nu ddorești răul nnimănui, nu ești invidios pe nimeni, etc


Absolut ... fabuloase consideratii!

Poate luati aminte de la ... 'victima' lipsei voastre de caracter, 'civilizatilor'!

Ati primit aici, prin rindurile astea ale ingerasului, o lectie pe care marturisesc sincer ca nici macar eu n-as fi putut s-o predau mai bine!

Sa va fie rusine, nemernicilor!

garbo101426
Postat pe 9 Mai 2016 20:58
Nu te ambala Barbo. E o simpla grobiana care se simte bine in propriile laturi. Si cum grobianismul nu este suficient pentru “doamna” si mai ales “scriitoare”, a inceput sa manifeste si un pic de antisemitism ca sa-si completeze “frumoasa” personalitate.
Ca sa nu fie singura si sa se simta stinghera printre oameni normali, e insotita mereu de o umbra supusa care manifesta o oarecare normalitate pt. a parea ca nu are nici in clin nici in mineca cu forma asta jalnica de viata.
A fost intii dom’ profesor care din fericire (pentru el) ne-a parasit din timp apoi a aparut 842 care a disparut si ea in ceata ca imediat sa-si faca aparitia Bescuca, cu acelasi stil mitocanesc-ambiguu ca predecesorii sai dar la fel ca ei sustinator asiduu al vietuitoarei din subiect.
N-are nici o sansa sa se indrepte, grobianismul este mostenit genetic de la tata-mare aruncator de flegma.
Si ca orice grobian este convinsa ca aste e normalitatea.
Poti tu si noi toti ceilalti sa-i batem obrazul mult si bine, nesimtirea din dotare o impiedica sa priceapa gestul.
Cred ca singura solutie viabila pt. genul asta de fiinte este anihilarea prin ignorare totala, indiferent cit de greu ne vine. Astfel de creaturi isi baga ghiara in git ca pitigoiul atunci cind nu sint luate in seama.
O sa mai bintuie pe aici o vreme, o sa-si mai scuipe invectivele un timp dupa care o sa-si gaseasca alt fief unde sa-si verse laturile lingvistice si pseudointelectuale.
Sincer, cred ca e bolnava, pe bune. Un om normal nu poate avea permamnent un astfel de comportament.
Un proverb romanesc spune ca daca doi oameni iti spun ca esti beat, te duci acasa si te culci.
Fiintei asteia i s-a spus de nenumarate ori de mai multi oameni ca deranjeaza. Grobianismul congetinal o impiedica sa ia singurele doua masuri inteligente, sa se retraga pe forumurile alea unde ti se verifica pedigree-ul sau sa-si reevalueze atitudinea.

*******

Ingerito mama, cu tot respectul, subiectul deja e peste puterile tale.
Ramii la zicerile despre barbati sau p---te pe ea de tableta (te-am citat) ca iar iti face probleme si nu se intelege ce vrei sa spui..
Tommy_Boy
Postat pe 9 Mai 2016 21:11
Woooooow!
Te-am atins la lingurica, Livache, nemernicule?

Pai nu erai tu, mai idiotule, sceleratul ala care ma amenintza cu ... funia la git?!?
Esti chiar atit de ratardat si senil incit ai si uitat?
Sau iti imaginai c-am uitat eu, huh?!?

Nu sint ... 'estetica'?!?
Pt. ochiul boului mitocan, categoric nu!

Nu 'beneficiez' de nici o ... consideratie?!?
De la cine, stupidule? De la idiotzii anal-fabeti asemenea tie, nu ma intereseaza, ratatule!

N-am primit pe-aici nici un ... 'cuvint bun'?!? Ai facut cumva tu ... recenziile adminului?

Bai, netotule, tu te crezi tot in clasele primare cind iti dadea 'tovarasha' stimulente colorate ca sa nu te-apuce plinsul ca ... nu esti apreciat?!?
Maturizeaza-te, berbecutz impotent! Impotent intelectual, desigur.

Ti se pare ca as avea eu nevoie cumva de vreun 'sprijin' ... umoral al vreunei comunitati sau confrerii de retardati caracterial care simt nevoia sa-si bata joc de ingerashul_luptator?!?

Du-te, bai infantilule, si-ti pune singur de git funiile alea de le-ai pregatit pt. altii...

N-ai 'prins' idish de prost ce erai, neicushorule! Cu-atit mai mult cu cit toti evreii de bun simt O VORBEAU! Eu nu sint evreu nici macar 0,1% si asta nu m-a impiedicat la cap absolut deloc sa invat binisor idish inca de copil.
Si asta pt. ca stateam in curte cu doua familii de evrei cu care imparteam si bune, si rele. Da' ce sa inteleaga din asta un dobitoc self-suficient!...

Nu ma refeream, nataraule, la locul geometric unde-ai primit tu botezul 'legal' (?!?), ci doar unde-ai locuit! Sau si asta ai uitat? Sau mintzeai ca un cochon ce esti si pe celelalte site-uri?!?

Bre, euglena bok-o-trofa, proasta o fi ma-ta, nevasta-ta sau fiica-ta, oligofrenule!

Ai mare noroc ca nu esti in fatza mea ca ai avea surpriza vietzii tale sa vezi cum ti-ai lua-o de sa-ti sune-n cap pina si cei doi neuroni ramasi!
Zdranganitori, stingheri si veshnic inutili...

Nu-i asa ca la distantza te simti mare 'barbat', mai Casanova?
Si iti permiti astfel de golanisme si grobianisme doar pe site-urile din Romania. Ca daca ai indrazni asa ceva in Israel, in nici 24 de ore te-ar lua pe sus si legat fedeles baietii din Shin Bet, de-ai uita si cum te cheama, dobi!

De-aia si stai atit de 'relaxat' verbal si caracterial pe garbo, ca unde in alta parte decit in Romania mai gasesti admini atit de idiotzi care sa-ti permita ghiorlanismele astea de derbedeu de mahalaua Zabrautilor?!?


garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 10:00
Tommy_Boy, observatiile tale sunt rezultatul trudei unui lifting cerebral?
Adica "forma asta jalnica de viata", cum o numesti se tot divide, ca un protozoar, pare-se pt. a da satisfactie viziunilor tale psihedelice ... in curand o sa-i suspectezi pe ingeras, delada si pe barbo de cardasie, in loc sa-ti vezi bubele.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 10:49
De la: garbo101426, la data 2016-05-09 14:55:51Dumnezeule Mare, se pare ca stupida estrogenica a forumului are ... viziuni kinky onirico jegos-sexuale pina si cind ... spala vasele in chiuveta!

Frustrare la greu, mai copila...

Exista terapie endocrinologica de subtitutie pt. asa ceva , naroado!

Sau psihiatric pt. tulburarea bipolara ciclotimica de care suferi, no offence...

Iar unii ar recomanda la asa decortexare chiar o cura 'finala' cu ... stricnina sau furadan!

Da' asta ne-ar priva in mod nepermis tocmai de subiectul si obiectul gingasei noastre 'atentii', nu?

Desi cel mai indicat ar fi sa-ti pui barbatul ala sa-ti faca un plod.
Paradoxal, da' chiar o sa rasufle mult mai usurat, bietul de el...

In rest, mi-e absolut imposibil sa nu rid cu sughituri ori de cite ori te strofoci sa pari ... inteligenta.

Ba cu citate troznite precum nuca-n perete, ba cu panseuri din 'gindirea' psd-ista, ba cu trimiteri la carti pe care desi poate le-oi fi citit, te asigur ca n-ai inteles absolut nimic din ele, ba cu ... scremute sfortzari penibile ale celor doi singuri neuroni. De la care cred ca ceri totusi prea mult!

Daca ar exista vreo agentie nationala de protectie a ... materiei cenusii, fac pariu ca ai fi prima investigata!
Pt. ... rele tratamente la care-ti supui sarmanul tzesut glial si pt. folosirea peste data de expirae a ... acetilcolinei din dotare...

Mai, frumoasa-frumoaselor si intzeleapta-inteligentelor, voi prefera intotdeauna in proximitatea mea sau doar pe net una asemeni ingerashului_bataios - asa, cu tot cu naivitatea ei dusa cam la extrem cit si cu fixatiile paguboase doar pt. ea insasi - decit o nemernica egocentrica, plina de rautate si venin, mizantroapa si misandrina pina in maduva oaselor, incapabila de sentimentul uman de compasiune pt. cel mai putin 'norocos' de linga ea!

Cu sigurantza ca incapacitatea astea aproape morbida de a refuza cu obstinatie normalul din propriul tau comportament are o legatura foarte directa chiar cu ... ceasul ala biologic al tau care ticaire, ticaie si tot ticaie fara sa-si gaseasca vreun rost sau vreo implinire...

Uneori sa stii ca chiar mi-e mila de tine:
Esti in mod clar - pt. mine care am tangentza directa cu neurostiintzele -, o fiintza profund nefericita.
Oricit ai incerca sa escamotezi perfid-abil defectiunile de caracter de care suferi cronic...



Adresanta e chiar tommy? Sau vreo ibovnica "ciclotimica"?
As numi-o fara rezerve proasta, caci "conceptiile" de care sufera, motivate chiar de mila cui nu trebuie, nu-i dau dreptul nici macar la naivitate. Desi, tot suferinta crunta genereaza, in dauna proprie
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 10 Mai 2016 12:19

"Mai, @floricica_soarelui, calitatea si caracterul unui om - oricarui om -, se poate aprecia si dupa 'prietenii' pe care si-i face in viatza reala. Sau pe internet: la gramada si pe 'neve'."

Eu am crezut mereu ca faptele arata calitatea si caracterul unui om.

Daca esti lipsita de rautate cum se numeste ceea ce te determina sa scrii asa cum o faci? Iubirea, prietenia, mila, afectiunea?
Deliaaa
Postat pe 10 Mai 2016 12:22
De la: delada, la data 2016-05-10 12:22:34
"Mai, @floricica_soarelui, calitatea si caracterul unui om - oricarui om -, se poate aprecia si dupa 'prietenii' pe care si-i face in viatza reala. Sau pe internet: la gramada si pe 'neve'."

Eu am crezut mereu ca faptele arata calitatea si caracterul unui om.

Daca esti lipsita de rautate cum se numeste ceea ce te determina sa scrii asa cum o faci? Iubirea, prietenia, mila, afectiunea?


@delada, mama, ai inteles exact cea-m vrut sa spun cu fraza asta.

In rest doar te faci ca nu pricepi.

Sau poate doar ... te alintzi!
garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 13:17
Bescuca
Postat pe 10 Mai 2016, ora 12:19

Adresanta e chiar tommy? Sau vreo ibovnica "ciclotimica"?
As numi-o fara rezerve proasta, caci "conceptiile" de care sufera, motivate chiar de mila cui nu trebuie, nu-i dau dreptul nici macar la naivitate. Desi, tot suferinta crunta genereaza, in dauna proprie
...................................................................................................................
Da...
Nu...
Exact!
Asa e...

garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 13:23
Mai, @delada 'onesta' Universului, chiar asa de muiere facatoare de bine cu de-a sila sa fii?!?

Oare de ce te doare pe tine 'grija' de ... grija ingerashului intr-un asa-zis topic deschis in bataie de joc de o kretina 100% pe care n-o **** grija nici macar de propria ei existentza, da' e 'interesata' teribil de 'binele' altora?

Pretinse 'incurajari', huh?!?
Pai nu ziceai chiar tu ca netul/forumul e liber???
O fi liber cu ... 'dedicatie'?
Sau e liber doar in directia in care isi bat joc doar unii de victimele lor 'bine' selectate, nu?!?

Nu, mai Maica Filofteia, in atitudinea mea intransigenta e vb. doar de apararea unui PRINCIPIU MORAL (te las pe tine sa descoperi care este acela) cit si de SOLIDARIZAREA cu o faptura care nu prea se pricepe sa-si ia f. bine propria aparare.
Eu insa te asigur ca ma pricep.
De la exceptional in sus!...

No offence, da' n-ai treaba prin ograda?
Nu ti se arde mincarea pe aragaz??
Nu-ti plinge barbatul de ... lipsa de atentie din partea ta in timp ce stai calare pe net???

Mie, minunato, imi repugna organic - chiar prin educatia primita in familie - sa stau indiferenta, sa intorc spatele in mod lash sau sa nu reactionez atunci cind vad pletora asta nemernica care vrea abuziv si agresiv s-o faca mai 'desteapta', s-o 'civilizeze' sau sa-i 'stirpeasca' ingeritzei radicalismul ei poate nepotrivit impotriva tuturor barbatilor!
C-asa vor 'muschii' lor...

V-ati gindit vreo clipa, 'desteptelor', ca aversiunea asta fatza de caracterul si apucaturile barbatzilor o fi chiar vreo trauma personala a ei?

Provocata - Ooops! - poate chiar de alte muieri, la fel de timpite si demantelate emotional ca si euglenele de-aici de-au sarit pe ea ca nemernicele?!?

Ce 'mizericordioase' fapturi sinteti unele de pe-aici.
Da' mai mult cu ... fortza 'blindetzii' ironiei grotesti, a mishtocarelii vecine cu nesimtirea si a grobianismului de neam prost! Nu ma refer la tine...
Intelegi, 'eminentza'?

Ce, mama dracului aveti cu o femeie care are in mod evident problemele ei. Ale ei, si nu ale voastre, rapandulelor! Iar nu ma refer la tine...

Eu iti recomand - daca totusi te tin balamalele - mai bine sa incerci saaa ... te iei de mine chiar! Asaaa, de control, sa veti ce-ti iese.
In afara de ochi, desigur...
Fiii barbata, Zoe! Da-te la mine, ca nici nu stii cit de bine ma pricep la ... facut parul 'permanent' si la luat ... 'scalpuri'!
Fara anestezie, te asigur...
De data asta ma refer si la tine!


garbo101426
Postat pe 10 Mai 2016 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sfaturi pt inca un suflet pierdut ..plzz 34 De la: small_lady 16 Iulie 2010 12:15
femeia sagetator si barbatul capricorn 1 De la: decembrie 17 Octombrie 2010 13:45
Citat din Biblie 12 De la: eu_geminy 27 Decembrie 2010 00:19
Fidelitate 170 De la: thrillia 20 Ianuarie 2011 00:40
Ce este mai important : sa avem grija de copiii nostri sau sa plecam la munca in strainatate ? 82 De la: Argentina_Malcea_1 28 Mai 2014 11:55
Setari Cookie-uri