ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Facultate la 30 de ani?!?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna. Am nevoie de cateva sfaturi. As vrea sa fac a doua facultate, dar mi-e teama ca e cam tarziu..anul acesta voi implini 30 de ani. Sunt casatorita si am un copil. Ma gandeam sa ma inscriu la vara, dar sunt indecisa.
  citeaza   raspunde

Intrebarea pe care mi-as pune-o eu, este daca absolvirea acestei facultati iti este de folos. Poti obtine un job mai bun, avansezi in cariera? Care este utilitatea ei. In privinta varstei, nu este in nici un caz tarziu. Stiu persoane (chiar mai multe) care au facut o facultate in jurul varstei de 50 de ani. Dar toti au avut un scop bine definit de ex. la o societate de productie, constructii, servicii, poti trece de pe un post de executie pe unul TESA sau chiar de conducere, cu un salariu mai mare si binenteles cu o viata mai usoara pentru tine. Persoanele care iti spun au obtinut acest lucru. Frecventarea unei facultati este desigur un efort destul de mare (timp, bani, efort, etc) si cred ca decizia de a face/ mai face o facultate, trebuie bine fundamentata practic. Am inteles totusi ca dilema ta era legata doar de varsta. Nu este cazul la 30 de ani sa spui ca este tarziu. Si apropo de copil. El oricum are nevoie de tine la orice varsta, iar daca va creste te vei concentra cu atat mai mult pe nevoile lui (nu numai materiale ci si scolare, emotionale) si vei incepe sa pui pe planul doi evolutia ta profesionala. Si din acest punct de vedere este mai bine acum decat mai tarziu. Din punctul meu de vedere si experienta mea.
  citeaza   raspunde

Ma intereseaza o reorientare profesionala in Drept/ Stiinte juridice. Eu continui sa lucrez in domeniul meu, dar stau si ma intreb daca as mai avea sanse de reusita in domeniul acesta nou, daca incep cursurile la 30 de ani.
  citeaza   raspunde

Niciodata nu e prea tarziu sa incerci.
Decat sa regreti mai tarziu ca nu ai facut acest lucru acum, mai bine incearca si vezi unde te duce aceasta noua experienta.
Important e sa iti doresti.
  citeaza   raspunde

De la: l0r3, la data 2016-04-10 14:50:25Niciodata nu e prea tarziu sa incerci.
Decat sa regreti mai tarziu ca nu ai facut acest lucru acum, mai bine incearca si vezi unde te duce aceasta noua experienta.
Important e sa iti doresti.  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: