ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Psoriazis

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Lupta cu psoriazisul este grea. Toti cei care au in familie un astfel de caz sau au prieteni care sufera de psoriazis o stiu. Si eu m-am luptat cu psoriazisul logodnicului meu. Timp de 7 ani ce nu am incercat? Am invatat sa fac creme acasa. Din galbenele, cu propolis, cu aloe vera, cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.... Ce nu am incercat???
Se ameliora pentru scurt timp si revenea iar... Si parca de fiecare data mai extins.. Ce sa va mai spun...obosise si el sa tot stea uns cu tot felul de creme. Despre regim alimentar nici nu se pune problema, a refuzat categoric sa renunte la tigara sau la carne.
Si cand deja aproape renuntasem sa cred ca voi gasi un remediu am descoperit aceasta noua crema pe baza de miere de manuka. Este produsa in Australia si la baza creerii ei se afla un om care a suferit si el de psoriazis.
Este 100 % naturala, nu are cortizon (pentru mine asta a fost cel mai important). Are in compozitie si galbenele si ale vera despre care stiam deja ca sunt bune in afectiuni ale pielii. Dar componenta de baza este mierea de manuka (noua pentru mine).
Am testat si pot sa spun ca e positiv. vedem schimbari in bine. Speram ca la vara o sa poata umbla cu maneci scurte si pantaloni scurti.
Cine vrea mai multe detalii ma poate contacta pe mail.
liliana.lesu@gmail.com
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: