ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Buna

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am și eu o problema...sunt cu un baiat de 2 ani aproximativ!anul acesta am fost despărțiți 2 luni pentru motivul ca nu mă atrăgea. ..El a început sa își vadă de viață lui și totodată eu de a mea!pana l-am văzut cu o alta domnișoară! A fost nevoie doar de un mesaj ca sa îl readuc în viata mea...mă simțeam fericita cu chef de întemeiat o familie !simțeam ca îl iubesc și nu vroiam sa mă despart de el niciodată! El e un băiat extraordinar...îmi face tot pe plac și mă iubește necondiționat! Eu simt ca îl iubesc la fel de mult dar sunt implicata intr-o problema care mă termina cu nervii!nu pot sa mă culc cu el..găsesc fel și fel de scuze ...nu știe prea multe sa facă în pat...e plictisitor și monoton...Am discutat cu el și el încearcă sa fie mai bun dar e și mai praf!mi-as dorii sa simt și sa vreau sa mă culc cu el cu aceeași pasiune cu care am facut-o și cu fostul dar nu mă atrage deloc...nu as vrea sa îl pierd,el accepta situația asta ...sa ne culcam mai rar... eu nu dar nici nu vreau sa o fac...îmi e frica sa nu ajung în patul altui barbat doar pentru ca iubitul meu nu mă satisface sexual! Ajutati-mă!
  citeaza   raspunde

Cum ? E viata ta, invata sa-ti faci ordine in ea. Sau ce ar trebui sa facem ? Sa-i predam ore de sexologie iubitului tau ? Si in definitiv, cati anisori ai ?
  citeaza   raspunde

Si cam cum vezi tu ajutorul asta?
Noi profesoare de educatie sexuala nu sintem asa ca nu prea vad cum te-am putea ajuta.
Impresia mea este ca de fapt tu ai dorit sa-l desparti de domnisoara cu care l-ai vazut si acum ai constatat ca nu prea a meritat efortul mai ales ca tu esti o personae f. experimentata in viata amoroasa.
De ce nu exersezi tu cu el theoretic dar si practic?

  citeaza   raspunde

Draga 205, pentru unii baieti alte aspecte ale vietii sunt mai importante decat sexul: dragostea neconditionata, intelegerea, comunicarea, de fapt au un sistem corect de valori. Asta nu e rau. Faptul ca e foarte stangaci denota lipsa de experienta si nimic altceva. Intrebarea este daca ai suficienta rabdare sa se ridice la nivelul pretentiilor tale? Daca nu ai, lasa omul sa isi vada de viata lui si tu cauta-ti unul care sa fie in stare sa faca fata cerintelor tale. Din ce scrii pari foarte superficiala. Sunt foarte rari cei ca el, care sa puna partenera mai presus de propria persoana. Experienta sexuala se capata, ca orice altceva, numai prin exercitiu. El poate fi excesiv de timid, poate prea respectuos, poate prea preocupat sa iti mearga tie bine decat sa ajunga cu tine in pat. Dar se pare ca asta nu prea conteaza. Nu mai pierde timpul cu el ca inevitabil vei ajunge la frustrari, cu timpul la certuri si in final va veti despartiti. Lasa-l alteia care stie sa pretuiasca aceste calitati ale lui. N-ai reusit sa fii fericita cu fostul tau si cand l-ai vazut pe el fericit a fost prea mult pentru tine. Imi pare rau pentru el, nu merita sa sufere din cauza ta din nou, in ipoteza ca vei ajunge iar in patul altuia "mai cu pasiune". Probleme ca a ta apar de obicei intre doi oameni casatoriti care ajung intr-un impas. Nu e cazul tau, tu nu ai nici o problema de a trece de la unul la altul foarte usor ,"doar un mesaj" este mai mult decat suficient.
  citeaza   raspunde

De la: garbo_422205, la data 2015-12-07 21:34:33Am și eu o problema...sunt cu un baiat de 2 ani aproximativ!anul acesta am fost despărțiți 2 luni pentru motivul ca nu mă atrăgea. ..El a început sa își vadă de viață lui și totodată eu de a mea!pana l-am văzut cu o alta domnișoară! A fost nevoie doar de un mesaj ca sa îl readuc în viata mea...mă simțeam fericita cu chef de întemeiat o familie !simțeam ca îl iubesc și nu vroiam sa mă despart de el niciodată! El e un băiat extraordinar...îmi face tot pe plac și mă iubește necondiționat! Eu simt ca îl iubesc la fel de mult dar sunt implicata intr-o problema care mă termina cu nervii!nu pot sa mă culc cu el..găsesc fel și fel de scuze ...nu știe prea multe sa facă în pat...e plictisitor și monoton...Am discutat cu el și el încearcă sa fie mai bun dar e și mai praf!mi-as dorii sa simt și sa vreau sa mă culc cu el cu aceeași pasiune cu care am facut-o și cu fostul dar nu mă atrage deloc...nu as vrea sa îl pierd,el accepta situația asta ...sa ne culcam mai rar... eu nu dar nici nu vreau sa o fac...îmi e frica sa nu ajung în patul altui barbat doar pentru ca iubitul meu nu mă satisface sexual! Ajutati-mă!


Salut,
Poate el este mai *entry level* in materie de sex,daca tu stii ce vrei,ce-ti doresti si unde vrei sa ajungi provoaca-l si atrage-l in jocul tau..daca nu,mai bine renunta la el.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: