ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Fund bombat

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Deci stiu ca reprezentantii masculini sunt atrasi de fundul unei femei , desigur ca de unul bombat, rotund si ferm. Vreau parerile voastre. De asemenea alegeti dintre 2 exemple: 1)fund bombat, talie subtire si sani normali sau 2)sani mari, talie groasa si fund mic. Spuneti si zodia voastra si la ce preferati sa va uitati mai mult.
  citeaza   raspunde

La cerul senin de vară.
  citeaza   raspunde

De la: garbo_420653, la data 2015-11-21 00:06:48Deci stiu ca reprezentantii masculini sunt atrasi de fundul unei femei , desigur ca de unul bombat, rotund si ferm. Vreau parerile voastre. De asemenea alegeti dintre 2 exemple: 1)fund bombat, talie subtire si sani normali sau 2)sani mari, talie groasa si fund mic. Spuneti si zodia voastra si la ce preferati sa va uitati mai mult.


La "Tom & Jarry", fara nici o discutie...
  citeaza   raspundeSi... poate pentru ca sunt barbat... n-am inteles combinatia a doua, din punct de vedere geometric: cum poate sa stea o talie groasa pe un fund mic ?
Aaa... am uitat sa scriu zodia... sunt Zodia Fecioara, ascendent cu Taur si subascendent cu Capra... pardon, cu Berbecul... !
Dar ochii... ochii ce culoare au, ca daca nu-mi place restul, macar ma uit in ochii ei si restul, pipai.
  citeaza   raspunde

Alt obsedat!
  citeaza   raspunde

Cred ca asta s-a uitat cam mult in fundul paharului, sau al sticlei.
Barbo, sa stii ca gainile mele au niste ochi negri superbi si un fund pofos, dar pufos, sa te tot uiti dupa ele.
  citeaza   raspundeDaaa... de stapana, nu zici nica... ?
  citeaza   raspunde

Nici pe departe nu poate fi vorba de concurenta.
  citeaza   raspunde

Garbo_ 53. ia uita-te la mine si spune-mi ce vezi?Crezi ca pe femei le mai intereseaza la ce te uiti daca vad....curcubeul?
  citeaza   raspundeNu stiu ce crede 53... dar eu la ce ma uit noaptea... ?
  citeaza   raspunde

Buna!Cel putin de cand ma stiu am fost innebunit de fundul femeilor ,unii au boala sanilor ,eu daca tipa avea un fund apropiat de tiparul meu mental eram indragostit(nu conta fata,sanii),un fund frumos se leaga bine cu niste coapse si picioare fenomenale (parerea mea subiectiva ).deci daca lucrurile astea sunt armonizate totul ar trebuii sa fie ok,Nu trebuie sa iti faci griji de cat de bombat il ai!Parerea mea subiectiva de cunoscator.....
  citeaza   raspunde


Te-ai liniștit? E părerea subiectivă de cunoscător.
  citeaza   raspunde

La un film coreean.
  citeaza   raspunde

De la: alias_flore, la data 2015-12-25 11:22:53La un film coreean.Si ? E bombat ?
  citeaza   raspunde

Femeile, eterna problema "spinoasa"a barbatilor.NU sunt adeptul"formatului fundurilor".Ca sa fiu mai clar.O rochie scurta si mulata pe un"fundulet"potrivit, face cat mai multe funduri "bombate"(ma gandesc ca ele sunt putin siliconate).Cele cu "funduri bombate",sunt predispuse mai repede spre"implinirea formei corpului ",decat cele cu"funduri mai putin bombate".In general,eu admir femeile, prin prizma inteligentei,fetei si sigur a formelor.Problema miscarii"elastice" a picioarelor, in timpul mersului,acesta genereaza o miscare"sublima"a coapselor...Insa fiecare are o parere si placere in privinta"fundurilor"...
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde


Eu cred ca,la sfarsit de an,unora li se termina si conexiunea sinapsa-neuron.
De altfel,e un subiect foarte interesant si pro_fund.
  citeaza   raspundeFrumos jocul de litere... ! Apropo... atata am batut noi aici "bombatul" asta de nu cred ca mai e bombat de loc ! Poate doar foarte roșu... !
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: