Am nevoie de parerea voastra

Sunt intr-o relatie de aproape 8 luni eu nu il mai vreau pe acel baiat ii forte plicsitor dar stau cu el pentru c mama nu vrea sa ma vada fara el din obligatie ce trebue sa fac? jutatima cu parerile voastre varog
garbo_415900
Postat pe 11 Octombrie 2015 14:34
De la: garbo_415900, la data 2015-10-11 14:34:08Sunt intr-o relatie de aproape 8 luni eu nu il mai vreau pe acel baiat ii forte plicsitor dar stau cu el pentru c mama nu vrea sa ma vada fara el din obligatie ce trebue sa fac? jutatima cu parerile voastre varog


Ce vârstă ai tu şi ce vârstă are el ?
VasileDinNuc
Postat pe 11 Octombrie 2015 18:48
eu 16 si el 23
garbo_415900
Postat pe 13 Octombrie 2015 21:53
In aceasta privinta, nu cred ca trebuie sa tii cont de parerea mamei tale, ci de ceea ce vrei tu cu adevarat. Daca tu nu mai vrei sa ai aceasta relatie nu o mai avea.
Apostol_Maria_Claudia_1
Postat pe 18 Octombrie 2015 03:15
Ai dreptate, la 16 ani ar trebui sa-si vada de scoala, iar daca ma-sa o indeamna sa aiba relatia asta......nu mai zic, ca-mi iese naibii vreun porumbel si-mi fac pacate.
Rotty
Postat pe 18 Octombrie 2015 06:22
am lucrat la un magazin linga o scoala, vedeam cum vine o anumita masina dupa ore si lu-a o fatuca de la scoala. dupa 2-3 ore revenea acea masina si aducea ''fatuca'' ea mergea saraca un pic mai ciudat, cracanat.. . am vorbit cu directoarea scolii si am pus-o sa urmareasca si dinsa. a vazut si a chemat-o pe mama ei la scoala si a inceput sa vorbeasca la care mamica zise '' da ce va deranjaza ca imi aduce si mie un ban in plus acasa''.
lllorena
Postat pe 18 Octombrie 2015 06:34
Mergi la scoala in primul rand,dar incearca sa si inveti ceva,se pare ca ai nevoie,la cate gresele de ortografie faci. Povesteste dirigintelui sau consilierului scolar ce ti se intampla,iar daca e ceva grav,exista solutii si institutii care te pot proteja.Esti
amenintata sau lezata in vreun fel?
Corinaaa
Postat pe 18 Octombrie 2015 08:05
Nimeni, nici chiar mama nu are dreptul sa te oblige "din obligatie" sa ai o relatie cu un baiat/barbat pe care nu-l placi. Cred ca mama ta nu este chiar cea mai buna mama si in cazul acesta ar trebui, sa mearga ea cu baiatul acela daca are obligati.... Fata mea, fii desteapta si daca mama nu renunta la a te obliga sa iesi cu el, du-te la scoala sau la politie si termina relatia. Cred ca ai nevoie de consiliere!
garbo340690
Postat pe 18 Octombrie 2015 09:59
Poti sa suni la Telefonul copilului_ 116111, daca este vorba de un abuz, sexual, emotional etc. Vei discuta cu specialisti care iti vor spune exact ce trebuie sa faci.
Corinaaa
Postat pe 18 Octombrie 2015 11:34
Of, Doamne!...
Ce plictisitor si stupid a devenit forumul garbo.ro...
O imensa ... gogoserie. Plina ochi de bucatzelele de aluat dospit aruncate in ulei incins plus infulecatorii pe nemestecate a prostiilor manipulatoare servite la pachet tuturor euglenelor nesatule, drept povesti adevarate... Ignobile fiintze dornice doar de tras cu ochiul sau ascultat cu urechea la nimicnicia umana!...
Absolut jenant, deplorabil si pe de-antregul penibil...
garbo101426
Postat pe 18 Octombrie 2015 11:45
Generatiile acestea nu mai sunt ca noi.Lor li se pare ca daca n-au prieten, nu exista. O pustoaica de 15 ani a zis ca-l iubeste pe X mai mult c-are masina mai misto.Ideea e ca trebuie sa fie dragoste , indiferent de varsta ,dar unele inteleg greu asta...Daca nu ,mii de porumbei d-ai tai :)))
stanescugean_ph
Postat pe 18 Octombrie 2015 11:51
….si sint altii carora le place sa guste gogosile pline de prostioare vaitindu-se ca totul este ignobil.
Pt cei din urma exista 2 solutii, fie sa se mute cu limbaj, bagaj de cunostinte si euglena pe alte forumuri unde au mai activat (de exemplu dind sfaturi Nicoletei Luciu) fie sa propuna un subiect doct.
A te erija in “arbiter elegantiae” euglenizind (fie-mi permisa licenta verbala) orice discutie nu te situeaza in Panteonul intelectualilor de marca.
Asteptam cu interes subiecte nu euglene ca sa fi cu adevarat “freiherr” si nu “frei_herr”.



Cit despre fatuta in cauza, mamica, inapoi la scoala. Sexul la virste fragede nu e sanatos.
O spun doctorii nu eu.
Iar daca mamica te obliga mergi la Autoritatea Tutelara ca esti minora inca.
Tommy_Boy
Postat pe 18 Octombrie 2015 13:12
Indiferent de varsta fiecare are dreptul de a alege liber ce vrea si ce nu vrea. Totul depinde de tine. Trebuie sa discuti cu mama ta despre ce vrei tu. Nu ai precizat care sunt motivele mamei de a te forta sa ai o relatie catra vointei tale. Nu cred ca rezolvi ceva daca te astepti sa te protejeze statul roman. Mai bine incearca sa lamuresti problema in familie, apoi vezi daca mai trebuie sa faci si altceva.
Succes...e viata ta!
Savu
Postat pe 18 Octombrie 2015 14:59
Corect..!!! Numai ca atunci cand depinzi cu totul...de altii....e greu sa-ti cauti dreptatea...!!! Dar merita luptat..!!! Succes.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 18 Octombrie 2015 16:01
Situatia de fata (DACA este adevarata) este grava.
Atit tinarul de 23 ani cit si mama fetei pot fi acuzati PENAL pt obligarea unei MINORE sa intretina relatii cu un adult.
Conform legii, Autoritatea Tutelara la primirea unei sesizari sau plingeri din partea fetei este OBLIGATA sa actioneze nu numai luind minora din casa barbatului dar si deschizind actiune penala impotriva lui si decaderea din drepturi a mamei care se face raspunzatoare de aceasta situatie.

Fata draga, daca intr-adevar vrei sa scapi din aceasta situatie, adreseazate Autoritatii Tutelare sau macar instiinteazati mama de ce poate pati si ea si barbatul daca insista in a te obliga sa intretii aceasta relatie.
Tommy_Boy
Postat pe 18 Octombrie 2015 16:51
A aruncat si asta cu topicul niste vorbe si ii si sariti in ajutor......
N-o obliga mama sa fie cu baiatul asta, cel mult ii spune sa fie cu ala ca sa nu mai umble aiurea ca alte fete cuminti de varsta ei E clar ce hram poarta si ma-sa daca, in loc s-o verifice la teme, se ocupa de codoseli. Dar de aici si pana la a indemna odrasla sa se adreseze Autoritatii Tutelare ........
pinkrainbow
Postat pe 18 Octombrie 2015 17:28
Am spus DACA e adevarat. Adiica numai in acest caz.
In rest, fatuta in cauza poate citi celalat sfat, adica sexul este daunator la virste mici si mult mai benefica e scoala.
Ca de obicei subiectul e o facatura menita sa nasca controverse.
Tommy_Boy
Postat pe 18 Octombrie 2015 17:37
De la: garbo_842, la data 2015-10-18 17:28:47A aruncat si asta cu topicul niste vorbe si ii si sariti in ajutor......
N-o obliga mama sa fie cu baiatul asta, cel mult ii spune sa fie cu ala ca sa nu mai umble aiurea ca alte fete cuminti de varsta ei E clar ce hram poarta si ma-sa daca, in loc s-o verifice la teme, se ocupa de codoseli. Dar de aici si pana la a indemna odrasla sa se adreseze Autoritatii Tutelare ........

Nu te mai minuna de stupizenia ce zace-n mintile 'odihnite!...
garbo101426
Postat pe 18 Octombrie 2015 18:25
Draga 900, cred ca cel mai bun lucru ar fi sa pui mana pe carte si sa te straduiesti sa obtii o bursa pentru rezultate scolare excelente. Ar fi cel mai de folos lucru pe care l-ai putea face. Varsta ta este una care iti permite sa acumulezi foarte multe cunostinte intr-un timp relativ scurt si printre cele mai multe cunostinte cu care vei ramane de-a lungul vietii sunt cele obtinute in acesti ani. Nu irosi timpul cu baieti sau alte preocupari care sunt doar pierdere de vreme ci foloseste-l inteligent. Nici un parinte sanatos la cap nu are nimic impotriva faptului ca propriul copil vrea sa fie un elev bun la invatatura. Si invatatul e o foarte buna scuza ca sa nu mai ai timp pentru baiatul in cauza. Problema rezolvata.
angel_forever
Postat pe 19 Octombrie 2015 11:29
mvai
pinkrainbow
Postat pe 19 Octombrie 2015 12:18
.roasta tirgului daca nu se baga singura in seama cred ca moare de lipotimie, pushchea pe limba, oftica magarului lui Buridan sau altceva mult mai 'grav'!...

O tot cauta ancestorii pe ... 'eminentza' sa, o cam maninca-ntre cornitzele-i de 'telectuala de birou (cu masteranzi, doctoranzi da' si timpite patente incluse!) - posibil sa o manince si-n alta parte avind in vedere simptomele .dioatei care nu se poate abtine -, da' tot nu vrea sa se potoleasca odata panarama decortexata!

Dati-i euglenei bok-o-trofe o lanterna, oameni buni! Ca se pare ca nu gaseste drumul catre stramosii ei primordiali din care - nemeritat - a emers si cazatura asta sociopata!...
Desi, mult mai util i-ar fi latratoarei latrinare, dor un ... 7.62!
...Unul singur, da' 'judicios' folosit.

Pt. @garbo_415900:
Daca o intrebi pe .dioata motaneasca de ce nu e bun sexul, cu sigurantza c-o sa-ti spuna vreo .mbecilitate. Desi cel mai bun exemplu ca sexul poate ... timpi e chiar euglena rezultata probabil chiar in urma unui act sexual ... prematur. Sau prematur ... finalizat!
Da' asta-i deja o alta tema de cercetare a ... Eugeneticii!

In rest, nu sexul 'fraged' e vreo cauza de imaturitate emotionala, sociala sau comportamentala. Ci, mult mai aproape de adevar, chiar educatia primita si de la mamica cea .ligofrena! Si lipsa unei liste clare a prioritatilor de viatza ale tale...

A propos de ... 'fragezimea' kretinoid clamata si blamata de 'boy'-tza cea stupida, mi-e imposibil de inteles cum ajung astfel de sub-specimene pretins civilizate la rezultate 'intelectual' ...dialogative(Ooops!) atit de .mbecile. Netinind cont ca nu zeci, nu sute, ci mii si mii de ani, toate femeile care s-au succedat pe planeta asta au facut sex cit se poate de frecvent si sanatos de la virste care astazi, dupa standardele actuale, ar fi putea considerat aproape ... pedofolie!
Si, slava Domnului, lumea a ajuns astazi sa existe - intr-un fel care mie personal imi displace profund -, exact ceea care a facut posibila chiar si aparitzia .dioatei forumului!

Daca o intrebati pe naroada la ce virste au procreat bunicii, strabunicii, stra-strabunicii ei si toti ancestorii de dinaninte, cu sigurantza ca n-ar mai fi indraznit sa deschida gura si sa blameze sexul 'fraged' avind in vedere ca insasi societatea de azi a dat friu liber ... desfriului generalizat prin toate mijloacele posibile! Mai ales cele mediatice de vreo 60-70 ani, in primul rind...
Singura diferentza reala este ca acum o suta de ani sexul era eminamente ... marital. Si nu ... de agrement, asa cum se practica astazi. Sau ... sportiv, cum am auzit chiar din gura unei eleve de liceu de curind!
garbo101426
Postat pe 19 Octombrie 2015 19:01
Continuare...
Adevarata problema insa nici macar nu mai e asta. Singura si unica pavaza in calea oricaror deviatii, aberatii sau 'obligatii' de natura sexuala, morala sau chiar volitzionala este doar propria...
...RESPONSABILITATE !

Bunicul meu din partea mamei a fost luat in 1916 la razboi la nici o luna dupa ce a implinit 19 ani. Era casatorit (absolut legal dpdv juridic si religios crestin) in acea vreme de vreo 3 ani cu bunica mea cu care se maritase cind aceasta abia implinise ... 14 ani! Si cind a plecat la Razboiul cel Mare cum spunea el, aveau deja 3(trei) copii...
Azi stau si ma tot intreb cum mama naibii or fi reusit asa de ... fragezi fiind sa-si faca, sa-si creasca si sa-si educe cei 12 copii in asa fel incit sa apuce sa-i vada pe copiii lor dimpreuna cu toti nepotii si stranepotii, oameni absolut normali si cu roluri extrem de importante in societatea noastra: profesori, medici, arhitecti, ingineri, diplomati, economisti, avocati sau simpli functionari si meseriasi destoinci si cu caracter ?!?...

Da', conform 'normelor' .dioatei forumului si a unor medici care or fi fost facutzi in epubeta, sexul de tinar e adevarata mama a tuturor relelor de pe pamint! Da' numai de vreo juma' de secol incoace...
Asa-i cu frustratele care si-au inceput viatza sexuala probabil la citiva ani dupa. La citiva ani ... dupa ce s-au maritat!

Uitind ca moralitatea, responsabilitatea si sexualitatea - desi sint lucruri cu totul diferite -, ele nu se exclud reciproc...
...NICIODATA !

Asa ca, fata draga, cauta sa iei doar acele decizii care nu te vor face sa suferi mai tirziu, chiar daca par a fi dureroase doar astazi.
Si nu uita ca aceste decizii nu trebuie sa-i faca sa sufere nici pe altii...
... Greu, nu-i asa?
Vezi, exact de asta sintem oameni si nu simple animale de staul...
garbo101426
Postat pe 19 Octombrie 2015 19:03
De la: garbo101426, la data 2015-10-19 19:03:52Continuare...
Adevarata problema insa nici macar nu mai e asta. Singura si unica pavaza in calea oricaror deviatii, aberatii sau 'obligatii' de natura sexuala, morala sau chiar volitzionala este doar propria...
...RESPONSABILITATE !

Bunicul meu din partea mamei a fost luat in 1916 la razboi la nici o luna dupa ce a implinit 19 ani. Era casatorit (absolut legal dpdv juridic si religios crestin) in acea vreme de vreo 3 ani cu bunica mea cu care se maritase cind aceasta abia implinise ... 14 ani! Si cind a plecat la Razboiul cel Mare cum spunea el, aveau deja 3(trei) copii...
Azi stau si ma tot intreb cum mama naibii or fi reusit asa de ... fragezi fiind sa-si faca, sa-si creasca si sa-si educe cei 12 copii in asa fel incit sa apuce sa-i vada pe copiii lor dimpreuna cu toti nepotii si stranepotii, oameni absolut normali si cu roluri extrem de importante in societatea noastra: profesori, medici, arhitecti, ingineri, diplomati, economisti, avocati sau simpli functionari si meseriasi destoinci si cu caracter ?!?...

Da', conform 'normelor' .dioatei forumului si a unor medici care or fi fost facutzi in epubeta, sexul de tinar e adevarata mama a tuturor relelor de pe pamint! Da' numai de vreo juma' de secol incoace...
Asa-i cu frustratele care si-au inceput viatza sexuala probabil la citiva ani dupa. La citiva ani ... dupa ce s-au maritat!

Uitind ca moralitatea, responsabilitatea si sexualitatea - desi sint lucruri cu totul diferite -, ele nu se exclud reciproc...
...NICIODATA !

Asa ca, fata draga, cauta sa iei doar acele decizii care nu te vor face sa suferi mai tirziu, chiar daca par a fi dureroase doar astazi.
Si nu uita ca aceste decizii nu trebuie sa-i faca sa sufere nici pe altii...
... Greu, nu-i asa?
Vezi, exact de asta sintem oameni si nu simple animale de staul...



Uiti ca in vremurile de tinerete ale bunicilor tai, majoritatea avea- prin educatie si apreciind just ce tine de a fi adult in formare-respectul, moralitatea si responsabilitatea fata de sine si fata de familie pe care generatiile tinere, actuale si viitoare, nu le vor mai avea vreodata.

Si sincer, mult mai rusine mi-e cu analfabetii care fac sex de la 14 ani dar nu stiu nici sa scrie corect, decat cu "frustratele" care au trait vremuri normale sub multe aspecte.
pinkrainbow
Postat pe 19 Octombrie 2015 20:01
Si asta fu inca o data, o mostra de "intelectual rafinat" cu un limbaj koolt, extras din mahalalele Zabrautiului atit de invocate si pe alte forumuri.
Daca o minte "zglobie" si bine antrenata nu este capabila de mai mult decit de bale lingvistice si idei izvorite din putu' gindirii, e de preferat o minte odihnita fie si numai din motive de sanatate intelectuala si mai ales morala.
Stimabile, e de preferat sa ai la tine si o batista sa-ti stergi balele cu care ai improscat forumurile pe care le cutreieri din lipsa de activitate.
Pacat ca totusi nu ai invatat ca a vorbi decent e o dovada de buna crestere adica de cei 7 ani de acasa dar probabil la tine in familie asta e tonul obisnuit al unui "dialog".

Si apropos, de la 1916 lumea a mai evoluat. Oamenii inteligenti intii termina un liceu o facultate eventual, isi iau un job si abia pe urma se apuca de turnat plozi. Asta daca ii duce capu', daca nu, fac sex de la 16 ani si toarna plozi cu gramada si pe urma incep sa plinga ca nu au cu ce sa-i intretina. Si uite asa se mareste numarul prostilor pe cap de locuitor ce trebuiesc intretinuti de cei care eventual au absolvit si un MBA, spre ciuda altora care procedeaza ca vulpea cind nu ajunge la struguri.

Oricum m-am lamurit definitiv in privinta ta. Grobianismul este a doua ta natura si am inteles si de ce euglena este singurul tau punct de referinta intr-un dialog. Nu are creier asa ca nu te poate contrazice nici cind bati cimpii rau de tot.
Dar ce sa faci, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Si acum ai liber la alt val de bale si laturi verbale, asa cum ii sade bine unui “telectual” rafinat(?!?!?!).
Tommy_Boy
Postat pe 19 Octombrie 2015 20:29


"Si apropos, de la 1916 lumea a mai evoluat. Oamenii inteligenti intii termina un liceu o facultate eventual, isi iau un job si abia pe urma se apuca de turnat plozi. Asta daca ii duce capu', daca nu, fac sex de la 16 ani si toarna plozi cu gramada si pe urma incep sa plinga ca nu au cu ce sa-i intretina. Si uite asa se mareste numarul prostilor pe cap de locuitor ce trebuiesc intretinuti de cei care eventual au absolvit si un MBA, spre ciuda altora care procedeaza ca vulpea cind nu ajunge la struguri"

Lumea a mai evoluat? Pe ce criterii? De studii absolvite eventual si la o facultate de mana a treia? Oamenii aia cu bun-simt, cu decenta omului simplu care-si faceau familie la 15-16 ani, nu-si au corespondenti in tampitii de aceeasi varsta ai zilelor noastre, pt. care sexul e "sportiv". Batranilor nostri nu le-a trebuit MBA pt. a-si creste bine copiii.
pinkrainbow
Postat pe 19 Octombrie 2015 20:45
Cit a evoluat lumea?
Cam de la imbracatul in piei de animale si ragete in loc de cuvinte pina la teoria relativitatii si a gaurilor negre.
Si odata cu stiinta a evoluat si intelighentia si numarul de ani de scoala.
La 16 ani inca mai ai de invatat daca vrei sa faci ceva bun in viata, nu te casatoresti ca nici nu sti cu ce se maninca casnicia.
Nu faci plozi ca esti inca tu aproape copil. Dar daca idealul in viata este sporul natural al populatiei, o faci si pe urma te dai cu capul de pereti toata viata, iti chinui urmasii si ii injuri de mama pe cei care au avut ceva mai multa minte si au considerat ca scoala e mai importanta.

Daca e sa ma iau dupa limbajul lui 426 e adevarat ca lumea nu prea a evoluat dar asta e un caz disperat. Marea majoritate au invatat din familie bunul simt si comunicarea decenta si echilibrata cu argumente si nu cu invective.

Ma indoiesc ca “absolventii” de diploma cumparata intr-o facultate din scara blocului pot duce pina la capat cu succes un masterat. De fapt intre un absolvent de faculate serioasa si unul cu diploma cumparata, o firma cu pretentii, il va prefera mereu pe primul.
Dar intre maritatul la 16 ani si a absolvi o facultate de mina a treia, e de preferat a doua varianta.
Faptul ca multi copii isi incep viata sexuala devreme, e rezultatul unor “argumente” de genul aduse de 426.
La asa adulti, asa urmasi.

Totusi trebue sa recunosti ca exista si parinti care si-au ratat menirea de parinte, chiar si fara MBA.
Exemplul il avem in persoana care considera ca dialogul este o insiruire de invective proferate cu gura plina. A critica grobian in stinga si dreapta, nu e o dovada nici de cultura nici de inteligenta.
Poate ne propune un subiect doct care sa ne demonstreze cit de inteligenta si culta este.
Altfel, din invective, cuvinte care nu exista in limba romana, interjectii si emoticoane plasate din abundenta, numai pt. ca ii sint la indemina, nu poti trage decit o concluzie, persoana de atit e in stare, mai mult nu poate si atunci trebue lasta in boii ei, cum spune o vorba din batrini.
Citesc ce scrie si incerc sa o inteleg(uman). Imi pare chiar rau pt. ea.
Cu o asemenea atitudine dar mai ales limbaj e greu sa-ti faci parteneri de dialog, de prieteni nici nu mai vorbim.
Iti pot da o gramada de adrese de forumuri pe unde bintuie folosind acelasi limbaj. Asta deja e boala.


Tommy_Boy
Postat pe 19 Octombrie 2015 22:22
Cred ca domnisoara care a postat aici din plictiseala(chiar, de unde apar analfabetii astia pana'n majorat pe garbo?) nu se astepta la asa popularitate. E bine si asta, ca de la starea de plictiseala a uneia pt. prieten, am ajuns sa dezbatem natalitatea la puberii astia trepanati
pinkrainbow
Postat pe 19 Octombrie 2015 22:56
Ai dreptate dar din pacate astfel de "trepanati" cum le spui tu fac parte din viitorul acestei natii.
Tommy_Boy
Postat pe 19 Octombrie 2015 23:10
Proasta tirgului, cind o sa aiba euglena bok-o-trofa de-alde tine, macar atita shcoala in total cita vacantza universitara am avut eu pina acum , ei bine abia atunci o sa ma intristez de-abinelea ca, uite, imi 'sufla' in ceafa o timpita al carei IQ abia de e de doi digiti. Adica cam cit nr. tau de la pantofi...

Motanash, cit priveste limbajul meu el este strict adaptat bipedului preopinent: tu, avind inca degetele de la picioare opozabile cit si doar doi neuroni ce se scalda 'lejer' in acetilcolina insuficienta si intr-un tzesut glial total inadecvat unui ipochimen care abia a descoperit vorbirea articulata, nu reprezinti nici un fel de provocare intelectuala si deci, pe linie de consecintza logica, nu meriti mai mult. Si-asa atentia acordata pina acum a depasit nivelul tau de intelegere...

...Constant tinzind spre zero.

P.S. Cu ceilalti vorbesc in general in termeni firesti caci majoritatea celor de pe-aici sint totusi oameni normali: la cap, la bun simtz si la caracter, desigur...
Doar tu esti exceptia prufund djuvariana care are permanent un prurigo sublingual absolut kretinoid...

C-o asa muiere self-suficienta, sferto-docta si profund decortexata, cred ca viatza oricarui barbat ar fi un chin teribil de dureros. Probabil ca omul ala al tau ori e masochist, ori l-ai dus cu pluta sau, mult mai aproape de adevar, are deja pe alta!...

Ti-a mai zis chestia asta parca si profesorul Neamtu, nu? Si daca si el ca barbat nu stia ce spune caracterizindu-te pina aproape de zecimala, atunci...
...Dumnezeu cu mila!
garbo101426
Postat pe 19 Octombrie 2015 23:10
Cum spui tu scumpete, si acum du-te si fa nanica ca ti-ai solicitat destul neuronii pe ziua de azi. Merita si ei o pauza, poate se refac totusi cu toate ca nu prea cred.

P.S.
Un profesor care nu cunoaste lexicul de baza al limbii romane e "profesor".
E plin invatamintul romanesc de ei si uite asa ajungem sa avem adolescenti de genul celei care a deschis acest topic.

Banuiesc ca ai avut multe vacante universitare, am avut si eu un coleg in facultate pe care l-am ajuns din urma si l-am lasat tot in anul 2, si lui ii placeau vacantele universitare.
Tommy_Boy
Postat pe 19 Octombrie 2015 23:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bine ati venit! 95 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 15:50
Carucior + scoica Miniblu 1 De la: adelaeu 28 Iunie 2010 23:59
vand carucior sport nou abc design 1 De la: cati_niculae 15 Octombrie 2009 12:18
Buna mamicilor 9 De la: yaya2 8 Iulie 2010 01:46
Vand sterilizator 1 De la: cathy28 1 Februarie 2009 14:09
Setari Cookie-uri