Violata si batuta

Te-ai trezit Ion,fluierand in Biserică.
Si aberand si tu pe aici.Dar, n are rost sa zic mai multe la nivelul tau de om...
Schmetterling
Postat pe 25 Septembrie 2015 19:21
De la: Schmetterling, la data 2015-09-25 19:21:35Te-ai trezit Ion,fluierand in Biserică.
Si aberand si tu pe aici.Dar, n are rost sa zic mai multe la nivelul tau de om...

Dobitocul asta face parte din categoria:
...Ori castrare chimica, ori castrare chirurgicala...
Indiferent de optiunea aleasa insa, la finalul procedurii trebuie executata musai de urgentza siii...
...LOBOTOMIA CONSECUTIVA !

Individul asta decortexat, care-si imagineaza ca sexul fortzat este terapia ... de 'aur' cu care dementzii cred ca 'vindeca' femeile, este exact unul dintre motivele pt. care este foarte indicata...
... EUGENETICA!
Adica acea ramura stiintifica a geneticii pe care scelerata forumului o interpreta ca fiind de sorginte nazista!...
...Da' la demantelarea psihologica a unor euglene fara suficienta acetilcolina si cu un vadit inadecvat tzesut glial, nimic nu mai e de mirare pe lumea asta...
garbo101426
Postat pe 25 Septembrie 2015 19:39
De la: barboneli, la data 2015-09-25 18:02:07Las-o in pace pe asta ion_11... abia a iesit din spitalul de tratamente nervoase fara sanse de vindecare... asa ca nu chiar le stie pe toate. Dar vorbeste mereu idioteni cand nu-si ia pastilele la timp... stii tu, ca D.Prof., ca 426... etc. ! Ce era s-o ia intrebi ? Pe ea ? Pai ea nu putea sa ia decat un ciocan in cap la mutra ei si sa nu mai vorbim de corp.... brrrrr !!!
Au inceput sa cada nucile, Vasile ?


Are poză de bărbat la profil....şi, chiar nu pot pricepe, şi de acceptat nicidecum, cum poate o fiinţă omenească să considere că un viol este dorit sau făcut pt bani, pt a şantaja agresorul apoi.

În opinia mea, un viol este o traumă mai mare şi mult mai gravă decât o crimă, pe motivul că integritatea sufletească şi emoţională (pe lângă cea fizică) a victimei a fost lezată foarte mult şi cine ştie când şi cum îşi mai revine, dacă îşi mai revine vreodată.

De aceea, consider castrarea chimică o prostie şi inutilă, castrarea chirurgicală ineficientă, pt că ulterior făptaşul se poate răzbuna pt acest lucru asupra victimei, iar puşcăria o consider inutilă de asemenea.

Şi încă un lucru : prea s-au înmulţit cazurile de viol în ultima vreme.... Sunt prea mulţi retarzi liberi.....
VasileDinNuc
Postat pe 25 Septembrie 2015 21:18
si sa le faca castrarechimica
carmenola
Postat pe 26 Septembrie 2015 12:00
de ce inutila?sa le facala toti facastfel de lucrurii,si atunci sa vedem caremai arecurajul safacarau unor copii nevinovati.Se-ntoarcesi serazbuna,dastiu asta ca asafacastia carefacpuscarie serazbuna pevictime nu pecreierul imbecil
carmenola
Postat pe 26 Septembrie 2015 12:04
De la: carmenola, la data 2015-09-26 12:00:46si sa le faca castrarechimica


Castrarea chimică presupune tratament cu medicamente, şi este reversibilă, adică, atunci când încetează medicaţia, îşi revine la normal.

Nu este potrivită pt astfel de lighioane.
VasileDinNuc
Postat pe 26 Septembrie 2015 12:36
De la: carmenola, la data 2015-09-26 12:04:24de ce inutila?sa le facala toti facastfel de lucrurii,si atunci sa vedem caremai arecurajul safacarau unor copii nevinovati.Se-ntoarcesi serazbuna,dastiu asta ca asafacastia carefacpuscarie serazbuna pevictime nu pecreierul imbecil


Citeam recent despre 2 cazuri : unul din Moldova, altul din Muntenia, ambii fuseseră eliberaţi de curând din închisoare. În primul caz, individul omorâse 2 femei în urmă cu vreo 20 ani, şi acum, eliberat, a făcut acelaşi lucru, adăugând acum şi un viol.

În cazul 2, individul fusese închis pt viol, şi acum, odată ce a fost eliberat, a violat o minoră ce venea de la şcoală pe prundul unui râu.

Dacă se aplica de prima dată pedeapsa potrivită pt aceste lighioane, aceste fapte de acum nu se mai produceau.

Închisoarea nu este potrivită pt ei, pt că nu se reeducă, ci doar aşteaptă să iasă şi fac aceleaşi lucruri. Din închisoare ies abrutizaţi, înrăiţi, mai mult decât erau la început.

Crede cineva că ăştia din VS, când vor fi eliberaţi, nu vor mai face la fel ? Sau ăia din HD, sau ăia din SM ?

Pt astfel de lighioane, o singură pedeapsă este potrivită : funia unsă cu sopon.
VasileDinNuc
Postat pe 26 Septembrie 2015 12:44
De la: garbo101426, la data 2015-09-25 19:39:11Individul asta decortexat, care-si imagineaza ca sexul fortzat este terapia ... de 'aur' cu care dementzii cred ca 'vindeca' femeile, este exact unul dintre motivele pt. care este foarte indicata...
... EUGENETICA!

Adica acea ramura stiintifica a geneticii pe care scelerata forumului o interpreta ca fiind de sorginte nazista!


Da ! Este de sorginte nazistă ! Citeşte puţintică istorie şi o să afli de unde provine !

Daaar....lăsând niţel la o parte provenienţa ei, eu, ca un necunoscător ce sunt, nu pot pricepe un lucru, şi clar tu, maestre, mă (ne) poţi lumina, din marea ta înţelepciune :

Cum poate această "ştiinţă" să vadă în genele cuiva că respectivul crede că violul este căutat pt bani şi pt a se îmbogăţi de pe urma făptaşului ?

Aşadar.... luminează-ne !
VasileDinNuc
Postat pe 26 Septembrie 2015 13:22
Da,buna ziua,,poate ca este cam tarziu pentru un sfat, ,,daaar totusi citeste si ce scriu.!Du-te de urgenta la spital sau IML in apropierea ta sa scoti certificat de la medic cu constatarea violului,apoi te prezinti la politie cu certificatul in mana,depui plangerea pentru viol,impreuna cu copia dupa certificatul de la medic,dar asta numai in conditia ca violul a fost consumat si mai putin important ar fi martorii daca exista,,in situatia ca se spune ca nu sunt martori,cu certificatul poti face presiuni sa inainteze dosarul si plangerea ta mai departe indiferent de cati bani se imping la cumpararea cazului,, daca ei totusi dupa cum spui au bani sa cumpere autoritatile, sa te cumpere si pe tine cu tot cu viol,, adica vreo.....50.000euro,,!?daca mai respira inca sau daca chiar si gafaie dupa o asemenea oferta ,,da-le lovitura de gratie:sa faca puscarie cu executare,, nu poate sa cumpere ceea ce tu spui fara acceptul tau bineinteles cu certificatul,, si daca cineva mai si recunoaste sau chiar si ceva martori, ai toate sansele sa castigi,, ori bani suficienti,, ori ei lvor pierde libertatea lor,daca nu ai un certificat medico legal ,atunci ei au de ales prin impacarea partilor,,,adica cu bani mai putini,,poate nici 10.000 euro,, asa ca nu iti fie frica de ceea ce ei intreprind de acum inainte si pina acum,si au sa te mai intimideze de acum in colo si sa te ameninte ca te omoara sau iti va ameninta familia,,fii radicalista;ori esti victorioasa, ori chiar vor trece la fapte, ,, si ca sa nu luam chiar atat de mult partea cea mai impevizibila si negativa, fii optimista ca ei nu are sa isi mai riste libertatea pentru inca un viol si amenintari cu familia ta ,vor trebui cumva sa se ajunga la un consens,, fii sigura si sa nu cedezii,, ai mare grija,,in caz ca vor face presiuni asupra ta si a familiei tale ,, cere protectie poiltiei,, te vor ajuta,, si atentie ,, daca tu cedezi in fata lor, tu vei avea de pierdut,, curaj ,, nu te poate ajuta politiei,, cere in fata tribunalului,, ajutor,,si te vor ajuta cu siguranta,,iar cand te intalnesti cu ei pe strada sa nu ai bagi in seama , sa nu vorbesti cu nici unul fara avocat,, in caz ca orice presiune vor face asupra ta ,, sa o adaugi la politie la dosar,, sa se ia in consideratie ,,actiunile lor ,iar in privinta banilor ca se va ajunge la o mediere,, minim,, 30.000 euro sa nu cedezi,, iti vor trebui si pentru avocat din banii acestia,, acei 30.000 sa iti ramana tie dupa incheierea cazului,deci ,, daca vor sa cumpere, sa te cumpere si pe tine,,cu 50.000 euro,atat,, sa nu negociezi cu ei, ,, sa vedem atunci daca merita sa dea 50.000 euro pentru un viol si consumarea placerilor, care ,,, cam ai costa !!!! succes mult fii optimista si increzatoare!!!!!
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 26 Septembrie 2015 14:29
Rog victima sa fie optimista,încrezătoare,(de parca s-a zgariat),dar mai ales sa citească cu mare atentie sfatul de mai sus!!! Si, in mod special sa ceara suma sugerată, cred ca e suficienta pentru a compensa trauma, pierderile.
Viol,bătaie,amenintare ,iar unele sfaturi sunt date ca niste indicatii de a ajunge la magazin .Dar, cred ca iar m am trezit vorbind. Ma culc la loc, macar visez frumos!
Schmetterling
Postat pe 26 Septembrie 2015 20:38
Buna . imi pare rau pentru suferintele surorii tale, ia trebuie ajutata de familie, cu terapie psihologica, sa nu ramina cu traume. mi se pare un gest josnic facut de un om diabolic, fara sa se gindeasca macar o clipa, prin ce a trecut fata aceasta. daca tipul a mituit medici, ar trebui sa faceti o sesizare la parchetul din judetul de care apartineti, procurorul sef, daca ancheta sta pe loc, faceti o sesizare mai departe la capitala, sau la postul antena 1 access direct, lasind mesaj lui simona gherghe , antena 1 din orasul care locuiti, se ia legatura mai departe, si se rezolva cazul. sa nu cedati niciodata, amenintarilor, , pina la urma dumnezeu o sa faca dreptate.
Andrei_Petrica_Pavalache_1
Postat pe 26 Septembrie 2015 21:10
In tara asta, nimic!Politistii par a fi mana in mana cu violatorii, cu hotii, mai degraba ii apara pe ei de justitie decat pe noi de ei Consultanta psihologica este recomandabila. Mult noroc si roaga-te sa pateasca asa ceva, surorile sau sotiile politistilor de acest fel care, oricat ar fi de putini, tot sunt prea multi, Bafta!!
garbo_412031
Postat pe 27 Septembrie 2015 12:20
De la: VasileDinNuc, la data 2015-09-26 13:22:58
De la: garbo101426, la data 2015-09-25 19:39:11Individul asta decortexat, care-si imagineaza ca sexul fortzat este terapia ... de 'aur' cu care dementzii cred ca 'vindeca' femeile, este exact unul dintre motivele pt. care este foarte indicata...
... EUGENETICA!

Adica acea ramura stiintifica a geneticii pe care scelerata forumului o interpreta ca fiind de sorginte nazista!


Da ! Este de sorginte nazistă ! Citeşte puţintică istorie şi o să afli de unde provine !

Daaar....lăsând niţel la o parte provenienţa ei, eu, ca un necunoscător ce sunt, nu pot pricepe un lucru, şi clar tu, maestre, mă (ne) poţi lumina, din marea ta înţelepciune :

Cum poate această "ştiinţă" să vadă în genele cuiva că respectivul crede că violul este căutat pt bani şi pt a se îmbogăţi de pe urma făptaşului ?

Aşadar.... luminează-ne !


Ai intregul net la dispozitie, 'eminentza'...
Nu ramine decit sa te informezi prin efort propriu, euglena habarnauta da' self-suficienta!
garbo101426
Postat pe 27 Septembrie 2015 12:43
Pe 14 iulie 1933, în Germania nazistă a fost adoptată legea sterilizării obligatorii, scrie BBC History. Era un pas important către ceea ce naziștii credeau a fi, potrivit teoriilor „științifice” ale eugeniei, o rasă umană superioară. Însă modalitatea în care naziștii au folosit eugenia pentru a-și justifica acțiunile și genocidul au sfârșit prin compromiterea acesteia ca știință.

În Mein Kampf, Hitler spunea despre eugenie că ea este benefică societății: „nevoia ca persoanele defecte să fie împiedicate să aibă urmași la fel de defecți este o cerință a rațiunii și, dacă este sistematic realizată, reprezintă cel mai uman act al umanității. Va salva milioane de nefericiți de la suferințe nemeritate și va duce la îmbunătățirea sănătății în general.”

În anii '30, circa 400 de copii, cunoscuți drept „bastarzii din Renania”, născuți de femei germane, dar ai căror tați erau soldați africani francezi (din timpul Primului Război Mondial), au fost sterilizați deoarece erau considerați „inamici ai rasei”.
În 1939 a luat naștere programul „Acțiunea T4”, cel mai cunoscut program al eugeniei naziste, în cadrul căruia au fost omorâte zeci de mii de persoane considerate „nedemne” de a trăi.

Marius Turda, specialist în istorie modernă la Oxford Brookes University, a declarat că „era vorba despre crearea unei societăți sănătoase, puternice din punct de vedere rasial. Iar cei care nu se potriveau în această schemă trebuiau opriți de la a avea urmași. Specialiștii în eugenie i-au vizat pe cei pentru care statul cheltuia mulți bani la nivelul îngrijirilor medicale și sociale.”

P.S.
Numai dintr-o bucatica de net. Daca mai vrei, mai e.

Cine e habarnamista acum?

Tommy_Boy
Postat pe 27 Septembrie 2015 13:13
Prevăd ca topicele se vor închide unul,dupa altul.Oare am puteri supranaturale?
Dar cum in orice exista si un aspect pozitiv, învăt si eu despre Eugenetica .

Pace în lume!
Schmetterling
Postat pe 27 Septembrie 2015 15:28
De la: Tommy_Boy, la data 2015-09-27 13:13:04Pe 14 iulie 1933, în Germania nazistă a fost adoptată legea sterilizării obligatorii, scrie BBC History. Era un pas important către ceea ce naziștii credeau a fi, potrivit teoriilor „științifice” ale eugeniei, o rasă umană superioară. Însă modalitatea în care naziștii au folosit eugenia pentru a-și justifica acțiunile și genocidul au sfârșit prin compromiterea acesteia ca știință.

În Mein Kampf, Hitler spunea despre eugenie că ea este benefică societății: „nevoia ca persoanele defecte să fie împiedicate să aibă urmași la fel de defecți este o cerință a rațiunii și, dacă este sistematic realizată, reprezintă cel mai uman act al umanității. Va salva milioane de nefericiți de la suferințe nemeritate și va duce la îmbunătățirea sănătății în general.”

În anii '30, circa 400 de copii, cunoscuți drept „bastarzii din Renania”, născuți de femei germane, dar ai căror tați erau soldați africani francezi (din timpul Primului Război Mondial), au fost sterilizați deoarece erau considerați „inamici ai rasei”.
În 1939 a luat naștere programul „Acțiunea T4”, cel mai cunoscut program al eugeniei naziste, în cadrul căruia au fost omorâte zeci de mii de persoane considerate „nedemne” de a trăi.

Marius Turda, specialist în istorie modernă la Oxford Brookes University, a declarat că „era vorba despre crearea unei societăți sănătoase, puternice din punct de vedere rasial. Iar cei care nu se potriveau în această schemă trebuiau opriți de la a avea urmași. Specialiștii în eugenie i-au vizat pe cei pentru care statul cheltuia mulți bani la nivelul îngrijirilor medicale și sociale.”

P.S.
Numai dintr-o bucatica de net. Daca mai vrei, mai e.

Cine e habarnamista acum?


Mai, Tomitza draga, iti cer scuze cu umilintza chiar tie, da' esti incredibil, monumental, galactic si universal dee...
...PROASTA si SELF-SUFICIENTA!!

Sorry, da' asta e adevarul care reiese de fiecare data cind te maninca intre neuroni aia doi si te apuci sa te scarpini fix pe net ca sa scapi de prurigo ala de nestavilit...

Si cit de penibila devii din ce in ce...
Auzi la ea, Tuca eminentza mapamondului...
Du-te, bre, cu vaca la pascut!...

garbo101426
Postat pe 27 Septembrie 2015 16:02
MARIUS TURDA (citeste ca lumea, scrie negru pe alb) si este din 2005 profesor la Oxford Brookes.
Director fondator al institutului Cantemir din cadrul universitatii Oxford si al
Working Group on the History of Eugenics and Race (HRE)
si "Fellow of the Royal Historical Society and Fellow al institutului Galton.
Autor al cartilor :
Storm of Progress in Europe, 1880-1925;
Interwar Crisis in Europe;
A History of Modern Ideas and The Nazi Racial State and Its European Context, 1918-1944.

Cu studii postuniversitare in.....Eugenics and Biopolitics in Europe, 1860-1945.
Dr. MARIUS TURDA chiar e profesor nu ca altii.


Asa ca preia mataluta frumos vaca si plimb-o dar mai mult pina se satura..
Si ai grija cum ii vorbesti ca i se covaseste laptele sau mai rau, nu mai da de loc.

Tommy_Boy
Postat pe 27 Septembrie 2015 16:22
Fluturas, topicul se poate inchide din 2 motive, fie din lipsa de participanti (din cauza unora cu vocabular "defect" si cunostinte pina la genunchiul broastei) fie ca asa decid administratorii ca in cazul celuilalt topic.
Nu ar fi mai simplu sa-i banezi pe cei cu limbaj suburban si lipsa de argumente?
Ma intreb si eu .
Vorba lui 842, forumul asta chiar era frecventabil pina sa apara "puricidele".

Ingerasul-luptator e parfum frantuzesc pe liga "universitara".
Tommy_Boy
Postat pe 27 Septembrie 2015 16:31
De la: VasileDinNuc, la data 2015-09-26 12:44:41
De la: carmenola, la data 2015-09-26 12:04:24de ce inutila?sa le facala toti facastfel de lucrurii,si atunci sa vedem caremai arecurajul safacarau unor copii nevinovati.Se-ntoarcesi serazbuna,dastiu asta ca asafacastia carefacpuscarie serazbuna pevictime nu pecreierul imbecil


Citeam recent despre 2 cazuri : unul din Moldova, altul din Muntenia, ambii fuseseră eliberaţi de curând din închisoare. În primul caz, individul omorâse 2 femei în urmă cu vreo 20 ani, şi acum, eliberat, a făcut acelaşi lucru, adăugând acum şi un viol.

În cazul 2, individul fusese închis pt viol, şi acum, odată ce a fost eliberat, a violat o minoră ce venea de la şcoală pe prundul unui râu.

Dacă se aplica de prima dată pedeapsa potrivită pt aceste lighioane, aceste fapte de acum nu se mai produceau.

Închisoarea nu este potrivită pt ei, pt că nu se reeducă, ci doar aşteaptă să iasă şi fac aceleaşi lucruri. Din închisoare ies abrutizaţi, înrăiţi, mai mult decât erau la început.

Crede cineva că ăştia din VS, când vor fi eliberaţi, nu vor mai face la fel ? Sau ăia din HD, sau ăia din SM ?

Pt astfel de lighioane, o singură pedeapsă este potrivită : funia unsă cu sopon.


Fără regionalisme! Scrie fr săpun!
Și eu am scris jăb și nu s-o-nțeles.
Axl_R
Postat pe 27 Septembrie 2015 19:15
Topicul nu se închide din lipsă de participanți.
Este arhivat.

Interesant este că apare câte un nr, atunci când scade traficul.

Pot să întreb, unde o dispărut clona?
Axl_R
Postat pe 27 Septembrie 2015 19:17
Bineinteles, e cu vaca la pascut, isi rumega urmatorul raspuns si intre timp invata sa citesca mai bine.
Tommy_Boy
Postat pe 27 Septembrie 2015 19:27
Sau se scarpină, căutând pe net diferența dintre prurigo de natură alergică și cea parazitară.
Cu siguranță a aflat că apare și dacă ai boli cronice, dereglări neuro-psihice, constipații cronice...
Axl_R
Postat pe 27 Septembrie 2015 19:40
De la: garbo101426, la data 2015-09-27 12:43:46Ai intregul net la dispozitie, 'eminentza'...
Nu ramine decit sa te informezi prin efort propriu, euglena habarnauta da' self-suficienta!


"Eminenţă" ....ai auzit vreodată de diacritice ? Ştii ce-s alea ?

Mai departe : eu n-am nevoie să aflu nimic, ştiu deja ce trebuie despre nazişti şi pseudo-ştiinţa ta, dar tu.....tu, care vii pe aici şi te dai mare, că ştii, şi susţii nişte lucruri fără argumente solide, tu trebuie să vii cu dovezi, cu citate şi link-uri către pagini de internet cu care să-ţi susţii părerile !

Altfel, eşti doar un aburitor, arunci (scrii) un lucru care, (în viziunea ta) ar trebui să dea pe spate pe interlocutori, după care fugi şi te ascunzi într-un colţ, atunci când ţi se cer argumente.
VasileDinNuc
Postat pe 27 Septembrie 2015 22:13
De la: VasileDinNuc, la data 2015-09-27 22:13:53
De la: garbo101426, la data 2015-09-27 12:43:46Ai intregul net la dispozitie, 'eminentza'...
Nu ramine decit sa te informezi prin efort propriu, euglena habarnauta da' self-suficienta!


"Eminenţă" ....ai auzit vreodată de diacritice ? Ştii ce-s alea ?

Mai departe : eu n-am nevoie să aflu nimic, ştiu deja ce trebuie despre nazişti şi pseudo-ştiinţa ta, dar tu.....tu, care vii pe aici şi te dai mare, că ştii, şi susţii nişte lucruri fără argumente solide, tu trebuie să vii cu dovezi, cu citate şi link-uri către pagini de internet cu care să-ţi susţii părerile !

Altfel, eşti doar un aburitor, arunci (scrii) un lucru care, (în viziunea ta) ar trebui să dea pe spate pe interlocutori, după care fugi şi te ascunzi într-un colţ, atunci când ţi se cer argumente.


Dovezi?!??!

Pentru idiotzii 'trans-natzionali', pt. proastele pamintului cu office plin de masteranzi, MBA-isti si doctoranzi sau pt.imbecilii self-suficientzi de pe net??
Vorbesti serios, euglena?
Te crezi la ... Academie, in sesiunea scrisa, anuala?...
Pai, mai loaza habarbauta da' teribil de ... kool-ta, netul nu-i cumva tocmai pt. cei de vor dovezi?!?

Sa-ntzeleg ca aia de le vreti sinteti atit de idiotzi de nu stiti sa vi le cautatzi singuri?
Trebuie cineva sa va duca de mina? Sa va faca o harta? Sau vreo ... crestomatie pt. ca voi sinteti doar inghesuiti la cap???

Cind citesc cit tupeu kre(sh)tin fara limite, sferto-doctism gretzos de mahala si profunda si completa prostie neaos mioritica zace in capul unora, ma gindesc ca intr-adeavar, concluziile eugeneticii nu sint de Romania. Si asta pt. ca sint chiar prea ... avangardiste pt. cortexul impanat de reflexe comunistoide sau imbecil religioase!

Mult mai de efect si cu rezultate imediate in asanarea tzarii asteia, de toate scursurile retardate cu acces neingradit la internetul broadband de mare viteza ar fi, vb. unui amic ... doctor in neurostiintze (Ooops!, si asta tot in ... strainatatzuri), doar...

...LOBOTOMIA CARE SALVEAZA ROMANIA !!!

P.S.: Da' tu stii, stupizel, ce-s alea ... FONEME EXOTICE?!?

Las' ca te lamureste don' profesor Neamtu...
Da' doar in cazul in care-i trece ... greatza de de-alde voi, astia si ingusti la cap si cu tupeu grotesc da' si cu cortexu' numai bun de ... patinat mustele pe el!...

garbo101426
Postat pe 28 Septembrie 2015 08:40
De la: Axl_R, la data 2015-09-27 19:17:52Topicul nu se închide din lipsă de participanți.
Este arhivat.

Interesant este că apare câte un nr, atunci când scade traficul.

Pot să întreb, unde o dispărut clona?

Topicul se poate inchide si cind prostia si nemernicia depasesc...
...frontierele cunosterii!
Parol!...

Pt. cineva cu ... domiciliul stabil pe-aici ar trebui sa stii asta. Nu?...
garbo101426
Postat pe 28 Septembrie 2015 08:51
De la: Tommy_Boy, la data 2015-09-27 16:22:26MARIUS TURDA (citeste ca lumea, scrie negru pe alb) si este din 2005 profesor la Oxford Brookes.
Director fondator al institutului Cantemir din cadrul universitatii Oxford si al
Working Group on the History of Eugenics and Race (HRE)
si "Fellow of the Royal Historical Society and Fellow al institutului Galton.
Autor al cartilor :
Storm of Progress in Europe, 1880-1925;
Interwar Crisis in Europe;
A History of Modern Ideas and The Nazi Racial State and Its European Context, 1918-1944.

Cu studii postuniversitare in.....Eugenics and Biopolitics in Europe, 1860-1945.
Dr. MARIUS TURDA chiar e profesor nu ca altii.


Asa ca preia mataluta frumos vaca si plimb-o dar mai mult pina se satura..
Si ai grija cum ii vorbesti ca i se covaseste laptele sau mai rau, nu mai da de loc.


Sint pur si simplu impresionata...
Sint uluita si nu mai am cuvinte...
Sint iremediabil ravasita de atita ... 'competentza' in ale eugeneticii ale unui simplu profesor de istorie! Fie el si la ... absoluta, fara de contrazicere si axiomatica universitate!...

Bai, tu chiar esti - no offence! - proasta PROFUND, vorba lui Djuvara!

Eugenetica este ramura a geneticii, loaza insistenta, nu a istoriei!
Nu profesorii de istorie hotarasc ce-i okey sau nu pentru binele umanitatzii...
Ei doar ... CONSEMNEAZA documentele istorice ale societatzii umane sau ale evolutziei noastre.

Atit si nimic mai mult.
Da' prostia poate fi monumentala in mintzile goale.
...Monumentala si, din pacate, neinventariata...

Nu-i asa ca vocile alea din capul tau nu-ti dau deloc pace?...
garbo101426
Postat pe 28 Septembrie 2015 09:06

Veni porumbelu doxa sa ne fluture ramureaua. Basca eleganta, misericordie si stil

pinkrainbow
Postat pe 28 Septembrie 2015 14:53
De la: garbo101426, la data 2015-09-28 09:06:18
De la: Tommy_Boy, la data 2015-09-27 16:22:26MARIUS TURDA (citeste ca lumea, scrie negru pe alb) si este din 2005 profesor la Oxford Brookes.
Director fondator al institutului Cantemir din cadrul universitatii Oxford si al
Working Group on the History of Eugenics and Race (HRE)
si "Fellow of the Royal Historical Society and Fellow al institutului Galton.
Autor al cartilor :
Storm of Progress in Europe, 1880-1925;
Interwar Crisis in Europe;
A History of Modern Ideas and The Nazi Racial State and Its European Context, 1918-1944.

Cu studii postuniversitare in.....Eugenics and Biopolitics in Europe, 1860-1945.
Dr. MARIUS TURDA chiar e profesor nu ca altii.


Asa ca preia mataluta frumos vaca si plimb-o dar mai mult pina se satura..
Si ai grija cum ii vorbesti ca i se covaseste laptele sau mai rau, nu mai da de loc.


Sint pur si simplu impresionata...
Sint uluita si nu mai am cuvinte...
Sint iremediabil ravasita de atita ... 'competentza' in ale eugeneticii ale unui simplu profesor de istorie! Fie el si la ... absoluta, fara de contrazicere si axiomatica universitate!...

Bai, tu chiar esti - no offence! - proasta PROFUND, vorba lui Djuvara!

Eugenetica este ramura a geneticii, loaza insistenta, nu a istoriei!
Nu profesorii de istorie hotarasc ce-i okey sau nu pentru binele umanitatzii...
Ei doar ... CONSEMNEAZA documentele istorice ale societatzii umane sau ale evolutziei noastre.

Atit si nimic mai mult.
Da' prostia poate fi monumentala in mintzile goale.
...Monumentala si, din pacate, neinventariata...

Nu-i asa ca vocile alea din capul tau nu-ti dau deloc pace?...


Iubire ratată, discutam despre istoria eugeniei (tu ai adus in discuţie asta contestând adoptarea ei de nazişti), nu despre ştiinţa în sine, adică proceduri metodologia de aplicare, e.t.c. şi care fie vorba între noi, este destul de controversată în mediile de specialitate tocmai datoriă adoptării ei (a eugeniei ) de nazişti.

Dar tu eşti atât de pornita şi fericită să jigneşti şi să-ţi afişezi vocabularul jegos încât nu mai ţi seama de subiectul dialogului şi de propriile ziceri.

Şi uite asa , am ajuns la concluzia că a “dialogativa” cu tine este o maaaare pierdere de timp, devenind invariabil (din partea ta) o bălăcăreală suină (că tot îţi place ţie tot ce ţine de ce este porcesc).
Aşă că mai plimbă mata vaca (te-am avansat dupa cum se vede, de la gradul de porcar la cel de văcar) încet şi conştiincios, învaţă sa dialoghezi, pardon, “dialogativezi” civilizat şi pe urmă mai stăm de vorbă, altfel rămâi un nimeni în drum, pe care încet şi sigur, din cauza limbajului de ţaţă cu mâinile in şolduri şi poalele sumese, ca să i se vadă toata inteligenţa subtil ascunsă, nu o va mai băga nimeni in seamă şi vei ajunge să vorbesti de una singură, rătăcind abulic prin topicuri.
Aici nu sintem nici la piaţă (mediul tau familiar) nici în Zăbrăuţi (unde probabil ţi-ai desăvirsit “educaţia” şi limbajul).
În afară de invective nu eşti în stare de nimic altceva, nu eşti în stare nici macar să-ţi aduci aminte propriile ziceri.
Ştii tu măi dragă, există o vorbă în popor: “Multe capete măreţe au produs ceva în viaţă, numai capul dumneavoastra n-a produs decât matreaţă.”
Alivoar, ţaţo!
(parcă aşa se salută în Zăbrăuţi, oricum dintre toţi membrii forumului Garbo, tu ştii cel mai bine.)
Şi acum ai liber la ce te pricepi tu mai bine.
1,2,3 şi……
Tommy_Boy
Postat pe 28 Septembrie 2015 15:01
De la: ion_11, la data 2015-09-24 15:30:21hai sa fim seriosi ce trauma?sexul e benefic pentru sanatate nu a re contraindicatii


pinkrainbow
Postat pe 28 Septembrie 2015 15:13
De la: ion_11, la data 2015-09-24 15:30:21hai sa fim seriosi ce trauma?sexul e benefic pentru sanatate nu a re contraindicatii


Bai curca beata, iti doresc un viol de sa-ti crape neuronul ala imputit
pinkrainbow
Postat pe 28 Septembrie 2015 15:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nico 17 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! 796 De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
BUna lume.... 8 De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi 57 De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24
Setari Cookie-uri