Am nevoie de părerea voastră

Am sa va scriu pe scurt situația mea si va rog fara comentarii răutăcioase.Sunt însărcinată in luna a 7a.Ne am dorit mult acest copil,dar eu cred ca m am grăbit puțin in ceea ce l priveste pe soțul meu.Ne știm de f putin timp,mai exact ne am cunoscut anul trecut in octombrie,deci va dati seama ca n am apucat sa ne cunoaștem prea bine.De abia acum observ anumite chestii în comportamentul lui care îmi cam dau de gândit sau poate e doar speriat de venirea acestui copil pe lume.E un tip f muncitor si responsabil,in privinta asta n am ce sa i reproșez...dar se pare că atunci când se enervează (am avut unele certuri in ultima perioada) devine atât de coleric până aproape de violență.Nu m a lovit niciodata,dar mi e frică că poate o sa urmeze chestia asta.Imi vorbește f urât atunci cand se enervează,motivul lui,zice el e pt ca e prea nervos că sa mai gândească ce spune.Eu fiind deocamdată casnică am avut si certuri pe tema banilor,mi a scos ochii ca ii sunt datoare cu bani.Nu stiu sincer cum sa procedez si ce ar trebui sa fac,sa continui să vad unde duce relatia asta sau pur si simplu sa mi vad de drumul meu.Si sinceră sa fiu cred ca nu ma iubeste uneori chiar îmi dă senzatia ca ii sunt ca o povară,el neagă lucrul ăsta,dar comportamentul lui zice altceva.Va multumesc pt timpul care mi l acordați pt a mi citit postarea,o zi bună!
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 09:11


Am citit-o dar n-am ce sa zic ! Dar defineste-mi te rog "sau pur si simplu sa mi vad de drumul meu" ! Adica ce e aia "drumul meu" ?

barboneli
Postat pe 14 Septembrie 2015 09:16
Arini, cum poate o sotie sa-i fie datoare sotului cu bani ? Asa ceva e de neconceput intr-o casnicie.
Rotty
Postat pe 14 Septembrie 2015 09:26
De la: AniriAnni, la data 2015-09-14 09:11:30mi a scos ochii ca ii sunt datoare cu bani.


Şi tu consideri că eşti datoare la el ?

În ce context a spus asta, şi la ce anume s-a referit, adică, ai făcut tu vreo cheltuială aiurea, o sumă mare ?
VasileDinNuc
Postat pe 14 Septembrie 2015 10:11
Sa ne despartim la asta ma refer.
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 15:28


Inteleg. Asa stand lucrurile si "infrumusetate" si cu alte chestii pe care ni le-ai spus... tind sa-ti spun parerea mea ca mai bine o iei pe drumul tau, fara asa un om, sot, alegere proasta, etc. Si asta pentru ca lucrurile o sa se inrautateasca cu timpul si cine stie ce pretentii sau invinovatiri o sa mai gaseasca. Imi pare rau si asta chiar este o problema, chestia cu copilul. Dar asta nu e sfarsitul, mai ales in zilele noastre. Succes.
barboneli
Postat pe 14 Septembrie 2015 15:35
Nu stiu,asta i am explicat si eu ca o sotie nu i poate fi datoare sotului orice ar face acesta pt ea.Raspunsul lui a fost ca zice asa doar sa ma enerveze,dar chestia e ca asa ma indeparteaza de el si chiar imi pare rau pt ca e tatal copilului meu si-l iubesc!
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 15:44
Nu consider ca i sunt datoare cu ceva,de fapt sunt genul de om care nu cheltui niciodata pe nimicuri...din contra am cheltuit pe facturi si mancare,pt mine nu am chelutit niciodata,tocmai pt ca nu vroiam sa mi se scoata ochii.Sunt constienta ca sunt casnica si nu am cum sa ajut si eu finanicar,dar el ma face sa ma simt atat de prost cand imi zice chestia asta.Totusi probleme cu banii nu avem,nu ne lipsesc chiar daca el e singurul care aduce bani in casa deocamdata.Nu inteleg de ce imi reproseaza chestia asta?
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 15:49
Iti multumesc pt sinceritate.Imi doresc tare mult sa fim o familie fericita,dar se pare ca el nu e multumit cu ceea ce are.Mereu imi face reposuri si ma critica,am ajuns sa cred ca de fapt sunt o povara pt el...e dureros sa vezi ca omul cu care urmeaza sa ai un copil si care ti l doresti alaturi e atat de....transant si nu vede decat alb si negru!Ba mai mult imi mai are si activitati extra pe nenorocitul asta de facebook!(vb cu diverse cucoane)care zice el ca il amuza si nu e nimic serios.
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 15:55


Problema mea e ca nu stiu ce varsta aveti. Ma rog... asta e una din problemele care nu le stiu ca sa inteleg cum de ati ajuns intr-o asa situatie.
Cert e ca imi place din ce in ce mai putin de el. E greu sa fiu "foarte" obiectiv in cazul asta, dar neavand incotro, zic si eu ce cred. Chestia asta cu "activitatile" astea ale lui, un sot cu o sotie tanara (probabil) si frumoasa (tot probabil...) dar si insarcinata cu viitorul vostru copil, asta nu mai e probabil, il fac si mai nesuferit decat inainte. Dar cel mai bine e sa hotarasti tu cum e si ce fel e, drumul tau de aici in colo. Ma simt tare iresponsabil sa-ti spun cu usurinta: pleaca ! Scrii frumos si din inima si de fapt asta e ce si-ar dorii orice femeie care a pornit pe drumul lung, numit familie... dar uite ca pentru asta e obligatoriu.. doi ! Si cand unul schioapata in halul asta... viitorul ala frumos se indeparteaza sau devine nesigur. Si nimeni nu merita asta... sau aproape nimeni. Poate, find tanara, ai timp si putere sa incerci din nou cu altcineva care nu e daltonist... si vede in tine si ce este frumos. S-au mai vazut cazuri..... In rest iti dau dreptate in tot ce spui si-mi pare rau ca nu pot sa te ajut. Poate altcineva de pe aici, din onorata colectivitate, sa-ti dea un raspuns mai bun, folositor, relevant ! Asa, daca oftam amandoi... nu te ajuta cu nimic !
barboneli
Postat pe 14 Septembrie 2015 17:46
Eu am 26 de ani si el 28,Nici nu ti cer sa fii obiectiv,dar fatpul ca vb cu cineva despre asta si sunt ascultata ma ajuta enorm!Sper la mai bine pe viitor,poate se vor indrepta lucrurile...daca nu singurul lucru e sa plec si fiecare sa ne vedem de vietile noastre,nu e bine sa ne incurcam unul pe altul,timpul e pretios.Iti multumesc din suflet!
AniriAnni
Postat pe 14 Septembrie 2015 21:39
El acum trebuie sa aiba grija de tine, sa nu te supere nici macar cu un oftat. Povestea ta seamana cu a mea, cel putin pana unde ai ajuns acum. Eu nu am plecat si lucrurile s-au inrautatit. Oamenii nu sunt la fel, nu pot sa stiu ce o sa se intample in cazul vostru. Tu stii ce e mai bine pentru tine si faci cum crezi. Dar daca de acum nu se poate stapani, cum o sa fie cu un copil mic, care plange si are nevoie de atentia ta. Bani o sa se cheltuie mult mai multi. Iti doresc pace si intelepciune sa poti sa hotarasti cum e mai bine.
Deliaaa
Postat pe 14 Septembrie 2015 22:30
De la: AniriAnni, la data 2015-09-14 15:49:15Sunt constienta ca sunt casnica


Şi dacă eşti casnică, ce ?
VasileDinNuc
Postat pe 15 Septembrie 2015 00:53
Delada.el considera ca daca aduce bani in casa si mi face cateva pofte culinare e deja destul....si eu ma intreb cum o sa fie dupa ce nasc,o sa fie mai rau de atat sau mai bine?!nici nu stiu ce sa zic,Sa inteleg ca tu inca mai esti cu sotul tau? Eu nu mi doresc decat sa vada si partile mele bune,dar nu poate sau activitatile lui de pe fb cu alte doamne care or fi mai "interesante" imi umbresc mie calitatile.O sa astept sa vad cum o sa fie dupa ce nasc,daca vad ca nu se schimba nimic imi iau inima n dinti si copilul si am plecat.Nu pot sta intr o relatie toxica.Ms pt intelegere si rapsuns,o zi buna iti doesc!
AniriAnni
Postat pe 15 Septembrie 2015 12:14
Pai ma gandesc ca faptul ca is casnica il irita f tare odata ce cand ne certam imi aduce vorba de bani...zic si eu!
AniriAnni
Postat pe 15 Septembrie 2015 12:15
Si eu am asteptat sa vada partile mele bune. Daca nu le-a vazut, sau nu ii sunt deajuns de ce sunteti impreuna? Sau le-a.vazut dar nu ii pasa, nu sunt destul de bune, el vrea sa te schimbe? Chiar trebuie sa se enerveze?
De foarte putn timp eu m-am despartit. Adica am iinitiat demersuriie pentru un divort si in prezet locuiesc fara el.
Deliaaa
Postat pe 15 Septembrie 2015 12:52
Delada, deci sa intelegem ca ai facut pasul pana la urma. Copilul unde e ?
Ziua buna :)
Rotty
Postat pe 15 Septembrie 2015 15:22
Buna, da am facut pasul. Copilul e cu mine. Nu a fost prea multa galagie spre surprinderea mea.
Deliaaa
Postat pe 15 Septembrie 2015 17:10
Draga Aniri, nu sunteti nici prima nici ultima familie care se destrama din cauza internetului. A aparut intre voi o prapastie si comunicarea s-a intrerupt. Si asta nu are nimic a face cu perioada de cand va cunoasteti ci cu cat este dispus fiecare sa contribuie ca familia voastra sa mearga. Sarcina nu ar trebui sa fie un motiv de cearta si nici faptul ca tu esti casnica. Cel mai bine ar fi sa il intrebi daca te mai iubeste si daca crede ca este in stare sa fie responsabil de bunastarea familiei fara alte reprosuri, indiferent ca vorbeste la nervi sau nu. Faptul ca este coleric nu este o scuza la comportamentul lui nepotrivit vis-a-vis de tine. In functie de raspunsul lui decizi daca mai ramai langa el sau nu. Asigura-te ca iei in calcul toate aspectele si apoi decide ce sa faci. Un singur lucru este cert: trebuie sa te asiguri ca tot ce a depins de tine ai incercat si daca nu a functionat atunci vei fi cu constiinta impacata ca nu din cauza ta s-a destramat casnicia voastra. Uneori este suficient doar sa pastrezi distanta o vreme: vorbesti cu el doar strictul necesar pe un ton calm dar distant, eviti prezenta lui in camera unde esti, il lasi sa manace singur, vorbesti la telefon cu prietenele tale despre lucruri vesele, fara a-l implica pe el in vreun fel ba chiar si iesi in parc la o plimbare cu ele fara a-i cere sa vina cu tine, nu mai apelezi la el pentru nimic, nu ii mai faci nici o observatie, mergi la culcare inainte sau dupa el si foloseste o patura separat. De obicei, dupa 2-3 zile (daca rezisti atata) isi da seama ca ceva nu e in regula si incearca sa afle ce se intampla. La intrebarea lui, pur si simplu raspunde-i ca ai incercat sa nu mai fii o povara pentru el si sa il deranjezi cat mai putin ca sa nu mai fie "obligat" sa iti arunce vorbe grele in fata si apoi sa motiveze ca "asa este el". Nu uita sa ii amintesti ca vesnic esti ingrijorata si te intrebi cand va incepe sa fie violent, mai ales ca automat un copil va presupune cheltuieli suplimentare si el nu pare a intelege asta, fara a mai pune la socoteala ca un timp nu vei putea munci. Si spune-i deschis ca iei in calcul varianta divortului din cauza tensiunii continue dintre voi care iti pericliteaza sarcina si sanatatea, lucruri care par a avea o mica importanta pentru el. Cred ca e bine sa incerci si asta si vei gasi raspunsuri la unele din dilemele tale si iti vei da seama ce e cel mai bine sa faci.Succes si daca iti face placere tine-ne la curent, poate vom fi in stare sa iti fim de ajutor intr-un fel sau altul.
angel_forever
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:26
Draga Delada, se pare ca in ceea ce il priveste pe viitorul tau fost sot numai gura a fost de el. Asa cum anticipam, incerca sa se foloseasca de copil sa iti faca tie rau si nu mai pare a-l iubi atat de zdravan ca pana acum. Sper sa reusesti sa iti refaci viata si sa fii fericita.
angel_forever
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:40
Multumesc pentru urari angel.
Deliaaa
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:52
De la: AniriAnni, la data 2015-09-15 12:15:49Pai ma gandesc ca faptul ca is casnica il irita f tare odata ce cand ne certam imi aduce vorba de bani...zic si eu!


Cel mai bine, întreabă-l direct : "Te deranjează că sunt casnică ?"

Şi dacă zice da, ai putea să-i spui că ceea ce faci tu valorează o mulţime de bani. Şi ai putea să-i spui : dacă ar fi să mănânci la restaurant, cât te-ar costa ? Dacă ar fi să apelezi la fime specializate de curăţenie, spălare, etc, cât te-ar costa ?

Şi, după ce că tu îi dai o reducere faţă de preţul normal, tot el e cu gura mare ?
VasileDinNuc
Postat pe 15 Septembrie 2015 20:54
Va multumesc tuturor pt raspunsuri.Vin cu noutati,astazi iar i am gasit conversatie pe fb cu o bunica si cand zic bunica credeti ma ca nu glumesc.O doamna la vreo 60 de ani care zice ea ca e in Germania si are grija de un batran....da se pare ca si bunicutei ii place cum decurge conversatia,Mai ales cand e complimentata de individul cu care traiesc.ca altfel n am cum sa i zic.Nici nu mai stiu cum sa reacionez .Cand ma ia plansul,cand ma ia rasul,cand nervii.Nu stiu cum trebuie sa mai procedez cu omul asta.O zi buna va doresc!
AniriAnni
Postat pe 16 Septembrie 2015 13:58
Angel for ever crede ma ca nu a intervenit nici o prapastie in comunicare,eu sunt omul care comunic f mult si sunt deschisa sa vb despre orice fara a judeca,dar omului meu ii place sa traiasca in lumea virtuala acolo unde toata lumea il vede asa cum vrea el sa fie vazut,un om fara cusur! Din cate am observat in vara asta cand am fost acasa la el sa i cunosc parintii,stau f prost cu comunicarea toti...inclusiv mama lui,Chiar am avut acum cateva zile o discutie pe tema asta si mi a zis ca ce ar putea el sa vb cu maica sa,despre ce sa vb.Deci e clar ca problema e la el si asta inca din copilarie.NIci eu nu am avut o copilarie perfecta,dar mama mea imi e cea mai buna prietena cu care discut orice si asta m-a ajutat f mult!
AniriAnni
Postat pe 16 Septembrie 2015 14:03
De la: AniriAnni, la data 2015-09-16 14:03:56dar omului meu ii place sa traiasca in lumea virtuala acolo unde toata lumea il vede asa cum vrea el sa fie vazut


Cel mai bine : lasă-l în lumea lui virtuală.
VasileDinNuc
Postat pe 16 Septembrie 2015 22:31
Asta este boala secolului XXI: internetul. Din nefericire, sunt foarte putini cei ce realizeaza ca lumea virtuala este un real pericol pentru viata de familie si viata sociala in general. Nu stiu daca n-ar fi o idee sa iti deschizi o adresa virtuala si sa iei legatura cu sotul tau in lumea virtuala. Cu cat mai misterioasa, cu atat mai bine. Vei vedea aspecte pe care probabil nu ai avut ocazia sa le observi pana acum. Foloseste un nume fals si vezi ce poate. Nu m-ar mira sa ajungeti sa fiti mai apropiati online decat in realitate. Dupa un timp arata-i "marea revelatie" in care sa isi dea seama cine este personajul misterios de care este atat de interesat. Si vezi ce fata face. Daca poti sa ii faci si o poza ar fi super.
angel_forever
Postat pe 17 Septembrie 2015 11:24
mi ai dat o idee bună angel forever...multumesc!o zi bună sa ai!
AniriAnni
Postat pe 17 Septembrie 2015 15:39


Acum, daca tot ne-am "convorbit" atata, se cheama ca suntem cunostinte, nu ? Asa ca sunt chiar curios cum o sa decurga "comunicarea" asta intre voi doi ! Buna idee ce ti-a propus angel. Asa ca te rog sa ne, ma, ti si pe mine la curent, poate sa fie si la 110V... cum o sa decurga. Odata cu rugamintea asta iti urez si succes !
Ai grija insa cum faci, sa nu se prinda sotul... tu nu ai atata experienta pe internet cum are el. Adica sa nu te descompiri (nu cred ca am scris corect... dar intelegi tu ce am vrut sa spun), alege o varsta potrivita, nume cat mai "atragator" si misterios, locatie potrivita cunoscuta ca sa nu cazi in cursa... daca incearca sa verifice "autenticitatea"....
barboneli
Postat pe 18 Septembrie 2015 15:18
Sa traiti,am inteles asa am sa fac,va tin la curent de voltaj mai mic ca sa rezistati.Va pup pe toti si va multumesc!
AniriAnni
Postat pe 18 Septembrie 2015 15:23
Eu imi bag vata in urechi sa nu ma traga curentul, dar o sa urmaresc cu atentie actiunea, ca tare-mi place si mie ideea lui Angel. Succes Arini, eu iti tin pumnii.
Rotty
Postat pe 18 Septembrie 2015 18:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca... 113 De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:20
Vand Clexane 2 De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26
Concurs interesant 1 De la: Diana_September 25 Decembrie 2011 21:49
SET COMPLET GRACO 1 De la: alloisa_r 1 Martie 2009 22:22
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:50
Setari Cookie-uri