ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Nasterea la metropolitan hospital - experiente?

Voteaza
*****Scor: 4 din 2 voturi
 

As dori sa stiu din experientele celor care au nascut la Metropolitan Hospital din Bucuresti cum a fost experienta nasterii pentru voi.Despre conditiile oferite atata in sala de interventii cat si in saloane, preturi si alte detalii?
  citeaza   raspunde

Nu sunt doua nasteri la fel. Daca e spital privat preturile le gasesti pe site-ul spitalului. In rest nu dai niciun ban in plus pt ca acolo platesti doar la caserie.
Si se numeste sala de nastere, nu de interventie. Vrei cezariana?
  citeaza   raspunde

Draga 067,parerile noastre sunt subiective. Personajul principal (inafara de tine bineinteles) este medicul care te va asista. Este adevarat ca si dotarile conteaza, dar daca medicul este unul competent restul este in plan secund.
  citeaza   raspunde

Buna,
Eu am nascut la acest spital si a fost cea mai buna decizie. Inclinam spre Regina Maria dar dupa ce am vazut clinica, in secunda doi m-am hotarat, plus ca nu era asa de scump ca RG si toate camerele din acest spital erau in regim single, de o curatenie exemplara si totul e nou. Mi-a placut absolut totul, de la receptie pana la sectia de pediatrie, dotari etc. iar din punctul meu de vedere ,sunt cu mult peste ce e pe piata si cu siguranta la copilul nr.2 aici voi naste tot aici.
Norocul meu a fost ca medicul meu colaboreaza si cu ei, nu numai cu RG, si asa am ajuns la ei , dar oricum toti doctorii cu care am intrat in contact pe perioada internarii au fost foarte misto si au avut grija de mine.
Sunt sigura ca in curand clinica asta o sa fie printre primele de pe piata.
  citeaza   raspunde

Eu am nascut la Metropolitan Hospital si recomand acest spital cu drag ...Totul a fost la superlativ...curatenie, personal, dotari , meniul zilnic....absolut totul ...Cu siguranta la bebe nr 2 as face aceeasi alegere
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: