ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Durerea de oase nu mai este o problema pentru mine

Voteaza
*****Scor: 4 din 1 vot
 

Buna ziua,

Numele meu este Claudiu, sunt din Bucuresti, am 50 de ani si de cand ma stiu am avut probleme cu articulatiile si cu durerile de oase, spate etc. Am mers pe la tot felul de medici, am facut o serie de investigatii, am luat tot felul de tratamente insa fara nici un rezultat vizibil. Insa de 2 luni, la recomandarea unor prieteni am inceput sa iau un supliment natural, Tripernol, care spre deosebire de alte suplimente sau tratatamente chiar isi fac efectul.

Nu pot sa va spun ca face minuni, in sensul ca nu ma mai dor oasele, insa pot spune ca durerile mele s-au diminuat foarte mult. Sunt o persoana activa, si de aceea pentru mine sa ma pot misca fara sa ma gandesc la durerile pe care le am, este un lucru foarte important. Bineinteles ca vazand ca isi face efectul, am inceput sa ma documentez despre acest supliment.

Pot sa va spun ca are la baza extract de ulei din scoici verzi care sunt sursa naturala pentru Omega 3. Mai mult, fata de alte suplimente, o pastila are o concentratie de 167 mg de ulei din scoici verzi si am inteles ca este singurul supliment cu o astfel de concentratie mare, din acest motiv functioneaza. Doza zilnica recomandata de catre furnizor este de 2 capsule pe zi.

Fara sa para ca fac reclama, recomand acest produs tuturor celor care au probleme reumatice sau alte boli care au ca simptome durere de oase. Poate fi cumparat numai de pe internet, insa va spun cu mana pe inima ca nu este nici o pacaleala.

In speranta ca am fost de ajutor va multumesc si astept intrebari din partea voastra.
  citeaza   raspunde

Nu doar pare ca faci reclama. Chiar faci.
  citeaza   raspundeSi pe deasupra e facuta si prost ! La reclama ma refer. Si daca pui mana pe inima crezi ca noi o sa te credem mai usor... ? Aiurea. De ce nu pui mana pe ficat, ce are inima cu pacalelile... ? In fine, dumneata pune mana unde vrei si in ce vrei... dar pe mine, fraza (sau propozitia..) asta scrisa de dumneata, m-a facut sa nu am incredere:

"am 50 de ani si de cand ma stiu am avut probleme cu articulatiile si cu durerile de oase, spate etc."

Multi inainte... dar daca dumneata poti sa ne spui aici ca de cand te sti aveai dureri acolo si acolo... inseamna ca te stii de cam tarziu ! Nu cred ca aveai dureri si pe la varsta de 3 ani... sau 7,6 ani... sau chiar la 18... ! Iar daca durerile lui dumneata erau din cauza uzurii, ca la orice om aproape, nu incepeau "de cand te stii" ! Poate doar daca aveai dureri provocate de rahitism. Si pentru ce, in afara de calmarea durerilor, trebuie sa mancam praf de scoici verzi, albastre sau roz... pentru Omega 3 zici ? Ei bine, eu prefer sa mananc Omega 3 din seminte de canepa macinate ! Au cea mai mare cantitate de Omega, ca si uleiul din seminte si e si mai gustos. Si una si alta au gust de nuca.

  citeaza   raspunde

Experienta Vietii
Niciun medicament na vindecat si nu vindeca pe nimeni.
Corpul fizic are o putere infinita, fara limite,,, este o masinarie inzestrata cu un dar divin atat de imens incat se poate vindeca singur.
Totul se afla in interiorul nostru.
E nevoie de un gram de credinta, vointa , etc.
Simplu.
Sa aveti o zi plina de iubire si o dragoste viata alaturi de cei dragi fara limite .

  citeaza   raspunde

Eu zic ca medicamentele ajuta dar contează și starea sufleteasca, stresul agravează boala.
  citeaza   raspunde

Cum dumnezeu da dar nu baga în traista.
nu ai cum sa te simți satul dacă nu mânaci.
Așa contează șimedicamentele , ajuta dar și starea sufleteasca.
  citeaza   raspunde

Medicamentele ajuta dar dar si starea sufleteasca.

Sa te încurajezi singura ăsta te face ooptimist, iti da curaj și putere.
  citeaza   raspunde

Dumnezeu nea ajutat sa cream și medicamente sa ne însănătoșim, dar și starea sufleteasca contează.
Numai ca din păcate unii oameni merg la doctor când sunt deja intro stare avansata de boala, si e este cam greu sa se repare la loc, dar sa nu avanseze boala, o boala este bine sa fie luată din timp,
o stare sufleteasca Bună da o stare de bine corpului și este relaxat,
  citeaza   raspunde

DA;Dumnezeu este cel ce da intelepciune omului si credinta,celor au terminat orice speranta la dr.si medicamente.El a creiat omul si stie ce este bolav in corpul nostru ,EL este medic suprem pentru cei care vin la EL;si cred ca pot fi vindecati prin credinta ,ruginduse doar si asteptind cu credinta.Cei care alearga la dr..si cred ca prin mina dr. vor fi vindecati .."facase dupa credinta ta".Da poate si asa ,dar te costa :si cu multa durere,poate sa nu fi vindecat ,caci vindecarea vine numai de la Dumnezeu.Eu am avut ocazia sa vad mina lui Dumnezeu de mai multe ori ..odata cind am alergat cu fetita in brate,de la 6 luni pina la 1 an jumate ,cam pe la toti doctorii ,cei mai buni care credeam ca ma pot ajuta ,pina mi sa spus diagnosticul boli ei, ca nu are vindecare ..am alergat la preotii,facind tot ce mi sa spus si chiar de acolo,.nu a venit ajutorul , a trebuit sa strig in disperare direct la Dumnezeu ,facind o juruinta ,zicind "Doamne Dumnezeule ! daca exzisti cu adevarat simi vindeci fetita imi pun sacul in cap si ma pocaiesc si te slujesc!"si chiar in clipa aceea a fost vindecata.Iar de doua ori am fost propusa pt .operatie si cu filmul in mina ,am renuntat si am apelat la Dr Isus Hristos ..si Slava Lui , nu am mai avut trebuinta de dr.
  citeaza   raspundeEu in locul tau n-as imprastia fara nici o responsabilitate sfaturi din astea... Dumnezeiesti ! Unii pot sa creada in ele si renunta la doctor. Cazul tau nu intereseaza pe nimeni, mai ales ca tu le cam incurci. Hotaraste-te, ori Dumnezeu ori Hristos ! Nu exista doi Dumnezei...
Asa ca ia niste praf de scoici si lasa-te de bautura !

Next !
  citeaza   raspunde

Stai mai Barbo sa analizam daca tot e Duminica, anul nou (apropo, eu le dau dreptate ) si avem ceva timp......

"Doamne Dumnezeule ! daca exzisti cu adevarat simi vindeci fetita imi pun sacul in cap si ma pocaiesc si te slujesc!"

De ce tre`sa-ti pui vreun sac in cap ca sa crezi in ceva ? ?????

",am renuntat si am apelat la Dr Isus Hristos " ...( nu incercati pe facebuc, ca n-are. )

Am facut abstractie de toate greselile gramaticale .
  citeaza   raspundeScuza-ma Rotyy... astea nu-s grseli de ortografie... !!! Dar ai vazut cum am incheiat eu, nu vreau sa ma repet... !!!
  citeaza   raspunde

nici un medicament nu a rezolvat aceasta problema
rezolvarea trebuie sa vina din interior
rezolvarea am vazut-o la cineva dar nu cu medicamente
daca vrei cu adevarat sa scapi de durere mai cauta
  citeaza   raspundeNo unghe sa căt... ?

Si chiar ai vazut tu rezolvarea cu ochii tai... ??? Si cam cum arata ? Nu ca m-ar interesa, doar asaaa... din curiozitate.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: