ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Copilas cu probleme de vorbire :(

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Va pup pe toate mamicile!
A avut cineva copil cu probleme de vorbire? Alexut al meu are... si i s-a recomandat logopedie. el are aproape 5 ani si ma gandesc k e inca mic..dar totusi, ai mei mi-au spus k eu vorbeam bine la varsta aia. A mai fost cineva cu piticul la logopedie? Imi poate da mai multe detalii?
  citeaza   raspunde

Nu , du-te la logoped daca esti mama constiincioasa .
  citeaza   raspunde

Mergi la logoped k nu e de glumit! Eu iti recomand un cabinet de pe calea 13 Septembrie, Pediatrik, sigur micutului tau ii va placea atmosfera de acolo. AU o broscuta mare de care s-a indragostit Alinutza a mea :D
  citeaza   raspunde

De la: DianaMO, la data 2015-05-22 18:44:26Va pup pe toate mamicile!
A avut cineva copil cu probleme de vorbire? Alexut al meu are... si i s-a recomandat logopedie. el are aproape 5 ani si ma gandesc k e inca mic..dar totusi, ai mei mi-au spus k eu vorbeam bine la varsta aia. A mai fost cineva cu piticul la logopedie? Imi poate da mai multe detalii?SE MERGE SI MAI DEVREME ,du-te cu incredere si fii receptiva la ce ti se spune acolo , si kinetoterapia sau psihoterapia pot fi utile ! succes !
  citeaza   raspunde

Cu al doilea dintre copiii mei am avut asemenea probleme, era peltic si extraordinar de simpatic cum pronunta cuvintele. Consoanele p, b, t, d, erau interschimbabile dupa bunul lui plac. Nu l-am dus la logoped niciodata, dar il corectam eu tot timpul (ii spuneam sa pronunte sunetele s, ș, z, ț, j cu dintisorii strânși si nu cu limba intre dinti). S-a corectat pana la urma, dar si acum ca e mare radem de cuvintele lui de atunci. E drept ca a durat, dar am niste amintiri extraordinare. Nu stiu ce fel de probleme de vorbire are puiul tau, dar daca e doar peltic nu stiu daca sa faci prea mare caz. Daca te ocupi de el ,cu timpul se corecteaza. Daca e o alta problema ar fi bine sa apelezi la un logoped.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: