ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Plictiseala

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 Ce filme bune si de calitate ati mai vazut in ultimul timp, ce alte preocupari aveti si ce remediu oferiti impotriva plictiselii .

Cum se mai distreaza lumea in ziua de azi ????

Astept idei si pareri de la voi .
Multumesc
  citeaza   raspunde

Remediu mi-am zugrăvit holul. Ies la plimbare zilnic, fac poze. Citesc, acum Milan Kundera. Filme, The Man from Earth, revăzut.
  citeaza   raspundePai daca filmele sunt bune, sunt si de calitate, cred eu... Dar azi filmele noi nu sunt asa de bune. Asa ca mai bine ma uit la desene animate, am o colectie intreaga... Tom & Jery de ex. Cum se mai distreaza lumea in ziua de azi nu pre stiu. Si eu am picat nu de mult venind, cu ajutorul masinii timpului... Cam din anii '33. Dar cred ca, dupa mirosuri si scandaluri, cam tot asa ca inainte, adica mananca si beau mult alcohol... Ca pe vremea mea. Doar ca-s mai putine impuscaturi, poate numai 3-4 de la incercarile de al omora pe unul urat si la propriu si la figurat, Basescu il striga lumea... Eu, la capitolul remediu, am pe primul rand ascultatul muzicii... De tot felul, mai putin muzica populara. Asta ma linisteste mai mult decat admiratul picioarelor lui nevasta-mea, imi face bine la stomac mai mult decat mancarea lui nevasta-mea. Vaiiii... Si cata muzica ascult !!! Si cum imi place sa ascult mai tare si mai aproape de inima, ascult de obicei la casti profesionale asta ca sa nu deranjezi pe cei 2-3 colegi cu care sunt in celula la inchsoare. Nu poci sa spui numele ei ca e secret... idei nu pot sa-ti ofer pentru ca sa nu intrii la banuiala, mai ales ca nu stiu varste ta, mediul unde traiesti si numarul de la pantofii tai. Sper ca ti-am fost folositor mai mult decat nefolositor... Cu stima, Eu !
  citeaza   raspunde

Multumesc
  citeaza   raspunde

Scrie pe google florin rosoga,55 moduri simple de a-ti dezvolta inteligenta emotionala,si undeva cu albastru scrie 101 filme motivationale...eu vad pe nr 1 good will hunting si restul e bun...
  citeaza   raspunde

Apuca-te de o facultate. Garantat iti va trece plictiseala si vei avea un as in plus in maneca.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: