RUGĂCIUNE


"Doamne, intoarce-ti fata catre mine si asculta putina mea rugaciune.
Eu Ioan, vin in fata ta si te rog cu inima curata, sa ma indrumi sa fac ceea ce imi este sortit pentru a-mi indeplini misiunea divina de a-mi apăra ţara si a dobandi armonia pentru ajutorarea semenilor mei si a ridica ţara mea acolo unde-i este destinat!
Îţi multumesc Doamne pentru ca ma asculti!
Amin! "
Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!Amin! Maica iubita, sfanta Fecioara de Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pt ca sunt multe. Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!Amin!noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Acopera-I cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o innapoi! Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! AMIN! Ii multumesc Fecioarei de Juquila pt toate favorurile primate! Amin! Apoi de 9 ori: Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine, si binecuvantata esti Tu intre femei si este rodul trupului Tau Iisus Sf. Marie Maica lui D-zeu! Roaga-te pt noi pacatosii acum si in ceasul mortii n
garbo233027
Postat pe 5 Aprilie 2015 23:48
Măi, mergi la biserică, roagă-te acasă, pe drum, în metrou...dar scutește-mă de un astfel de topic!
Axl_R
Postat pe 6 Aprilie 2015 00:51
Este bine sa ne rugam Lui Dumnezeu, numai ca trebuie sa ne rugam in conformitate cu voia Sa. Cand a fost Isus pe pamant nu a permis ca mama Sa sa fie idolatrizata aratand ca rugaciunea trebuie adusa Lui Dumnezeu, prin FIul Sau, Isus Cristos.

Luca 11:2 El le-a zis: "Când vă rugaţi, să ziceţi: Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău; vină Împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer, aşa şi pe pământ...

Deoarece Isus si-a dat viata pentru noi, El a devenit Mijlocitor intre oameni si Dumnezeu, de aceea ne rugam Lui Dumnezeu prin Isus Cristos:

1 Timotei 2:5 Căci este un singur Dumnezeu, şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,

Ioan 14:13 şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.
Ioan 14:14 Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.

1 Ioan 2:1 Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri, ca să nu păcătuiţi. Dar dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel neprihănit.

1 Tesaloniceni 5:17 Rugaţi-vă neîncetat.

1 Tesaloniceni 5:25 Fraţilor, rugaţi-vă pentru noi.

Va doresc numai bine.

emilia_bc
Postat pe 26 Aprilie 2015 13:21
De la: emilia_bc, la data 2015-04-26 13:21:38Este bine sa ne rugam Lui Dumnezeu, numai ca trebuie sa ne rugam in conformitate cu voia Sa. Cand a fost Isus pe pamant nu a permis ca mama Sa sa fie idolatrizata aratand ca rugaciunea trebuie adusa Lui Dumnezeu, prin FIul Sau, Isus Cristos.


Yehovista cumva? Sigur.
Da-mi citatul din Biblie prin care Iisus a interzis "idolatrizarea" mamei sale.

Luca 1;
28. Şi intrând îngerul la ea, a zis: Bucură-te, ceea ce eşti plină de har,
Domnul este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei.
29. Iar ea, văzându-l, s-a tulburat de cuvântul lui şi cugeta în sine: Ce fel
de închinăciune poate să fie aceasta

48. Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici
toate neamurile.
49. Că mi-a făcut mie mărire Cel Puternic şi sfânt este numele Lui.

In concluzie chiar si arhanghelul s-a inchinat in fata Mariei iar Dumnezeu a preamarit-o (scrie in Biblie) dar noi oamenii NU ca nu vrem noi sau pastorul nostru.

Wau!!!!

PS
studiaza DEX-ul si invata ce inseamna idol.
Tommy_Boy
Postat pe 5 Iunie 2015 09:15
Emilio , tu te potrivesti la fix cu Tudorel. De ce nu faceti voi schimb de psalmi si versete in privat ?
Rotty
Postat pe 5 Iunie 2015 18:07
Dragilor, cred ca iar se ajunge la extreme. Judecand logic lucrurile, nu mi se pare normal ca Maria sau oricare alt om sa fie ridicat la aceeasi inaltime cu Dumnezeu, sa li se adreseze rugaciuni sau orice alt fel de inchinare. In schimb, mi se pare perfect normal si foarte de dorit sa urmam exemplul lor de viata si sa ne asemanam in toate lucrurile bune cu ei. Ar disparea multe disensiuni dintre oameni.
angel_forever
Postat pe 10 Iunie 2015 14:13
Wait, wtf?! Asa ma amuza cand vad chestii total irelevante cu site-ul
Unu la mana, daca sunt musulmana si credeam ca rugaciunea asta e pentru allah, din coran? Daca eram evreu (pentru ca nu stiu femininul )? Daca eram atee si credeam ca rugaciunea e pentru Luci? (sunt ironica, logic, sa nu credeti sa sunt de impresie ca ateii sunt satanisti, god dammit!)
Regret sa spun infocatilor, dar religia e ca un p*nis: O ai, foarte bine, e mare, foarte mare, dar nu trebuie sa ti-o expui in fata tuturor ca te mandresti cu ea. Unii se simt jigniti.
Ne simtim jigniti foarte repede in ziua de astazi Nu ca eu ma simt jignita, ca n-am de ce, mi se pare doar prostesc si total irelevant.
Cum ti-ar placea sa postez eu pe aici vreo convocare a lu' Luci? am auzit ca e HOT (daca intelegi aluzia )
Religia si politica sunt chestii care nu se posteaza pe site-uri care nu sunt dedicate acestora
Isa_Bella93
Postat pe 10 Iunie 2015 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 2 De la: esme 16 August 2011 12:04
Sfaturi pentru o slujire crestinã eficientã 9 De la: ingerasulluptator 3 August 2012 01:24
Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi 3 De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33
Cum sa opti ce iti doresti "The Secret" 57 De la: tina22 29 Noiembrie 2015 09:27
haine 1 De la: garbo172159 30 Ianuarie 2011 13:38
Setari Cookie-uri