Concubinaj si partaj

In primul rand nici nu se poate intitula "concubinaj". Dar asta este legea in Romania. Intre anii 2008 - 2013 am fost impreuna cu un barbat. In anul 2013 relatia s-a terminat. Fiecare a locuit la casa lui , niciodata impreuna. Acum m-am trezit cu proces pe parte civila in care solicita anumite sume de bani. In perioada relatiei, eu am achizitionat un apartament in rate sunt singura proprietare in actul de vanzare - cumparare ) , cat si o masina. Reclamantul pretinde ca a achitat din bani proprii suma de 5500 euro nu exista chitanta de la dezvoltator ). Singurele chitante sunt doar 2 , cu date diferite, a cate 1000 euro, bani pe care eu i-am platit . Chitantele sunt pe numele meu. Asta s-a intamplat in 2012, mai exact in vara anului respectiv. Dupa aceia am platit rata normala in cuantum de 300 euro. Bineinteles chitantele sunt pe numele meu. Nu exista nici un act semnat intre mine si el, ca banii ar fi fost ai lui , ca mi i-a imprumutat, sau ca trebuie restituiti. Iarasi la achizitionarea autoturismului, pretinde ca mi-a dat 1000 euro asta in 2010 ). La fel, fara acte sau martori. Singurul martor este o persoana care spune ca i-a imprumutat reclamantului acesti bani. Dar nu a fost de fata cand mi i-a dat mie, deci nu stie sigur ce a facut reclamatul cu banii. Iarasi , fiind vorba de anul 2010 , aceasta presupusa datorie nu s-a prescris deja? In mare aceasta este problema. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni. Un alt aspect, in ultimul an a incercat fel si fel de lucruri din care rezultata ca, credibilitatea lui este zero. Exemplu : Plangere la Rar ca am motorul schimbat. Chiar daca masina la cumparare a fost trecuta prin rar si identificata. Dupa o verificare ulterioara, s-a demonstrat, si am comunicatul oficial din partea rar-ului ca masina este ok, si nu s-a intervenit asupra ei. In anul 2009 am facut un accident rutier. La momentul respectiv, la fata locului a fost un agent constatator al politiei, martori , partile implicate. Totul s-a rezolvat. Anul trecut m-am trezit ca am fost chemata la politia rutiera in legatura cu acel accident, reclamand ca nu eu am fost la volan. El nici macar nu fusese de fata , sau sa vina dupa momentul accidentului. Cei de la politia rutiera, au deschis din nou cazul si am dovada in care se spune ca plangerea este nefondata, ca s-a stabilit ca toate probele de la accident sunt reale corespund cu realitatea). Acum cei de la politia rutiera au trimis dosarul la parchet, pentru a fi acuzat de declaratii mincinoase, si punerea in alerta a organelor de ancheta. Asta sa nu conteze deloc la procesul care va urma?
garbo_409768
Postat pe 25 Februarie 2015 14:26
De la: garbo_409768, la data 2015-02-25 14:26:11In primul rand nici nu se poate intitula "concubinaj". Dar asta este legea in Romania. Intre anii 2008 - 2013 am fost impreuna cu un barbat. In anul 2013 relatia s-a terminat. Fiecare a locuit la casa lui , niciodata impreuna. Acum m-am trezit cu proces pe parte civila in care solicita anumite sume de bani. In perioada relatiei, eu am achizitionat un apartament in rate sunt singura proprietare in actul de vanzare - cumparare ) , cat si o masina. Reclamantul pretinde ca a achitat din bani proprii suma de 5500 euro nu exista chitanta de la dezvoltator ). Singurele chitante sunt doar 2 , cu date diferite, a cate 1000 euro, bani pe care eu i-am platit . Chitantele sunt pe numele meu. Asta s-a intamplat in 2012, mai exact in vara anului respectiv. Dupa aceia am platit rata normala in cuantum de 300 euro. Bineinteles chitantele sunt pe numele meu. Nu exista nici un act semnat intre mine si el, ca banii ar fi fost ai lui , ca mi i-a imprumutat, sau ca trebuie restituiti. Iarasi la achizitionarea autoturismului, pretinde ca mi-a dat 1000 euro asta in 2010 ). La fel, fara acte sau martori. Singurul martor este o persoana care spune ca i-a imprumutat reclamantului acesti bani. Dar nu a fost de fata cand mi i-a dat mie, deci nu stie sigur ce a facut reclamatul cu banii. Iarasi , fiind vorba de anul 2010 , aceasta presupusa datorie nu s-a prescris deja? In mare aceasta este problema. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni. Un alt aspect, in ultimul an a incercat fel si fel de lucruri din care rezultata ca, credibilitatea lui este zero. Exemplu : Plangere la Rar ca am motorul schimbat. Chiar daca masina la cumparare a fost trecuta prin rar si identificata. Dupa o verificare ulterioara, s-a demonstrat, si am comunicatul oficial din partea rar-ului ca masina este ok, si nu s-a intervenit asupra ei. In anul 2009 am facut un accident rutier. La momentul respectiv, la fata locului a fost un agent constatator al politiei, martori , partile implicate. Totul s-a rezolvat. Anul trecut m-am trezit ca am fost chemata la politia rutiera in legatura cu acel accident, reclamand ca nu eu am fost la volan. El nici macar nu fusese de fata , sau sa vina dupa momentul accidentului. Cei de la politia rutiera, au deschis din nou cazul si am dovada in care se spune ca plangerea este nefondata, ca s-a stabilit ca toate probele de la accident sunt reale corespund cu realitatea). Acum cei de la politia rutiera au trimis dosarul la parchet, pentru a fi acuzat de declaratii mincinoase, si punerea in alerta a organelor de ancheta. Asta sa nu conteze deloc la procesul care va urma?
Daniela2011
Postat pe 7 Martie 2015 07:48
Sunt absolut convinsa ca nu va exista niciun proces deci, nu ai motive de a te teme....In cazul in care forteaza nota ai acte doveditoare si cu ajutorul avocatului vei dovedi asta.Am si eu in familie ,mai exact socrul meu care s-a "pricopsit" cu o lipitoare de felul asta care are pretentii asupra bunurilor socrului meu pina nici nu a decedat!!! Ma intreb ce curaj va prinde daca el va muri( a se citi "CRAPA")!. caci pina acum "dinsul" nu a facut nimic altceva decit sa isi saboteze propria familie si sa isi bata joc de noi!!!!CURAJ!!! E tot ce pot sa iti spun!!!
garbo091486
Postat pe 7 Martie 2015 08:18
Vad ca te prevalezi de faptul ca nu exista dovezi privind contributia lui financiara, n-ai tupeu sa sustii ca n-ar fi si reala! E evident ca el te-a sponsorizat si, vazand ca acum negi totul, se razbuna macar sicanandu-te cu ce poate! Legal vei avea castig de cauza, dar moral esti....sub nivelul marii! Succes la urmatorul sponsor, continua cu chitante doar pe numele tau! Frumos ar fi sa te inghesuie ANAF-ul, daca poti justifica cheltuielile facute doar din veniturile tale oficiale! Nici macar nu esti unica, esti ....simptomatica!
garbo_13949
Postat pe 7 Martie 2015 09:19
Danielo , de ce ai copiat prima postare ? Credeai ca nu stim sa citim "in original" ?
Rotty
Postat pe 7 Martie 2015 09:24
De la: garbo_13949, la data 2015-03-07 09:19:53Vad ca te prevalezi de faptul ca nu exista dovezi privind contributia lui financiara, n-ai tupeu sa sustii ca n-ar fi si reala! E evident ca el te-a sponsorizat si, vazand ca acum negi totul, se razbuna macar sicanandu-te cu ce poate! Legal vei avea castig de cauza, dar moral esti....sub nivelul marii! Succes la urmatorul sponsor, continua cu chitante doar pe numele tau! Frumos ar fi sa te inghesuie ANAF-ul, daca poti justifica cheltuielile facute doar din veniturile tale oficiale! Nici macar nu esti unica, esti ....simptomatica!


Întrebarea corectă este : crezi că iniţiatoarei îi pasă ?

Pentru cei sinceri şi care pun suflet şi bani în cadrul acelei relaţii, cum putem face diferenţa între o femeie corectă şi o lipitoare cum a fost această individă ce a deschis topicul ? Există vreo modalitate de a le diferenţia la începutul legăturii ?
VasileDinNuc
Postat pe 7 Martie 2015 10:51
", cum putem face diferenţa între o femeie corectă şi o lipitoare cum a fost această individă ce a deschis topicul ? "

Mai Vasile , dar tu de unde esti asa de sigur ca fata ce-o deschis topicul e o "lipitoare" ? Pentru ca 949 o dat cu presupusul ? Iar daca ala a sponsorizat-o , sa-i fie de bine , ca nu i-o fi scos ea cu forta banii din buzunar cu cutitul la gat. Asa ca , 1-0 pentru ea. Domnia si prostia se plateste...intotdeauna.
Rotty
Postat pe 7 Martie 2015 11:38
BRAVOOO!!!! (pt 949)
garbo091780
Postat pe 7 Martie 2015 13:12
Dragi moraliști, în primul rând, ce este legal este și moral. În al doilea rând, "inițiatoare" nu a postat situația ei ca să aibă cine să o critice, că de asta e bună toată lumea, ci ca să ceară o părere, să se mai liniștească. E clar că vă place să aruncați cu noroi. Și sigur sunteți dintre aceia care procedează exact cum ziceți de alții că fac.
Situația legală o va lămuri instanța. Nu sunt dovezi, adio pa.
Restul, există niște vorbe din bătrâni:
Prost e ăla care dă, nu ăla care cere (sau ia ce i se dă);
Hoțul neprins, negustor cinstit;
Cine nu gândește, plătește.
DACĂ ERAU INTR-ADEVĂR BANII LUI, FĂCEA CEVA ÎN ĂȘTIA 5 ANI, SĂ FIE SIGUR CĂ NU ÎI PIERDE.
Dar așa, se vede clar că vreau doar să o șicaneze.
Nu stai cu cineva atâția ani, nu vă căsătoriți, îi dai mii de euro, fără nici o garanție și te trezești după doi ani de la încheierea relației, că tu îți vrei banii înapoi. Când i-ai dat nu te-ai gândit? Ai avut timp. Mai ales că o relație nu se termină peste noapte.
Dar repet, asta este doar o măgarie a unui om frustrat.
garbo_391457
Postat pe 7 Martie 2015 13:35

Temis, zeiţa justiţiei, are ochii legaţi.

Axl_R
Postat pe 7 Martie 2015 17:19
Povesta asta , pare cam necinstita . Ai scris tot ce se putea pt a aparea tu cea nevinovata si victima totodata . Am cunostinta cu un caz asemanator , in care barbatul munceste , se imprumuta de bani , face sacrificii pt iubita lui , isi cumpara fetita teren si casuta intrun sat , isi cumpara si masina , tot pe spinarea lui , face si o micro ferma cu pasari , si cind se vede tipa cu sacii in caruta ,ii da viteza barbatului , si isi aduce pe altul , iar el pierde vreo 5 ani de pomana cu ,, domnisoara elena ,, , binenteles ca ea nu sa omorit cu munca , dor el saracu stie cit a muncit si zi si noapte pt gospodaria in care numai ea figura cu numele in acte si el cu promisiunea ca se vor casatori si vor intemeia o familie .
NU CREZI CA EXISTA DUMNEZEU???
ROATA VIETII SE INVIRTE ....
johnson_35
Postat pe 7 Martie 2015 17:44
Eu nu cred nimic din ceea ce sustii.
Ai platit singura din banii proprii toateaceste datorii in timpul concubinajului! Mira-mas.
garbo233027
Postat pe 7 Martie 2015 17:53
" Mira-mas" Dar nimic nu ma mai mira!
Schmetterling
Postat pe 7 Martie 2015 19:24
De la: johnson_35, la data 2015-03-07 17:44:21Povesta asta , pare cam necinstita . Ai scris tot ce se putea pt a aparea tu cea nevinovata si victima totodata . Am cunostinta cu un caz asemanator , in care barbatul munceste , se imprumuta de bani , face sacrificii pt iubita lui , isi cumpara fetita teren si casuta intrun sat , isi cumpara si masina , tot pe spinarea lui , face si o micro ferma cu pasari , si cind se vede tipa cu sacii in caruta ,ii da viteza barbatului , si isi aduce pe altul , iar el pierde vreo 5 ani de pomana cu ,, domnisoara elena ,, , binenteles ca ea nu sa omorit cu munca , dor el saracu stie cit a muncit si zi si noapte pt gospodaria in care numai ea figura cu numele in acte si el cu promisiunea ca se vor casatori si vor intemeia o familie .
NU CREZI CA EXISTA DUMNEZEU???
ROATA VIETII SE INVIRTE ....


Eeete na... ! Si unde era domnul Dumnezeu cand amandoi sifonau cearceaful sau imprastiau paiele din capita ??? Ce are s..a cu perfectura. ? Femeia a intrebat o intrebare juridica, pricepi tu oare... Ce tot ii dai cu Dumnezeu si roata vietii ? Si cazul tau asemanator, nu seamana de loc cu cel descris aici. Dansa a deschis o crescatorie de caini de rasa... "de rasa", nu de ras......
barboneli
Postat pe 7 Martie 2015 20:06
Da, buna seara, povestea ta este una obisnuita pentru toti, nu se deosebeste prea mult de celelalte, doar ca o intrebare pentru tine as pune:banii cu care s-au facut aceste plati,au fost banii tai ?daca da , nu mai are ce sa faca, iar daca a contribuit si el cu bani si platile au fost facute pe numele tau,, atunci iar nu va putea face prea multe, decat sa demonstreze ca a fost inselat la randul lui de catre tine, ,dar cu dovezi si martori, ceea ce este mai putin probabil sa poata sa duca la indeplinire o acuzatie de inselatorie, asa ca poti sta tu linistita pina el va dovedi sau nu ca a fost inselat, iar partea cu accidentul.va trebui si el dezvoltat si analizat destul de serios ,daca asa se vrea de catre politie,iar si daca politia nu are dovezi suficiente in acest caz, se poate inchide si redeschide pina la adanci batraneti ,ca vva-ti iubit sau nu . si asta s-a vazut cat a tinut. fiecare pentru el pe interes ,, sa spunem,, dar nu stim cat de adevarat interes a fost sau nu ,asa ca povestea voastra de iubire s-a terminat,, inainte cu totii!
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 7 Martie 2015 20:57
De la: Schmetterling, la data 2015-03-07 19:24:24 " Mira-mas" Dar nimic nu ma mai mira!


E bine dacă nu te mai miră asta....
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 00:01
De la: garbo_391457, la data 2015-03-07 13:35:081. Dragi moraliști, în primul rând, ce este legal este și moral

2. E clar că vă place să aruncați cu noroi.

3. Prost e ăla care dă, nu ăla care cere (sau ia ce i se dă);
Hoțul neprins, negustor cinstit;
Cine nu gândește, plătește.
4. DACĂ ERAU INTR-ADEVĂR BANII LUI, FĂCEA CEVA ÎN ĂȘTIA 5 ANI, SĂ FIE SIGUR CĂ NU ÎI PIERDE.
5. Dar așa, se vede clar că vreau doar să o șicaneze.
Nu stai cu cineva atâția ani, nu vă căsătoriți, îi dai mii de euro, fără nici o garanție și te trezești după doi ani de la încheierea relației, că tu îți vrei banii înapoi.
6. Când i-ai dat nu te-ai gândit? Ai avut timp.
7. Mai ales că o relație nu se termină peste noapte.
8. Dar repet, asta este doar o măgarie a unui om frustrat.


1. Cine stabileşte asta (egalitatea dintre legal şi moral ) ? Tu ?
2. Şi cu pietre dacă trebuie.
3. Mergînd pe raţionamentul tău cu vorbele din bătrîni, raţionament stupid de altfel, repet întrebarea de mai devreme : ce vină are cel care a fost sincer şi a crezut individa cînd zicea verzi şi uscate cu UNICUL scop de a-l aburi ?
4. Ce ?
5. Tu vrei s-o şicanezi pe iniţiatoare ?
6. Dacă a fost "aburit" cu vorbe "dulci" , permanent, nu a fost timp de gîndire....
7. În lumea ta, poate. În lumea reală, se poate spune : "De acum, fiecare cu drumul lui." brusc, fără nici o explicaţie pentru această propoziţie. Ce poate face în cazul ăsta ?
8. Sau a unui om care a fost minţit grosolan.
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 00:16
De la: Rotty, la data 2015-03-07 11:38:59", cum putem face diferenţa între o femeie corectă şi o lipitoare cum a fost această individă ce a deschis topicul ? "

Mai Vasile , dar tu de unde esti asa de sigur ca fata ce-o deschis topicul e o "lipitoare" ? Pentru ca 949 o dat cu presupusul ? Iar daca ala a sponsorizat-o , sa-i fie de bine , ca nu i-o fi scos ea cu forta banii din buzunar cu cutitul la gat. Asa ca , 1-0 pentru ea. Domnia si prostia se plateste...intotdeauna.


Aveam pretenţii de la tine.

Şi tu ţii partea genului ăsta de femei ? Din cauza uneia ca asta m-am suit în nuc.

Citez : "Domnia si prostia se plateste...intotdeauna."

Cu alte cuvinte, în ziua de azi eşti un mare prost dacă crezi orice spune o tipă şi dacă ai încredere în vorbele ei, aşa-i ?

Ce bine că m-ai luminat.... vezi, eu întotdeauna am crezut că o relaţie se bazează pe sinceritate, cinste, corectitudine, onestitate şi alte lucruri....dar uite că m-am înşelat. Bine măcar că am mai învăţat ceva acum, că, deh, vorba ceea : "Omul cît trăieşte învaţă."
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 00:26
De la: Axl_R, la data 2015-03-07 17:19:39
Temis, zeiţa justiţiei, are ochii legaţi.


Dezleagă-i tu ochii. :)
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 00:28
Ce e legal este moral. Acest lucru este prevăzut în orice carte de drept.
Vorbele din bătrâni or fi ele stupide după părerea ta, dar foarte adevărate, fie că-ți place, fie că nu, ca drept dovadă, că "bietul păcălit" a ajuns la vorbele astea.
Mă întreb cine îți dă ție dreptul să arunci cu pietre, dacă nu consideri justiția morală? Ești mai presus de justiție?
Pe cel sincer care a crezut vorbele individei nu l-a dus capul că poate profita de el nemernica, că era săracul aburit? Nu, pentru că nu gândea cu capul.
Îmi dau seama că în viziunea ta , sau cel puțin așa vrei să ne faci să credem, bărbații sunt niște neprihăniți care pot cădea cu atâta ușurință în ghearele unor individe profitoare. Aiureli!
Slavă Domnului, că în viața mea nu am întâlnit astfel de pămpălăi, că ăștia nu sunt bărbați! Ori o fi pentru că, de fapt, nici nu există, decât în lumea ta?
Revenind la subiectul inițial, eu nici nu cred că a contribuit cu sumele solicitate. Sunt prea mari și pentru unul cu bani, dar pentru un om de rând. Poate cu ceva o fi contribuit, dar clar individul este un mincinos, dovadă este procesul cu poliția.
garbo_391457
Postat pe 8 Martie 2015 08:36
De la: VasileDinNuc, la data 2015-03-08 00:26:51
De la: Rotty, la data 2015-03-07 11:38:59", cum putem face diferenţa între o femeie corectă şi o lipitoare cum a fost această individă ce a deschis topicul ? "

Mai Vasile , dar tu de unde esti asa de sigur ca fata ce-o deschis topicul e o "lipitoare" ? Pentru ca 949 o dat cu presupusul ? Iar daca ala a sponsorizat-o , sa-i fie de bine , ca nu i-o fi scos ea cu forta banii din buzunar cu cutitul la gat. Asa ca , 1-0 pentru ea. Domnia si prostia se plateste...intotdeauna.


Aveam pretenţii de la tine.

Şi tu ţii partea genului ăsta de femei ? Din cauza uneia ca asta m-am suit în nuc.

Citez : "Domnia si prostia se plateste...intotdeauna."

Cu alte cuvinte, în ziua de azi eşti un mare prost dacă crezi orice spune o tipă şi dacă ai încredere în vorbele ei, aşa-i ?

Ce bine că m-ai luminat.... vezi, eu întotdeauna am crezut că o relaţie se bazează pe sinceritate, cinste, corectitudine, onestitate şi alte lucruri....dar uite că m-am înşelat. Bine măcar că am mai învăţat ceva acum, că, deh, vorba ceea : "Omul cît trăieşte învaţă."



Zau ?
Nu tin partea nimanui , mai ales ca stim doar varianta ei , dar nici nu sar sa dau cu pietre. In ce priveste plata prostiei , raman pe pozitie.Si....da , o relatie ar trebuii sa se bazeze pe respect , sinceritate...etc , etc. Am zis "ar trebui" , dar din pacate pentru unii / unele , se mai intampla si altfel.
Rotty
Postat pe 8 Martie 2015 08:55
Știi Vasile, uneori și balanța-i dezechilibrată.
Unii au un nuc, altele nici atât.
Mie-mi place salcia plângătoare, dar de suit, nici vorbă.
Când reușești să urci/să te detașezi vezi altfel lucrurile.

Condițional optativul nu-i pt mine. (Trebuie, nu ar trebui.)
Axl_R
Postat pe 8 Martie 2015 09:59
De la: garbo_391457, la data 2015-03-08 08:36:591. Ce e legal este moral. Acest lucru este prevăzut în orice carte de drept.

2. Vorbele din bătrâni or fi ele stupide după părerea ta

3. Mă întreb cine îți dă ție dreptul să arunci cu pietre, dacă nu consideri justiția morală? Ești mai presus de justiție?
Pe cel sincer care a crezut vorbele individei nu l-a dus capul că poate profita de el nemernica, că era săracul aburit?

4. Nu, pentru că nu gândea cu capul.

5. Îmi dau seama că în viziunea ta , sau cel puțin așa vrei să ne faci să credem, bărbații sunt niște neprihăniți care pot cădea cu atâta ușurință în ghearele unor individe profitoare. Aiureli!
Slavă Domnului, că în viața mea nu am întâlnit astfel de pămpălăi, că ăștia nu sunt bărbați! Ori o fi pentru că, de fapt, nici nu există, decât în lumea ta?


1. Aha....Eu nu recunosc decît o singură moralitate : aceea a lui Dumnezeu.
2. Reciteşte. Am spus că felul cum le-ai aplicat tu acolo este stupid, nu vorbele în sine !
3. Trebuie să mi-l dea cineva ? Da, se vede ce justiţie "morală" avem....
4. Dar cu ce gîndea ?
5. Aiureli pt tine. Da, ăştia sunt pămpălăi pt tine, şi tu pt mine eşti doar o ....n-are rost să mai zic ce, se înţelege.
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 10:59
De la: Axl_R, la data 2015-03-08 09:59:25Știi Vasile, uneori și balanța-i dezechilibrată.
Unii au un nuc, altele nici atât.

Când reușești să urci/să te detașezi vezi altfel lucrurile.


Da, dar de cele mai multe ori, este cam tîrziu cînd te detaşezi.....

De ce nu-ţi pot trimite mesaje private ?


VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 11:15
Axl_R
Postat pe 8 Martie 2015 11:25
Să înțeleg că Dumnezeu ne spune să aruncăm cu pietre (dacă ai fi avut o minim de cultură religioasă, ai fi știut cum stau lucrurile), să jignești oamenii care nu au aceeași părere cu tine.
Frumoasă moralitate !
Și te crezi în măsură să judeci pe alții!
garbo_391457
Postat pe 8 Martie 2015 13:56
De la: garbo_391457, la data 2015-03-08 13:56:49Și te crezi în măsură să judeci pe alții!


Întîi să treci prin lucrurile pe care le-am trăit eu şi apoi poţi să vorbeşti cît doreşti ! E ultima oară cînd îţi răspund....stimabilo !
VasileDinNuc
Postat pe 8 Martie 2015 16:47
Doamna/domnisoara garbo_409768 indiferent care e realitatea, adica daca e real sau nu ceea ce ai povestit, parerea mea e sa iti iei un avocat bun ca un astfel de proces poate fi lung si anevoios cu sume mari cheltuite de ambele parti. Daca persoana de care spui doar incearca sa stoarca niste bani de la tine nu va da inapoi de la nimic sa dovedeasca ca nu ai dreptate sau daca are dreptate si nu e constrans de familie sa nu afle adevarul sa fi sigura ca nu te va lasa sa pleci cu banii investiti in perioada cat ati fost impreuna.
Un exemplu: poate aduce martori ca a platit anumite facturi sau chitante, prieteni ai tai sau comuni si vor atarna greu cele declarate de ei in instanta.
Concluzia: i-ati un avocat al dracului de bun si spovedeste-te pe bune la el sa stie cum sa te apere altfel... o sa vezi singura ce se poate intampla!
Lucrurile nu stau chiar atat de simplu daca ai o chitanta si o factura pe numele tau. Daca vrei o informatie de specialitate iti recomand cu caldura sa intrebi pe site-ul avocatnet.ro, dar cu o poveste reala fara rusine sau incercare de inselaciune ca vei primi raspuns de la oameni de specialitate si iti vor da sfaturi eronate daca si tu ii minti pe ei. Adica te vor linisti pe forum si vei pierde in instanta. Avocatul si preotul e bine sa iti fie confidenti in situatii din astea.
Mult noroc.
garbo219313
Postat pe 11 Martie 2015 23:20
Putem numi aceasta pe scurt... hartuire morala, sau agresare...provenind de la furia si invidia lui..veti avea de luptat cu un astfel de specimen...au facut bine ca l-au bagat la maturie mincinoasa...asa , se va mai potoli...dar va continua mereu cu cate ceva pentru a va face rau...
garbo043463
Postat pe 12 Martie 2015 17:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa imi fac curaj sa intentez divort? 84 De la: AriaAnna 10 Ianuarie 2016 18:30
helicobacter pylori:( 40 De la: hermosa20 26 Decembrie 2013 15:24
In prag de Divort 64 De la: quasaria 19 Februarie 2011 10:48
Indaratul unui divort 0 De la: 22 Iunie 2009 12:09
divort 6 De la: Rotty 4 Octombrie 2013 13:11
Setari Cookie-uri