ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Colonhidroterapie

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Ce stiti despre Colonhidroterapie?
Am fost saptamana asta la o prietena, medic ( prietena de cafea si de familie) si mi-a recomandat pentru problemele mele de femeie ( balonare, constipatie, acne, mici eruptii) un gen de detoxifiere pe care nu l-am mai intalnit pe “piata” romaneasca: Colonhidroterapie.
Inchipuiti-va ca nu stiam nimic despre asta…si am ramas cu gura cascata, dornica sa stiu. In doua cuvinte este un lavaj al colonului, o irigare profunda a colonului, o curatare a colonului.
Ma gandesc sa incep acest tratament dupa ce in prealabil am avut si o discutie cu terapeuta de la Clinica Remedium. Este o clinica draguta in zona Nerva Traian.
Mai nou am vazut ca si vedetele noastre sunt preocupate si chiar folosesc aceasta terapie.
Voi ce parere aveti?
  citeaza   raspunde

...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma.
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2015-02-13 12:32:34...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma.  citeaza   raspunde

Draga Cristina, cred ca inainte de a recurge la serviciile unei clinici ar fi bine, cu titlul de experiment, sa iti cumperi de la plafar seminte de in si seminte de psylium si timp de 2 saptamani sa iei dimineata pe stomacul gol cate o lingurita din fiecare, iar apoi 2 pahare de apa plata la temperatura camerei. Dupa 20 de minute poti lua micul dejun. Repeta si la ora 6 seara, apoi dupa 20 minute serveste cina. Daca este necesar inainte de culcare serveste ceva foarte usor, de preferat iaurt cu probiotice. De-a lungul zilei incearca sa ai tot timpul o sticluta cu apa la tine din care sa bei tot timpul cate putin. Daca in 2 saptamani nu vei observa nimic atunci apeleaza la procedurile clinicii.
  citeaza   raspunde

buna. eu am fost la Bodrum si am facut colonterapie. nu o recomanda nimanui
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: