Femeia la 20 de ani,la 45 ani ,la 65 ani......

De la: ank7, la data 2015-02-28 22:39:32Mai bine stai acolo, in nuc, mai Vasile....Pai de ce crezi ca atunci cind s a maritat avea de gind sa divorteze????


Da, măi Ank(o)7....aşa o să fac.... Tiiii....daî cum de nu m-oi fi gîndit la asta înainte să mă dau jos din nuc....că bine zici....mai binbe stau în nuc, că, altfel, uite ce se întîmplă....dau peste deşteptăciuni de-astea ca tine.... care n-au loc de creaturile nucifere...şi sincer....e păcat...cum să-ţi consum aerul tău preţios....? Iaca, m-am suit degrabă înapoi în nuc....

Da' aşa...cînd eram pe la jumătatea tulpinei, m-a trăznit o întrebare, am dat fuga jos s-o scriu şi apoi m-am urcat iar....

Dacă nu avea de gînd să divorţeze de la început, nu o făcea.... Reciteşte ce a scris cu mînuţa ei, că este clar pentru oricine citeşte : se felicită singură ce mare ispravă a făcut !

Dar poate voi vă ghidaţi după "chimie" şi cum dă greul peste voi, cum daţi fuguţa la divorţ....ca şi alea care folosesc avortul ca metodă contraceptivă....

(no offence quasaria)
VasileDinNuc
Postat pe 1 Martie 2015 00:38
Doamne cate prostii se zic pe aici! In toate etapele,20'45 ,56 de ani are rol doar mama natura,indiferent ca esti fericit,trist etc... Operatiile estetice doar estompeaza ptr un timp imperfectuunile lasate de trecerea anilor dar,cind revin ..revin in forta alaturi de cele noi..
nikosas
Postat pe 1 Martie 2015 03:27
am 56 ani si mariajul meu a fost destul de trist.atacurile si jignirile sotului mi au slabit nervii dar m au facut foarte puternica si azi am curajul sa i spun in fata adevarul oricui!!fizic plansul si stresul mi a lasat riduri adanci incat colega mea de banca din liceu nu m a recunoscut !!
Ana_Andone_1
Postat pe 1 Martie 2015 06:13
Cum ti am zis si inainte, mai bine stai in nuc, acolo.....si, lucru foarte important, tine ti si gura inchisa daca se poate. In rest, s auzim de bine, caci aici nu e vorba de desteptaciune, asa cum zici tu, ci de muuuult bun simt, pe care il ai sau nu l ai.......
ank7
Postat pe 1 Martie 2015 12:17
Prea multe puncte de suspensie.

Nu mai visați, că tot vă treziți!
Când ai somnul agitat, mai cazi din pat.
Partea asta e pt blonda.
Axl_R
Postat pe 1 Martie 2015 12:44
De la: ank7, la data 2015-03-01 12:17:28Cum ti am zis si inainte, mai bine stai in nuc, acolo.....si, lucru foarte important, tine ti si gura inchisa daca se poate. In rest, s auzim de bine, caci aici nu e vorba de desteptaciune, asa cum zici tu, ci de muuuult bun simt, pe care il ai sau nu l ai.......


Păstrează-ţi sfaturile pentru tine, de-astea de-alde tine sunt pe toate drumurile....
VasileDinNuc
Postat pe 1 Martie 2015 14:38
In pozele de la prima casatorie , la 30 de ani , aratam binisor , 50 kg /1.65 m , eleganta , plina de speranta si optimism .
In pozele de la casatoria nr 2 , 48 ani , 60 kg , aratam ca o femeie cu asteptari implinite , eleganta , frumoasa , fara riduri gata pentru un nou inceput de viata .
Acum , la 58 ani , cu ceva riduri , cu cateva kg in plus ( nu foarte multe dar nu e bine sa le numaram zilnic ) , imi plac aceleasi lucruri dintotdeauna : natura , oamenii pozitivi , armonia in familie si in relatiile cu ceilalti oameni , lectura , animalele . Am uitat sa spun ca din anii de tinerete timpurie si pana acum , si cu siguranta tot restul vietii mele , aspectul meu personal a ocupat si va ocupa un loc important in activitatea zilnica : Nu ies pe strada nefardata ( adecvat varstei )nepieptanata , imbracata neglijent etc . Si nu-mi uit niciodata zambetul acasa . Nu am o viata perfecta dar cand privesc in jur , realizez ca lucrurile simple de care eu tin cont imi implinesc viata mai mult decat unora care , aparent , au realizat pe scara materiala sau sociala lucruri de notorietate . Cred ca este important sa te respecti , sa accepti membrii familiei in toata diversitatea lor ( cu toleranta , daca nu cu drag ) sa gasesti intotdeauna timp pentru ceea ce te bucura si te face sa te simti implinit ca om .
garbo_396119
Postat pe 1 Martie 2015 15:25
o fi din cauza ca esti prea proasta si deschizi un subiect si habar nu ai sa spui ceva inteligent despre asta mai bine dispari rapandulo
garbo038606
Postat pe 1 Martie 2015 16:31
119 , Respect.
Primavara cu zambete sa ai :)
Rotty
Postat pe 1 Martie 2015 17:00
Eu pot sa-ti spun ca la 52 ani sunt la fel de tanara ca la 30 doar ca am mult mai multa intelepciune, umblu chiar mai eleganta ca la 30 (pentru ca atunci era avantajul varstei), am intelepciunea sa-i respect pe cei mai in varsta si sa-i inteleg pe cei mai tineri (care sa fie vorba nu prea mai stiu ce e respectul), imi place sa plec in concediu fara sa am intinerarul pregatit si fara sa stiu unde voi ajunge, imi plac surprizele, imi place sa ma rasfat (in limita bugetului), sunt o prietena pentru baietii mei si o mama grijulie. Imi traiesc frumos varsta, ma simt bine si implinita.
beatris44
Postat pe 2 Martie 2015 12:45
dami un nr de telefon
garbo333792
Postat pe 4 Martie 2015 22:16
la multi ani tuturor femeilor indiferent de virsta!
lllorena
Postat pe 7 Martie 2015 17:46
Mulțumesc,lllorena, la fel si tie si tuturor femeilor! Sa fim mereu frumoase si vesele ca primăvara! Soare in suflet si priviri!
Schmetterling
Postat pe 7 Martie 2015 19:26
Merci Ilorena . La multi ani si tie.
Rotty
Postat pe 7 Martie 2015 19:29
de acord cu tine
andreea_ioana_anghelescu
Postat pe 12 Martie 2015 15:05
De la: elenacuartz6, la data 2015-02-12 10:59:59Femeia , ca si barbatul , sufera schimbari de-a lungul anilor, atat fizice cat si psihice. Unele doamne, se schimba asa de tare ca esti tentat sa le intrebi daca nu ai gresit persoana?!!!!!!!!! Dar sunt si exceptii, desigur, dar ele intaresc regula. Care este parerea dumneavoastra in leg










atura cu acest subiect?
garbo_410358
Postat pe 20 Martie 2015 06:22
On my like you cunt have had it
Johnny_James_Crittenden_1
Postat pe 20 Martie 2015 08:31
I have left fara cuvinte...cred ca de la eclipsa...
Schmetterling
Postat pe 20 Martie 2015 08:42
Eclipsa totala , ce mai...
Rotty
Postat pe 20 Martie 2015 08:48
Nu prea vad rostul topicului. Poate are o justificare totusi, ca barbatii in general raman blocati cumva pe femeile de 20, indiferent cati ani, kg etc au ei. Si asa ajung femeile sa se complexeze aiurea, pt un rid, pt un kg in plus. Eu am 28, nu ma plang deocamdata, dar am o mama de 52 superba, care are riduri, ca e normal, nu cred sa n-ai riduri dupa 40 de ani, poate doar sa nu le accepti. Apar dupa 25 cele de expresie, dupa 40 apar si celelalte. Asa ca are riduri mama mea, nu exagerat dar suficient cat sa o faca mai frumoasa. Nu poti arata la 50 ca la 20, dar ce nu inteleg multe persoane e ca nu trebuie. Orice evolueaza. Orice varsta isi are frumusetea ei, atat fizica, precum si interioara. Si pe langa mamica mea superba de ma tot laud cu ea, am avut pana de curand si o bunica frumoasa, ce din pacate a plecat dintre noi. Cu bun simt, putere de a trece peste obstacole cu zambetul pe buze, impacare cu sine, familie alaturi anii trec si lasa amprente frumoase asupra exteriorului.
Cred ca e importanta inaintarea in varsta cu demnitate, cu acceptare, cu iubire de sine, pentru a imbatrani frumos. Vad femei care nu stiu sa-si accepte varsta si care vor sa para copile si par doar ridicole. De ce sa vrei sa pari altceva cand esti superba asa cum esti? Fiecare om are frumusetea lui, iar varsta e indicator al experientei si evolutiei, nu e indicator de frumusete.
Maya1985
Postat pe 21 Martie 2015 04:08
''Cred ca e importanta inaintarea in varsta cu demnitate, cu acceptare, cu iubire de sine, pentru a imbatrani frumos.''

Axl_R
Postat pe 21 Martie 2015 08:56
Atunci cand vezi ridurile unei femei, stii ce vezi? Nu vezi anii ei, nici batranetea. Vezi zambetele oferite din inima, chiar daca in spatele lor s-au ascuns mii de temeri, de dureri, de neampliniri si de vise irosite. ii vezi cararile facute pe obraji de lacrimile ei arzatoare de dor, de iubire, de neputinta, de teama si mult prea rar de fericire. si vezi miile de clipe de ingrijorare si de asteptare. Vezi rasete fericite datorate bucuriei altora. Grimase triste din clipele in care nu a fost inteleasa, acceptata, pretuita, dorita, iubita... Tristetea adanca din momentele in care a fost nedreptatita. ii vezi renuntarile la vise si resemnarea. ii vezi iubirea sub toate formele simtite de sufletul ei... Ridurile nu arata batranetea... ci frumusetea si sensibilitatea sufletului.

Trebuie sa stim a invata sa imbatranim frumos, si...nici nu mi-as dori sa arat ,,altfel,, decat asa cum sunt, acum...asa-mi place mai tare decat eram la 20, 35 de ani! Si cred ca mult mai important decat aspectul fizic(ceea ce nu este nici acest aspect de neglijat, ) este felul in care stii sa-ti pui in valoare timpul care a trecut peste tine.
garbo_409761
Postat pe 27 Martie 2015 06:17
Foarte frumos spus, 409761.
Schmetterling
Postat pe 27 Martie 2015 08:26
Frumos , dar trist.
Rotty
Postat pe 28 Martie 2015 07:28
De la: elenacuartz6, la data 2015-02-12 21:08:41Eu nu ma refer la femeia care este avida dupa medicul estetician, mai binsi sa atraga ete zis dupa talentul acestuia de a modela trupuri. Din contra, ma refer la femeia la cele trei stadii prezentate, care are o oarecare experienta a vietii, care este sotie si mama, dar care este preocupata si de felul cum arata. Ea nu uita, sau asa ar trebui, ca este urmasa a Evei , ca trebuie sa fie cocheta sa lase in urma ei un miros fin de parfum, sa zambeasca ,etc.


După o anumită vârstă șI mai ales după instalarea menopauzei se schimbă multe. De fapt, o femeie sănătoasă, are alte priorități! Asta se schimbă. Nu-I poți face concurență fiicei tale, de exemplu. Nu este sănătos. Majoritatea femeilor înțeleg asta. Unele nu... și suferă foarte tare. Există și bunice cochete care predau ștafeta nepoțelelor, cu discreție și farmec. Dar este vorba de o anumită charisma!

În esență, mult din farmecul personal al femeilor se exacerbează în perioadele când sunt fertile. Ce e rău în asta! E problema natură versus cultură. Emit feromoni, sunt mai frumoase, mai cochete, mai atractive, mai feminine.

Dar și femeia care a ajuns la menopauză poate avea farmecul ei! Care e acela? Se întoarce la o anumită ingenuitate a fetiței de dinainte de a deveni fertilă. Unele o fac instinctiv ! Sunt ingénue, copilăroase iar. Alt farmec.

Unele devin înțelepte. Se eliberează și se reechilibrează. Sunt femei care nu mai puteau gândi limpede, care s-au simțit bulversate de această perioadă de fertilitate din viața lor. Erau prea deștepte, precoce de mici, înclinate să fie cerebrale. Ele se reechilibrează la menopauză.

Nu e locul aici să dezvolt mai mult subiectul. O zi bună!

garbo_410570
Postat pe 28 Martie 2015 08:40
De la: garbo_409761, la data 2015-03-27 06:17:27Atunci cand vezi ridurile unei femei, stii ce vezi? Nu vezi anii ei, nici batranetea. Vezi zambetele oferite din inima, chiar daca in spatele lor s-au ascuns mii de temeri, de dureri, de neampliniri si de vise irosite. ii vezi cararile facute pe obraji de lacrimile ei arzatoare de dor, de iubire, de neputinta, de teama si mult prea rar de fericire. si vezi miile de clipe de ingrijorare si de asteptare. Vezi rasete fericite datorate bucuriei altora. Grimase triste din clipele in care nu a fost inteleasa, acceptata, pretuita, dorita, iubita... Tristetea adanca din momentele in care a fost nedreptatita. ii vezi renuntarile la vise si resemnarea. ii vezi iubirea sub toate formele simtite de sufletul ei... Ridurile nu arata batranetea... ci frumusetea si sensibilitatea sufletului.

Minunat punct pe I !

Trebuie sa stim a invata sa imbatranim frumos, si...nici nu mi-as dori sa arat ,,altfel,, decat asa cum sunt, acum...asa-mi place mai tare decat eram la 20, 35 de ani! Si cred ca mult mai important decat aspectul fizic(ceea ce nu este nici acest aspect de neglijat, ) este felul in care stii sa-ti pui in valoare timpul care a trecut peste tine.
garbo_410570
Postat pe 28 Martie 2015 08:45
" Există și bunice cochete..."

Ce-s alea ? Ca in rest te dai toata de-a rostogolul sa ne explici cum e cu menopauza. O stii din carti sau din proprie experienta ?
Daca tot te-ai decis sa folosesti un limbaj "ielevat" , incearca sa scrii corect si cuvintele simple. Merci :)
Rotty
Postat pe 28 Martie 2015 08:52
printesa buna dupa ani se transforma in vrajitoarea cu gura rea,si printul fermecator se transforma in broscoiul cu burta,asta voiai sa zici?
daniilia
Postat pe 29 Martie 2015 11:07
elena hai sa ne inmultim am de 25
Maricel_Calin_1
Postat pe 4 Aprilie 2015 08:05
maya lasa ridurile am marfa buna ai curaj
Maricel_Calin_1
Postat pe 4 Aprilie 2015 08:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ciau tuturora de pe Garbo! 36 De la: eladaela 30 Aprilie 2010 09:34
Din ce cauza se mai casatoresc semenii nostri? 96 De la: amarezza 27 Septembrie 2009 10:43
PENTRU CEI CARE SE IUBESC LA NESFIRSIT 11 De la: VOIAJOR 5 Mai 2012 00:27
casatorie in las vegas 173 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:20
M-am indragostit de fostul sot 79 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:21
Setari Cookie-uri