Atractie pt un barbat insurat

Buna....
- in viata....parerea mea....trebuie sa ramai cu ceva frumos dupa idila asta....sa simti pt.ce traiesti....asa ca....traieste clipa.....!!!!!
gabi43
Postat pe 7 Februarie 2015 15:07
Este foarte greu atunci cand intervine atractia si sunteti impreuna zi de zi, dar ai mare grija! Pe langa ceilalti, vei suferi foarte mult si vei regreta! Incearca sa-l eviti!
onutzaleny
Postat pe 7 Februarie 2015 15:11
s-au terminat barbatii necasatoriti ? nu ti-ar place sa fi acasa cu un barbat care sa te stranga in brate la oricand vrei tu? de ce sa vrei sa traiesti doar cu vise irealizabile? de ce vrei sa plangi dupa ?
lllorena
Postat pe 7 Februarie 2015 15:31
In ochii tuturor nu vei fi de cit o amanta , pina la urma tot sotia este mai buna iti spun din proprie experienta .Nu strica o prietenie pt o partida de amor
garbo337236
Postat pe 7 Februarie 2015 19:16
de-a lungul vietii tentatii vor mai fii. depinde doar de tine daca vei cadea in plasa. daca este insurat si ,,iti da si el semnale ca ar vrea ceva" ai un motiv in plus sa nu o faci. asta trebuie sa iti dea de gandit. ori a mai ,,dat semnale" si altora ori doreste sa inceapa datul semnalelor cu persoana ta. Un barbat insurat nu isi risca familia, casnicia mai exact pentru a face ,,lucruri nevinovate". Asa ca, fa-ti ordine in ganduri, nu mai filtra cu el si ai sa vezi ca, respingandu-l, lucrurile vor intra pe fagasul normal. Aminteste-ti de Ulise care, pentru a nu cadea prada farmecelor sirenelor, s-a legat de catarg. Si inca ceva: pune-te in locul sotiei lui fie si doar pentru o clipa. Tie ti-ar place ca sotul tau ,,sa dea semnale"?
pirania_1960
Postat pe 7 Februarie 2015 22:12
Atractia poate fi reciproca! Poate ve-ti ajunge la mai mult!Sa fii pregatita insa ca tu vei fi cea care vei suferi!Te vei bucura de momente frumoase si atat!Niciodata el nu se va desparti de sotie!Asa ca,nu-ti face griji ca ai putea sa distrugi o casnicie!Depinde de tine-daca esti pregatita sa ai o aventura!Cum femeile sunt f.sensibile si se indragostesc repede,cu siguranta vei suferi!Vei iubi si nu te vei bucura de acea iubire decat firimituri!Daca ai sange rece,poti incerca!Doar atat!Curaj!Poate fi frumos si unic!
Maria_Vlad_4
Postat pe 8 Februarie 2015 08:14
pot spune ceva, sunt situatii si situatii, viata nu e un sablon, nu e o eticheta care se aplica si gata asa e moral asa e corect. Noi oamenii doar judecam dupa etichete facute tot de noi.
-cand un barbat umbl din floare in floare, intr-un mod patologic, e de ocolit, ca si cel betiv, ca si cel care are patima jocurilor de noroc.
-cand unul insurat face ochi dulci unei femei, aceasta tb sa stea de vb cu el fara ocolisuri, sa ii explice ca ea nu accepta o astfel de atitudine, el tb sa isi rezolve cu nevasta mai intai neclaritatile, sa vada ce si cum sa stie ce vrea mai exact, sunt casnicii care pot fi reparate dar mare atentie in mod corect, nu cu santaje emotionale, lacrimi, teatru pt ca doamna nu suporta sa ramana singura si se victimizeaaza cand e pusa asupra faptului implinit si care pana atunci a facut numai erori iar domnul din comoditate sau prea mult sentimentalism si obisnuinta, copilul creste si daca cei doi se separa daca sunt responsabili si maturi , sunt casnicii insa care nu se mai repara, depinde de ce vrea fiecare cu adevarat si sincer, nu de ce vor si judeca altii, pentru ca nimeni nu traieste in locul tau ci tu iar alegerea e a ta, tu stii ce te face fericit sau nu nimeni altcineva. Amantlacul nu e o solutie, te refugiezi in compromis, uneori iese, uneori nu iese. Trebuie sa fi rationala, nimeni nu poate sa iti ofere o solutie, nimeni nu are dreptul sa te judece, e viata ta nu a lor, nimeni nu are dreptul sa se bage.
Tu trebuie sa fii corecta fata de tine si viata ta mai inati, nu a altora, sa te iubesti pe tine, pt ca altii cu siguranta nu te iubesc si nu ii intereseaza de persoana ta doar emit judecati si ipoteze dar stai linistita, in mom cand li se inampla lor sa vezi ce se mai ascund dupa corcodus, mint si aleg tot ce le convine lor, pt sigurantaa si interesul lor, pt ca omul e egoist si las, minte si se foloseste de moral ca o haina pe care o imbraca si o dezbraca cand vrea, in functie de chef.
Deci parerea mea , sunteti doi oameni mari, maturi, discuta cu domnul intre patru ochi si lamureste-l ca nu accepti sa fii o aventura si o bataie de joc si ca un joculet de acest gen nu duce la nimic bun si nu iti bati joc de viata ta, de tine, e cazul sa isi schimbe atitudinea, daca cea de acasa nu mai e pe placul lui si poate fi adevarat, e problema lui si tb sa o rezolve el, nu sa te amestece si incurce pe tine, dupa ce s-a hotarat ce vrea cu adevarat, sa actioneze, tu nu esti vinovata pt ca are nemultumiri legate de partenera lui, fiecare e liber si responsabil pt alegerile lui si comportamentul lui. Daca te place cu adevarat si nu vrea sa te piarda si te respecta va veni la tine daca nu va sta cu consoarta lui si nu te priveste de ce, fiecare isi duce alegerea.
Numai tu si el puteti rezolva, cand amesteci pe altii si cu cat mai multi, rezultatul e o porcarie de nedescris, pt ca fiecare e cu parerea lui, cu fricile, lui, cu ranile lui, cu conceptiile lui, cu egoismele lui si nu o sa fie ce vrei tu, ci ce vor altii, nu e cazul, nu e corect si nu mai traim in evul mediu, nimeni nu are dreptul sa iti modeleze viata, fiecare tb sa isi vada de caltii lui, nu simte si traieste in locul tau si nici tu in locul lor si pentru ei.
Cand cineva e deschis pt altcineva, in casnicia aceea scartie ceva de ceva vreme, vina e a celor doi dar tu nu ai ce cauta in ciorba de potroace ti-o spun din experienta, nici cu sfaturi, nici cu placutul si sa te joci cu viata ta, eu am fost transanta ca sa nu imi bat joc de mine. Ce am gresit ca am dat sfaturi, nu era problema mea, pt mine, in relatiile mele eu am fost cea care a ales, fara amestecul celor din afara, tocmai pt ca stiu caracterul uman care e unul care lasa de dorit. Vrei o relatie pe iubire si respect si prietenie, alege corect, fara sa te minti, fara manipulari chiar daca e greu. Cine e sa aibe caracter integru, sa te placa si respecte cu adevarat, va fi ca tine, te va alege si nu te va expune porcariilor, ca sa iti faca rau, mai bine singura decat cu un om las, al momentului, care nu stie ce vrea. Proastele de femei stii cum judeca daca barbatul le-a lasat, e un porc, dobitoc, daca se intoarce la ele chiar daca le-a inselat, vai nu se pune, a gresit saracul, fufa e de vina, ce bine imi pare, parca el nu are cap sa judece si responsabilitate, dar nu il mai judeca pt ca a iesit cum vor ele, asa ca si femeile sunt lase, egoiste, prefacute si pt interesul lor ar fi in stare sa manance si namol. ACEASTA ESTE VIATA. UN BARBAT MI-A SPUS-O, VIATA E O CONCURENTA NELOIALA, IMPUTITA DE PACATE, LASITATI SI FOLOSIRI, NU E NIMIC CORECT SI MORAL.
CURVELE SI CURVARII ADEVARATI, UMBLA DIN FLOARE IN FLOARE SI MULTE FEMEI INSELATE SUNT LASE SI ACCEPTA ORICE, NUMAI SA FIE IN SIGURANTA DECI TOT SE VAND SI FAC PORCARII PENTRU SIGURANTA SI INTERESUL LOR.
DACA AI COMIS-O DOAR O SINGURA DATA NU ESTI CURVA SAU CURVAR, E CA AI ALES PROST IN VIATA TA, CEVA NU MAI MERGE.
IN GENERAL CAND NU MAI MERGE SI AI INCERCAT DE MAI MULTE ORI SA REPARI, E MAI BINE SA PUI PUNCT, CHIAR DE DOARE, CHIAR DE E GREU, DAR NU SA OFTEZI DUPA ALTCEVA SI DUPA CE TE-AI LINISTIT SA CAUTI ALTCEVA - ASA E IDEAL, NU TOTI O FAC PT CA SUNT LASI.
FII CU CAP SI DISCUTA ASERTIV SI NU INTRA INTR-O PORCARIE SAU SA ITI FIE MILA, SA ITI FIE MILA DE TINE SI JUDECA NUMAI PT TINE. DACA EL E UN OM SERIOS SI CU CAPUL PE UMERI NU ITI VA MAI FACE ASA SI VA FACE O ALEGERE, DACA NU E UN TAMPIT CARE NU STIE DECAT DE CE VREA EL IN MOD EGOIST SI ITI VA FACE VIATA O PRASTIE, LASA SA II FACA NEVESTII PT CA TU NU AI NICI MACAR O SINGURA OBLIGATIE FATA DE EA SAU EL SI VEZI DE VIATA TA.
OAMENII DIN JUR VOR PROFITA DOAR, LASA-I SI PE ACESTIA IN PACE SI NU II AMESTECA, NU FAC BINE.
O RELATIE SE CONSTRUIESTE IN DOI, NU IN ZECE, DACA NU STII CE VREI SI CONSULTI DOUAZECI, O SA ALEGI CE VOR ALTII, NU CE VREI TU.
VIATA E COMPLICATA TOCMAI PT CA OAMENII SUNT COMPLICATI, RAI SI EGOISTI, GATA SA JUDECE SI SA RADA SI SA ETICHETEZE, SA MINTA SI SA SE ASCUNDA, NEGANDIND CA FAC RAU SI ADUC SUFERINTA UNUI OM. EI SUNT DESTEPTI AUTOSTIUTORI, STIU PE NAIBA, NU STIU DECAT MIE SA IMI FIE BINE SI IMAGINEA LOR CHIAR DACA SUNT NEFERICITI SI MIZERABILI.
DECI I O DISCUTIE CU EL SI NUMAI CU EL, FII CATEGORICA SI APOI NU II MAI RASPUNDE ASA ZISELOR DRAGALASENII.
UN BARBAT MATUR TE VA RESPECTA, DACA TE PLACE SI ESTI SERIOASA SI VREA CEVA SERIOS, SE VA COMPORTA CA UN DOMN, CA UN BARBAT ADEVARAT SI TE VA ALEGE FARA SA TINA CONT DE CE ZIC ALTII DACA CHIAR TE PLACE SI E SERIOS DACA NU, NU AI CE PIERDE PT CA NU ERA NIMIC DAR NU FII GASCA, MERITI CEVA BUN, NU ESTI PALEATIV, NU ESTI DEBUSEU.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 09:22
FII O PERSOANA DEMNA SI ALEGE IN VIATA TA O PERSOANA DEMNA, NU TE UITA LA CARPE STRALUCITOARE, NU TE BAZA PE PRIETENI, PE RUDE, TOTI MINT SI SUNT PENTRU EI. SUNTEM TOT SINGURI PANA LA URMA IN TOTUL, DECIDE SINGURA SI FII SINGURA CAND VEZI CA TOTUL MIROASE A TRADARE. FII SELECTIVA SI AI CURAJ. CINE ITI VA FI PRIETEN, CINE VA FI PENTRU TINE, TE VA CUNOASTE CU ADEVARAT, ITI VA ZICE SINCER CEVA SI TE VA SFATUI SINCER, MINCIUNA E VIZIBILA, ARE GUST, ARE MIROS, TESTEAZA O SA VEZI CUM IESE LA SUPRAFATA, TE DEZGUSTA, ARUNCA, NU TE INCONJURA DE OAMENI MICI SI FARA CARACTER. ORICE LE-AI FACE, AJUTA, SUSTINE, EI TOT TE VOR MINTI SI VOR SUSPECTA CA ESTI CA EI, PT CA ALTCEVA NU STIU, EI SE FOLOSESC SI CONSIDERA CA VIATA E O FOLOSIRE UNUL DE ALTUL CU IMAGINE DE CORECT.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 09:42
651 , nu te "doare gatul" sa tipi atata ?
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2015 09:47
UN PRIETEN ANONIM SI SINCER, DEZGUSTAT DE ASA ZISII OAMENI MATURI. SI MIE MI-A ZIS CINEVA INTR-UN MOMENT DE SINCERITATE SI SOLIDARITATE AC LUCRU CU ALTE CUVINTE - A AVUT DREPTATE, NU APELA DECAT LA TINE, LUPTA PT CORECTITUDINEA TA, NU IMPARTASI GANDURILE TALE CA LUMEA PROFITA, ALEGE CORECT CU MINTEA SI SUFLETUL TAU, NU ITI PERMITE NICI UN MOMENT DE SLABICIUNE CA TOTUL COSTA RAU.
DECI FII CORECTA CU TINE SI ALTII FARA SA SPUI, CHIAR DE DOARE CA SA NU DOARA MAI RAU.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 09:48
UN PRIETEN ANONIM SI SINCER, DEZGUSTAT DE ASA ZISII OAMENI MATURI. SI MIE MI-A ZIS CINEVA INTR-UN MOMENT DE SINCERITATE SI SOLIDARITATE AC LUCRU CU ALTE CUVINTE - A AVUT DREPTATE, NU APELA DECAT LA TINE, LUPTA PT CORECTITUDINEA TA, NU IMPARTASI GANDURILE TALE CA LUMEA PROFITA, ALEGE CORECT CU MINTEA SI SUFLETUL TAU, NU ITI PERMITE NICI UN MOMENT DE SLABICIUNE CA TOTUL COSTA RAU.
DECI FII CORECTA CU TINE SI ALTII FARA SA SPUI, CHIAR DE DOARE CA SA NU DOARA MAI RAU.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 09:50
CA SA FII RESPONSABIL FATA DE ALTII PT CA TREBUIE SA FII ATENT LA CONSECINTE, TB SA FII RESPONSABIL PT TINE SI NU TE LUA DUPA BINEVOITORI CHIAR SI BATRANI, PT CA NU STII CE PORCARII COMPLICATE DE RETETE AU APLICAT IN VIATA LOR, NU PREA CORECTE SI SA NU MEARGA LA TINE, PASTREAZA-TI SUFLETUL CURAT. AM AVUT SURPRIZE MARI CU OAMENII IN VARSTA SUNT SPECIALISTI IN MINCIUNI SI COMPROMISURI - INTELEPCIUNEA E DATA DE UN SUFLET INCERCAT SI CURAT IN CIUDA A ORICE NECAZ S-A ABATUT SI SUPORTAT, NU DE UN SUFLET PERVERTIT DE ANI.
E O CARTE PORTRETUL LUI DORIAN GREY - OSCAR WILDE - DACA TOTI AM AVEA O OGLINDA SAU UN PORTRET ASCUNS, SI L-AM PRIVI DIN CAND IN CAND AM VEDEA CAT DE POCITI SUNTEM FATA DE CUM NE E CHIPUL FIZIC, PT CA SUNTEM FOARTE ATENTI LA IMAGINEA NOASTRA NU LA SUFLETUL NOSTRU SI LA CE E CORECT CU ADEVARAT.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 09:57
YAP DOAR MANA POATE , CA NU VORBESC, A VRUT UN SFAT, NU MISTOCAREALA DE DOI BANI.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 10:24
Si asta numesti tu "un sfat" ?
Am pus in ghilimele "doare gatul" daca ai observat. Iar "tipatul" e scrisul numai cu majuscule...Atotstiitoareo.
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2015 10:30
DECI SCRISUL CU MAJUSCULE, E CA DUPA PUNCT AM SCRIS CU LITERA MARE SI MI-A FOST PESTE MANA SA SCHIMB, SAU NEATENTIE- deci e usor sa interpretezi dar sa nu fie corect.
fiecare scrie ce crede, nu comentam, nu facem mahala, nu ne legam de vecinul. au fost comentarii foarte ok, sfaturi bune, si al meu asa mare e cam la unison stimata doamna- sa nu se bage in ciorba altcuiva, risti sa te frigi si in calitate de sfatuitor dar si in calitate de femeie care se baga peste o relatie. E o vorba ce iti faci cu mana ta e lucru manual. O relatie care scartie, e o sursa de insatisfactii, in care doi sunt vinovati in egala masura. Nu avem ce cauta in mocirla ca sa o sporim, fiecare cu a lui si ale lui.
VECHE POVESTE - FEMEILE SUNT INGERASII VICTIME SI BARBATII IS NISTE PORCI - DE LA CAZ LA CAZ - UPS IAR AM STRIGAT.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 11:39
Bla...bla...bla...

" risti sa te frigi si in calitate de sfatuitor dar si in calitate de femeie care se baga peste o relatie. "

Daca te-ai adresat mie , observa ca nu am dat nici un sfat , ca sa nu mai vorbim de bagatul in vreo relatie...
Zi buna.
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2015 12:02
mie imi place de Rotty ca ii merg rotitele sfatul meu, pentru ...katrina parca, e sa se zbenguiasca cu barbatelul- nu o sa strice nici o casnicie daca ea exista cu adevarat; barbateii se uita dupa mai multe fete de obicei sunt foarte rari cei ce se holbeaza doar la una toata viata daca voua va place de...voi.... faceti o ciorba si vedeti de iese buna
andalexkor
Postat pe 8 Februarie 2015 12:24
Buna Andalex :) Merci .
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2015 12:59
Borș, oțet cu tarhon pt ciorbă?
Axl_R
Postat pe 8 Februarie 2015 13:15
Ai spus ca nu ai vrea sa strici o casnicie, atunci e simplu, nu o face.
Faptul ca barbateii se uita si dupa alte femei, e valabil, ca si reciproca, si femeile se uita si dupa alti barbatei, totul e sa sti unde sa te opresti daca iti doresti o casnicie adevarata, daca nu.......liber la uitat si e.t.c.
Dar oricum tine cont de un lucru, daca se afla de relatie ( mai ales ca iti e coleg) tu vei fi ....( si aici citeste din DEX toate epitetele pt. o femeie care se cupleaza cu un barbat casatorit si care vor fi exprimate in discutiile dintre ceilalti colegi) iar el baietelul dragut si smecher care isi traieste viata.
E corect ? Nu, dar asa e in viata.

Alegerea iti apartine.

PS
adevarat viata e scurta asa ca nu merita sa-ti bati joc de ea.
Tommy_Boy
Postat pe 8 Februarie 2015 14:22
Doamna sau domnisorica, tot te bagi in seama si adopti o atitudine agresiva, te invit sa iti gasesti un alt musteriu de conversatie. Iti place sa agati si sa ai ultimul cuvant, fara sa intrebi daca sunt dispusa sa ma adresez domniei tale. Nu imi plac arogantii sau posibil frustatii. Un om ataca, ironic sau agresiv cand are o problema de echilibru, vrea sa demonstreze ceva. Nu am nevoie de manifestari de personalitate si de competitii verbale, am lucruri mult mai interesante de facut.
Te invit sa joci singura X si O, poate asa te calmezi, in mod cert - oglinda arata ca tu esti cea care clocotesti si strigi, nu eu.
Vezi ca barbatilor, nu le plac femeile galagioase, razboince pe prostii si sa aiba ultimul cuvant in dispute de nimic sau initiate aiurea si fara cap.
Tine la pustoaice dar nu la maturitate.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 15:40
De la: andalexkor, la data 2015-02-08 12:24:03mie imi place de Rotty ca ii merg rotitele sfatul meu, pentru ...katrina parca, e sa se zbenguiasca cu barbatelul- nu o sa strice nici o casnicie daca ea exista cu adevarat; barbateii se uita dupa mai multe fete de obicei sunt foarte rari cei ce se holbeaza doar la una toata viata daca voua va place de...voi.... faceti o ciorba si vedeti de iese buna


Mie Rotty mi se pare ca doar vrea sa arate ca e cool, in fata vietii vezi un om cum e, nu doar din vorbe. La razboi inapoi, la placinte inainte
Cine vrea un sfat sa il dea il da, cine vrea doar conversatie cool, o are.
apropo e frumos afara, oare de ce se sta pe pc la socializat. Mersul face picorul frumos si limba mai scurta, mintea mai oxigenata.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 15:46
Vai , ce cool ma simt !
Ma duc sa ma plimb , ca-i soare.
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2015 15:48
asa este garbo 23853.......
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 15:50
235853
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 15:52
ti-ar conveni ca cineva sa se zbenguie cu barbatelultau, si sa te distrezi asa iertandu-l, ca deh brbateii se uita la mai multe?????? Atunci esti foarte moderna si ureaza-i spor la pescuit ca are invoire de la tine.
Te admir desi eu nu as proceda asa, nu sunt un pres, i-as ura spor la pescuit si mi-as vedea de viata mea.
Ce tie nu iti place altuia nu ii face.
Nu m-as criza dar...................nu m-as umili.
Spor la treaba
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 16:11
vezi ca si prea multa nepasare - pote sa il duca pe alte meleaguri. Ce zici????????????????????????, pre multa cicalela si orgolii, poate avea ac efect. Intr-un cuplu amandoi sunt divini sau divina. Cam aceasta e realitatea. Cu exceptia notoriului, care daca il accepti si doar te infurii si plangi, cand vina iti apartine in exclusivitate, ca suportiac stare - se numeste lasitate cu iz de moral.
si cum a zis cineva si femeii fac, tine-te bine intr-un lant in care tu faci si eu fac la fel - AICI E O DITAMAI MOCIRLA. E bine sa fim purcei???????????????, uneori jignim regnul animal cat de tampiti putem fi.
garbo200651
Postat pe 8 Februarie 2015 16:22
Subscriu. ESTEM!!!!!!!!!!!!! Mai pun un semn? Sau ???????????

Socializez și eu.
Axl_R
Postat pe 8 Februarie 2015 17:06
sedul..fa-o si vezizti apoiu de viata ta..
garbo_68
Postat pe 8 Februarie 2015 18:31
familia tot familie ramane,gandestete ca daca isi lasa familia la un momemtdat te va paresi si pe tine pentru alta mai tanara. ai grija ca suferinta se plateste ca se intoarce roata.
garbo330791
Postat pe 8 Februarie 2015 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
casatorii intre persoane de acelasi sex 9 De la: garbo_1568 24 Aprilie 2012 21:33
scoala 3 De la: Ardee_B_____1 30 Martie 2012 13:52
Din ce cauza se mai casatoresc semenii nostri? 96 De la: amarezza 27 Septembrie 2009 10:43
INTREBARI 41 De la: garbo020614 14 Februarie 2010 19:28
FILMARI PROFESIONALE NUNTA SI BOTEZ 1 De la: Stefan_Palade_1 11 Ianuarie 2012 18:53
Setari Cookie-uri