ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Va rog sa ma ajutati!!!

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

De cele mai multe ori barbati la aceasta virsta se schimba...doresc alceva,,foarte outini merg mai departe,si daca merg destul de multi gasesc destul de des alte partenere,deunde incep discutiile si problemele.
parerea mea sincera e sa te opresti aici si sa o iei pe alt drum.Daca atit de repede sa plictisit atunci intreabate ce va fi peste inca un an doi.
Pentru tine daca itzi doresti cu adevarat o caznicie atunci gaseste un barbat mai copt,de exemplu peste 30 de ani...si in acest caz ai sanse mai multe de viitor..mult succes.
  citeaza   raspunde

Fata maichii, asculta încoa. Fugi, lasa-l, gaseste-ți altceva mai bun de facut. Nu e de tine. Bine ca n-ai făcut măritiş cu el. Îți blestemai zilele. Eu trăiesc de o viață cu barbatul meu, și nu știu dacă am rezistat 3 zile unul fără altul. Și ne mai și impungem, ne mai supărăm câteodată, dar fără chestii de astea. Deschide ochii bine, nu te mai arunca orbește în relații care nu duc nicaieri. Te pupa o mama de fata de 25 ani!
  citeaza   raspunde

sper ca nu se supara nimeni daca nu pot trata cu seriozitate povestioara asta....
nu credeam ca pot exista femei care sa "planga" dupa un baietica care ii spune "draga...esti cam mica"
si cum adica nu simte nici o atractie acum dar in viitor e posibil? asa scria in horoscop?
mai bine iti vezi de treaba si il lasi in pace, nu prea are sens sa stai cu unu' de-asta; partea cu nu sunt atras, se intelege, se intampla si n-ai ce face, dar vrajelile lui care au urmat dupa asta...sunt idioate
  citeaza   raspunde

Bravo ! Analiza profunda si la obiect .
  citeaza   raspunde

te tine de rezerva ...
  citeaza   raspunde

De la: michel007, la data 2015-04-01 19:40:31te tine de rezerva ...O fi vreo roata ?
  citeaza   raspunde

simona lasa povestile ne intilnim si te ajut eu sunt dotet tot ce imi trebue no sa-ti para rau
  citeaza   raspunde

Nu conteaza cum arati cel Mai mult conteaza inima SI sufletul frumusetea exterioara e trecatoare Dar cea interioara ramîne mereu tînara toti avem SI calitati SI defecte deci trebuie multa întelepciune înainte de a face un pas important în viata
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: