ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Buna fetelor, voi cumparati in supermarket carne tocata ? (ma refer la carnea tocata de ei, pe loc)

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Ma scuzati ca abordez un subiect atat de anost, dar eu am avut intotdeauna o retinere sa cumpar carne tocata de personal in supermarket, gandindu-ma ca nu e spalata. Totusi ieri fiind in criza mare de timp, am cumparat si au iesit niste sarmalute si chiftelute delicioase, foarte apreciate de sotul meu. Totusi eu am mancat cu scarba.
Spuneti-mi va rog, mai apeleaza vreuna din voi la semenea facilitati ? Raspundeti-mi ca sa ma linistesc. Ma gandesc ca totusi prin fierbere si prajire se distrug microbii. Va multumesc pentru atentie,
Monica, vesnic in criza de timp.
  citeaza   raspunde

...microbi sunt si in aerul respirabil!

O femeie gospodina, are intotdeauna in dotarea bucatariei proprii o masina de tocat carne, depinde cat "ii taie" cutitul. Ideea este sa o si foloseasca dupa: preferinte, fite si simturi!
Spor!
  citeaza   raspunde

Fi serioasa! Si daca mâncai la restaurant ce făceai? Tot in scarba mâncai?
  citeaza   raspunde

" Monica, vesnic in criza de timp. "

De ce esti tu vesnic in criza de timp ? Tre sa dai la porci , sa mulgi vacile , sa aduni ouale de la gaini ? Numai asa imi explic repulsia fata de produsele cumparate....oi fi avand propria ferma ?
  citeaza   raspunde

Ferestete de carne
  citeaza   raspunde

De la: delly001459, la data 2014-10-15 07:08:10Ferestete de carne...pana-i vie , ca s-ar putea sa muste sau sa impunga. 459 , tu de ce te feresti de cratime ? Nu-s din carne .
  citeaza   raspunde

Da ,carnea tocata de ei pe loc cumpar si eu, pentru ca-mi aleg bucatile pe care le vreau si ce fel de carne sa fie (asta cind fac sarmale ),nu este nici un pericol pentru ca vezi ce cumperi .Problema este cind o cumperi gata tocata pentru ca nu stii la cite kg de carne buna .."".au strecurat"" si carne stricata ,deci de aia sa te feresti .In rest sa fim sanatosi ca nu mai stim de ce sa ne ferim ,ca astia daca nu ne omoara cu E-urile gasesc ei altceva.....
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: