ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Prietenie

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

pai, le adun, altfel, ma'mpiedic!
  citeaza   raspunde

Draga Aleena, nu lua in seama rautatile celorlalti. Nu esti cu nimic mai prejos decat niciunul din noi. Iar problema ta cu prietenia cred ca se poate rezolva . Poti incepe prin a-ti suna prietena si sa o intrebi daca e dispusa sa iti tina de urat ca ai vreo 2 ceasuri libere. Principalul e sa va intalniti fata in fata. Apoi incepe cu "mi-am adus aminte de ziua in care..." si povesteste o intamplare nostima din viata voastra. Asa vei realiza o punte de legatura cu ea. Un proverb romanesc spune ca ochii ce nu se vad se uita. Asa ca incearca sa va intalniti mai des chiar si pentru cateva minute. Nu uita sa "iti mai amintesti" de cate ceva placut din trecutul vostru. Incet, incet reia legatura cu ea si incearca sa te apropii din nou de ea ca sa redeveniti ca inainte.
  citeaza   raspunde

....ei, hai ca te contrazic. angel_!

Eu am prietene carora nu le-am vazut ochii niciodata si tot le pasa!
Nu va mai luati dupa "proverbe" de fiecare data fiindca nu se potrivesc la orice gen de "Prietenie", zicalele sunt mai adevarate!
Importanta prieteniei adevarate nu consta numai in a-i privi ochii, ce culoare de lentile de "contact" poarta, cat turuie fata in fata sau ce model de mocasini are!:)
Rolul genului de prietenie adevarata este de_a-ti arata
simtamintele pe "nevazute", sa nu vezi si sa crezi, sa comunici si sa asculti intelegand ce vrea sa spuna si sa simta cu adevarat ca vb. cu prietena care intr-adevar o asculta, si pot gasi solutii impreuna, sa simta ambele bucurie atunci cand comunica chiar si chestii banale, concentrare 100% ....asta prietenie, nuuuu...

Da' bine, asta-i alta poveste. Probabil ca Aleena a suferit si inca mai sufera prin pierderea prietenei anterioare si cauta persoana compatibila cu ea. nu o prietena numa' cu numele.
  citeaza   raspunde

Aleena ,prietena cum ai avut s-ar putea sa nu mai intilnesti dar acum cind ai un sot si la un moment dat vei avea si copii ,toate lucrurile vor intra in normal.
Va interveni uitarea si iti va fi mai usor sa mergi mai departe pentru ca sincera sa fiu nu cred ca in ziua de azi mai poti lega prietenii sincere.Cite prietenii nu s-au rupt pt ca prietena a considerat ca sotul prienetei ii poate apartine si ei?
Aminteste-ti doar de lucrurile placute si sunt sigura ca vei reusi sa-ti gasesti linistea.Eu te felicit cred ca esti un copil bun si o adevarata binecuvintare pentru parintii tai.
  citeaza   raspunde

Aleena a dat bir cu fugitii , se pare. A intrat fluturandu-ne diploma pe sub nas la vreo cativa si ...gata.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: