ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Implanturi gambe

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Heeei. De ceva vreme intentionez sa imi fac un implant de gambe, pentru a le conferi un plus de voluptate. Am cautat informatii pe internet si am vazut ce presupune in mare. Cu toate astea, sunt curioasa ce spun si alte persoane care si-au mai facut.eu am programare peste 3 saptamani la medicul calin dobos si as vrea sa fiu pregatita.
  citeaza   raspunde

vrei voluptate?
sport si sanatate
  citeaza   raspunde

Același Călin doboș cercetat pentru ucidere din culpa pe masa de operație? Eu zic sa iei un abonament la o sala si sa vezi ce poti face acolo da e adevărat gambele se modeleaza destul de greu dar merita.
  citeaza   raspunde

oare de ce cauta toata lumea rezolvare la micile imperfectiuni la bisturiu? gandeste ca poate aceasta este un dar de a te face mai deosebita decat noi ceilalti.
  citeaza   raspunde

DACA DUMNEZEU NU TE A INZESTRAT CU FORME PERFECTE N AM VAZUT NICIODATA ROSTUL BISTURIULUI.ORICE PERSOANA POATE INLOCUI UN FIZIC PERFECT CU O FRUMUSETE INTERIOARA FARA SEAMAN.DEGEABA APARI IN FATA ADMIRATORILOR CA O SCULPTURA DACA ATUNCI CAND DESCHIZI GURA SPUI NUMAI PROSTII.AR TREBUI CA ORICE FATA SA FIE CURIOASA DACA ATRAGE SI FARA ARTIFICII.ANUMITE IMPERFECTIUNI LE POTI ASCUNDE CU VESTIMENTATIA.STIU O MULTIME DE FETE NU PREA FRUMOASE DAR CARE ATRAG CA UN MAGNET.SANT ATAT DE PLACUTE CA TI SE PAR CHIAR FRUMOASE. ASTFEL DE PERSOANE AI VREA SA LE MAI VEZI INCA O DATA.
  citeaza   raspunde

De la: garbo_404810, la data 2014-09-12 17:04:45Heeei. De ceva vreme intentionez sa imi fac un implant de gambe, pentru a le conferi un plus de voluptate. Am cautat informatii pe internet si am vazut ce presupune in mare. Cu toate astea, sunt curioasa ce spun si alte persoane care si-au mai facut.eu am programare peste 3 saptamani la medicul calin dobos si as vrea sa fiu pregatita.Asta inseamna ca ori esti inalta , ori nu esti curioasa. Daca te ridicai de cel putin 50 de ori pe zi pe varfuri (sa iei ceva din dulap de exemplu) , sa vezi ce gambe frumoase aveai.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: