Ajutati-ma, va rog

De la: lllorena, la data 2014-09-03 19:48:22 te-ai gandit ca daca se chinuia un pic, ti-ar fi putut fi tata? esti tanara gaseste pe cineva de varsta ta! fara obligatii!


Mai nou se numește chin?
Poate dacă face doar un pic, e chin pt ea.
Axl_R
Postat pe 8 Septembrie 2014 16:57
O sa te superi pe mine dar s-ar putea ca relația voastră plină de iubire sa existe doar ca motiv al relații lui disfunctiionale cu soția sa. Si atunci cand relația principala, cea cu soția, se va rupe s-ar putea deteriora si iubirea voastră. Plus ca voi nu aveți o relație voi trăiri intr-o frenezie de sentimente si pasiuni si nu asta e o relație. O relație implica probleme, neajunsuri... O relație e atunci cand închizi ușa casei tale si rămâi cu bărbatul tau cu bune si rele si le iei pe toate in piept împreuna. Plus ca daca tu il Iubești cu adevărat pe acest bărbat cum poti sa ii Vorbești copilul de rau si sa il faci ,,puradel" copilul ala e o parte din bărbatul pe care il Iubești. Sfatul meu e sa ii ceri sa decidă ori cu tine ori cu ea. Sa va luați orice locuința va permiteti aa va mutati acolo, sa il încurajezi sa menține relații cu copilul lui, aa va viziteze si sa o luați pas cu pas. Daca omul asta nu poate renunța la o situație Locativa pentru tine eu zic sa te gândești... Exista oameni care au renunțat la tron, la regalitate, la palate pentru o iubire.
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 12:29
720, bune pareri dar prea mare sacrificiul cu renuntarea!
O relatie nu trebuie sa "implice: neajunsuri, probleme....." ca sa fii in ea, gresit! Cand esti tanar/a si iti doresti o relatie serioasa pui in balanta toate posibilitatile materiale si functionale pt. a te "lovi" cat mai putin de.... si apoi faci pasul. El sau ea nu garanteaza functonalitatea relatiei pe termen lung sau nedefinit, nu poate. De ce sa se sacrifice pt. ce nu se merita, fie el sau ea? Stii cat de greu se "cladeste un tron"?....mai greu decat o relatie, dpmdv!
pitiTa_
Postat pe 12 Septembrie 2014 14:49
Pitita Eu nu ma refeream sa sacrifici mult ci doar cat este nevoie. Si ca sa fiu directa nu cred efectiv nu cred ca e iubire sincera dar stau cu alta de cand tu erai la Grădiniță.
Aleena
Postat pe 12 Septembrie 2014 19:02
E plina lumea de nebune ! Cineva spunea : daca-l iubesti de nu mai poti... nu-i insulti copilul si nici cotoharla sau cum ai mai botezat biata femeie. Daca te iubea sau te respecta , lasa casa si alerga dupa tandretea ta , intr-un bordei inchiriat . Daca ai sa citesti ceva pe lumea asta , cauta sa citesti despre acei barbati care au renuntat la tronul unor tari de dragul fiintei iubite. Esti doar conserva de iarna . Pacat , esti foarte tanara si-ti ceri osanda singura .
tanimol
Postat pe 13 Septembrie 2014 14:35
De la: tanimol, la data 2014-09-13 14:35:11E plina lumea de nebune ! Cineva spunea : daca-l iubesti de nu mai poti... nu-i insulti copilul si nici cotoharla sau cum ai mai botezat biata femeie. Daca te iubea sau te respecta , lasa casa si alerga dupa tandretea ta , intr-un bordei inchiriat . Daca ai sa citesti ceva pe lumea asta , cauta sa citesti despre acei barbati care au renuntat la tronul unor tari de dragul fiintei iubite. Esti doar conserva de iarna . Pacat , esti foarte tanara si-ti ceri osanda singura .
corect ai spus... Ma bucur ca ai fost de acord cu mine... Din păcate domnișoara si-a sters contul... Si ne întreaba la secțiunea întrebări de ce suntem rele. Probabil ca se aștepta sa o jignim pe biata soție si sa ii dam sfaturi despre cum sa ii despartă. In cazul in care mai citește ii spun decât atât: ,,ce Dumnezeu a unit omul sa nu despartă"
Aleena
Postat pe 13 Septembrie 2014 14:59
De la: quasaria, la data 2014-08-30 06:34:02e o vorba: the truth will set u free but first will piss u off.
Te compatimesc daca ti se rupe inima de dorul lui, cunosc senzatia dar ar trebui sa adresezi cauza, nu efectul. Iar cauza pentru care nu puteti fi impreuna e el. Nu ea, nu copilul, nu parintii tai, nu altcineva: EL. Daca esti dispusa sa fii sincera cu tine insati, o stii si tu. Daca nu esti dispusa, atunci minte-te ca abracadabra, o sa ii gasesti un cuibusor mai comod unde sa isi mute cu grija outzele, sa nu se sparga, si astfel veti trai fericiti pina la adinci batrineti. Nu pentru ca te-ar vrea neaparat pe tine, dar ... la o dragoste asa de mare, ce conteaza ca tu nu reprezinti nimic pentru el sau, in orice caz, nu reprezinti o alegere pe care sa o faca?


Ha,ha,ha..very nice..but do you really think that the truth,,,will set her free?? definitely is gonna piss her off !!! LOL
Andrada...New York
Andrada54
Postat pe 14 Septembrie 2014 04:53
Dupa parerea mea esti dusa cu pluta .Nu cred ca esti prea mica si in cazul acesta cum de nu ti a trecut prin minte ca s ar putea sa te minta. De unde ti a venit ideea ca la tara tinerii se casatoresc fortat cu cine doresc parintii. Numai de aici si tot trebuia sa ti dai seama ca pentru el faci parte din ,,consumabile,,Spune el ca locuieste cu sotia in aceeasi casa ,in camere diferite.Doamne ,cum de te poate prosti atat de tare
Maria_Ioneala_1
Postat pe 14 Septembrie 2014 21:01
Lui ii convine situatia actuala,si nu va vrea sa schimbe nimic.Are totul:si familie si copil,dar si iubirea interzisa.
daca o relatie dupa cativa ani,nu avanseaza,nu evolueaza in nici un fel,e grav,va intra in declin.
cati ani din viata ta esti dispusa sa mai sacrifici
daca el,asa cum fac aproape toti cei in situatia lui,va ramane pentru totdeauna langa familia lui.
Ar fi cel mai bine pentru tine,sa te orientezi spre unul mai hotarat,care sa fie cu tine doar,nu pe doua planuri.
Lui ii convine sa piarda timpul cu tine.....cred ca e un pretext casa...ar putea da divort de ex,ca sa clarifice situatia lui sentimentala...si sa ii revina jumate din casa lui....
E foarte suspect,ca nu a facut chiar nimic...inseamna ca nici nu va face.
daca ii vei spune sa se hotarasca,pentru ca nu mai poti continua asa,vei vedea ce hotarare va lua...
Oricat te-ar durea,te vei vindeca si vei gasi jumatatea ta,nu jumatatea alteia.
daca ai curaj sa iti iei viata inapoi,spune-i ca nu mai vorbesti cu el,pana nu intenteaza divort.Altfel,ce va fi,vei sacrifica toata tineretea ta pentru el,pentru unul care ce sacrifica pentru tine? Se compara sacrificiul tau,cu al lui??
la ce a renuntat el,ca sa fie doar cu tine?
Eu zic ca e destul cinci ani...e chiar foarte mult,iubste-te pe tine mai mult,si vezi de interesul tau,ca nimeni nu iti da inapoi anii tineretii.

daniilia
Postat pe 6 Octombrie 2014 22:17
No, ii prea tarziu, "i s-o rupt inima in........??"
pitiTa_
Postat pe 9 Octombrie 2014 22:39
NU ITI CLADI FERICIREA PE MEFERICIREA ALTUIA.....
erjike60
Postat pe 11 Octombrie 2014 02:35
Nici macar nu ti-am citit povestea pana la capat!
Sa iti fie rusine!
Profitati amandoi unul de altul!
Vorbiti de dragoste voi doi dar faceti rau celui de langa voi.
Nu va pasa! Si vrei ca noua sa ne pese!
Si cica lui i-a pus cineva pistolul la tampla sa se insoare!
Pace buna!
E insuratttt!!!!
De 5 ani incearca sa faca lucru bun si tu la fel!!!
Bafta!!!
Meriti sa te minta ca asta face. Va meritati de mediocrii ce sunteti!
Trebuia sa te legi de el dupa ce el si-ar fi fost incheiat socotelile cu sotia lui. La posibilii copii implicati v-ati gandit?
Ce va pasa voua!!!
trandafir1
Postat pe 11 Octombrie 2014 03:46
Am citit atenta mesajul tau. Cred ca ar trebui sa lase si el putin din partea lui. Ai spus ce iti doresti tu, dar el? El a fost obligat sa se casatoreasca acu' cel putin 18 ani. Ce il retine inca in acea casatorie? Copilul e mare acum. Nu cred ca nu poate avea o discutie cu el. Pot fi mai multe la mijloc din moment ce el inca nu a luat decizia de a se desparti de ea, chiar daca nu dorm in aceeasi camera...
Daca vreti amandoi sa stati impreuna, cel mai bine ar fi sa va cautati o chirie, un loc al vostru. Sunt multe nelamuriri in povestea asta pentru un raspuns clar si precis din partea cuiva din exterior.... Tu ai spus in mare si din punctul tau de vedere.
Eu zic sa nu te pripesti, vorbeste si cu el si incearceti sa luati o decizie corecta.
Multa fericire va doresc!
Andrew_Blanq_1
Postat pe 11 Octombrie 2014 04:01
Draga mea!! Ai afirmat ca sunteti in acelasi judet,doar ca in orase diferite.Apoi ca stai cu el,nu ,nu stai cu el,va vedeti asa.........din ani in pasti.Eu una toata viata mea am fugit de astfel de situatii ca dracu de tamaie.Spunand ca pe el il tine doar situatia financiara langa sotia lui,inseamna ca el nu prea este pe picioarele lui.Situatia este un pic complicata.Tu crezi ceea ce spune el.Tu de unde sti ce face el acasa,el poate sa-ti spuna cate in luna si in stele.Tu nu sti nimic decat ceea ce-ti spune el.Draga mea,atat barbatii cat si femeile mint.Nu spun ca numai barbatii sunt mincinosi,nu ,suntem si noi.Asa ca nu treb.sa ai incredere in ce spune el.El sta bine mersi acolo si pe tine te poarta cu vorba de colo pana colo.Tu fa cum crezi dar,nu vad o rezolvare in situatia asta.El daca te vroia cu adevarat,facea ceva in toti acesti ani.Din pacate draga mea,sa te gandesti ca viata,viata nu este ca in filme,nici ca in povesti,nici ca in romanele de dragoste.
garbo337526
Postat pe 11 Octombrie 2014 08:47
Asa este,Trandafiru are dreptate.Era mai bine sa te fi incurcat cu el dupa ce el isi incheia socotelile cu familia lui.Chestia cu..............a fost obligat de famile sa se insoare cu ea.....................era acum 70--100 de ani in urma.Nu crede ceea ce spune el.Asa cum am mai scris,el spune doar ceea ce-i convine.Eu nu cred nimic,tu esti un pic naiva.Mama mea mereu imi spune,ca este pacat,mare pacat sa te incurci cu un barbat insurat.Si ma crezi sau nu,toata viata am tinut cont de asta.Nu ca as fi eu mare credincioasa,dar nu mi-au placut niciodata lucrurile complicate.Eu am o vorba,daca nu ma doare nu ma leg,nu ma manca nu ma frec.Parintii tai au dreptate sa fie de acord cu aceasta relatie a ta.Eu te cred pe o parte ca-l iubesti,ca vrei sa fi cu el,dar el ,el oare vrea?asta-i intrebarea.In viata de multe ori si chiar si in dragoste treb.sa judeci bine si sa nu faci doar ceea ce-ti dicteaza inima.Ca de multe ori ai nevoie si de creier nu numai de inima in tot ceea ce faci.Sa auzim numai de bine.
garbo337526
Postat pe 11 Octombrie 2014 09:01
Bravo Allena asa este.
garbo337526
Postat pe 11 Octombrie 2014 09:04
De la: _Auras, la data 2014-08-29 17:26:02Ma numesc Aura si am 25 ani. Sunt intr-o relatie cu un barbat de 5 ani. Ne iubim, toate bune si frumoase dar..exista un mare dar...e casatorit. Stati, nu sariti la concluzii! :) S-a casatorit obligat de parinti, cam asa e pe la tara...si uite asa s-a nascut copilul lor care acum e major. Locuim in orase diferite, in acelasi judet. Eu stau cu parintii, el in casa cu ea. Am vrea sa ne mutam amandoi dar nu avem unde. La el nu se pune problema :D, la mine..nu il accepta ai mei. Mai nou cotzoharla aia pentru ca nu o vrea nimeni baga puradelul la inaintare sa ii spuna lui taica`so ce familie minunata sunt. Stiu de la el. Am uitat sa spun ca stau in aceeasi casa dar in dormitoare diferite, vorbesc cu el la telefon zi si noapte, deci nu se pune problema de intimitate in familia lui. Pe el in tine siguranta financiara, acoperisul de deasupra capului.
Ce vreau? Sa ma sfatuiti...Cum ati face voi sa il determinati sa fie doar al vostru? Mi se rupe inima de dorul lui. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nu am nevoie de dojana :)


Nu. Eu n-am dojana ptr. tine, am mila !
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2014 09:07
Mna am inteles ca dsoara si a sters contul, deci probabil sa scriu degeaba dupa mai bine de o luna de la ultimul post aici, dar sunt atat de multe povesti de astea ca nu ma pot abtine sa nu ma exprim.
Ai 25 de ani, nu 16 ca sa mai fii in situatia asta. Sunt multe femei care au trecut prin relatii cu barbati insurati, si mie mi s a intamplat. Una e sa faci prostia si alta sa persisti in ea. Te poti trezi intr o astfel de conjunctura fara sa realizezi cum ai ajuns, dar sincer niciodata nu mi am permis sa spun despre sotia lui ca e o cotzoharla, ba incercam sa nu ma gandesc la ea ca ma simteam cum eram, proasta. Ai face bine sa te gandesti ca vei ajunge si tu sotie intr o zi, si intr o viata de om sunt mai multe sansele sa fii inselata decat cele fericite sa te bucuri de fidelitate absoluta. Imagineaza ti cum ti ar fi sa te stii numita cotzoharla de o mucoasa. Poate dintre ei doi ea e cea care face rel sa mearga. Pana nu ajungi tu sa i impaturi sosetele n ai habar ce inseamna traiul de zi cu zi cu acel om.
sa i jignesti si copilul iarasi e extrem de urat si josnic.
Si, asa cum ti au spus si alte dne.dsoare pe aici, daca l durea prea tare de tine, facea un pas. Un barbat care vrea ceva gaseste solutii, cel care nu vrea, gaseste scuze. Calculeaza tu in ce situatie esti. Sunt 5 ani totusi.
Iar prostia cu dormitoare separate probabil o crezi din cauza ca spui ca vb oricand cu tine la tel. Imagineaza ti sa fii nevasta sa si sa l vezi furisandu se prin casa pt a vb cu alta cam ce fel de papitoi ti ar parea, in loc de erou si mare iubit cum il vezi acum. Un barbat adev nu s ar injosi sa faca asta, ci ar lua atitudine.
Esti in plus si ar fi bine sa realizezi asta, sa nu ajungi si la 30 tot de el atarnata.
Maya1985
Postat pe 29 Noiembrie 2014 03:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E o lupta de suprematie intre familia lui si iubita..tot a lui? 6 De la: quasaria 6 Februarie 2012 22:07
buna 2 De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51
Am un gust amar in gura...la propriu.. 16 De la: tutankhamon 27 Octombrie 2009 01:09
"burlacul"2 266 De la: preci 28 Iulie 2010 00:16
ma indragostesc de seful meu 37 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
Setari Cookie-uri