Amantele....in triunghiul conjugal!

amanta este o alta si daca el e ide felul lui un cautator poti sa ii dai tu tot ce vrea acasa ca degeaba tot iti va gasi nod in papura
garbo330375
Postat pe 31 August 2014 20:53
De la: quasaria, la data 2014-08-27 00:42:10daca e "degradant"? Nu, daca asta e ce iti doresti, resturile de la masa altuia, atunci nu e. Daca iti doresti mai mult de atit, atunci e. Si nu e degradant in raport cu nevasta. Pe femeia aia nu o cunosti, si nu te-a intrebat pe tine cind s-a maritat cu el asa ca tu de ce ar trebui sa o intrebi pe ea? E degradant in raport cu el. E degradant in general sa mentii o relatie cu un barbat care stie ce asteptari ai si refuza in mod constant sa ti le satisfaca. Iar aici nu exista daca si parca. E un deal breaker, daca vrei: stabilesti ce vrei, discuti ce vrei, daca dl. e de acord sa dea nevasta la o parte si sa fie cu tine ok, iar daca nu e de acord, move on. Sa stai intr-o situatie care nu te satisface pe tine, il satisface doar pe el, e sclavagism. Si da, sclavagismul e degradant.

pinkrainbow
Postat pe 31 August 2014 21:09
ce ma nedumereste pe mine in discutia asta este inversunarea impotriva "celeilalte femei". Nu neg ca e o chestie pe care o simti. Nu numai ca o urasti, cind esti in situatia asta, dar iti doresti din tot sufletul sa o vezi 2 metri sub pamint. Sau trei. Sau zece. INSA, obiectiv si detasat vorbind, nu amanta inseala. Nu amanta ti-a inselat asteptarile. Nu ti-a rapit barbatul fidel cu forta. Ea nu reprezinta decit alegerea lui. Cel care minte e EL. Iar daca minte, nu conteaza ca amanta e aia sau alta: va fi una, oricare, si pentru tine n-are absolut nici o importanta care e. Singurul lucru care are importanta este ca tu nu esti suficienta pentru barbatul tau. Iar asta nu se va schimba nici daca ii sucomba subit 10 amante. Va gasi o a 11a, daca vrea sa gaseasca.

quasaria
Postat pe 1 Septembrie 2014 00:51
E Mai simplu sa dai vina PE amanta decit sa te uiti in gradina ta si sa vezi unde nu ai sapat bine.
Si chiar Daca faci totul perfect, recunoaste CA ASA animal TI.AI ales.
vivacedonna
Postat pe 1 Septembrie 2014 01:03
e simplu dar e o abordare infantila. Pe cine dai vina? Pe amanta "generica", aia care poate fi oricare?? Pe toate femeile din lumea asta, cele mai frumoase si sofisticate eventual, care il vor neaparat numai pe Al Bundy al tau, sa se scarpine in nas linga ele?
De ce trebuie toata rasa umana sa "respecte" faptul ca "e al tau", cind de fapt nu e al tau si nu e al nimanui altcuiva, ne nastem liberi si decidem pentru noi insine? Singurul mod de a-i pune lanturi unui om nu e sa il tirasti la starea civila, e sa te iubeasca. Daca nu te iubeste, poti sa faci tu nspe certificate si nspe legalizari, vax. Alea nu sint acte de proprietate.
quasaria
Postat pe 1 Septembrie 2014 03:06
De la: ea_din71, la data 2014-08-31 10:45:01Amantele au existat dintotdeauna. Domnii sunt poligami din nastere.
Banuiesc ca intrebarea dvs ar fi alta de fapt...? Cand formulati astfel, consider ca nu sunteti pregatita emotional pentru a fi pe locul secund in viata unui domn.
Atat timp cat suntem impacati cu noi insine niciun statut nu este degradant , numai ca asta presupune caracter foarte puternic.


asta cu poligam "din nastere" e vreun accident genetic, probabil. Si femeile si barbatii sint fiinte capabile sa iubeasca mai presus de impulsul subit de a te scarpina primul sau prima venita. Cel putin, asa sintem "din nastere": sintem nascuti sa devenim fiinte evoluate si faptul ca unii ramin la stadiul primitiv de evolutie e doar un accident nefericit. Nu generaliza. Iar accidentatii nu sint "domni" in nici un caz. SInt orice altceva.
In rest, conform teoriei tale, si sa fii prostituata pe strasse, si in general sa fii presul de la usa, e inaltator daca ai "caracter puternic". Iar cu caracterul ala asa de puternic, oare de ce nu te-ai fi invrednicit sa faci altceva cu viata ta, si te rezumi sa fii carne de consum?
quasaria
Postat pe 1 Septembrie 2014 03:13
Pai am Mai scris CA si Daca esti trecuta la el PE buletin tot nu e ''al tau''.
Dar Hai sa zicem CA au cotohirlele UN simt prea dezvoltat Al proprietatii
vivacedonna
Postat pe 1 Septembrie 2014 06:43
Daca iti place un barbat insurat,daca il vrei nu mai sta pe ganduri fiindca indiferent cum se va sfarsi relatia vei trai niste momente magice pe care numai intro astfel de relatie le poti gasi si lasa mustrarile de constiinta pentru altii.Dar ca orice situatie are si parti mai putin placute,insa gandeste-te ca nu traiesti de doua ori.Succes si scuze pt. eventualele greseli.
iuliar
Postat pe 1 Septembrie 2014 07:24
De la: quasaria, la data 2014-09-01 00:51:14ce ma nedumereste pe mine in discutia asta este inversunarea impotriva "celeilalte femei". Nu neg ca e o chestie pe care o simti. Nu numai ca o urasti, cind esti in situatia asta, dar iti doresti din tot sufletul sa o vezi 2 metri sub pamint. Sau trei. Sau zece. INSA, obiectiv si detasat vorbind, nu amanta inseala. Nu amanta ti-a inselat asteptarile. Nu ti-a rapit barbatul fidel cu forta. Ea nu reprezinta decit alegerea lui. Cel care minte e EL. Iar daca minte, nu conteaza ca amanta e aia sau alta: va fi una, oricare, si pentru tine n-are absolut nici o importanta care e. Singurul lucru care are importanta este ca tu nu esti suficienta pentru barbatul tau. Iar asta nu se va schimba nici daca ii sucomba subit 10 amante. Va gasi o a 11a, daca vrea sa gaseasca.



perfect adevarat !!!!
garbo174849
Postat pe 1 Septembrie 2014 08:08
De la: iuliar, la data 2014-09-01 07:24:38Daca iti place un barbat insurat,daca il vrei nu mai sta pe ganduri fiindca indiferent cum se va sfarsi relatia vei trai niste momente magice pe care numai intro astfel de relatie le poti gasi si lasa mustrarile de constiinta pentru altii.Dar ca orice situatie are si parti mai putin placute,insa gandeste-te ca nu traiesti de doua ori.Succes si scuze pt. eventualele greseli.



Mai sa fie ! Astia insuratii or fi avand o lingura de miere in plus zici tu ?
Rotty
Postat pe 1 Septembrie 2014 08:51
Numai aceasta epistola o stiti? restul unde e? de una dintre cele 10 porunci ati auzit: "Sa nu fii desfranat"? sau "Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau"? Daca ati citat epistola catre Corinteni, ar trebui sa stiti si faptul ca atunci cand iti iei un angajament, adica spui ca o/il iubesti, o/il ceri in casatorie, ii juri credinta, fidelitate, te cununi in biserica , formezi o familie, TREBUIE sa stii ce te asteapta. Daca toate acestea sunt de doar de ochii lumii, nu esti OM! In acest caz nu trebui sa minti.Dar e bine cand ai doua, ce nu iti da una,primesti de la cealalta. Pe amanta o iubeste, dar minciuna?... cum stam cu ea? Si da, este DEGRADANT -ca amanta- si te minte cand iti spune ca esti mai buna decat sotia si ca esti iubirea vietii lui. Nu face dacat sa isi demonstreze ca "mai poate" si nu il prinde nimeni. Si da, tu nu esti o femeie puternica din moment ce te multumesti cu frimituri. Si nu iti cladi fericirea pe nefericirea altuia. Soarta iti va plati exact cu aceeasi moneda, daca nu mai rau. Gandeste-te ca s-ar putea sa ti se intample si tie acelasi lucru. Cine insala, va fi inselat.
garbo221171
Postat pe 1 Septembrie 2014 09:51
De la: quasaria, la data 2014-08-26 00:08:05Cauta ALTA femeie. Oricit de frumoasa, desteapta si sexoasa e nevasta, nu e ALTA femeie. Faptul ca polenizeaza prin vecini n-are absolut nici o legatura cu ce are acasa, are legatura cu materialul din care e el croit. Atit. Daca iei un porc, asteapta-te sa guitze, nu sa latre....
Foarte multe femei isi cauta vini imaginare in casnicie, cind de fapt singura "vina" a fost la momentul deciziei de a se marita cu individul respectiv.
cocaVV
Postat pe 1 Septembrie 2014 10:52
Garbo246 spunea : "Pana la urma cine este vinovat, amanta, sotul sotia?
Vinovat este cel nehotarat, cel las, cel care profita de o fiinta mai slaba decat el prin orice alte actiuni, cel care manipuleaza sentimental, cel care nu este capabil sa aleaga, tocmai pt ca nu este sigur ca ar face alegerea potrivita si gaseste tot felul de scuze."
De asemeni , sunt de acord cu cele spuse de quasaria , despre faptul ca o sotie , nu trebuie sa-si faca probleme cu amanta , nu ei trebuie sa-i ceara socoteala , problema ei este cu sotul , ea cu sotul este maritata , cu el traieste, sotul ei o minte si o inseala , si nu o respecta.
Am vazut tot felul de comentarii , pana si citate din biblie , desi eu nu-mi amintesc sa fi vazut pe undeva un indemn la adulter , vreo intelegere pt. dragostea cu alte persoane pt. desfranare . Si am vazut si pareri prin care acest triunghi conjugal este admis , este acceptat , ,in cazul aparitiei unei mari iubiri , devastatoare, de neanteles pt. muritorii de rand.
Pt. cele care cred ca barbatii sunt niste victime in casnicii ( poate ca sunt , nu generalizez) si ca sunt nevoiti sa ramana casatoriti din diverse motive, dar ca le iubesc doar pe ele, ca traiesc pt. ele, o sa scriu aici un caz.
El insurat , avand o fetita , ea , amanta , o femeie educata , draguta , cu un post de top management, situatie financiara buna, apartament proprietate. Relatia lor avea trei ani , ea avea acum 37 de ani ,in care el i-a spus cate de mult o iubeste,cum doar datorita ei , el poate sa indure traiul de zi cu zi . In primul an , i-a spus de cat de rau traieste cu sotia sa, o scorpie , o femeie fara sensibilitate, cat de nefericit este , dar , ca isi iubeste fetita f.mult si nu se poate desparti de ea , ca trebuie sa intre in toamna la scoala si nu vrea sa o afecteze ,si va vedea ce o sa faca. In al doilea an de relatie de mare iubire , in care ea, amanta facea cu greu fata zilelor in care nu se puteau vedea, in concediu a plecat cu o prietena , de Craciun a fost in familie , fiind singura sora, verisoara nemaritata , dragul ei iubit i-a spus ca lucrurile acasa sunt groaznice , ca s-a mutat in camera separata , si nu mai are relatii cu sotia lui , ca nu se mai suporta. In al treilea an , amanta era sigura de relatia ei , se simtea iubita si astepta cu bucurie sa-si faca si ea o familie alaturi de omul iubit . Dar , uite ca el ii spune ca nu poate sa divorteze chiar acum , ca cea mica are rezultate bune la scoala si nu vrea sa -i faca rau , si ca sotia nu e de acord cu divortul, chiar daca ei sunt despartiti in fapt ...
Si uite cum iese adevarul la iveala , din intamplare. Intr-o sambata goala , fara nimic de facut , amanta se gandeste sa iasa totusi din casa , sa faca niste cumparaturi . Nu ca avea nevoie de prea multe, ea femeie singura , dar o apasau peretii , o durea tacerea , dupa cum mi-a povestit. S-a dus la un hipermarchet si , in parcare , la un moment dat , a auzit niste voci , si de copil , si rasete , pareau niste oameni fericiti. A intors capul si....a incremenit . Era EL , iubirea vietii ei , barbatul in care credea . El , impreuna cu sotia si fetita . Fetita alerga razand , el impingea carutul cu produse si o tinea de mana , pe sotia sa , care avea o sarcina avansata. Toti pareau fericiti si se amuzau de ceva. Amanta , incremenita , a simtit ca nu mai are aer , privea prosteste burta crescuta a sotiei lui si a reusit sa-i vada privirea lui , care a trecut peste ea, fara sa clipeasca , sa dea un semn . Asta a inebunit-o mai tarziu , in cumplita depresie in care a intrat , privirea lui goala , peste ea, cand s-a simtit mica, neansemnata , inexistenta , mintita , tradata.
Ce a urmat ? A asteptat cu sufletul la gura un sms, un telefon pe furis, sa o linisteasca , ceva... Nu a venit nimic. Luni , cand stia ca e la serviciu , l-a sunat. El i-a inchis , si apoi a venit sms -ul : " sa nu ma mai cauti " . Si atat. A fost coplesita , saptamana a trecut greu , nu se putea controla la servicu , acasa statea pe canapea si privea in gol. Era si trista, si furioasa .A tot sperat ca el va reveni , doar i-a spus ca o iubeste , era dispusa sa creada orice , dar nimic. In final , dupa ce i-a trimis niste sms-uri la care nu a primit raspuns, s-a hotarat, dupa alte zile , sa-l confrunte fata-n fata. Si s-a dus la firma unde lucra el , in parcare , l-a asteptat in masina ei pana cand a aparut el la masina lui. Cand sa intre in masina, ea a aprut langa el si l-a intrebat ce s-a intamplat , ce-i cu el, de ce nu vorbeste cu ea , etc. El i-a replicat sec " Ce cauti aici ? Nu mai avem de vorbit nimic.Ce , nu stiai ca sunt insurat ??? Sa nu te mai prind ca vii dupa mine sau familia mea , ca-ti rup picioarele..!! "
Putem adauga ca pe langa faptul ca e degradant sa fii amanta , uneori e si dureros , si iesi in paguba, iti pierzi ani din viata pretiosi , si investesti sentimente unde nu trebuie.
Aceasta femeie , altfel , o femeie draguta si cu multe calitati , a platit pt. greseala ei...dupa doi ani de la sfarsitul acestei "iubiri" , dupa ce a urmat aproape 8 luni tratament psihiatric/ nu se mai ridica din pat, nu se spala,nu manca , nu mai voia sa mearga la serviciu , iar astazi face sedinte de psihoterapie de doua ori pe saptamana. A platit un pret mare pt. iubirea ei nesabuita , desi unii ar spune ca "cine sapa groapa altuia , cade singur in ea" , ca probabil nici ei nu i-ar fi pasat de sotia parasita.
Am relatat acest caz si pt. ca era vorba de "marile iubiri" , cuvinte pompoase si gesturi exagerate cu care unii oameni , femei/barbati , isi justifica slabiciunea , iresponsabilitatea , dar care se dovedesc a fi doar minciuni , odata aduse in lumea reala .


libra66
Postat pe 1 Septembrie 2014 10:52
buna explicatie, eu sunt un caz concret, divortata , cu copil,el e inca cu dumneaei dar nu mai e asa entuziasmat , familia ei nu l accepta cu copil(asta e reversul medaliei) si vrea sa se intoarca inapoi , sorryy eu am trecut mai departe, consider ca fiecare face cel duce capul si plateste intr un fel sau altul!!
garbo294935
Postat pe 1 Septembrie 2014 11:13
Miha, iarba vecinului e mai verde.

71, madame avocat a recunoscut că-i amantă de 10 ani și mai vrea cel puțin 10.
A zis doar vb fr despre soție, apoi a corectat textul, caracter de 0 barat.

Dacă te simți tu bine ca amantă, nu înțeleg de ce-ți trebuie aprobarea lumii, sau citate din Biblie ca să te justifici.
Axl_R
Postat pe 1 Septembrie 2014 11:52
In general, ca sa comentezi la asa tema, trebuie sa fi trecut prin toate aceste roluri: si sotie, si amanta.
Sa le luam pe rand.
O familie, sot si sotie, castiga ambii super decent, au functii, au activitati comune, se inteleg de minune in pat, dar nu au copii. Ea il iubeste, il sustine in toate, il ajuta in afacerea lui, pe linga job-ul ei. El la un moment dat incepe sa se comporte ca si cum ea i-ar fi datoare cu ceva, desi e invers. Colac peste pupaza aduce o alta femeie in casa, cand e ea plecata... amanta mult spus....o aduce o data- doua. Ea simte si el stie asta. El intelege ca oricum sotia e mai buna, dar trenul a plecat. Oricat se incearca....aceste lucruri nu se uita. Ea la fel e plina de ganduri "unde am gresit"? Trec anii, au 2 copii, el nu are amanta, dar traieste linga ea din inertie, ca e comod, le are pe toate, doar ca nu arata ca-i pasa. Copiii si sotia sint doar niste accesorii cu care se mandreste cand iese in lume, in rest ea duce tot greul. La un moment dat ea pune piciorul in prag, divorteaza. El incepe sa o cucereasca ca la inceput. Dar nu merge. Fiecare o ia pe drumul lui.
Ea se intalneste cu cineva....un om foarte interesant. Culmea...se vad rar, vb la telefon putin si rar...dar e suficient. El este casatorit, max ce au avut niste saruturi parca furate. E oare amanta? Si daca ar fi, ea nu vrea o relatie cu el, nu vrea sa-l scoata din familie, dar timpul, chiar daca e scurt, petrecut cu el intr-o discutie este mai mult decat anii traiti linga sot. Nu stiu daca intelegeti. Ce cauta el.. ea nu stie ...si nu o intereseaza. Intre ei lucrurile au fost clarificate de la inceput, el nu pleaca de la sotie, ea nu vrea o relatie oficiala. Sint doi oameni care material nu au nevoie de nimic unul de la altul. Le este de ajuns acest fel de comunicare. Deci asta ce e? Cum o calificati? Ea si-a pus intrebari oare cum e sotia lui, ce are ea ce nu are sotia? Dar nu indrazneste sa-l intrebe, pentru ca asa ar pierde acele momente rare, scurte, dar frumoase cu el.....
E foarte usor sa arunci cuvinte, sa judeci, sa acuzi....
Nimeni nu este asigurat ca intr-o zi nu va deveni amanta.
Circumstantele se schimba in fiecare zi....deci fiecare situatie trebuie privita in parte.
garbo_400458
Postat pe 1 Septembrie 2014 11:52
Deci dacă ești soție și el are amantă, n-ai voie să comentezi?!
Roluri...
Axl_R
Postat pe 1 Septembrie 2014 12:00
De la: libra66, la data 2014-09-01 10:52:46Garbo246 spunea : "Pana la urma cine este vinovat, amanta, sotul sotia?
Vinovat este cel nehotarat, cel las, cel care profita de o fiinta mai slaba decat el prin orice alte actiuni, cel care manipuleaza sentimental, cel care nu este capabil sa aleaga, tocmai pt ca nu este sigur ca ar face alegerea potrivita si gaseste tot felul de scuze."
De asemeni , sunt de acord cu cele spuse de quasaria , despre faptul ca o sotie , nu trebuie sa-si faca probleme cu amanta , nu ei trebuie sa-i ceara socoteala , problema ei este cu sotul , ea cu sotul este maritata , cu el traieste, sotul ei o minte si o inseala , si nu o respecta.
Am vazut tot felul de comentarii , pana si citate din biblie , desi eu nu-mi amintesc sa fi vazut pe undeva un indemn la adulter , vreo intelegere pt. dragostea cu alte persoane pt. desfranare . Si am vazut si pareri prin care acest triunghi conjugal este admis , este acceptat , ,in cazul aparitiei unei mari iubiri , devastatoare, de neanteles pt. muritorii de rand.
Pt. cele care cred ca barbatii sunt niste victime in casnicii ( poate ca sunt , nu generalizez) si ca sunt nevoiti sa ramana casatoriti din diverse motive, dar ca le iubesc doar pe ele, ca traiesc pt. ele, o sa scriu aici un caz.
El insurat , avand o fetita , ea , amanta , o femeie educata , draguta , cu un post de top management, situatie financiara buna, apartament proprietate. Relatia lor avea trei ani , ea avea acum 37 de ani ,in care el i-a spus cate de mult o iubeste,cum doar datorita ei , el poate sa indure traiul de zi cu zi . In primul an , i-a spus de cat de rau traieste cu sotia sa, o scorpie , o femeie fara sensibilitate, cat de nefericit este , dar , ca isi iubeste fetita f.mult si nu se poate desparti de ea , ca trebuie sa intre in toamna la scoala si nu vrea sa o afecteze ,si va vedea ce o sa faca. In al doilea an de relatie de mare iubire , in care ea, amanta facea cu greu fata zilelor in care nu se puteau vedea, in concediu a plecat cu o prietena , de Craciun a fost in familie , fiind singura sora, verisoara nemaritata , dragul ei iubit i-a spus ca lucrurile acasa sunt groaznice , ca s-a mutat in camera separata , si nu mai are relatii cu sotia lui , ca nu se mai suporta. In al treilea an , amanta era sigura de relatia ei , se simtea iubita si astepta cu bucurie sa-si faca si ea o familie alaturi de omul iubit . Dar , uite ca el ii spune ca nu poate sa divorteze chiar acum , ca cea mica are rezultate bune la scoala si nu vrea sa -i faca rau , si ca sotia nu e de acord cu divortul, chiar daca ei sunt despartiti in fapt ...
Si uite cum iese adevarul la iveala , din intamplare. Intr-o sambata goala , fara nimic de facut , amanta se gandeste sa iasa totusi din casa , sa faca niste cumparaturi . Nu ca avea nevoie de prea multe, ea femeie singura , dar o apasau peretii , o durea tacerea , dupa cum mi-a povestit. S-a dus la un hipermarchet si , in parcare , la un moment dat , a auzit niste voci , si de copil , si rasete , pareau niste oameni fericiti. A intors capul si....a incremenit . Era EL , iubirea vietii ei , barbatul in care credea . El , impreuna cu sotia si fetita . Fetita alerga razand , el impingea carutul cu produse si o tinea de mana , pe sotia sa , care avea o sarcina avansata. Toti pareau fericiti si se amuzau de ceva. Amanta , incremenita , a simtit ca nu mai are aer , privea prosteste burta crescuta a sotiei lui si a reusit sa-i vada privirea lui , care a trecut peste ea, fara sa clipeasca , sa dea un semn . Asta a inebunit-o mai tarziu , in cumplita depresie in care a intrat , privirea lui goala , peste ea, cand s-a simtit mica, neansemnata , inexistenta , mintita , tradata.
Ce a urmat ? A asteptat cu sufletul la gura un sms, un telefon pe furis, sa o linisteasca , ceva... Nu a venit nimic. Luni , cand stia ca e la serviciu , l-a sunat. El i-a inchis , si apoi a venit sms -ul : " sa nu ma mai cauti " . Si atat. A fost coplesita , saptamana a trecut greu , nu se putea controla la servicu , acasa statea pe canapea si privea in gol. Era si trista, si furioasa .A tot sperat ca el va reveni , doar i-a spus ca o iubeste , era dispusa sa creada orice , dar nimic. In final , dupa ce i-a trimis niste sms-uri la care nu a primit raspuns, s-a hotarat, dupa alte zile , sa-l confrunte fata-n fata. Si s-a dus la firma unde lucra el , in parcare , l-a asteptat in masina ei pana cand a aparut el la masina lui. Cand sa intre in masina, ea a aprut langa el si l-a intrebat ce s-a intamplat , ce-i cu el, de ce nu vorbeste cu ea , etc. El i-a replicat sec " Ce cauti aici ? Nu mai avem de vorbit nimic.Ce , nu stiai ca sunt insurat ??? Sa nu te mai prind ca vii dupa mine sau familia mea , ca-ti rup picioarele..!! "
Putem adauga ca pe langa faptul ca e degradant sa fii amanta , uneori e si dureros , si iesi in paguba, iti pierzi ani din viata pretiosi , si investesti sentimente unde nu trebuie.
Aceasta femeie , altfel , o femeie draguta si cu multe calitati , a platit pt. greseala ei...dupa doi ani de la sfarsitul acestei "iubiri" , dupa ce a urmat aproape 8 luni tratament psihiatric/ nu se mai ridica din pat, nu se spala,nu manca , nu mai voia sa mearga la serviciu , iar astazi face sedinte de psihoterapie de doua ori pe saptamana. A platit un pret mare pt. iubirea ei nesabuita , desi unii ar spune ca "cine sapa groapa altuia , cade singur in ea" , ca probabil nici ei nu i-ar fi pasat de sotia parasita.
Am relatat acest caz si pt. ca era vorba de "marile iubiri" , cuvinte pompoase si gesturi exagerate cu care unii oameni , femei/barbati , isi justifica slabiciunea , iresponsabilitatea , dar care se dovedesc a fi doar minciuni , odata aduse in lumea reala .

Ai dreptate... de cele mai multe ori trunghiurile conjugale sunt doar josnicii, frumos ambalate.
pinkrainbow
Postat pe 1 Septembrie 2014 12:02
nu mai inteleg,
nu-mi publica garbo comentaiile.
cred ca am jignit o amanta din staff
vivacedonna
Postat pe 1 Septembrie 2014 12:37
anca paun
complex si corect punct de vedere. Felicitari!
garbo_13706
Postat pe 1 Septembrie 2014 12:55
da. dpdv al unui avocat. dar nu ca om. patit si trecut prin...

66, eu ma intreb cam cit de idioata trebuie sa fi , sa lasi un timpit de macho man sa te minta 3 ani???
si asta nu are nimic de a face cu inteligenta din profesie

Q, mai esti pe aici? sa le traduci tu. ca nu am rabdare sa le explic.
pe bune, sa astepti 3 ani sa divorteze de nevasta-sa??
in momentul in care ti.a spus ca e insurat, nu a avut de gind nici o clipa sa divorteze.
vivacedonna
Postat pe 1 Septembrie 2014 13:04
un comentariu foarte bun , felicitari !
garbo199973
Postat pe 1 Septembrie 2014 14:14
da, cazul cu trei ani e tipic... trist, dar tipic. Si as sfatui orice fetita sau femeie entuziasmata de faptul ca "pe ea o iubeste" sa se duca sa vada cu ochii ei ce fel de familie au. Intr-o relatie in care exista bariere ferme de genul "il pierd daca..." nu e iubire, e santaj.
Prima intrebare pe care ar trebui sa si-o puna este de ce el e atit de ingrijorat de ce i se intimpla nevestei/copilului daca afla de ei doi DAR nu e ingrijorat ce e in sufletul ei cind stie ca se duce seara acasa la nevasta?! Ce are nevasta in plus? E alt animal? Nu e tot o femeie? Nu are exact aceeasi capacitate de a suferi, de a fi dezamagita, de a uri? De ce de la una dintre femeile din viata lui se asteapta sa stie si sa il accepte, iar pe cealalta o "menajeaza", pentru ca probabil nu l-ar accepta, sau poate doar nu vrea ca aceea sa sufere?

Cazurile "romantice" de iubiri out of this world se definesc repede, in alea nu mai conteaza fosti sau prezenti sau confort financiar sau oprobiul societatii - esti tu cu el atit si nothing else matters. Nu mai e nici o nevasta foarte repede. FOARTE repede.... Asa ca pe baza alora chiar nu e cazul sa astepti. Daca astepti si te complaci in a fi dublura, it's wrong. ORICIT ai incerca sa te minti ca asta iti doresti, nici o femeie nu asta isi doreste. Nu e nici o femeie pe lumea asta care sa iubeasca si sa nu vrea sa doarma in bratele lui. Care sa nu vrea sarbatori impreuna, si concediile impreuna, si weekenduri si lucrurile mici de fiecare zi. Daca spune ca nu le vrea e ipocrita.
quasaria
Postat pe 1 Septembrie 2014 14:42
De acord cu tine , vivacedonna....buna intrebarea ta...dar uite ca se poate. S-a lasat prostita, cum bine zici tu de cuvintele frumoase ale acelui barbat mincinos. Am scris acel caz , tocmai pt. a exemplifica pt. acele femei care intra in astfel de relatii cu barbati insurati si care cred toate trasnaile spuse de acestia, si apoi , "in numele iubirii" ele vor sa-i salveze chipurile, cu ele vor fi fericiti , bietii neantelesi...Din pacate , sa stii ca sunt multe asemenea femei , dispuse sa faca orice pt. a avea un barbat. Si indura multe , si fac compromisuri rusinoase , si mai ales , nu realizeaza ca isi pierd timpul , anii...timpul trece , la fel ca in cazul povestit de mine , azi respectiva are cam 40 de ani si e tot singura , din pacate , cam fragila , nu si-a revenit total in urma acestei povesti de amor.
libra66
Postat pe 1 Septembrie 2014 14:51
libra, spui "e tot singura" de parca ai spune ca are lepra. Nu e absolut ninic rau in a fi singura. Si in mod cert e de preferat situatiei in care esti part time. Cind esti sigura, ura si la gara, n-ai de ce sa suferi sau sa te enervezi! Stii de cite ori am facut curatenie in jur la modul asta?! Si stii ce bine m-am simtit dupa aia?
quasaria
Postat pe 1 Septembrie 2014 14:57
Q, te simti Bine singura. Si EU.
Dar nu toate alea care si.o trag odata si viseaza CA.l VA face doar al ei. CA.l VA salva de nevasta spina si

Si el se vaita cum ii tuna
Si.l crede fraiera nebuna
Cind el din trimbita suna
vivacedonna
Postat pe 1 Septembrie 2014 15:08
fetelor ,doamnelor , domnilor daca e sa va insele va inseala oricum ar fi celalalt ( fie el fie ea), va spun in cazul meu, eu mi am dat seama la 4 luni dupa , erau chestii evidente , mult prea evidente, dar el a mers pana in situatia in care a prezentat amantei si parintilor ei o decizie de divort falsa, am stat si dupa o vreme pana imi facusem curaj sa divortez momemt in care m am trezit cu amanta la mine la usa justificand ca : "am venit sa ti spun adevarul si sa stii ca eu il iubesc si il vreau pt mine tu poti sa ramai cu fata pe fata nu o vreau " iar eu am raspuns "ti l dau cu funda".
garbo294935
Postat pe 1 Septembrie 2014 15:22
Q...nu am avut intentia asta..femeia asta insa isi dorea o familie, spera sa aiba copii. Si stii ceva ??? La cum gandesti...imi plac postarile tale , sunt sigura ca te simti bine cu tine insati...Multe femei ar trebui sa invete acest lucru...
libra66
Postat pe 1 Septembrie 2014 15:47
Am citit toate comentariile de pana acum...ce-as vrea eu sa va spun este ca noi oamenii uitam ca nu traim vesnic pe acest Pamant si ca toti am venit aici cu un singur scop, ACELA DE A EVOLUA si aici ma refer la oamenii trezi care din pacate sunt minoritate , marea majoritate -tot din pacate-Dumnezeu stie de ce asa si nu altfel- sunt oi care se i-au dupa asa zisele mode ale momentului- iluzii sa le zicem mai bine. Nu vreau sa obosesc prea mult cu filozofatul -atat vreau sa concluzionez ca e in alegerea fiecaruia dintre noi sa se ridice la un alt nivel , acela de a fi OM evoluat -moral fata de el in primul rand si nu in ultimul, fata de aproapele lui .
Tot ce conteaza este Iubirea Adevarata cea care nu raneste - cea care vindeca.
O minte treaza te pazeste de multe belele !
Iertati si iubiti in continuare dezinteresat pe toti....incercati !
vio_lakshmi
Postat pe 1 Septembrie 2014 16:24
Pentru a-ti placea sa fi singur/a trebuie sa te iubesti, respecti si sa te accepti. Altfel spaima de a te trezi cu tine insuti e asa de mare incat cauti pana pici in cap un om langa care sa te poti ascunde, sa nu te vezi. In cazul meu amanta a facut un singur bine : m-a ambitionat sa ma redescopar si sa ma iubesc. Sotul m-a invatat ca nu am voie sa depind de nimeni, doar de mine. De gusturile amare si durere nu vorbesc, mai apar si acum urme mici, insa trec repede.
ghiompirica
Postat pe 1 Septembrie 2014 17:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A fost odata..... 2 De la: vuvuzela 30 Ianuarie 2011 04:44
Rau cu rau dar mai rau fara rau?! :( 4 De la: Scorpio13 20 Februarie 2010 17:24
sa rup relatia sau sa.l uit pe fostul?????? 55 De la: dor72_ 26 Septembrie 2011 14:53
reteta fericirii 2 De la: zambil 17 Iunie 2009 20:52
catei adoptati 13 De la: garbo172763 15 Decembrie 2010 18:27
Setari Cookie-uri