Amantele....in triunghiul conjugal!

ca barbat,va pot da un..raspuns....dupa perioada de tatonare,,,casatorie cu juraminte,sex de pomina,soata incepe si-si da in petic,silueta max,hai mai repede ca spal rufe,nu fac asta ca nu-i normal/frumos desi inainte nu comenta,ma doare capul,dimineata mie somn..dispare romantismul salbaticia din relatie,te mai cauta si-n telefon,citeste sms-uri...merge pe o pozitie doua consacrate...
garbo_392909
Postat pe 31 August 2014 11:05
cauta ce nu au acasa,fie in pat,fie sentimental,,in pat fie nevasta nu ofera tot ce el isi doreste,de multe ori din lipsa comunicarii intre soti,sentimental,ceea ce mie mi s-a intimplat,romantismul,nu ai cu cine viziona un film,asculta o muzica,povesti despre ceva frumos,chiar si sa dai frau liber imaginatiei,iar in momentul cind ai gasit la alta femeie acel ceva ce iti lipseste,,,ti-ai facut amanta.
va_ly_1
Postat pe 31 August 2014 11:07
09, ca femeie îți spun că vrea să treacă direct la acțiune, după 5 minute sforăie, uită că-s și rufele lui, etc.

67, dar amantul cum îi? Pt el nu-i degradant.
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 11:13
Degradant....? eu cred ca da, din mai multe motive . In primul rand , femeia care accepta acest rol de amanta , vrea sa ia ceva ce nu-i apartine , practic doreste barbatul altei femei pt. ea, sau si mai grav, tatal copiilor altei femei. Putem spune ca vrea sa-si faca o viata pe care o crede ea, fericita, pe nefericirea altei femei. Deci, din pct de vedere moral , o femeie de acest gen este...imorala. Un alt motiv pt. care e degradant sa fii in rol de amanta , este ca esti f. nesigura pe tine ,nu te apreciezi , nu te valorizezi , nu dai doi bani pe tine. De ce ?? Pt. ca altfel , nu ai accepta o relatie pe ascuns , pe furate ,doar in anumite zile , sau anumite ore , cand poate "domnul" sa fuga de acasa , sau de la serviciu. O amanta nu se bucura de week-end-uri , nu are sarbatori alaturi de acel barbat, nici concedii...acestea sunt pt. sotie , pt. familie. Si astfel , accepta resturile , asa cum s-a mai spus pe forum. Te complaci in a fi "cealalta".
In general , conform statisticilor , barbatii nu-si lasa familiile , pt. amante . Si , tot conform statisticilor, in cadrul acestor casatorii , adica el divorteaza ,si se insoara cu amanta , divorturile sunt frecvente . Si este si normal , explicabil. De ce ? Pai. relatia cu amanta nu este una reala , bazata pe situatii concrete de viata...ea e vesnic pregatita sa-l asculte, sa- ofere atentie...pt. ca ea nu are probleme comune cu el. Nu-i spune de masina de spalat stricata, de sedinta cu parintii la care trebuie sa ajunga , sau de rata restanta la cardul de credit , asa cum probabil ca sotia e nevoita sa faca. dar, daca amanta ajunge nevasta, se va trezi in aceeasi situatie, cu responsabilitati si probleme comune , in plus, il stie si de ce minciuni e in stare, si nu va fi usor. In plus, la el pot aparea regrete si remuscari . De aceea, multe asemenea casnicii se destrama.
Amantele au existat mereu...sunt de acord. In zilele noastre , factorul material e important , multe profita , dar si faptul ca , din pacate , exista armate de femei nemaritate si disperate , inacrite de asteptare , in segmentul de varsta 35- 45 de ani , dispuse sa faca orice pt. a se casatori , pt. a avea un statut in societate , pt. a fi si ele "in randul lumii " si desigur, exista si barbati care cauta sa-si dovedeasca ca sunt atractivi , ca mai pot sa placa , sa cucereasca , sa fie "vanatori' asa cum e programarea ancestrala.
libra66
Postat pe 31 August 2014 11:18
Da, verigheta și certificatul îți dau un statut.
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 11:32
Societatea noastră ipocrită urăşte amantele. Am înţeles asta citind ce reacţii au avut multe dintre cititoarele de mai sus la adresa ta care ai mărturisit că trăiesti cu un bărbat însurat.
Totuşi nu înţeleg de ce vă grăbiţi să aruncaţi cu pietre? Vi se pare că ăsta e cel mai rău dintre păcate, dar uitaţi că dacă e să existe o vină în aceste relaţii ea e împărţită şi cu bărbatul respectiv, şi cu femeia care legal îi e sortită.
E o relaţie în cel puţin trei, în care fiecare deţine câte o bucată de fericire şi o bucată de păcat!
Personal nu consider că cineva are o vină, ci doar că astea sunt legile firii: oamenii devin monogami doar prin constrângere. Niciun bărbat de pe lumea asta nu va refuza o altă femeie, dacă va avea ocazia să aibă măcar o aventură, nici unul nu rămâne fidel oricât dureaza dragostea. Aşa că nu vă amăgiţi cu morala doamnelor. Şi mai ales nu spuneţi niciodată ,niciodată Pe de altă parte el oferă unei amante acel gen de relaţie de care poate tu ai acum nevoie: lejeră, fără angajamente istorice, fără constrângeri şi presiuni inutile. Trăim ce ne pune timpul în faţă. Greşim?
1. In primul rand, uita-te in oglinda si spune-ti „Nu sunt o persoana rea”. In ciuda faptului ca majoritatea care afla despre o astfel de situatie dau vina exclusiv pe amanta, in realitate persoana care are obligatii morale fata de sotie sau iubita oficiala este barbatul. Teoriile de tip: „O femeie i-a furat barbatul” sunt demodate si incorecte. Barbatii sunt capabili sa ia decizii pentru ei insisi, nu-i „fura” nimeni de pe strada cu sacul, ei aleg sa minta si sa insele. Ba chiar multi dintre ei incep relatii clandestine ascuzand situatia de acasa, iar partenera nici nu afla ca e amanta decat foarte tarziu. Asadar, aminteste-ti ca nu esti femeie usoara, o stricata sau ce alte cuvinte mai folosesc cei care se grabesc sa judece doar pentru ca tu l-ai crezut ca e pe punctul de a se desparti de actuala si... despartirea intarzie sa aiba loc sau poate nu va avea loc...
2. Sa nu crezi tot ce spune. Daca el spune ca o va parasi pe actuala pentru ca este pur si simplu rea, nu il iubeste, il umileste, mai gandeste-te. Iti va fi mai usor sa accepti situatia crezand ca ea este personajul negativ, dar numai in desenele animate exista personaje cu trasaturi extreme. Pastreaza-ti echilibrul judecand dupa fapte, nu doar dupa vorbe: daca in continuare se duce acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, daca iti petrece timpul liber si cu ea, inseamna ca lucrurile nu stau chiar asa cum spune si ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare: nu cumva se foloseste de naivitatea ta?
Sau poate chiar asa si este ...multe femei casatorite tocmai pentru ca sunt casatorite isi inchipuie ca trebuie sa moara cu verigheta pe deget si barabatul langa ele ,pur si simplu nefacand nimic...fara nici un efort, fara sa isi mentina silueta,dragostea fata de partener si respectul fata de ele...''Mor '' de exmplu dupa femeile care isi faca parul si unghile la coafor dar au 20 de kg in plus....Nici un barbat nu pleaca de nebun de acasa...Nu degeaba se spune ca trebuie sa fi gospodina in casa,c...in pat si doamna pe strada....Pleaca pentru ca nu se simte iubit ,respectat sau inteles...Ei sunt niste copii mari...Oricarui barbat i-ar place sa fie rasfatat si iubit si daca se poate toata viata...Nu sunteti in stare ca femei sa fiti femei adevarate atunci nu condamnati barbatii si amantele!

3. Impune-ti un deadline. Intr-adevar, despartirile sunt grele, mai ales cand un cuplu are o vechime de ani de zile si chiar si impartirea bunurilor comune (casa, masina, fier de calcat, catel) poate fi un calvar interminabil. Uneori e nevoie de luni de zile pentru o desprindere totala. Daca tu crezi in relatia voastra si nu ai niciun dubiu ca este o formalitate sa se desparta definitv de actuala, stabileste impreuna cu el un deadline cu care sa fiti amandoi multumiti. Astfel vei evita prelungirile constante, scuzele de tip „e o perioada proasta acum, ea are probleme la serviciu, e bolnava, mai bine ii spun dupa sarbatori etc”. Stabileste data de la care este doar al tau si daca nu o respecta este evident ca nu poti sa il mai crezi si sa il mai astepti.
4. Nu este oblogatoriu sa vorbesti cu sotia / iubita lui. Ca sa ai constiinta curata, probabil simti nevoia sa ii spui celeilalte femei „intregul adevar”, versiunea ta a povestii, sa stie si ea ca l-ai iubit, ca te-a mintit, ca tu credeai ca sunt in divort sau ca pur si simplu nu vrei sa renunti la el pentru ca e iubirea vietii tale. Nu face asta. Nu e corect sa rezolvi problemele tale cu un barbat cu o persoana care nu te cunoaste si care se simte umilita de relatia ta cu el. Aminteste-ti ca el are datoria de a lamuri situatia cu ea, tu nu ai ce sa cauti la usa ei daca vrei sa eviti un moment penibil.
Am fost logodita 10 ani si apoi casatorita cu altcineva 10 ani si nu as mai repeta nici oa stfel de experienta...asa ca pe final iti spun fa ce simti atat cat e moral si corect fata de tine insati!
Chestia cu a judeca pe ceilalti si a pune etichete e o tampenie caci si Isus spunea;''Cel ce n-a gresit sa arunce primul piatra!''...
avocat_anca_paun
Postat pe 31 August 2014 11:39
Și avocații dau citate din Biblie.
Frumoasă pledoarie.
Interesant e că soția e meschină etc, dar acceptăm un bărbat care se complace într-o situație doar pt aperențe.

Da, societatea noastră ipocrită.
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 11:48
Draga doamna,

1.Subiectul nu era si nu este profesia celor care isi exprima o parere...

2.Nu am afirmat niciodata ca sotiile sunt meschine...Poate asta considerati dvs.

Am afirmat ca daca barbatii isi gasesc o amanta au un motiv temeinic caci nici unul nu cred ca daca are ce ii trebuie acasa isi cauta o amanta...Un flirt sau o aventura poate...dar nu o amanta..
Da,poate sunt aparente necesar de pastrat atat pentru o femeie cat si pentru un barbat care de exemplu a avut 2 casnicii ratate ,a muncit din greu ,are acum o avere de 2 mil de euro si daca s-ar desparti ar trebui sa o ia de la capat...si poate nu e in stare sau poate nu isi mai doreste sa o ia de la capat...si atunci ambii soti se complac pentru un confort caldut si aparent...si da vorbim atunci de o societate ipocrita care in dragoste prefera sa vada mai degraba o relatie conformista si fada decat nebuni...

3.Da,societatea noastra e foarte ipocrita...si inculta..
Am trait in Vest 10 ani...Si acolo e normal pentru durabilitatea cuplului ca ea sa mearga la un club cu fetele o seara sau el la fel...
Ceea ce la noi pare o blasfemie caci asa suntem noi in mare parte ingraditi si limitati....Vrem totul si sa dam cat mai putin ...

Pentru cultura dvs doamna..
Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel.
Capitolul 13
1. De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător.
2. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.
4. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
5. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.
6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
7. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
8. Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;
9. Pentru că în parte cunoaştem şi în parte proorocim.
10. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu.
13. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea...
avocat_anca_paun
Postat pe 31 August 2014 12:02
Îmi pare rău că nu v-am citat, dvs ați scris de soția amantului că-i meschină, apoi ați corectat textul.
Nu-mi băgați în gură cuvintele dvs!
Tot pt cultura Dvs!
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 12:07
sti-ti povestea cu Adam ca nu aveau voie mere , asa si barbatii nostri nu au voie cu alte femei dar, ei incearca!
lllorena
Postat pe 31 August 2014 12:20
ce ma distreaza comentariile astea stupide.... Nevasta nu mai are aceleasi forme, nu sta capra, sau nu e "amabila".
Alegi in functie de copane, du-te la KFC baietica... Iar pozitii gasesti pe strasse. Un cuplu nu pe rahaturi din astea ieftine se bazeaza. Daca asta e tot ce vezi la femeie, nu meriti una. E ca si cum ti-ai lua un Ferrari cind tu nu esti in stare sa mergi nici pe bicicleta. Bineinteles ca nu merge casnicia. Bineinteles ca nici o casnicie si nici o relatie nu va merge - cit timp habar n-ai ce e aia o femeie vie, in carne si oase!
quasaria
Postat pe 31 August 2014 12:24
Păi dacă vrei să calci pe bec, faci tu în așa fel să fie un bec la îndemână...picior.
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 12:58
de curand, l-am recitit pe W Shakespeare cum "se duela neamul capuletilor pt. julieta":D
"Mare" mi-a fost mirarea cand am constatat ca acele vremuri au apus de mult si ca s-au inversat "rolurile", "juli(e)tele se bat pt. capulet" sa le scoata la interval milioanele de euro pe motiv ca in Sf. Scriptura sta scris: "...mai mare-i dragostea" si sa le puna la bataie in scop de completare:" morala, intelectuala, spirituala si fizica"! =))

In situatiile prezentate mai sus nimeni nu-i, dar toti se fac vinovati de felul perceptiei societatii ro. Tocmai datorita faptului ca functionalitatea societatii consta in vremurile contemporane, in bunul mers: al tribunalelor, "invatamantului", culturii, si in ultim si prim rand, biserica. Nu va mirati! Oranduielile se fac tocmai pentru ca a fost scoasa din viata sociala cea mai elementara si acuta nevoie, Educatia Cetateanului, pt. a se descoperi "jungla". Nu spun ca de-ar fi existat pe "scara" larga n-ar mai fi procese pe rol, tarfe sau derbedei, ci s-ar fi redus oarecum numarul lor. Pt. asta, trebuie un sistem functional pe baza de,"la loc comanda"! Nu mai exista vizibil ci alfel, ca in vremurile "astea"(stim cu totii sau...ma rog..)
Acum gandim liber, ne miscam liber si "reactionam" pe masura, cu cat ne destrabalam mai mult, riscam alte "penalizari"dar permanent cineva sta sa vada sa analizeze si sa ne-o spuna. Ce s-o mai dam cotita, cu sau fara statut familial sau social, cine are'n gusa si'n capusa cine nu, CAUTA! Ziceti "voi". pt. ce traieste Omul? ...iar "dragostea"?
pitiTa_
Postat pe 31 August 2014 13:12
Si dacă are tot ce își dorește ? Iar amanta e mai urâtă decât nevasta?
garbo334106
Postat pe 31 August 2014 13:21
...."atunci", are putza tanara si jucausa, i-a pus-o pe "ochi" si nu mai vede cat ii de "urata", amanta nu....!
pitiTa_
Postat pe 31 August 2014 13:31
Simte nevoia de 'alta' fizic ... Tot de la cap de fapt ... Psihic .... Are nevoie sa isi demonstreze el... lui ca inca e vanator, e cuceritor, e fermecator si poate seduce si o ALTA !!!! E in natura barbatului .... Si chiar si a femeii !!!
Nicoleta_Dumitrof_1
Postat pe 31 August 2014 13:35
ce tare se insala cele care afirma ca barbatul cauta in afara casatoriei ce nu primeste acasa!
exista si barbati care nu pot trai fara amante, care de cele mai multe ori sunt cu mult sub nivelul sotiei, dar prezinta interes tocmai pentru ca nu sunt mereu la indemana!
garbo058213
Postat pe 31 August 2014 13:49
Nicoleta_ scumpa, fie vb. intre noi, cand faci sex nu filosofezi, nu auzi, nu vezi, simti si atat. Ce "demostratie"sa fie pt. el, ca-i cocos si canta cucu_ri(n)gu? Asta-i treba lui si atat stie sa faca, iar faptul ca lui ii place f. mult ii dezvolta ego-ul.....
Si da, sunt "unele" mai inabordabile, si pana nu se simt ele date pe spate cu vb. nu s'avanta nici in fapte chiar neveste nu numai amante....intelegi?
pitiTa_
Postat pe 31 August 2014 13:52
CHIAR DACA ARE TOT,CAUTA CEVA NOU PENTRU EL SI CURVE CARE SA PROFITE DE EL SE GASESC INCEPAND DE LA USA TA PANA LA LUCRU SI NU POTI FACE NIMIC,CI TREBUIE SA-TI GASESTI PROPRIUL DRUM IN VIATA GANDINDU-TE CA ACEL BARBAT NU TE MERITA SI NU TE RESPECTA,BA CHIAR TE MAI SI CONSIDERA INFERIOARA LOR.

garbo330375
Postat pe 31 August 2014 14:19
Un om care nu stie exact ce inseamna sinceritatea si loialitatea nu le poate oferi si nici nu va putea sa aprecieze cand le primeste .
pac67
Postat pe 31 August 2014 14:43
In general cauta ce nu are pe-acasa. Sau ce are pe acasa, insa calitativ si cantitativ superior.
Exista chiar si idioti care, din cauza complexelor de inferioritate, cauta ceva mai de proasta calitate decat ce le ofera legitima.
Sassette
Postat pe 31 August 2014 14:55
Voi incerca sa va raspund eu, ca un nesimtit de Barbat, magar si porc, ca si ceilalti, nesatui, obsedati, lenesi si perversi!...
Are dreptate si quasaria, mai ales, ca barbatii cauta o ''alta'', asa cum spunea si Tomas Hardy... Pe de alta parte, cauta si ce nu primesc acasa ), tocmai pentru ca nu sunt/em capabili sa gaseasca/sim ceea ce cauta/m !!! Femeile nu gresesc atunci cand se marita!... Nu ,nicidecum. O femeie maritata,asa cum este, poate si mama, e mai implinita decat o alta, singura, fara familie...Ceea ce te implineste este Familia, da !
Din care, inevitabil, fac parte Ambii si Barbatul si Femeia.
Pana cand...Nemernicul ! ) sparge casa! Si Familia!!!
...Va rog mult, club de fete si Feministe, va urmaresc de mult, mult Timp, va citesc si pe unele chiar va admir...nu mai faceti din femei,in general, Eroine si Martire...caci nu este chiar asa !
Poate Mamele de copii, da!
Incetati in a cladi acest zid al Dispretului intre Oameni, intre sexe, caci toti gresim, va asigur, in vre-un fel!
Cerceta.ti.va bine Sufletele, sunteti sigure ca ,undeva, candva in viata voastra ,nu ati gresit ?!
Barbatii sunt si ei Oameni, ca si voi, Femeile !
Eu unul sunt satul de superficialitatea multora ca mine,care privesc de sus femeile si nu le scot din proaste, scroafe, curve, blonde,etc, samd...
E tare trist! Stiti de ce ?! Pentru ca toate aceste pattern.uri,sabloane de educatie se transmit copiilor,care de vin, la randul lor, asemenea parintilor!
Nu numai barbatii inseala,stiti bine! Cautati cazuistica si spetele din practica judiciara civila,chiar dinainte de '45...
De ce o fac mai pregnant ?! Este greu de spus!...Poate,din pura prostie, infantilism...
Casatoria a devenit desueta astazi. Poate,in viitor, va reveni societatea de tip Matriarhal,poate, caci actuala forma a familiei, de cca 10 mii de ani sau mai bine,nu a facut decat rau, mult rau Femeii!
Asta este, nu ramane decat sa speram in mai Bine, Impreuna !
Pirat
Postat pe 31 August 2014 15:42
www.youtube.com/watch?v=Doz5w2W-jAY

Doar mi-am adus aminte...
Axl_R
Postat pe 31 August 2014 17:06
Si daca unii se simt cool si mandrii ca au o amanta? Cum sa rateze deseori o proasta care i se serveste pe tava ? Se spune ca a insela este o alegere. Unii rezista tentatiei ...altii nu. Un tip sau o tipa daca ar fi corecti si ar avea caracter , in cazul in care chiar este vorba de o noua iubire, ar iesi din vechea relatie. Dar fiinca in majoritatea covarsitoare a cazurilor este vorba de aventura , de parca ar fi intr-un film politist :Culmea este ca gasesc scuze si argumente pentru comportamentul lor. de ce este atat de complicat sa discute cu partenerul despre ceea ce nu merge in relatie si cum si-ar dorii sa se schimbe relatia de cuplu? Nu o vor face :D :D pentru ca pentru ei amantlacul este doar un joc. :D
garbo229279
Postat pe 31 August 2014 18:13
Eu nu zic ca barbatii sunt porci, nesimtiti, perversi si etc..... Ci spun doar atat : adevarul este undeva la mijloc in orice poveste. Aceeasi intamplare este perceputa de fiecare din noi in mod diferit ca si cum ar fi alta si alta.... Ce spun insa eu despre barbati? Sunt lasi. E mult mai simplu si mai comod sa cauti o amanta, ca femei disperate, naive sau lipsite de morala sunt destule, decat sa iti iei nevasta in brate si sa-i spui frumos ce te nemultumeste la ea, ce vezi tu schimbat in rau si ce ti-ai dori. Da, ar soca-o, da, probabil s-ar scutura si ea, dar daca are minte sta si asculta. Insa....trebuie si el sa asculte ce are ea de spus. Asta daca exista urma de respect fata de cea care e numita sotie. Si da! si reciproca e valabila.
Asta presupune respect reciproc.Si comunicare.Si nu vorbesc de cuplurile cladite pe atractie si interese de diverse naturi pentru ca acolo .... la un moment dat se va rupe totul.
Da, e degradant sa fii amanta insa doar in raport cu ce iti doresti si ce asteptari ai de la acel barbat. Sau in raport cu "recompensele" pe care le pretinzi sau, daca nu le pretinzi, le accepti.
Mor incet la fazele de genul : nevasta nu ma intelege! Dar te-ai zbatut macar o secunda s-o faci sa priceapa? Ele devin grase si neingrijite insa el cand i-a dus ultima oara flori? Si aia cand sta si se uita luuuuuung dupa cate o subtirica si ea in loc sa ia masuri merge acasa si la 12 noaptea, dupa ce i-a tocat creierii marunt, mananca plangand ditai blidul cu inghetata sau chipsuri in timp ce el are vise erotice cu fata vazuta recent la piata si zambeste idiot, dar satisfacut. Iar a doua zi rutina isi ia din nou locul. El cand a facut-o sa se simta frumoasa si dorita?
Deci... adevarul este undeva la mijloc. Este adevarat ca intr-o casatorie intervine rutina, monotonia, dar este simplu de spart. Din ambele parti. Trebuie doar atentie inspre partener, de orice sex ar fi acesta.
Si nu vorbesc despre ghiolbanii care , infierbantati de ultimul film porno vazut, vin acasa si vor avioane si flic flacuri si sex pe candelabru.
ghiompirica
Postat pe 31 August 2014 18:42
Amanta este o alta femeie, este a cincea roata, rezerva, femeia secand hand, jucaria erotica folosita din cand in cand pentru sex si cam atat. In weekenduri, in concediu, de sarbatori, el bineinteles va alege sa fie cu sotia si cu familia, niciodata cu amanta sau rareori. Cu amanta va fi doar pe orizontala nu si pe verticala. Depinde ce asteptari ai de la o relatie. Vrei totul sau te multumesti doar cu franturi...
lacrici
Postat pe 31 August 2014 18:44
Vulgaritatea exagerata a ,, unor " femei determina BARBATII sa incerce ,, ceva nou". Daca acestea nu ar sta cu ,, limba scoasa gata sa-i inghita si sa nu spun sa le-o inghita" nu ar fii atata ,, curvasarie".Eu sunt foarte deschisa cu cel ce imi este mai mult decat sot si imi spune ,, cum umbla dar mai ales ce se intampla cand afla nr. de tel al unuia pe care-l doreste.Nu sunt ei de vina ca Dumnezeu i-a inzestrat cu instincte animalice.
garbo_396621
Postat pe 31 August 2014 18:46
Amanta este o alta femeie, este femeia secand hand, rezerva, jucaria erotica folosita din cand in cand. In weekenduri, in concediu, de sarbatori, bineinteles ca el va alege sa fie cu sotia si cu familia pentru ca sunt destui barbati care stiu sa fie discreti si sa nu-si neglijeze familia chiar daca au amante. El va fi cu tine doar pe orizontala, pe verticala niciodata. Depinde ce asteptari ai de la o relatie. Vrei totul sau te multumesti cu franturi...
lacrici
Postat pe 31 August 2014 18:51
Este in firea omului sa incerce si altceva atunci cand se plictiseste de ceva, de cineva, de o stare, situatie, etc.
In cele mai multe cazuri este vorba despre prostie, despre lipsa comunicarii si despre faptul ca nu exista respect.
De multe ori se uita care a fost motivul pt care cei doi au ajuns sa fie iompreuna, in mod constant barbatul se simte "dator" sa incerce sa cucereasca orice femeie pt a isi dovedi virilitatea, pt ca este si se simte inferior, nesigur si mai rau, asa considera el ca poate aparea superior in ochii prietenilor.
De multe ori se intampla sa uite ca si peste el au trecut niste ani si considera ca are dreptul la o femeie mai tanara, de cele mai multe ori asta tine si de egoul lui pe care trebuie sa il afiseze in fata amicilor de bere.
Este normal sa uiti sa te epilezi uneori, sa nu te parfumezi cand stai in casa, asta inseamna viata in doi, rutina.
Cand ai copii, servici, casa de intretinut, trebuie sa gatesti, etc, timpul nu mai are aceeasi valoare, nu iti programezi o intalnire, cei doi locuiesc impreuna, isi vad zilnic bunele si relele, este ceva normal, doar cei care se iubesc adevarat si se respecta nu observa micile nejunsuri, ceilalti gasesc motive pt indiferenta si incapacitatea lor de a forma un cuplu.
Nu spun ca trebuie sa uiti sa mirosi frumos, ca pe picioarele tale sa creasca o padure, etc, stiu ca amandoi trebuie sa fie sinceri si sa stie sa comunice deschis, fara rautati, fara reprosuri inutile, fara jigniri.
Am trait alaturi de un om de nimic timp de aproape doua decenii, am facut-o pt ca aveam copii, casa, nu aveam un venit stabil, societatea, familia care nu ma sustinea, a fost vina mea in intregime pt ca nu am avut curaj atunci cand trebuia sa am si sa o iau de la capat, a te complace intr-o situatie este exclusiv vina ta.... devii o anomalie a naturii.
Nu am gasit vinovati in afara, nici macar in femeile pe care le cunosteam foarte bine, vinovatul era el pt ca vroia totul, aventurile si ......pe mine, vinovatul suprem amfost eu pt ca am acceptat situatia si m-am ascuns sub un zid.
Pana la urma cine este vinovat, cine este de infierat ,este mai putin important, pana la urma daca un barbat inseala si nevasta nu simte nimic...se spune ca ceea ce nu stii nu te afecteaza, nu votez pt asta dar este de preferat.
Pana la urma cine este vinovat, amanta, sotul sotia?
Vinovat este cel nehotarat, cel las, cel care profita de o fiinta mai slaba decat el prin orice alte actiuni, cel care manipuleaza sentimental, cel care nu este capabil sa aleaga, tocmai pt ca nu este sigur ca ar face alegerea potrivita si gaseste tot felul de scuze.
Vinovat este cel care face primul pas stiind ca este un pas gresit.
garbo000248
Postat pe 31 August 2014 18:52
Parerile sunt impartite.
Pentru cele/ei care au trecut de varsta de 45 de ani, nu are rost sa-si faca mea culpa sau sa caute un "vinovat" ca sa aibe pe cine da vina, ii prea tarziu, deja apar "umbrele" batranetii si nu mai este timp pt. asta.
Am trecut de juma' de secol si imi permit s-o spun tare si raspicat: nu barbatul sau femeia sunt vinovatii, nu conjuncturile prin care trec sau convietuiesc, nu situatiile materiale, dotarile fizice sau psihice sunt cauzele inselatului ci insasi natura biologica a fiecarui OM. Daca omul nu ar fi un mecanism biologic care sa functioneze pe baze chimice, nu ar recurge la asemenea acte/ comportamente. Uitati-va la la robotelul cu baterii al copilului dv. cere ceva daca nu-l puneti in miscare? nu!
Chiar daca il puneti in miscare va amuza ca il bucurati pe copil si participati la dezvoltarea simturilor copilului.:D Cu omul matur, lucrurile sunt mai complexe datorita chimiei din interiorul lui, care lucreaza la toate nivelurile organice si anorganice din corp generand energia. Cand aceasta lipseste, omul(constient) tinde sa o caute in alta parte daca "robotelului" i s-a terminat bateria. Deci, cauzele nu sunt la vinovati sau nevinovate ci la persoana constienta ca are nevoie de schimbul de fluide pt. a primi energia care sa functioneze. Multor/a le sta sau o ia razna creierul tocmai datorita calitatii si cantitatii energiei inmagazinate! Ce are acasa amandoi stiu, ce obtine in afara casei numai el/ea si amantul/a! Ca apar si factori in fata carora trebuie sa reactioneze pozitiv, si asta-i adevarat.
pitiTa_
Postat pe 31 August 2014 19:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
haine cumparate de pe blog 4 De la: thestylishflamingo 11 Ianuarie 2010 20:27
ce parere aveti depre combinatia femeie taur-barbat balanta 3 De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 15:04
SALARIUL DE BUGETAR 128 De la: liaiedera 10 Decembrie 2010 09:03
mame singure 54 De la: lilus 17 Septembrie 2012 23:53
Femeia- Pesti, Barbatul- Scorpion 1 De la: Schatzybu 16 Ianuarie 2012 08:26
Setari Cookie-uri