Ce acceptam si ce nu acceptam intro relatie?

am fost cu bf in concediu si nu imi acorda atentie deloc, eram pe invisible mode in schimb vorbea nonstop cu gazda si m-am trezit ca ii face cinste asa intamplator si totul a culminat cand vai saraca cat e de amarata! nu are poze si a inceput sa ii faca poze din senin. Iar eu ma tot rugam de el sa ma pozeze si le facea in scarba. M-am trezit ca o adauga pe fb si ii tot da like asa amical. I-am zis sa o stearga, nu i-a pasat, in schimb a facut privati prietenii . Mi a crescut suspiciunea fatza de el si neincrederea. m-am enervat si l am sters din lista ca nu mi s-a mai parut fairplay .mai demult el mi a cerut sa sterg 2 prieteni din lista ca il deranjau ca ma complimentau si imi dadeau like. Mi-a facut un scandal de nu se poate ca cine sunt aia si ce treaba au cu mine, ca nu il respect .Era foarte nervos si nu ii suporta. Am zis pierd 2 amicitii dar nu mai sunt conflicte in cuplu.
In prezent am decis sa nu mai vorbim, mi se pare dureros ca nu i-a pasat. puteam sa trec cu vederea dar nu imi sta in fire si m-ar fi macinat. asa am ales sa spun ce ma deranjeaza si sa il las sa decida.Nu pot face dragoste cu un barbat iar a doua zis el sa nu fie tandru cu mine si sa ma expuna la tot felul de socuri. M-am simtit rau si am avut probl cu tiroida !!!
EU am tinut cont mereu de lucrurile care il deranjau, il vedeam ca sufera. Pt mine grija e importanta intro relatie. Intrun cuplu stii care sunt sensibilitatile partenerului, ce s ar intampla daca nu ai tine cont? Eu m-am simtit batjocorita iar el mi a zis sa il caut cand sunt happy si linistita :) dar am ales sa stau la distanta, cel mai tare m a durut ca nu i a pasat.

m-am gandit mereu cat de greu se construieste o relatie si ce sistem de valori trebuie sa ai, asa ca am tinut cont si am pus multa dragoste si respect in relatie.dar cu cat am iubit mai patimas, mai intens lucrurile s-au accentuat si nu pot trece peste.
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 09:52
Trebuie sa va suportati prietenii reciproc. Nu sa.i inlaturati
Daca nu se intelege lucrul asta, atunci aia nu e relatie
vivacedonna
Postat pe 30 Iulie 2014 10:16
sa ii anihilam eventual la piata deschisa :)) stiu dar fiecare vine cu trecutul lui
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 10:17
Si trebuie sa va acceptati reciproc, nu sa conditionati
Trecutul se lasa in urma. Se traieste prezentul
vivacedonna
Postat pe 30 Iulie 2014 10:23
scuze am postat topicul de 2 ori cum sterg unul??? where is butonul???
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 10:27
"intrun cuplu stii care sunt sensibilitatile partenerului,....."

Intr-un cuplu, ambii trebuie sa va cunoasteti "sensibilitatile", si sa va respectati reciproc fara sa primeze orgoliile pe motiv "ca eu" sunt mai sensibila, nu faceti concurenta cu nimeni si nimic. In situatia, a ce ti s-a intamplat tie in concediu' (consider) ca trebuia sa iei in calcul si faptul ca amabilitatea "unui" barbat in preajma altor femei: frumoase, urate, tinere, batrane, cu calitati vizibile sau nu...etc. chimia atractiei "lucreaza" si tie ti se pune pata din senin mai ales vara cand soarele "arde" cu putere!
Nu trebuie sa te simti ofensata, jignita sau "batjocorita", daca el nu se manifesta altfel decat prin indiferenta. Asta, este felul/modul lui de exprimare
si, faptul ca nu o face altfel inseamna (clar) ca atat il ajuta bibilelu'.
Tu, ca o femeie rationala "ce esti" scrasnesti din dinti, si strangi din pumni in loc sa-i intri pe sub "stofa";)) si sa-l atragi ....nu, asaaaaa...la f'tui ma_sa!

Ei, trece de data asta, pe viitor sa fii mai atenta!

numa' bine, in concediu care vine!
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 10:45
Astea da probleme "iezistentiale" . Fb si bf sunt la cota maxima...
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2014 10:53
si, faptul ca nu o face altfel inseamna (clar) ca atat il ajuta bibilelu'.
Tu, ca o femeie rationala "ce esti" scrasnesti din dinti, si strangi din pumni in loc sa-i intri pe sub "stofa";)) si sa-l atragi ....nu, asaaaaa...la f'tui ma_sa!

Ei, trece de data asta, pe viitor sa fii mai atenta!

da face multe gafe in general nu e prima data cand spune aberatii dar asta a pus capac, mi-a fost greu sa asist la discutie, clar ca ma voi calugari ca nu pot sa suport unele lucruri in cuplu :)) oricum nu iti imagina ca la orice chestie minuscula sar la beregata :)) si il musc de nu se vede....pur si simplu nu pot accepta sa vad astfel de lucruri, ma devasteaza la propriu
da sunt mai rationala si mai pragmatica... am realizat multe in relatia cu el , ambii ne am dezvoltat si am evoluat frumos
ce mama masii! :)))
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 10:56
De la: Rotty, la data 2014-07-30 10:53:58 Astea da probleme "iezistentiale" . Fb si bf sunt la cota maxima... [/q


heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 11:03
Eiii! Ia capacu' frumos si-n liniste si da-l la oparte caci vb. nu se coase la dosar si nu te apuci sa faci (si) arhiva in cuplu.
Da bine, mergi pana la capat daca tot ai "realizat" =)) cu "el", numa' sa-ti infranezi pornirile spre iesire ca altfel s-ar putea sa-ti gestioneze fiecare
gest si o sa dai din buza vanata, intelegi? Mai bine joaca-te de-a "baba oarba" si du-ti scopul pe fagasul dorit si prin asta castiga si el iar apoi, va bucurati impreuna (daca-l duce bibilelu)! Fa-ti un plan de "bataie" (fara sac de box) si urmeaza-l!
Succes si ma tii la curent cu noutatile!:D
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 11:24
heart, nici eu nu inghit chestiile astea in cuplu. Din bun simt, daca eu sint singura si discut cu un cuplu, chiar daca dl. vb doar cu mine incerc sa o integrez si pe ea in discutie. Sint femeie si ma simt prost pentru ea. Dar crede-ma ca am vazut suficienti mitocani care devin brusc foarte inflacarati si isi ignora pur si simplu jumatatile cind apare vreo alta fusta la orizont... Atitudinea poate fi cu tenta adulterina sau pur si simplu "eu sint creierul familiei, deci eu fac one man show si ma ocup de relatiile sociale, las-o pe proasta aia sa se uite in farfurie".Ambele sint gresite.
Daca "gazda" era fata desteapta isi dadea seama cu cine are de-a face. Facea ce facea misto de bizon si il lasa in plata domnului.
quasaria
Postat pe 30 Iulie 2014 12:01
De la: pitiTa_, la data 2014-07-30 11:24:30Eiii! Ia capacu' frumos si-n liniste si da-l la oparte caci vb. nu se coase la dosar si nu te apuci sa faci (si) arhiva in cuplu.
Da bine, mergi pana la capat daca tot ai "realizat" =)) cu "el", numa' sa-ti infranezi pornirile spre iesire ca altfel s-ar putea sa-ti gestioneze fiecare
gest si o sa dai din buza vanata, intelegi? Mai bine joaca-te de-a "baba oarba" si du-ti scopul pe fagasul dorit si prin asta castiga si el iar apoi, va bucurati impreuna (daca-l duce bibilelu)! Fa-ti un plan de "bataie" (fara sac de box) si urmeaza-l!
Succes si ma tii la curent cu noutatile!:D


nu s-a ajuns la violenta fizica niciodata, brrr nici nu m-as gandi la asa ceva
deocamdata as vrea o pauza sa ma linistesc, eu nu ii intram pe fb decat f rar, doar ca mi a reprosat ca a vazut un comment la pagina mea de la un barbat cu care nu aveam nicio treaba si de atunci am inceput si eu sa intru la el as putea alege si baba oarba sa fac lucruri care imi plac, dar ce sa fac, eu cand am iubit patimas unele lucruri ma afecteaza :)
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 12:11
De la: quasaria, la data 2014-07-30 12:01:50heart, nici eu nu inghit chestiile astea in cuplu. Din bun simt, daca eu sint singura si discut cu un cuplu, chiar daca dl. vb doar cu mine incerc sa o integrez si pe ea in discutie. Sint femeie si ma simt prost pentru ea. Dar crede-ma ca am vazut suficienti mitocani care devin brusc foarte inflacarati si isi ignora pur si simplu jumatatile cind apare vreo alta fusta la orizont... Atitudinea poate fi cu tenta adulterina sau pur si simplu "eu sint creierul familiei, deci eu fac one man show si ma ocup de relatiile sociale, las-o pe proasta aia sa se uite in farfurie".Ambele sint gresite.
Daca "gazda" era fata desteapta isi dadea seama cu cine are de-a face. Facea ce facea misto de bizon si il lasa in plata domnului.


Doamneee cineva care ma intelege!!! ca simt ca am eu ceva neregula, ca sunt nebuna, gazda i a zis sa stearga pozele, pe mine m-a interesat el si cum s a comportat. I am dat libertate cat cuprinde dar de fatza cu mine sa fie civilizat, stiu ca sunt multi barbati care flirteaza cu alte fete de fatza cu consoarta accepta sau isi vede de casa si copii, stiu ca multe femei accepta multe. Mama zicea ca trebuie sa suporti ca si femeie ca barbatul tot la tine se intoarce!
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 12:17
Nu-i vb. intotdeauna de "one man show", barbatilor li se pare ca atentia ce-o primesc de la o persoana nou/ necunoscuta, le starneste orgoliul(adevarat) si li se pare ca sunt "pe scena"
dar cine isi respecta partenera mai mult decat pe sine, nu recurge la manifestari doar ca sa iasa in evidenta(actorul din el) cu intentia sa-si injoseasca partenera, pur si simplu el nici nu realizeaza efectele produse.
Exista o alta explicatie dpmdv: nivelul testosteronului (pentru cei fara
experienta) este la cote maxime, si daca vede si-o fusta mai "mini" absolut ca apare un motiv in plus, ii un fel de "indragosteala la prima vedere" ORBIT menthol! . "Chestia" ii la autocontrol iar "floarea lui" observa si are reactii tot in functie de experienta de viata sau manifestari spontane. si daca este o fire mai "slaba de inger" devine "o actrita redutabila" si fara scena.
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 12:31
heart, nu e nimic in neregula cu tine, esti o femeie normala si reactionezi ca o femeie normala. Pe oricine ar deranja atitudinea asta - iar cind o vezi la alt barbat fata de partenera lui te lamuresti din start cu cine discuti.
Era o vorba... A boy makes his girl jealous of other woman. A gentleman makes other women jealous of his girl.
quasaria
Postat pe 30 Iulie 2014 12:50
De la: pitiTa_, la data 2014-07-30 12:31:16Nu-i vb. intotdeauna de "one man show", barbatilor li se pare ca atentia ce-o primesc de la o persoana nou/ necunoscuta, le starneste orgoliul(adevarat) si li se pare ca sunt "pe scena"

Exista o alta explicatie dpmdv: nivelul testosteronului (pentru cei fara
experienta) este la cote maxime,


In adolescenta am gafat si eu o data un tip mi-a cerut mailul de fatza cu prietenul, si fara sa gandesc i l-am dat nu mai stiu pt ce era vorba. si prietenul m-a certat mi a zis ca pot sa ajung si in pat ca tot nu imi dau seama :)) cand sunt cu prietenul resping orice compliment sau flirt ca inevitabil se ajung si la lucruri neplacute.

SI la femei e valabila atractia, mi s a intamplat mai rar ce-i drept sa ma atraga un barbat din prima secunda si sa ma uit pe geam sa evit ca era ceva inconstient....
dar totusi nu e un motiv, ce ar fi daca toti ar ceda la instincte?!! ce ar fi pe strada in loc de caini :)))
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 13:39
De la: quasaria, la data 2014-07-30 12:50:36heart, nu e nimic in neregula cu tine, esti o femeie normala si reactionezi ca o femeie normala. Pe oricine ar deranja atitudinea asta - iar cind o vezi la alt barbat fata de partenera lui te lamuresti din start cu cine discuti.
Era o vorba... A boy makes his girl jealous of other woman. A gentleman makes other women jealous of his girl.




multumesc ca m-ai linistit! eu asa sunt construita sa nu accept prostia si mitocania desi mama a stat cu tata mai mult ca sa fie femeie maritata pt statutul social, si am vazut in timp la ea pt ca nu a pus limite la ce lipsa de respect s-a ajuns
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 13:42
si la femei e valabila atractia, intr-adevar. Pe de alta parte, oamenii se nasc liberi. Si libertatea ta se sfarseste unde incepe libertatea altuia. Pe care, daca atractia "interzisa" e suficient de puternica, i-o dai inapoi.
Asa mi se pare fair. Si da, platesti un pret: dar il platesti pentru ca ai facut ce ai considerat tu mai bine in acel moment.
Sint exact in kktul asta, asa ca stiu exact despre ce vorbesc. Broken in every possible way, dar pot sa ma uit linistita in oglinda. Pina s-o sparge. Sapte ani de ghinion ar fi putin, la cit mi-am foutut karma incercind sa fiu corecta fata de toata lumea si sa nu mint.
Iar daca standardele mele astea sint, nu vad de ce as accepta vreun flirt sau vreo incercare de flirt din partea lui. Inseamna sa primesc mult mai putin decit ofer.
quasaria
Postat pe 30 Iulie 2014 14:26
_blossom, delicatetea unei flori, se "atinge cu alta floricica" in conceptia barbatilor. Tu, in calitate de femeie si partenera nu trebuie sa ramai blocata "la fantana arteziana" :D pana invata el codul bunelor maniere inainte de aplicare bunelor "moravuri sa naravuri". Nu trebuie ca fata, sa-l copie pe tata sau pe mama in modelul de casnicie, In zilele astea, nimic nu te tine tintuita intr-o relatie in care ceea ce vezi sau se repercuteaza asupra ta daca este toxic decat o minte ingusta sau un orizont al vederii "precum calu'" Ia-ti de pe suflet greutatea spunand cu voce tare ce te doare privindu-l in ochi si inchide " fantana, fa economie la apa" nu-i rostu' sa platesti fara sa consumi, sau sa consumi cand afara ploua, iar el sa-si asume raspunderea si sa bage bine la bibiloi ca viata mai inseamna si : om, suflet, limite. Punct!
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 15:01
De la: pitiTa_, la data 2014-07-30 15:01:30_Nu trebuie ca fata, sa-l copie pe tata sau pe mama in modelul de casnicie, In zilele astea, nimic nu te tine tintuita intr-o relatie in care ceea ce vezi sau se repercuteaza asupra ta

cu greu am invatat intr-o relatie sa spun ce ma deranjeaza, fara sa am remuscari, ca toate femeile suporta cum zicea mama si sa inchid ochii,
cu greu am invatat sa nu ma mai justific nonstop pt ce fac si sa nu ma simt vinovata ca poate nu am facut ceva bine.
si am, mai invatat ca intro relatie nu exista "nu ma intereseaza" ci ambii parteneri sunt responsabili de relatie si trebuie sa aiba grija sa dea cu barda, cutitul sau sa fie mitocani cu partenerul doar pt ca ei sunt mai smecheri.

Stiu ca se poarta libertinajul, flirturile si sa nu dam socoteala pt nimic, sa ne "traim viata" Dar am invatat ca o relatie se construieste greu, am nevoie de stabilitate si cel mai important cel putin in perioada asta sau m-am maturizat NEVOIA DE GRIJA , sa simt ca ii pasa de mine...
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 15:46
pitiTa_' nu primesti mesaje private ??
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 16:01
am biroul ocupat!

Scrie-mi aici ce vrei sa-mi scrii, inteleg!:D
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 16:07
ce inseamna fantana arteziana ??
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 16:09

in postarea mea? inseamna sa nu plangi ....si daca esti machiata apare curcubeul in lacrimi sau inlacrimat :(......
cred ca acum intelegi.:)

DEX-ul explica sensul real, Google te ajuta, tu, dai din degetele si apaaaare!
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 16:19
Într-o...să zicem cutie poștală.
Sau intro în latină.

Bre, da' di ce nu coreSpondezi?

Dex e în CO de la 1. Je, nu.
Dacă e poSibil iegspliXez. Mai târliu...


Dacă am timp deschid toapic, cum se face că io lucru în fiecare weekend, ha?
Ce, io nu poc să am dileme?

Condițional optativ, doar pt Pita, că nu primește mesaje. =))
Axl_R
Postat pe 30 Iulie 2014 16:29
De la: pitiTa_, la data 2014-07-30 16:19:32
in postarea mea? inseamna sa nu plangi ...


nu prea pot sa plang mai mult sunt absenta si retrasa
heart_blossom
Postat pe 30 Iulie 2014 16:31
aham! cum sa te iei de bietul barbat, cand tu esti insensibila pana la "lacrimi"=))))))))

te-am prins ""cu mata'n sac", vezi sa nu te zgarie! ...pe urma, vezi sange si ....cine mai stie?! :D
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 17:00
De la: Axl_R, la data 2014-07-30 16:29:57Într-o...să zicem cutie poștală.
Sau intro în latină.

Bre, da' di ce nu coreSpondezi?

Dex e în CO de la 1. Je, nu.
Dacă e poSibil iegspliXez. Mai târliu...


Dacă am timp deschid toapic, cum se face că io lucru în fiecare weekend, ha?
Ce, io nu poc să am dileme?

Condițional optativ, doar pt Pita, că nu primește mesaje. =))





io am liber de la Dumnezeu! atunci inchid "portile" si deschid gura!


Dilema ta ii ca lucri? altii vor si nu au unde, ori is prea dusi ori is prea batrani, da arata bine si stau acasa nu la CASA.... ;))

CO placut si rucsacu' plin! :D spinarea la bataie! :)

Tu, treci la post!hai, ca au nevoie -sii de experienta matali...primesti un ...atat! florile nu-ti fac bine, au miros!
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 17:08
De la: heart_blossom, la data 2014-07-30 16:31:58
De la: pitiTa_, la data 2014-07-30 16:19:32
in postarea mea? inseamna sa nu plangi ...


nu prea pot sa plang mai mult sunt absenta si retrasa


Taie si tu ceapa, ce? nu esti bucatareasa?
apai, bocitoare nu, bucatara nu, da,....cu medicina, cum stai? primu' ajutor i-l dai sau al doilea?
pitiTa_
Postat pe 30 Iulie 2014 17:25
Cineva, cândva mi-o zâs ceva de crini, că nu suportă mirosu'
Ştii că io-s Crin/a aşre că...

Dacă poc şi nu pic, om videa...
Axl_R
Postat pe 30 Iulie 2014 19:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti ca este posibil??? 155 De la: ratuscaceaurata 23 August 2011 19:04
nu stiu ce se poarta anul asta 31 De la: Allexys 14 Iulie 2011 05:15
Aikido 1 De la: iulia__ 28 Mai 2009 09:57
CE INTELEGETI PRIN CUVINTUL M-AM SATURAT DE ROMINIA? 11 De la: LILO 4 Ianuarie 2010 10:24
adoptia unui copil 4 De la: Cata_Cata_Catalina_1 24 Ianuarie 2016 09:17
Setari Cookie-uri