ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce premergator sa cumpar?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Fetelor vin si eu cu o intrebare. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie de premergator? Am cumparat si eu acum cateva luni acest premergator pentru baietelul meu de 6 luni. Mi-a placut tare mult faptul ca are tavita detasabila cu muzica, oglinjoara si ca scaunul se poate roti la 360 de grade. Din pacate, am fost tare dezamagita de calitatea acestor accesorii. Oglinjoara s-a rupt dupa ce a tras de ea de cateva ori, iar tavita s-a rupt. Scaunelul este de asemenea mult prea mare pentru el si poate cadea din el..trebuie sa fiu foarte atenta! A fost destul de scump si regret ca l-am cumparat. Cred ca trebuie sa iau altul. Aveti vreo alta sugestie?
  citeaza   raspunde

" Aveti vreo alta sugestie? "

Da . Sa mai deschizi vreo 5 topice cu aceeasi intrebare .
  citeaza   raspunde

cauta unul stabil , nu unul cu accesorii...
  citeaza   raspunde

G , tu cu ce premergator ai invatat sa umblii ?
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2014-07-20 14:52:06G , tu cu ce premergator ai invatat sa umblii ?
...
ei MIHA este util , eu ca si tine nu am avut in copilarie , dar nu ne intoarcem la anii 60 sau 70 , mergem ininte , eu am avutt la ambii copii si au mai stat vre-o trei copilasi in el ...noroc ca a fost rezistent
  citeaza   raspunde

Mergand inainte G , eu nici la fiul meu nu am vrut asa ceva . L-am invatat de mic sa stea pe propriile picioare .
  citeaza   raspunde

Frau sef, EU am avut la copil, l.am primit de la nasa, si am zis sa incerc ... pt ca la 6 luni se ridica singur in patut, dar prima data cind l.am pus in premergator s.a si rasturnat si era mare, stabil premergatorul. M.am bucurat ca nu si.a rupt spatele la cazatura aia.
Deci nu.l recomand.
  citeaza   raspunde

Eu chiar nu am vrut asa ceva Viva. Mai bine i-am facut la comanda un tzarc si cand aveam treaba prin casa il puneam acolo intre perne. Cand "a considerat" ca poate , s-a ridicat si a inceput sa umble de jur imprejur tinandu-se de margine. Si asta nu a fost la varsta de 5 luni , ci pe la 9 luni.
  citeaza   raspunde

Pediatrii nu il reccomanda.
  citeaza   raspunde

Al meu a fost Mai zvapaiat,
Dar dupa faza aia nu l.am Mai lasat sa stea in picioare pina la 9 luni.
  citeaza   raspunde

De la: loving, la data 2014-07-22 08:22:53Pediatrii nu il reccomanda.Ce ? Tzarcul ?
  citeaza   raspunde

De la: vivacedonna, la data 2014-07-22 08:34:07Al meu a fost Mai zvapaiat,
Dar dupa faza aia nu l.am Mai lasat sa stea in picioare pina la 9 luni.Nu e vorba de a-l lasa sau nu...Cand ei se simt in stare , pornesc singuri. Mama natura stie bine ce face , iar noi nu trebuie sa fortam nota. A pune copilul de la 5 luni in premergatoare inseamna ca-i f...* coloana. Chiar daca nu se sprijine pe picioare ci sede , coloana suporta toata greutatea .
  citeaza   raspunde

Pai tocmai de asta nu l.am Mai lasat, chiar Daca el era in stare. Era prea mic sa mearga
  citeaza   raspunde

Copiii care l-au utilizat merg pe varfuri sau pasesc stramb. Pediatrul si ortopedul nu il recomanda.
Decizie inteleapta si crestere usoara!
  citeaza   raspunde

Nu e recomandabil sa fie folosit premergatorul pentru ca oasele si articulatiile bebelusilor nu sunt suficient de rezistente ca sa-i poata sustine. Majoritatea celor care stau in premergator ajung sa faca recuperare medicala si in loc sa se bucure si sa ne bucure merg regulat intr-un loc care ii streseaza, asta indiferent cat de draguti ar fi kinetoterapeutii. Stiu asta pentru ca am vazut multi bebei intr-un cabinet de recuperare, undeva in spatele Guvernului.
Atunci cand va fi suficient de puternic bebe se va ridica in doua picioruse, mai intai sprijinindu-se, apoi va merge. In fond o sa mearga toata viata in doua picioare, asa ca nu e mai bine sa ne bucuram o scurta perioada de bebei cand merg in 4 labute?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: