ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Au inceput inscrierile la scoala de televiziune tudor vornicu

Voteaza
*****Scor: 4.5 din 2 voturi
 

Daca intr-adevar va doriti sa aveti o cariera in televiziune, au inceput inscrierile pentru Scoala de Televiziune Tudor Vornicu !

Profesori noi, practica in mediu real, la Prima TV.

Telefoane: 0771SCOALA (0771.72.62.52)
Orange: 0757 11 66 92
  citeaza   raspunde

Din cate am inteles din reclamele de la tv ii au ca profesori pe MIrcea Radu si pe Mihai Tatulici pe bune ? Sau e asa de imagine ?
  citeaza   raspunde

Eu am fost sa ma inscriu si chiar erau pe acolo toti. Se pregateau de cursuri. Ma bucur ca exista in sfarsit o scoala de televiziune buna de unde sa poti sa inveti ceva. Si ai si de la cine caci sunt cele mai mari nume acolo. La ima am incercat si cand am vazut ca mai mult pierd vremea, am renuntat, am pierdut cativa bani dar asta e. Macar i-am investit bine pe cei ramasi.
  citeaza   raspunde

Foarte tare ! Eu am fost inscris la Scoala de Televiziune Tudor Vornicu si parerile sunt dintre cele mai bune. Am intrebat caci nu ma asteptam sa avanseze chiar atat de mult si chiar atat de bine inainte tuturor scolilor existente astazi pe piata. Ima stiu cum e... Acolo am fost si eu, in vizita doar, si nu mi s-a parut locul unde sa merite sa imi cheltui banii caci aveau doar cativa cursanti rataciti intr-o sala de curs...SI pe bune acum, antenele sunt cum stim cu totii...E ideal locul pentru a invata "asa nu" se face televiziune.
  citeaza   raspunde

Eu am vazut-o pe Raluca Moianu in reclamele de pe TV. O prietena de familie a avut-o profesoara la Tudor Vornicu si a fost foarte incantata de cursul ei. Fata mergea cu placere la Scoala si de altfel s-a angajat si destul de repede dupa ce si-a luat diploma, editor la Discovery.
Oricum si ea si Mircea Radu mi se par doua nume cu greutate in televiziune, iar faptul ca nu si-ua inceput carierea pe nu stiu ce podium de moda si au lucrat ani de zile cu Valeriu Lazarov mi se pare o recomandare in sine.
Plus ca am inteles ca au lucrat in conditii reale de studio si cu super dotari pe tot parcursul cursurile,lucru care am inteles ca nu se intimpla nici macar la IMA, care au ditamai televiziunea in spate...
  citeaza   raspunde

Pe 15 septembrie, se vor afla exact toti trainerii care vor indruma cursantii acestei serii. Cei aflati pe site raman in continuare insa, sunt in discutii colaborari si cu alte nume sonore din domeniul televiziunii. Tot atunci, vor fi afisati pe site si noii traineri.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: