ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Crema antirid de 4 săptămâni a mariei lagrend

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna,

Am cumparat aceasta crema pe care am dat o caruta de bani, dar rezultatul a fost o PACALEALA TOTALA !!!! Toate comentariile pe care le vedeti alaturate reclamei lor de pe net sunt IREALE, sunt puse de vanzator, eu am incercat sa pun de mai multe ori comentariul meu, insa nu a aparut. Aceeasi poveste este si cu acel doctor Marian Rădoi pe care nu-l gasesti niciunde. Garantia lor cum ca-ti vor da banii inapoi este o MINCIUNA GROSOLANA. Dupa ce am mai cheltuit alti bani pentru a trimite cutiile goale in Polonia (conditie impusa pentru a ti se returna banii daca nu esti multumit), tot nu mi-au restituit banii cf. garantiei promise de ei. SUNT NISTE ESCROCI, SA NU CUMPARATI ACEASTA CREMA, ESTE O CREMA ORDINARA, NU AM OBTINUT NICI O AMELIORARE A RIDURILOR, NU A AVUT NICI UN EFECT SI AM CHELTUIT O MARE SUMA DE BANI. Tot timpul veti vedea ca in fiecare zi este ultima lor zi de oferta si au ultimele cutii, pretul variaza de la o ora la alta, firma din Bucuresti este o firma din Rahova, deci...concluzia este clara, eu nu am stiut nimic din toate acestea cand am comandat, M-AM PACALIT !!!! SA NU FACETI CA MINE, NU CUMPARATI !!!!!!!!!!
  citeaza   raspunde

Mai fato , tu cu polonezii te-ai gasit sa te pui ? Mai invata.
  citeaza   raspunde

buna seara, vreau o adresa de email de la doamna care s-a pacalit cu crema....am comandat-o si eu....vreau urgent sa vorbim......JUDIT
  citeaza   raspunde

De la: garbo057515, la data 2014-05-31 16:58:34Buna,

Am cumparat aceasta crema pe care am dat o caruta de bani, dar rezultatul a fost o PACALEALA TOTALA !!!! Toate comentariile pe care le vedeti alaturate reclamei lor de pe net sunt IREALE, sunt puse de vanzator, eu am incercat sa pun de mai multe ori comentariul meu, insa nu a aparut. Aceeasi poveste este si cu acel doctor Marian Rădoi pe care nu-l gasesti niciunde. Garantia lor cum ca-ti vor da banii inapoi este o MINCIUNA GROSOLANA. Dupa ce am mai cheltuit alti bani pentru a trimite cutiile goale in Polonia (conditie impusa pentru a ti se returna banii daca nu esti multumit), tot nu mi-au restituit banii cf. garantiei promise de ei. SUNT NISTE ESCROCI, SA NU CUMPARATI ACEASTA CREMA, ESTE O CREMA ORDINARA, NU AM OBTINUT NICI O AMELIORARE A RIDURILOR, NU A AVUT NICI UN EFECT SI AM CHELTUIT O MARE SUMA DE BANI. Tot timpul veti vedea ca in fiecare zi este ultima lor zi de oferta si au ultimele cutii, pretul variaza de la o ora la alta, firma din Bucuresti este o firma din Rahova, deci...concluzia este clara, eu nu am stiut nimic din toate acestea cand am comandat, M-AM PACALIT !!!! SA NU FACETI CA MINE, NU CUMPARATI !!!!!!!!!!Te rog si eu desi nu am cumparat asa ceva da toate detaliile aici , daca se permit atatea reclame pe fata de ce sa nu facem antireclama necesara pentru ca foarte multe persoane asteapta rezultate cand dau atatia bani !MULTUMESC !
  citeaza   raspunde

De la: garbo107527, la data 2014-05-31 23:14:07buna seara, vreau o adresa de email de la doamna care s-a pacalit cu crema....am comandat-o si eu....vreau urgent sa vorbim......JUDITInsista si zabate-te ca sunt bani munciti , nu-s castigati la pacanele !succes eu te sustin !
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: