ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Nodulo in gola. chi deve fare?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Sono stanca sempre e poi in gola ce sempre qualcosa quali mi impedisce per respirare e sempre della gola vine una tusa e sento dolore in gola.chi deve fare? Sono andata a specialist e mia dato antibiotiche e una setimana di quando li prendo ma non conosco nessun miglioramento deve ancora aspettare per terminare tutti le medicinale? Dopo 15 giorni li termin e poi si non mi passa?
  citeaza   raspunde

careva care sa ii raspunda femeii asteia in mandarina? Ca sa aratam ca sintem culti cu gogu translate, nu de altceva.
Vorbeste dreak limba ta natala - ca sintem destui a caror limba nu e natala si tot in romana ne straduim sa ne exprimam, daca forumul e in romana.
  citeaza   raspunde

Inca una care a plecat acum vreo doi ani la cules capsuni si a uitat "comme se chiama " pe romaneste...
Ia fato antibioticele , ca poate-ti revine memoria.
  citeaza   raspunde

ce zice ? ce zice ?!!!
  citeaza   raspunde

Ca-i beteaga.
  citeaza   raspunde

la cap ??!!!
  citeaza   raspunde

Se pare ca da. Nu cred ca ajuta antibioticele .
  citeaza   raspundesi nici iaurtul cu 0,1% grasime... !!!
  citeaza   raspunde

De era Viva pe aici , i recomanda ea ceva pe limba lor (de imprumut ).
  citeaza   raspunde

just bre !!
  citeaza   raspunde

Cred ca ai bagat ceva in "gola" si de acolo ti se trage. Ca n-ai nimerit-o nici cu italiana ta de balta e de vina numai culesul de capsuni, poate te-ai aplecat prea tare si te-a tras cineva pe la spate, poate ca a fost curentul sau poate vreun capsunar dar nu se stie sigur. "Chi deve fare?" Chiar ca aici ai dat cu batul in balta, corect fiind "Che devo fare?" adica "Ce sa fac?" Iti zic eu: Ai grija ce bagi in gura, ca nu te mai scapa nici un antibiotic!
  citeaza   raspunde

No , asa-tzi traba daca vrei din astea ce vorovesc straineza. Ai ajuns un`e trabuia , amu descurca-te. Io am plecat.
  citeaza   raspunde

deci e clar, ar trebui sa ma spal pe ochi, cred ca nu vad bine!
  citeaza   raspunde

Acum a trecut garbo la sters postari la greu ?
Tocmai incercam sa citesc ce a scris Q si cand colo.....
  citeaza   raspunde

nu-i problema, pot sa repet. CARE PASTELE MA-SII E LOGICA CU CARE STERG ASTIA MESAJE IN LIMBI STRAINE SELECTIV?
Daca handicapata a scris in altceva decit romana, care e problema pentru care nu putem sa ii raspundem in altceva decit romana?!
  citeaza   raspunde

ລາຍລັກອັກສອນໃນໂຣມານີຖ້າຫາກວ່າທ່ານຕ້ອງການຄໍາຕອບເປັນ - poate le place LAO?
  citeaza   raspunde

sau Punjabi?

ਜੇਕਰ ਤੁਹਾਡੇ ਕੋਲ ਇੱਕ ਜਵਾਬ ਚਾਹੁੰਦੇ ਹੋ, ਜੇਕਰ ਰੋਮਾਨੀ ਵਿੱਚ ਲਿਖਿਆ
  citeaza   raspunde

sau Thai?


เขียนในโรมาเนียถ้าคุณต้องการการตอบสนอง
  citeaza   raspunde

sau zulu?!

ezibhalwe isiRomania uma ufuna impendulo
  citeaza   raspunde

Cu intrebarea nodulo in gola a scris una. Dona di 77ani si astepta raspunsul de care avea nevoe nu are nevoie sa mai invete grammatica acum la 77ani dar de multe ori care sunt buni la grammatica nu sunt buni la cuore Cind cineva pune o intrebarea care depinde di sanatate ti traesti ca doar esti corectat gramatical dar scuzatima sunt in Italia di 20 ani si am 77ani si nu grèsesc ca nu stiu cigresesc ca cite odata ma perd vorbesc.cu italiane si o dau pe Romina sau vorbesc cu o rominca si ma trezesc ca am vorbit in italiana scuzatima dar cred ca de vina e si batrinetea.


O  citeaza   raspunde

Şi io-s stanca mai tăt timpu' şi n-am 77 de ani.
Bre, limba nu se uită, mă leşi?
Gramatică dacă n-ai ştiut, asta e.
Vrei o dărabă de pită, de a noastră s-o ungi cu zacusca ta de mai sus?
  citeaza   raspunde

dupa ce ai vorbit 57 de ani limba ta materna, e greu de crezut ca mai ajungi sa o confunzi in totalitate cu o alta limba, cum pretinzi.
Nu era vorba de gramatica aici.
  citeaza   raspunde

Si tu ai grija ce iti ese din gura ca numi place mesaju tau ba chiar ma deranjat sunt o femeie batrina si nu sunt motive pentru a fi terfelita de tine care nu ma cunosti .mai văzut tu la cules de căpșune? Bă chiar a-și fi bucuroasa sa pot la etatea mea sa fiu la cimp pentru a culege căpșune dar eu am fost sudorita 35 de ani am muncit mult si acum dacă nu ma mai serveste capu cum trebuie nu sunt handicapata sunt redusă de multă munca si batrinete am lucrat la Electroputere in Craiova si in București tot la fabrica și Cind a m esti la pensie a trebuit sa nu ma odihnesc si sa plec in Italia la munca ca badanta,ca vinzatoare si ca persoana in tv.in tv am lucrat cind nu mai puteam lucra alte munci am crescut si 4copii din care 1 e mort in strada.nu mia fost viața ușoară .miam cumpărat si o casa in Italia pot eu sa fiu handicapata?
  citeaza   raspunde

De la: Ioana_Roman_1, la data 2014-04-26 20:34:46Si tu ai grija ce iti ese din gura ca numi place mesaju tau ba chiar ma deranjat sunt o femeie batrina si nu sunt motive pentru a fi terfelita de tine care nu ma cunosti .mai văzut tu la cules de căpșune? Bă chiar a-și fi bucuroasa sa pot la etatea mea sa fiu la cimp pentru a culege căpșune dar eu am fost sudorita 35 de ani am muncit mult si acum dacă nu ma mai serveste capu cum trebuie nu sunt handicapata sunt redusă de multă munca si batrinete am lucrat la Electroputere in Craiova si in București tot la fabrica și Cind a m esti la pensie a trebuit sa nu ma odihnesc si sa plec in Italia la munca ca badanta,ca vinzatoare si ca persoana in tv.in tv am lucrat cind nu mai puteam lucra alte munci am crescut si 4copii din care 1 e mort in strada.nu mia fost viața ușoară .miam cumpărat si o casa in Italia pot eu sa fiu handicapata?


ia uite ce bine poti sa vorbesti si romana.
  citeaza   raspunde

Am început sa ma controlez de frica sa nu mai fiu certată pentru greșeli Pentru ca de fapt eu vreau sa primesc un mesaj care depinde de întrebarea mea nu de modu cum scriu dar Iartă-mi grselile si dacă se poate sa primesc un răspuns la întrebarea mea.
  citeaza   raspunde

Am început sa ma controlez de frica sa nu mai fiu certată pentru greșeli Pentru ca de fapt eu vreau sa primesc un mesaj care depinde de întrebarea mea nu de modu cum scriu dar Iartă-mi grselile si dacă se poate sa primesc un răspuns la întrebarea mea.
  citeaza   raspunde

ai lucrat in tv??????????adica in televiziune?
da ce facusi mamaie"la modella"?77 ani , sincer iti spun stai "bene", pc.ul utilizezi, modela facusi, vezi ca Berlusconi tb sa faca asistenta sociala la un azil, inscriete pe lista daca intre timp nu gasesti antidotu
  citeaza   raspunde

Nu nu am făcut la modela pentru ca la 77de ani nu asifi reușit dar uite ca una di 82 de ani din bretaniA a reușit sa ia primu loc ca balerina nici mie numi venea sa cred si totuși sa intimplatiar tu rizi de femeile batrinete dar sar putea una batrina sa facă ce tu nu poți face eu am lucrat in filme si seriale de exemplu ca comparsa la serialu un Medico in familie serialu 6 episodu 27 apoi in filmu grande beleza unde o făceam pe sora franceschine apoi in filmu (ti racorda di me) apoi am reușit la un x factor in anu 2008 dela Roma am ajuns la Milano .si încă la altele care nu țile mai insir te-am răspuns laintrebarea ta.multumita? Ciao deci handicapata tea raspuns.s
  citeaza   raspunde

Multe ai facut la viata ta mai Ioana.....Pacat insa ca nu ai invatat sa scrii corect.
  citeaza   raspundeauzi, Rottycel... ufff... mereu te intreb asa si stiu ca auzi foarte bine... ma scuzi !... deci, vezi ?... fica presedintelui romaniei vorbeste ca o degradata si e si tanara si are si courul frumos, apetisant... ce pretentii ai de la altcineva care traieste de atatia ani in tara de unde am luat bazele limbii romane ? am luat... vorba vine, eu n-am luat nimic de la ei decat prenumele...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: