Probleme in familie din cauza bunicii

Buna.Am o problema in famile din cauza bunicii si am nevoie de niste sfaturi de la niste oameni care privesc din afara..Am 18 ani ,locuiesc cu bunicii ,ei fiind cei care m-au crescut mai mult .De vreo cateva luni bunica-mea se vede cu un barbat pe care cica l iubeste,il cunoaste de cand erau mai tineri etc.Bunicu' stie si e distrus mai ales ca ea cica vrea sa se mute cu el.Pleaca fara rusine sa se vada cu el ,ba chiar n-a venit acasa in unele nopti.Isi cumpara o groaza de haine ,se aranjeaza mereu ,se machiaza etc....si inainte facea asta dar acum chiar exagereaza!Se poarta de parca nu-i pasa de noi ....Nu pot sa cred ca vrea sa plece ...nu stiu cum o sa stau fara ea ...Cred ca barbatul ala e mai important pt ea decat mine pt ca inainte petreceam timp impreuna ,vorbeam cu ea orice,acum nu mai facem nimic din ce faceam inainte si in plus odata ,cand bunica-miu era plecat in alt oras ei nu i-a pasat ca eu sunt acasa si l-a chemat pe ala si i-am vazut intr-un moment mai intim, ma simt naspa numai cand imi amintesc.Eu momentan nu mai vorbesc cu ea si asta ma doare.Ea m-a crescut si o iubesc.As dori sa stiu cum trebuie sa procedez...s-o inteleg ca il iubeste pe barbatul ala si ca vrea sa se mute cu el si sa o sustin sau sa nu mai vorbesc cu ea ?
muzicabuna
Postat pe 6 Aprilie 2014 02:41
O iubeşti, da' nu vb cu ea, te doare etc...
Eşti egoistă. Vine minteni şi restu'...da' nu cred că o să-ţi placă!
Axl_R
Postat pe 6 Aprilie 2014 08:55
Io nu zic nica. Ma duc sa citesc "Cartea cu bunici " s-apoi sa vezi ce ma pricep .
Rotty
Postat pe 6 Aprilie 2014 09:02
cred ca bunica ta iubeste, respecta-i acest drept, nu fi egoista. Are dreptul la fericire la orice varsta, poate acel domn ii ofera ce nu a avut toata viata. Daca bunicul tau ar fi facut-o fericita nu ar fi ales altul.Nu fi egoista, incearca sa vorbesti cu ea , spunei ca o intelegi, nu o pune la zid ca nu castigi nimic. Daca discuti cu ea si ii spui ca o intelegi veti ramane in relatii si va avea in continuare grija de tine. Ce te faci daca o parasti cine mai vede de tine. Pune-te in locul ei. Iubeste-o neconditionat.
garbo273075
Postat pe 26 Aprilie 2014 09:58
cum sa procedezi?
sa nu te bagi. Nu e problema ta.
quasaria
Postat pe 26 Aprilie 2014 12:00
Dificila situatie,dar..inteleg ca bunica ta e inca tanara ,in forta..si iubeste.! Se spune ca iubirea n-are varsta..si cred ca e cazul sa nu o judeci.! E problema ei cum isi gestioneaza viata,cu atat mai mult cu cat te-a crescut si ti-a oferit atata timp si energie din viata ei.!!! Iti doresc numai bine..si incearca sa fii un liat bun..atat pentru bunica..cat si pentru bunicul tau,caci amandoi te-au crescut..si ingrijit.!!! E problema lor personala..cum isi rezolva siuatia.!!! Domnul fie cu voi,toti.! Amin.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 27 Aprilie 2014 02:51
Barbatul acela nu este mai important decat tine atata doar ca bunica ta este indragostita de el iar tu nu ai inteles-o si "nu ii vorbesti. Atunci nu ti se pare normala reactia ei? Nu o judeca ca nu stii ce este in sufletul ei dar are dreptul sa fie fericita indiferent de varsta. Fi alaturi de ea si ai sa vezi ca veti fi la fel ca iainte, faptul ca esti nepoata ei nu se va schimba niciodata si nici dragostea ei pentru tine.
garbo_11137
Postat pe 27 Aprilie 2014 07:25


eu azi am intrat pe topicul asta... recunosc ca asa problema inca n-am mai citit pe garbo... ! interesant. dar am si eu o intrebare inainte de mi se invart rotitele.... cati ani are bunica asta indragostita ? asa, de curiozitate... si pare haios felul tau de a pune priblema bunicii tale, prin ochii tai de nepotica crescuta de ei si la varsta ta. pot sa te intreb de ce te-au crescut ei ? apropo... pe tne nu te enerveaza reclamele astea multe de pe garbo si mai ales asta obraznica rau cu "retail" ? ca pe mine da !
barboneli
Postat pe 27 Aprilie 2014 07:48
ce mi se pare mie diferit e faptul ca e vorba de "bunica", nu de mama. Ei bine, spre deosebire de parintii cu copii mici, saracii bunici cu nepoti de 18 ani si-au crescut copiii proprii, i-au trimis la casele lor, se pare ca in cazul asta si-au crescut si nepotii pina la majorat - deci au si ei dreptul, in ultimii ani din viata macar, sa faca ce le tuna - inclusiv sa se combine si dezbine cum au chef?
Sincer vorbind, n-am inteles niciodata obiceiul asta ca bunicii sa isi creasca nu numai copiii, ci si nepotii.
quasaria
Postat pe 27 Aprilie 2014 08:20


noapte buna, Quasaria... ca n-ai inteles chestia asta, nu inseamna nimic ! da, din diferite motive, de obicei triste, se mai intampla ca bunicii sa-si creasca nepotii. eu stiu foarte bine un caz in familie... adica in familia sotiei si stiu si motivele ! si cum se spune aici: "she lo neda mi tzarot"... adica sa nu stim de necazuri, dar mai sunt o multime de cazuri asemanatoare. sau altele, foarte rar de placere isi cresc bunicii nepotii. dar si asta se intampla. si de unde sti ca mama fatei nu a trecut si dansa printr-o asa aventura... si poate de aia a crescut fata la bunici ??? sti cum se zice: ca para nu cade departe de pom ! da, in Biblie e cunoscut proverbul cu un mar... stiu !
barboneli
Postat pe 27 Aprilie 2014 08:29
E trist ce pateste o tanara de varsta majoratului. I se dau sfaturi de parca ar avea cel putin 25 de ani. Cateva dintre ele sunt la limita absurdului si grotescului!!! Adica sa o lase pe bunica sa isi faca de cap, sa isi abandoneze sotul si nepoata!! Si ca asta ar fi cel mai firesc lucru din lume. Nu mai conteaza nimic, facem ceva pe toate regulile de comportare civilizata in societate, pe reguli religioase, pe un minim respect pentru cei alaturi de care convietuiesti! Nu mai conteaza nimic!! Fiecare face ce vrea, a inteles romanul perfect democratia!! Nu mai tinem cont de nimic, cand ni se nazare ca ne indragostim la 60 de ani si ii lasam pe toti balta! Ca am descoperit fericirea!!??!! Si ce destepti suntem noi, ca am descoperit ca nu mai avem niciun fel de reguli. Adica sa ne intoarcem in comuna primitiva!!!!! Asta i se spune copilei de 18 ani care vede in bunica principalul model in viata. Intre patru ochi bunica trebuie intrebata: Cu noi cum ramane? Cui ne lasi? Ca sa stim ce avem de facut!!Esti convinsa ca asta vrei?
garbo073175
Postat pe 27 Aprilie 2014 10:31
Da, ne îndrăgostim, chiar şi la 60 de ani.
Sigur că nu-i lăsăm, stăm, ne prefacem că suntem fericiţi/e, ''ne sacrificăm'', apoi cu gustu' amar tot restu' vieţii zâmbim. Că aşa-i Corect.
Axl_R
Postat pe 27 Aprilie 2014 10:42
3175, femeia aia si-a crescut copiii si si-a indeplinit "obligatiile" - nu o mai poate obliga nimeni pe lumea asta sa inchida ochii fara sa fie fericita macar in ultimii ani pentru ca "n-are cui sa lase" neamurile de gradul trei si patru. Ma leshi?!
Spre deosebire de parinti, bunicii mai au de obicei putini ani din viata. Si da, pe aia consider ca ar trebui sa si-i traiasca exact cum vor! E virsta la care nici societatea, nici familia nu ar trebui sa le mai impuna sa "contribuie" cu nimic. Au contribuit suficient. E virsta la care in sfarsit POT sa traiasca fi pentru ei - si sa faca tot ce n-au avut timp sa faca pina atunci! Sint la sfarsitul, nu la inceputul vietii - si pina la virsta respectiva or fi constatat ce vor, nu e cazul sa le explice niste adolescenti.
Am admirat intotdeauna "seniorii" pe care ii vad calatorind, in croaziere, in excursii, in vacante exotice - au muncit toata viata lor, trebuie sa existe un moment in care sa spuna STOP si sa se bucure de viata pur si simplu, cit mai pot! Si da, daca iti iubesti bunicii - sau parintii ajunsi la virsta pensiei - ar trebui sa ai minimum de respect pentru tot ce au facut pina atunci, si sa ii incurajezi sa isi indeplineasca toate visele neindeplinite.
quasaria
Postat pe 27 Aprilie 2014 10:49
Aşa se-ntâmplă când îţi speli rufele-n public. Problema e puţin mai grea pentru tine, eşti tânără, n-ai trecut prin viaţă, viaţa pentru tine trebuie să fie frumoasă, dar deocamdată aceasta este o primă încercare... pe care va trebui să o treci singură, prin forţa ta interioară şi inteligenţa ta. Dacă nu e vorba despre bunica şi este cumva vorba despre mama ta, greutatea ta rămâne la fel... Singura explicaţie este aceea că poate bunica(mama) nu a primit de la viaţă ceea ce a dorit (până acum) şi aceasta este neputinţa ei (aceea de a renunţa la dorinţele neîmplinite) ...Moştenirea pe care o primim la naştere, de multe ori, este grea, dar rudele nu ni le putem alege, doar prietenii... Bunica, mama, tatăl sunt cei ce ţi-au dat viaţă, şi nu te poţi dezice de ei. Sfatul meu sincer: apără-ţi familia, nu te lăsa intimidată, caută să-i înţelegi, vorbeşte cu ei (bunicul, tatăl, mama, bunica), pentru că fără ei viaţa ta va fi mult mai tristă şi nu se ştie ce-ţi rezervă şi ţie viaţa... Toţi avem neputinţe, limite, lanţuri interioare pe care le ducem cu noi toată viaţa...Fii înţeleaptă!
ottillia
Postat pe 27 Aprilie 2014 11:00
in cazul tau se aplica perfect proverbul ,,a inebunit la batranete". eu zic sa ai cu ea o discutie deschisa , poate isi da seama ca nu e tocmai ok ceea ce face. daca nu reusesti sa schimbi nimic, renunta. se va da ea singura cu capul de pragul de sus.....
pirania_1960
Postat pe 27 Aprilie 2014 12:30
Unele lucruri se fac numa' până la o anumită vârstă.
Altfel, o să zică târgu' că ai luat-o pe arătură.
Axl_R
Postat pe 27 Aprilie 2014 13:58
Si de ce bunicii trebuie sa faca numai ce vor copii si nepotii mi se pare absurd ca cineva sa-mi spuna ce sa fac in cu viata mea .Si eu sunt bunica si stau si cu nepoteii cind trebuie sa stau dar pina la a-mi spune ce sa fac mi se pare absurd .Sper ca sa ma descurc singura sa nu dau socoteala la nimeni .Eu sunt inca cu Bunu si sper ca sa fim multi ani deacum incolo dar nu cerem voie de la copii sa facem ceva am muncit le-am facut un viitor sunt deacord sa-i ajut dar pina la am impune ceva mi se pare absurd .
delly003506
Postat pe 27 Aprilie 2014 15:46
Qasaria, ma bucur ca gandesti asa cum ai scris, inseamna ca viata ti-a oferit destule si bune si rele si intelegi viata nu numai prin sensul de a critica, ci si prin sensul de-a intelege pe ceilalti. O parte din viata traim pentru altii, adica pentru copii, ii crestem, le dam totul, sau aproape totul, dar vine o vreme cand trebuie sa ne gandim si la noi, noi nu avem dreptul sa vedem ce s-a intamplat cu sentimentele noastre ? Poate am trait numai pentru copii, dupa ce-au crescut stiu numai sa ne critice, nu se gandesc la sacrificiile pe care le-am facut pentru ei. Dar le vine randul si lor.
morosanu
Postat pe 27 Aprilie 2014 16:30
Ma cuprinde o curiozitate ?? Ce varsta are bunica ta ? Ca de o fi o bunica de 40 de ani si bunicul nu are ce-i trebuie raspunsul vine de la sine si lururile trebuie intelese corect ,am inteles ca esti suficient de mare sa intelegi anumite lucruri .Oamenii de regula au nevoie de afectiune dar si mai mult au nevoie de satisfactie .Ori in anumite situatii matrimoniale unele insuficiente creaza insatisfactii .Si daca este asa o inteleg pe sarmana femeie .
petreagh18_yahoo_com
Postat pe 27 Aprilie 2014 16:47
De la: garbo273075, la data 2014-04-26 09:58:19cred ca bunica ta iubeste, respecta-i acest drept, nu fi egoista. Are dreptul la fericire la orice varsta, poate acel domn ii ofera ce nu a avut toata viata. Daca bunicul tau ar fi facut-o fericita nu ar fi ales altul.Nu fi egoista, incearca sa vorbesti cu ea , spunei ca o intelegi, nu o pune la zid ca nu castigi nimic. Daca discuti cu ea si ii spui ca o intelegi veti ramane in relatii si va avea in continuare grija de tine. Ce te faci daca o parasti cine mai vede de tine. Pune-te in locul ei. Iubeste-o neconditionat.


Sunt de acord cu tine .....075, .In fond fiecare are o singura viata pe care o traieste asa cum considera de cuviinta.
Sti cumva(muzicabuna) cum a fost viata bunicii tale in relaitate ? nu ma refer la ceeea ce era pentru ochii celor din afara cuplului.La 18 ani inca(uneori) se clasifica totul in alb sau negru, in viata nu-i deloc asa.
Nu te amesteca in viata bunicii tale , asta nu inseamna ca nu ar trebui sa o asculti daca are ceva sa-ti spuna.....
cristina5
Postat pe 27 Aprilie 2014 17:10
18_yahoo, ca ţaţele la piaţă.
Cică femeile bârfesc.
Peste vreo 4 pagini, o să fie un roman ''frumos.''

''Ma cuprinde o curiozitate ?? '' Te-a cuprins deja, bine de tot.
Axl_R
Postat pe 27 Aprilie 2014 17:26
La 18 ani,ar trebui sa te intereseze mai putin ce face bunica ,mai important e ce o sa faci tu in viitor.. Bunica si-a facut datoria fata de societate si fata de familie:a crescut cel putin un copil (mama ta) si o nepoata..Sunt curioasa sa vad daca tu vei putea face acelasi lucru..adica pe langa copil,sa-ti cresti si nepotii.Oricum,tu va trebui s-o parasesti pe bunica..sper ca te vei casatori,iti vei intemeia o familie..Bunica e libera sa faca ce vrea,indiferent daca bine sau nu. Cat despre gura satului..Pacat de bunic..dar asa dupa cum vad la altii..bunicii romani ,sunt cam deprimati..de prea multa munca,griji..alcool--
garbo_399755
Postat pe 27 Aprilie 2014 20:59
Fie ca esti mama, bunica sau doar sora mai mare, tot ai o responsabilitate pentru toata viata in ce priveste modelul pe care-l oferi celor care te urmeaza (copii, nepoti, frati). Ce face bunica se numeste ADULTER, indiferent de romanele siropoase care au influentat unele raspunsuri pe care le-am vazut aici... Sigur, aceasta bunica nu considera ca e nevoie sa dea socoteala pentru faptele ei in fata nepoatei, mai ales in acest moment, ca e indragostita, dar adevarul este ca e... imatura sa se comporte asa. Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta, dar nu intotdeauna, se pare. Uneori, oamenii isi pierd capul, din pacate, iar cine ii iubeste indeajuns de mult are datoria de a-i aduce, din nou, cu picioarele pe pamant! Imi dau seama cata dezamagire are in suflet aceasta tanara, fiindca bunica ar trebui sa-i fie model de virtute si intelepciune, dar si fiindca sufera pentru bunicul ei, cu siguranta! Hormonii astia ai desfraului vor trece, la un moment dat si...cu ce ramane bunica??? O familie destramata, suflete arse de egoismul ei, incredere distrusa, depresia celor din jur, viitor umbrit de suferinta provocata atator oameni, poate chiar esecul noii relatii pe care o are bunica... Eu as vorbi cu aceasta femeie ca si cum ar fi mama mea, avand in vedere ca ea si-a crescut nepoata ca pe o fiica, si i-as spune ce asteptari am avut de la ea si ce ofera ea, in schimb... I-as spune de toata suferinta creata, as incerca sa o trag cu picioarele inapoi pe pamant, n-as incerca sa-mi ascund deloc lacrimile si durerea. Asa, poate o sa aiba si ea socul realitatii si o sa-si dea seama ce a facut si cate vieti a marcat. Daca ar fi avut un sot asa de imposibil, l-ar fi inselat de mult sau ar fi divortat doar pentru a-si recapata linistea. Din pacate, aici nu pare sa fie acest caz, ci doar unul de libertinaj si preacurvie... Daca ar fi avut un barbat dur, nu ar fi avut ea curajul sa lipseasca nopti;e de acasa; se pare ca sotul ei este un om care a suportat multe, si probabil ca pe tot parcursul vietii, nu doar acum, ca nu se schimba omul brusc la batranete niciodata... Imi pare rau pentru fata, sincer! Ce exemplu sa vada ea??? Ce fel de casnicie si familie poate sa-si mai intemeieze ea daca o vede pana si pe bunica cautand placeri trupesti in afara casniciei? Cum sa nu fie atatea divorturi daca JURAMANTUL depus in ziua cununiei nu e luat in serios??? Viata e grea si cu multe incercari, fie ca esti casatorit fie ca nu. Daca ai ales sa te casatoresti, atunci este logic ca alegi sa treci prin aceste greutati si incercari alaturi de un alt om, nu singur, si ca nu te folosesti de acel om, nu profiti de el atata timp cat e in putere, ii mananci tineretea si apoi ii dai un sut in fund fiindca ai gasit tu ceva mai bun. Iti asumi alegerile facute in fiecare moment din viata si le duci pana la capat, indiferent de cost si efort. Poate ca, daca bunica si-ar fi canalizat energia spre a-si infrumuseta casnicia in loc de a o canaliza spre a se face frumoasa pentru un alt barbat, ar fi fost o viata implinita pentru toata lumea, inclusiv pentru ea, bunica. Nu vreau sa vad suflete tinere ranite de egoismul celor batrani si iresponsabili. Viata inseamna mult mai mult decat atat, iar "valorile" morale ale bunicii sunt murdare rau de tot...
garbo_397342
Postat pe 27 Aprilie 2014 21:46
De la: muzicabuna, la data 2014-04-06 02:41:32


"As dori sa stiu cum trebuie sa procedez...s-o inteleg ca il iubeste pe barbatul ala si ca vrea sa se mute cu el si sa o sustin sau sa nu mai vorbesc cu ea ?"
tu pui aici doua aspecte neesentiale, zic eu ! sau superficiale. problema de la voi din casa nu e simpla dar nici nu e ceva neobisnuit. nimic nou sub soare... cum ar spune cine a spus ! tu vad ca te-ai concentrat pe bunica ta. sunt sigur ca-l iubesti si pe bunicul tau, cel care este si acum, sotul legal al bunicii. de la inceput m-a deranjat ceva in povestea asta, care sa zicem ca e adevarata... faptul ca nu ai spus absolut nimic de parintii tai. hai sa zicem ca poate situatia nu te lasa sa spui nimic de ei, sunt totusi copii lor, nu ?... dar de ce nu auzim ce parere au si ei, oameni maturi fata de tine. de ce sa intrebi niste oameni straini cand poti intreba pe ei, intai ? ok, eu nu vreu sa intru in viata ta particulara si poate ai ceva de care nu ti-e placut sa vorbesti aici. sa lasam parintii tai la o parte, tu n-ai ce s-o sustii pe bunica ta in aventura ei serioasa sau nu. stie ea ce sa faca si oricum, n-are nevoie de sustinere. eu nu vreau s-o critic sau s-o aprob, nu e treaba mea. dar tu, ne intrebi pe noi ce sa faci ? deci cu sustinutul ti-am spus parerea mea si oricum nu era ceva importan tpentru ea. de vorbit, iar nu vad de ce sa nu vorbesti cu ea. ce, tu ca nepoata nu mai vorbesti cu ea ca te-ai suparat de aventura ei ? sa fim seriosi, poate vrei cumva si s-o pedepsesti cu ceva... ???? indiferent de cum te simti tu in situata asta noua si neplacuta sau placuta, depinde de cine vorbesti, tu trebuie sa-ti vezi in continuare de lectiile tale si de preocuparile tale, daca le ai. poate iti place mult muzica si asculti multa muzica, buna ! adica ce e bun pentru tine vrei sa spui... tu n-ai de unde sa sti care e si ce e muzica buna ! eu, muzica rea, nu stiu de ea. stiu ce e rau pentru mine, adica ce nu-mi place si ce-mi place. dar lasam si muzica acum. ce ne-a mai ramas in casa ? BUNICUL !!! asta iar m-a deranjat. ai spus totul despre bunicuta ta, dar sunt sigur ca si bunicul a contribuit la cresterea si educatia ta, impreuna cu bunica. de el abia ai spus 2 vorbe, ca-i distrus sau cam asa ceva. ok, e normal sa fie asa. putea sa fie alt bunic si care sa-i nu-i pese ca scapa de nevasta lui. mai sunt si din astia. nu, eu nu-i cunosc personal. deci... bunica te se fatie cu noul-vechiul prieten, isi cumpara ce-si cumpara si poate chiar vrea sa plece din caminul unde a stat cam cel putin 41.7 ani ! cand ai intrebat cum sa procedezi... si ai ales clar numai pe bunica, m-a intristat un pic. eu cred ca pe bunica sa o lasi in pace, vorbeste cu ea normal, nu trebuie sa bati din palme si sa o susti... dar tu o sa ramai cu bunicul in casa !!! banuiesc. eu ti-as zice sa vorbesti cu el acum de situatie, daca si el vrea, sa-l sustii pe el, nu pe ea... sa-l mangai daca sufera, sa-l faci sa inteleaga ca nu ramane singur ! asta in cazul ca n-are si el o prietena la magazinul din colt ! bunica, indragostita sau nu, nu poate pleca asa din casa ca si din cort... cum era pe vremea bunicilor ei... sunt niste proceduri de rezolvat in caz de divort, etc. care sunt iar niste chestii neplacute. eu asta ti-as propune. mai ales in perioada asta de inceput al situatiei noi. eu nu vreau sa ma amestec in situatile, exemplele personale pe care le-au dat altii aici... nu au nici o legatura cu tine si cu ce trebuie sa faci. sau sa nu zic ca trebuie... ci sa sti cum sa procedezi ! asta vroiai sa sti, nu ? eu mi-am dat cu parerea si probabil ca o sa merg dupa asta la o bere in colt... !
barboneli
Postat pe 27 Aprilie 2014 22:35
Cred că a luat-o razna. Bunicul ce zice?
garbo233027
Postat pe 28 Aprilie 2014 00:45
Oare ce face bunica acum ii anuleaza toate faptele bune si tot ajutorul dat? Ea a fost acolo, in locul parintilor, iar acum pentru ca isi face de cap sau ce o taie capul e mai putin "bunica"??? Esti bun cat esti bun si cand nu mai esti bun ti se arunca pietre? Asta e bunica, si buna ca a crescut nepoti, si razna, ca i s-au aprins calcaiele, era mai bine fara bunica? E asa de simplu sa judeci si sa condamni!

Pentru copila de 18 ani, o sa ai parte in viata de tot felul de oameni care te vor dezamagi, bunica nu e cel mai rau om din viata ta, ia partea buna din fiecare experienta, multumeste-i ca te-a crescut in locul parintilor, fii alaturi de bunic daca asta simti, dar ia-o asa cum e, va ramane bunica cea care te-a crescut! E o lectie care te va maturiza. Toti avem si momente bune si mai nebune!
Eu numai bine iti urez!
edelweiss_3881
Postat pe 28 Aprilie 2014 01:30
De la: garbo_397342, la data 2014-04-27 21:46:37 Iti asumi alegerile facute in fiecare moment din viata si le duci pana la capat, indiferent de cost si efort. Poate ca, daca bunica si-ar fi canalizat energia spre a-si infrumuseta casnicia in loc de a o canaliza spre a se face frumoasa pentru un alt barbat, ar fi fost o viata implinita pentru toata lumea, inclusiv pentru ea, bunica. Nu vreau sa vad suflete tinere ranite de egoismul celor batrani si iresponsabili. Viata inseamna mult mai mult decat atat, iar "valorile" morale ale bunicii sunt murdare rau de tot...


342, n-am idee pe ce lume traiesti. Esti din Iran...Irak..Afganistan?
Daca nu il mai iubesti pe ala de linga tine, ce pana mea de "canalizare" vrei?! Nu ti s-a intimplat sa ti se ia niciodata de cineva? Daca nu ti s-a intimplat, li s-a luat doar lor de tine, imi pare rau pentru frustrarile tale - get over it.
Valoarea principala a unui om este sa fie sincer cu el insusi. Si cel mai bun exemplu pe care il poti da copiilor si nepotilor este o viata fericita. Incrincenindu-te in alegerile din trecut, in loc sa intelegi ca alea au apartinut trecutului, n-ai sa o ai niciodata. O sa devii doar o acritura. Cam ca tine in mesajul anterior.
Oamenii evolueaza - in acelasi sens sau in directii diferite. Sa negi evolutia umana e primitivism.
quasaria
Postat pe 28 Aprilie 2014 02:01
vai dragilor nu sti-ti a aparut o noua metoda de a escroca pe cineva de bani, te ademenesc intr-o relatie de dragoste ia tot ce poate lua si te lasa cu buza umflata si cu buzunarele goale. sint vizate indeosebi persoanele in varsta .
lllorena
Postat pe 28 Aprilie 2014 06:19
Extrem de corect tot ce ati scris.....mi se pare ca citesc din ce in ce mai rar asa o opinie sintetizata...a inebunit lumea!!...auzi: bunica l-a parasit pe bunicul, este indragostita!
yasmine
Postat pe 28 Aprilie 2014 10:31


mmda... bunicile astea... !!!

Alinuta o intreaba pe bunica ei:
-Bunico, tu ai avut vreodata un amant ?
-Doamne, Dumnezeule !! striga bunica urcand repede in pod, unde descuie un dulap prapadit, din care se prabuseste un schelet...

Bunicul statea afara, in frig, cu pantalonii dati jos.
- Ce faci, bunicule? Vrei sa racesti ?
- Nu, a fost ideea bunicii tale. Ieri am stat pe balcon fara camasa si mi-a intepenit gatul.

uitati ca si altii au nevoie de ajutor... cu bunicile astea...

Buna TPU :X :Am si eu o problema. Bunica mea e indragostita de Justin Bieber.Precizez ca are 60 de ani.Si ma enerveaza.Are momente cand se uita in gol.Si o intreb daca e bine. Si ea imi spune cate ceva de Justin.Si bunicul meu e gelos...si s-a facut rapper chipurile sa o recucereasca pe bunica.Precizez ca are 63 de ani. Si tot canta RAP. E ingrozitor ! HELP !

sau... alt caz ! ia aminte Yasmine... !

"Am 52 ani si am avut o viata incercata de multe situatii... doua divorturi, trei copii pe care i-am facut mari si acum sunt bunica cu vechime. Am 4 nepoti. Cel mai mare este in clasa intai. La 45 ani am devenit bunica. De la 45 ani am ramas cu fata cea mica in apartamentul meu. De atunci mi-a fost teama de o relatie cu un barbat.

Acum dupa unele situatii in care mi s-a atras atentia ca sunt in plus, ca fiecare copil e in principal cu familia sa, incerc sa leg o relatie cu un barbat. Sincer parca simt ca traiesc iar, ca sunt si femeie pe langa faptul ca sunt mama, bunica. Singura care s-a suparat pe mine, m-a jignit spunandu-mi ca nu fac ceva normal, este fata care sta cu mine. Vreau sa adaug ca tot timpul copiii mei au fost totul pentru mine. M-a durut groaznic, dar am continuat sa tin legatura cu barbatul respectiv. Spuneti-mi: gresesc? Mai pot pretinde vietii sa-mi ofere dragostea? Unde am gresit? Sa caut sa-mi refac viata? Va multumesc pentru sfatul pe care o sa mi-l dati. Nina (mentionez ca sunt medic veterinar si nu depind de nimeni cu banii)."

asa ca... eu raman la parerea mea pe care am scris-o deja !



barboneli
Postat pe 28 Aprilie 2014 14:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
stiti cum se fac carnatii la fabrica din porcul intreg? 2 De la: daniilia 15 Septembrie 2014 19:51
mama toxica!? 9 De la: garbo_1663 23 Martie 2014 20:08
Secretul casniciei perfecte 532 De la: sophia 2 Iunie 2010 14:12
mia stricat viitorul si mama nui langa mine 45 De la: miscortel 16 Martie 2012 10:04
nu mai rezist! 59 De la: alexia231 14 Aprilie 2011 14:59
Setari Cookie-uri