ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Detoxifierea

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Detoxifierea organismului are multiple beneficii pentru organsim in general si pentru starea noastra de sanatate.Este o metoda de revigorare si purificare.O cura completa implica realizarea unei diete si a anumitor suplimente alimentare pe o perioada de 2-3 luni.Aceste cure se recomanda sa fie realizata de 2 ori pe an, primavara si toamna.Exista si variante mai scurte de 2 zile, pentru cei care nu pot realiza o cura completa, care se realizeaza sistematic in fiecare saptamana, de obicei in weekend.In aceasta perioada se consuma ceaiuri, infuzii sau macerate din plante medicinale cu rol detoxifiant : Organism purificat, Silueta perfecta purificare si drenaj, cele din trusa Daphne-Purificare si drenaj, Curatarea colonului, Curatarea sangelui.Pentru efecte mai intense se asociaza complexele din plante medicinale Organism Sanatos, care stimuleaza si imunitatea, Curatarea colonului sau Curatarea organismului.In a 2-a luna se poate realiza detoxifierea ficatului cu complexul Curatarea ficatului iar in luna a 3-a, detoxifierea sangelui cu complexul Curatarea sangelui.
  citeaza   raspunde

interesant
  citeaza   raspunde

Fares , m-ai zapacit de tot. Deci , io ce cumpar ? Si in ce ordine le iau ? Stiu ca intrii doar sa faci reclama , dar ai putea fi amabila sa-mi explici ? oricum am drum pe la pravalia voastra , dar vreau sa stiu ce si cum....
  citeaza   raspunde

Cred ca nici el nu stie ce a vrut sa scrie s-au sa dea reletii binefacatoare. Sa gasit in treaba sa-l vada lumea pe GARBO ca stie ceva tratamente.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: