ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Anemia

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Buna, am citit zile astea un articol aici (www.garbo.ro/articol/Sanatate/15775/anemia-feripriva-la-copiii-d... ) despre cat de multi copii au anemie in Romania. Am si eu un baietel de 7 ani, este clasa I si nu este el cel mai energic copil. Pana acum nu mi-am facut probleme, dar acum ma intreb daca cumva nu are deficienta de fier? Ar trebui sa-i fac niste analize si sa fiu mai atenta la ce ii dau de mancare? Voi ce mai stiti despre acest subiect? Multumesc!
  citeaza   raspunde

Si al meu are 8 ani,si ii dau toamna vitamine pentru copii,exista un sirop cu vitamine si fier,apoi are pofta mare de mancare,nu se imbolnaveste iarna,fac si pauza dupa o luna si nu ii dau zilnic...
De asemenea nucile sunt foarte bune.
apoi,vezi daca are probleme cu prietenii,la scoala,sau intreaba-l daca are alte probleme in sufletul lui mic.poate cineva la scoala il deranjeaza,etc.
oricum,vitaminele,uleiul de peste,sunt cele mei bune.
In special uleiul de peste,ajuta si memoria.
poate i se pare prea greu la scoala,motivele lipsei de energie sunt multe,si oricum vitaminele sunt necesare.
  citeaza   raspunde

Nu-l pui sa faca sport ? Si nu-l duci la biserica sa se roage ? Danilo , nu te recunosc .
  citeaza   raspunde

fa-i intai analize si in functie de ce are deficitar ii completezi alimentatia intai si apoi ii dai suplimente !! numai medicul pediatru te ajuta cu sfaturi ;nu dupa ureche , iti pot recomanda cel putin 20 de suplimente care sa il ajute dar trebuie sa aiba o alimentatie corecta ! la varsta lui daca ii dai suplimente se poate aluneca usor dintr-o extrema in alta !alimentatia este cheia !
  citeaza   raspunde

Bineinteles ! Fa - i intai analizele si dupa aceea vezi ce carente are . Bineinteles totul sub stricta supraveghere a medicului de familie , a unui pediatru sau a unui medic internist .
  citeaza   raspunde

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Voi tine cont de ele. Multa sanatate!
  citeaza   raspunde

vine primavara spanacul , urzicile, salata verde, ceapa verde sint excelente a acoperii necesarul de vitamine. si mai fa o plimbare la tara la bunici si ia gaini , oua crescute natural. incearca sa renunti la pastile sint ca sabia cu doua taisuri fac bine dar, si rau.
  citeaza   raspunde

ei "spanac"! te da vantul jos din picioare cu 30 km la h'! o rata pe varza mai bine, de la mamaia din curte si
o slibovita dimineata pe roua, ce oua?! alea, cresc colesterolu'si te trimite
pe copca!
Asa mami, lasa pastilele si mananca natural ca-i mai scump!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: