Te-ai casatori cu un barbat cu copil dintr-o alta relatie?

De la: garbo003881, la data 2013-11-29 12:37:48Pace fratilor, ce aveti de castigat daca va bateti aici?

Sau daca tot e pe bune, sa organizam un meci ceva, poate si pariuri, taiem bilete la intrare, facem un ban cinstit!

Numai bine!

Zi faina la toata lumea!



pariez pe Q
vivacedonna
Postat pe 29 Noiembrie 2013 16:08
Draga Kristinna 79, daca ar fii vorba de cei 7 ani de acasa cu siguranta tu esti aceea , eu cred ca mama ta te-a lasat ca pe un avorton, de aceea nu esti in stare a iubi copilul barbatului cu care esti, esti de un egoism esit din comun apoi eu cred ca nu te-am jignit si dupa cum vezi pot sa o fac si eu ...in locul barbatului cu care esti te-as da afara din casa in 2 minute...numai cu siguranta nu stie cum ii faci copilul si cat de murdar vorbesti de acel copil...dar iti pot spune d-zeu are grija de fiecare...apoi daca nu erai tu una si aceeasi persoana nu reactionai asa si iti spun lucrul acesta ptr ca spre surprinderea ta sunt psiholog de profesie ...poate vrei sa citesti ceea ce am scris eu ...asa ca ..ar fii mai bine sa te autoeduci.
garbo208828
Postat pe 29 Noiembrie 2013 16:25
Cat, Viva, cat? Hai, cine da mai mut, cine impotriva? cand e meciul? weekendul asta? Hai ca 5448, a deschis vreo 3 topicuri, a lansat cateva dume, a disparut in ceata si acu altii se cearta!

Din partea mea, cred ca singura 5448 isi va face meciuri in casa
edelweiss_3881
Postat pe 29 Noiembrie 2013 16:27
STIMATA D-NA PSIHOLOG........
unde ai citit tu scris de mine vorbe urate la adresa copilului sotului meu??scuza-ma te rog dar am impresia ca esti tu psiholog cum sunt eu preoteasa si daca ai fi citit cu adevarat postarile mele ai fi stiut ca sotul meu sta in CASA MEA DRAGA........EVENTUAL POT SA-L DAU EU AFARA DIN CASA SI NU MA INTERESEAZA PAREREA TA DESPRE MINE SI DESPRE EGOISMUL MEU,HABAR NU AI TU DE VIATA MEA SI PROBLEMELE MELE,FII PSIHOLOG LA TINE LA SERVICI SI LAS-O BALTA,NU AM JIGNIT PE NIMENI,NU JUDEC PE NIMENI ASA CA TE ROG ABTINE-TE SA ITI MAI DAI CU PAREREA CA NU E CAZUL MEU,M-A DERANJAT CA TI-AI PERMIS SA VORBESTI FARA SA STII SI AI MAI SI SPUS CA AM ALTE ID-URI......CA,CHIPURILE AI SIMTIT CA AM ACELASI STIL DE EXPRIMARE.....SCUZA-MA DOAMNA PSIHOLOG DAR AM MARI RETINERI IN CEEA CE ITI PRIVESTE ASA ZISA PROFESIE SI PENTRU CULTURA TA GENERALA AFLA CA SUNT PROFESOR DE BIOLOGIE LA UN LICEU LA MINE IN ORAS,AM 17 ANI VECHIME IN INVATAMANT SI NU MI-AM PERMIS NICIODATA SA JUDEC VIATA CUIVA SAU SA-MI DAU CU PAREREA LA CUM AR TREBUI SA ISI TRAIASCA VIATA OAMENII DUPA TIPARELE SI PRINCIPIILE MELE.......IN CEEA CE PRIVESTE PE SOTUL MEU NICI TU NICI QUASARIA NU VETI AVEA SATISFACTIA SA MA DEA BARBATUL AFARA......GHINIONUL VOSTRU,SUNT STAPANA PE VIATA MEA,DESTINUL MEU SI CASA SI MASINA MEA SI DACA DUMNEZEU NU MI-A DAT COPII ASTA ESTE,SUNT DIRIGINTA SI AM 33 DE COPII PE CARE II 'PASTORESC'DE 7 ANI........CRED CA TI-AI GRESIT MESERIA DOAMNA PSIHOLOG,NU ESTI ATAT DE PERSPICACE SI INTUITIVA PE CAT AR PRESUPUNE MESERIA DUMITALE
KRISTYNNA79
Postat pe 29 Noiembrie 2013 17:43
auzi scroafa impanata, sper ca inventezi! Sper ca esti mai degraba preoteasa decit cadru didactic - iar daca din nefericire interactionezi cu copiiii unor parinti care habar n-au ce aberezi tu, poate ar trebui sa stie si ministerul invatamintului cit ii urasti si ce mesaje xenofobe la adresa elevilor varsa cadrele didactice pe aici, nu crezi????? In 1800 toamna cind ai inceput tu sa predai era altfel, dar, ghinion, profesorii nu se mai presupune ca sint tortionari in zilele noastre!!!
Asa ca nu stiu care e "orasul tau" din fundul pamintului in care o asemenea monstruozitate e la catedra, insa sper sa citeasca careva care stie si sa faci dreak testarile psihologice plus ceva clarificari despre cum reusesti tu sa EDUCI in conditiile in care i-ai vrea pe toti morti!

Norocul tau, MARE noroc ca n-am copilul in RO....
quasaria
Postat pe 29 Noiembrie 2013 20:26
De la: garbo003881, la data 2013-11-29 16:27:50Cat, Viva, cat? Hai, cine da mai mut, cine impotriva? cand e meciul? weekendul asta? Hai ca 5448, a deschis vreo 3 topicuri, a lansat cateva dume, a disparut in ceata si acu altii se cearta!

Din partea mea, cred ca singura 5448 isi va face meciuri in casa


avem scor de pornire???
vivacedonna
Postat pe 2 Decembrie 2013 19:40
scor, miza, cum vrei, daca e pe amuza-te-lea, de ce nu?
edelweiss_3881
Postat pe 3 Decembrie 2013 00:10
pai ne amuzam oricum si fara miza
buna dimineata
vivacedonna
Postat pe 3 Decembrie 2013 10:06
stii cum e, poti gasi ceva frumos sau de invatat in orice uratenie de pe lumea asta, depinde doar de noi daca vrem sa vedem totul in negru sau sa gasim macar o bulina roz! una cat de mica!

Zi faina la toata lumea!
edelweiss_3881
Postat pe 3 Decembrie 2013 11:47
eu am mai scris pe aici, draga
''viata este in alb si negru si pe alocuri cu tente de gri''
atunci cind vrei sa fii fericit gasesti fericire in orice in jurul tau, cum spuneai: daca vrei sa vezi
vivacedonna
Postat pe 3 Decembrie 2013 12:22
Nici nu ii vad rostul acestei intrebari... daca intradevar iubesti o persoana, o iubesti intru totul, ii accepti trecutul, si iti construiesti viitorul alaturi de el/ea, indiferent de situatia sociala sau starea sa civila, daca are deja sau nu copii.

Cand iubesti cu adevarat, topesti toate aceste mici detalii cu dragostea ce o porti in suflet si esti capabil sa faci lucruri de care nici nu ti-ai imaginat ca esti in stare, sacrificii, compromisuri, sa (te) daruiesti...

Daca ai pus o astfel de intrebare, fara suparare, inseamna ca iubirea (daca e intradevar iubire, poate fi confundata cu afectiunea (profunda) sau cu atractia fizica) ta este intr-o anumita masura egoista, superficiala, ceea ce duce la concluzia ca NU ESTE IUBIRE. Pentru ca iubirea nu cunoaste egoismul, gelozia, sentimentul proprietatii si alte asemenea simtaminte omenesti.

Iubirea inseamna atat daruire totala, de buna voie si nesilit de nimeni, cat si respectul de sine, grija fata de propria persoana, propriile sentimente si nevoi, dar intr-un mod cat mai lipsit de egoism posibil.

Iubirea e o gratie divina, nu ceva omenesc, si trebuie sa fii un om si ceva ca sa o poti simti in toate sensurile si profunzimile sale. Doar daca simti asa, poti spne intradevar ca iubesti. In caz contrar... je suis desole, madam...

Ti-as sugera sa nu te casatoresti cu un astfel de om daca ai acum alegerea/posibilitatea de a o face. Nu pana nu poti sa ii oferi atat lui cat si copilului lui toata atentia si caldura de care au nevoie.

Copilul tot copil ramane, indiferent al cui ar fi, ca are o familie sau nu, ca e cuminte, inteligent etc. E un suflet inocent si nu ai voie sa il atingi cu egoismul tau de a-ti dori tie binele, fara sa te gandesti la ceilalti doi de langa tine...
whisperer
Postat pe 9 Decembrie 2013 21:00
iubirea primeaza si atunci nu mai conteaza daca are copil, casa sau...ochelari.
cercelmarilena
Postat pe 10 Decembrie 2013 02:31
Nu se poate da un raspuns universal valabil. In primul rand depinde de barbatul acela, daca mai are sentimente pentru fosta nevasta, daca au educat copilul, daca stie sa raspunda nevoilor actualei femei din viata lui, pentru ca sa te trezesti intro relatie din asta in care el mai suspina dupa fosta, in care aia il jumuleste de o gramada de bani, in care copilul vine si te face in tot felul si tatal spune ca :uite ce inteligent e...si alte chestii de astea....mai bine singura si linistita. Si nu e vorba de egoism sau ca nu ai iubi un copil, pur si simplu e vorba de faptul ca o viata ai si aceea trebuie sa o traiesti cum simti tu ca poti, nu cum cred altii ca trebuie! Fiecare stie daca vrea sa fie calcata in picioare, daca vrea sa fie respectata si iubita, daca vrea sa aiba viata ei, fara o alta "fosta" care se baga mereu si mereu in virtutea faptului ca au un plod, daca vrea sa fie rasfatata fara sa i se para ca nu merita etc. Deci eu zic ca e o alegere personala, in functie de experientele din trecut, din prezent, depinde de cat de mult te cunosti si stii la ce te poti inhama sau la ce nu....asa ca va rog, nu mai judecati pe nimeni, pentru ca nu asta e scopul acestui forum, sa ne jignim sau sa scoatem ce e mai rau din noi ( unii au reusit si asta). Scopul e sa ne dam cu parerea si fiecare sa invete ce crede ca are de invatat din experienta altora! " Nu va injugati la un jug nepotrivit!" Succes si fiti mai buni, macar la sfarsit de an! Doamne, iarta-ne si invata-ne sa iertam!
calla
Postat pe 10 Decembrie 2013 22:28
Calla, poate Doamne Doamne al tau te-ar ajuta sa "fii mai buna" daca ai evita exprimari gen "in virtutea faptului ca au un plod." PLODUL a fost acolo inaintea lui pisi care miorlaie ca nu ii convine - si dreptul lui de a avea parinti e, sau ar trebui sa fie pentru orice adult intreg la cap, incontestabil. Sigur ca poti sa alegi daca vrei situatia asta, dar asta inainte sa incepi o relatie cu tat-su. Nu incepi o relatie si dupa aia zbieri ca sa dispara copilul. Well - stiai dinainte in ce te bagi, nu???
quasaria
Postat pe 10 Decembrie 2013 22:57
Draga quasaria! Vezi tu, cum am spus fiecare stie situatia in care a fost si de ce a fost imposibil sa continue o relatie cu un barbat cu copil/copii. Majoritatea barbatilor nu mai stiu sa implineasca nevoile unei femei ( si nu vorbim de o pisi !!! ) nici macar cand sunt ei doi, dar cand mai e si un copil si o fosta de care nu s-a desprins emotional sau care e o femeie fara caracter, e un dezastru. Eu despre acest tip de persoane am adus discutia. Exprimarea mea a fost, zic eu, in limitele bunului-simt, fatza de alte exprimari de pe aici. Dar eu nu comentez de ce unii au asemenea comportamente, adica nu stiu ( si nu ma intereseaza) ce frustrari si necazuri nerezolvate au si refuleaza aici. Eu doar am sugerat, nu am impus, sa incercati sa nu va mai jigniti atat de greu. Sa incercati sa fiti mai ingaduitoare, sa va exersati autocontrolul! Pentru ca daca noi nu incercam sa ne exersam crestinismul din noi, poate ca am pierdut ceva f important pe drum... si mai ales ca e sfarsit de an si vine Craciunul, care ar trebui sa ne aduca aminte despre Domnul Isus, despre iertare, despre schimbare, despre cercetare launtrica. Daca pentru unii e doar Mos Craciun si petreceri, atunci poate ca vorbim degeaba despre iertare si despre a fi mai buni MACAR ACUM, daca in rest ne complacem in ignoranta si rautati... Scopul meu nu e sa atac pe nimeni personal, pur si simplu am simtit nevoia sa trag un semnal de alarma! Cine vrea sa il inteleaga si va fi indemnat la cercetare interioara inseamna ca a inteles ceva, cine nu...NU!
calla
Postat pe 11 Decembrie 2013 20:07
din ppunctul asta de vedere ai dreptate, cind barbatul e habar n-are cum sa se poarte cu o femeie, bineinteles ca ti se pune pe copil, soacra, pisica si vecinul de la sase... ideea e sa fii suficient de rationala sa te dai un pas in spate si sa constati problema reala. Problema reala NU e copilul....
quasaria
Postat pe 11 Decembrie 2013 20:22
sunt deja casatorita cu un astfel de barbat .datorita faptului ca are acest copil nu stiu cum sa procedez. .sunt ne bagata in seama .ce sa fac
garbo_394114
Postat pe 27 Decembrie 2013 14:19
Buna tuturor si La Multi Ani pentru Noul an! Am citit cu interes comenturile voastre, si multe dintre raspunsurile voastre mi-au placut, special CALLA si WHISPERER, ati atins anumite puncte care trebuie sa tinem cont cand suntem intr-o astfel de relatie. Va pot spune din prisma mea ma aflu intr-o astfel de relatie; Toate bune si frumoase dupa 4 ani de plata pensiei, imi spune, copilul are nevoie si de tata, impins de parintii lui sa aibe parte de nepot; Noi aveam planuri de nunta si sa avem si noi copiii nostrii. Nu am nimic impotriva, iubesc enorm copii, dar ma simt data la o parte si toate planurile s-au spulberat. Binenteles copiii nostrii va avea un frate, daca nu avea mama, l-as primii cu mare drag, Ma doare, va tine legatura mereu cu mama lui, ( copilul va creste, va venii mereu la usa, va suna mereu ca are nevoie de bani sau ajutor, va da raportul mamei lui ce este in familia noastra si va fi gelos pe copiii nostrii) cu toate ca nu sunt sanse sa fiu din nou impreuna; Un copil uneste mult o familie, Sunt constienta ca voi fi pe locul 3, iar daca acceptam o astfel de realatie, vor fi si bune si rele; Insa sa fi impacata cu tine sufleteste, daca asta iti doresti cu adevarat. Va doresc numai bine.......
neli18
Postat pe 11 Februarie 2014 13:16
Daca iubesti un om il accepti cu copi si cu familia sa. Daca nu suporti copilul sau atunci nu cred ca acel om e pentru tine. Tu poti sa te straduiesti sa te apropii de copil, sa ii explici ca poate avea incredere in tine, ca nu vrei si nu vei reusi nicicum sa o inlocuiesti pe mama lui, dar estri dispusa sa ii ofera dragostea si intelegerea ta oricand. Ca incerci sa ii fi prietena si macar putin din ce inseamna mama pentru ca ti mult la tatal sau si vrei sa fiti toti fericiti. Exploca-i simplu dar trateaza-l ca pe un egal de-al sau si vei veeda ca cu bkandete si intelegere vei obtine imposibilul. Daca imi e dat sa raman cu un barbat care are deja un copil voi observa pe parcurs, insa un copil oriunde si oricum a fost conceput e un dar, si astfel cred ca merita tot ce e mai bun. Fi inteleapta, folosesteti discernamantul si blandetea si cauta solutii, daca vei veeda ca apar tot felul de piedici si nu puteti fi toti fericiti impreuna inseamna ca nue pt tine si trebuie sa cauti in alta parte fericirea ta, iar tatal sau iubitul tau in alta parte.
garbo_395055
Postat pe 12 Martie 2014 15:55
In nici un caz! In primul rand nu as incepe o relatie cu un barbat care are un copil dintr-o alta relatie, indiferent de natura ei (casnicie/relatie amoroasa/relatie pasagera) si cu atat mai mult nu ar fi vorba nici de casatorie.
Spun asta pt ca imi doresc sa FIU UNICA in sufletul lui, fara sa-l impart cu nimeni altcineva, fie si un copil. ACEL COPIL NU ESTE PARTE DIN MINE, rod al iubirii dintre mine si el, fiind mereu o parte dintr-o alta femeie cu care el s-a iubit candva si in veci nu as putea accepta asa ceva. As fi prea geloasa sa stiu ca acel copil e bucatica dintr-o femeie din trecutul lui, cred ca as ura de moarte acel copil, sa stiu ca fiecare revedere cu copilul ii va aminti de fosta. Daca ar fi copilul nostru, n-as mai simti aceeasi ura, asta pt faptul ca acel copil ar fi rodul iubirii noastre......
Pretexte de genul "vai, cum poti fi geloasa pe un copil???" ma lasa rece....E AL MEU CUMVA??? Barbatul de langa mine s-a iubit cu mine de a rezultat acel copil??? NUUUUUUUUUUU! Atunci n-are ce cauta bastradul unei tarfe cu care s-a culcat el, in viata mea...simplu: ori eu, ori nimic!
garbo_385448
Postat pe 6 Mai 2014 16:32
448 si daca " tarfa " aia i-a fost sotie ? Tot asa ai cataloga-o ?
Rotty
Postat pe 6 Mai 2014 16:58
pe alte topicuri afirmi acum ".....dupa despartire fiecare e liber sa fie cu cine vrea, poate sa-si gaseasca si un harem!"....toti sa stea si sa te astepte pe tine, nu cumva?? dupa tine potopul! ce nesimtiti barbatii astia care indraznesc sa se casatoreasca si sa aiba copii inainte sa te cunoasca pe tine!!!!
Mai nu stiu cand te plangeai ca deja erai intr-o relatie de asta...... te plangeai de fiica prietenului tau, acu ti-ai adus aminte ca nici nu ai incepe o asa relatie?

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/18424/Cum-sa-fac.html

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/18428/Gelozie-fata-de-copilul-lui-facut-cu-alta-femeie.html

Sa intelegem ca nu ti-au iesit socotelile si nu ti-a mai facut acte pe casa si i-a facut fetei?



edelweiss_3881
Postat pe 6 Mai 2014 20:08
eiiiiiiiii..mi-ai luat/o inainte!!! iar o ia de la capat!!!repetir...
ladyDY
Postat pe 6 Mai 2014 20:09
era saraca asa de inversunata de era ring de box pe aici pe forum
edelweiss_3881
Postat pe 6 Mai 2014 20:13
Dar de vorbe " grele " tot nu s-a lasat. La cat de inversunata e pe biata mama , pare-se ca nu-i prea roz situatia.
Rotty
Postat pe 6 Mai 2014 20:17
de unde roz ca vede numai negru din fabricatie
edelweiss_3881
Postat pe 6 Mai 2014 20:20
Rotty
Postat pe 6 Mai 2014 20:20


pe mine ma oboseste deja muierea asta, zau... ! parca a mai fost discutia asta pe forum... ce s-a intamplat, a :inverzit" din nou si in primavara asta ? am vazut ca e o intrebare in titlul topicului si eu raspund scurt: pleaca si lasa-i pe tatal si pe fica lui sa-si vada de viata lor ! tu nu-i vrei ? nici ei nu au nevoie de tine ! pa !
barboneli
Postat pe 6 Mai 2014 20:46
Buna , sunt si eu casatorita de 4 ani cu un bărbat care are un băiat din fosta căsătorie eu am doua fete , din păcate amândoi am trecut prin aceleași probleme " foști au gasit alte persoane" in fine asta e , ce vreau sa subliniez e faptul ca băiatul locuiește la noi si nu la mama lui deoarece nu se înțelege prea bine cu tatăl vitreg , la noi pana in prezent e totul ok si nu vad de ce ar trebui copii sa sufere pt greselile părinților . Toți meritam o a doua șansa in viata.
garbo015769
Postat pe 7 Mai 2014 16:20


corect si pios spus.
si femeia asta care a deschis topicul vrea si... asta mai vedem noi, deci vrea a doaua sansa in viata. dar ea o vrea fara biata fetita care nu are nici o vina.
asa ca eu zic in continuare pana raspoimaine... ca ea nu merita a doua sansa. la femeia care a deschis topicul ma refer.
barboneli
Postat pe 7 Mai 2014 16:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog ! 20 De la: AlexandrWho 23 Ianuarie 2016 17:37
Ce sa fac, sa il mai astept sau ... ? 5 De la: preciouss 15 Mai 2010 19:19
Minciuna si tradarea intr-o relatie 27 De la: Dor_marunt 16 Martie 2010 18:55
cosmetice 1 De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29
Silicoane 3 De la: b727ana 19 Iulie 2012 17:42
Setari Cookie-uri