ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Dureri de glezna

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 


BUNA SEARA
,AS VREA SA MA AJUTATI:AM PLATFUS,BOLTA PRABUSITA,AM 59 DE ANI,AM LUCRAT CA SI ASISTENTA[MAI LUCREZ INCA]!AM TALONETE DIGITALE DIN 2009,DAR NU MI-AU PUS PERNITA,NUMAI DE ANUL TRECUT MI-A DAT ORTOPEDUL NR DE PERNUTA CE TREBUIE SA-L PORT!!DA,PORT DE 1 AN,INSA,TOT MA DOR GLEZNELE FFF RAU DE 3 ZILE,CRED CA AM FACUT SI UN PUSEU REUMATIC LA GLEZNA STG,ASA AM FACUT SI IN TOAMNA TRECUTA!!DL DR,MI-A SPUS,SA TIN PRISNITE CU RIVANOL,DA,AM TINUT,AM LUAT SI TB ANTIINFLAMATOARE,DAR,AS VREA SA MA AJUTATI,POATE ESTE CEVA CEEA CE NU STIU EU!!ACUM 1 LUNA,AM FACUT SI PROCEDURI REUMATICE,CE-I DREPT,INCA,ANUL ACESTA,NU MI-AM LUAT =CO=,MA SIMT FFF OBOSITA,SI,DAK AM MUNCIT PE-ACASA MAI MULT,ADK AM STAT IN PICIOARE MAI MULT,VAD CA AM DURERI,CHIAR ARSURI LA GLEZNA STG ACUMA!!DA,AM PROBL SI CU COLOANA,AM MULTIPLE HERNIUTE DE DISC,AM SPONDILOZA CERVICALA FFFF URATA,SI TOATA COLOANA PLINA DE CIOCURI,IAR LA CEAFA,UNUL FFF URAT,AM FAC TOMOGRAFIE,TEMANDU-MA SA NU AM HERNIE CERVICALA,DAR,NU,NU AM,AM FOST LA NEUROCHIRURG,SI PTR CA AVEAM CELE 3 DEGETE DE LA AMBELE MAINI AMORTITE,AM FACUT=ELECTROMIOGRAMA=SI.....AVEAM PROBL K NERVUL ULNAR,M-AM OPERAT LA AMBELE MAINI,PE RAND[STENOZA DE CANAL CARPIAN].....DA AM MUNCIT DIN GREU,DE 43 DE ANI CA SI ASISTENTA,PRIN MULTE SECTII UNDE TREBUIA SA STAU MULT IN PICIOARE!!......CRED CA V-AM PLICTISIT CU AMANUNTELE VIETII MELE,DE SANATATE!DUMNEZEU SA SE INDURE DE MINE SI DE TOTI BOLNAVII,DAR MA DOR RAU =PLANTELE=DE LA AMBELE PICIOARE,MA INJUNGHIE,MA ARD.CE SA MAI FAC?MAINE SUNT DE GARDA SI-AM SA MAI MERG DIN NOU LA ORTOPED!!VA MULTUMESC MULT!!


  citeaza   raspunde

Mai bine la neurochirurg. Durerile pot fi de la platfus, dar arsurile sigur sunt de la ''herniuţe''. Fă-ţi un RMN! Şi odihnă... :)
  citeaza   raspunde

sunt prea multe si prea grave problemele cu care te confrunti , nu ai putea sa te internezi un timp ....? stiu ca este greu de luat o astfel de decizie dar cred ca nu ai alta solutie mai ales ca nu poti lua concediul de odihna , sa mergi intr-un sanatoriu balnear , iti recomand , Mangalia sau Techirghiol ! multa sanatate !
  citeaza   raspunde

cum te mai simti tot asa de rau , ai incercat ceva sa faci pentru tine si imbunatatirea starii tale de sanatate ... ?
  citeaza   raspunde

? Iarasi spital / sanatoriu ?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: