ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sarcina la 40 ani si grupa de singe rh negativ

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

am 40 de ani si mias dori al doilea copil e un risc, tinand cont ca eu si sotul avem grupa de sange RH negativ?????????????
  citeaza   raspunde

ai un raspuns la intrebarea postata la intrebari ! succes !
  citeaza   raspunde

esti la o varsta....frumoasa.....dar trebuie sa iei in calcul niste variante.....riscul este destul de rdidicat sa faci un bebe cu sdr DOWN.........sau AUTISM........asta nu inseamna ca neaparat asa se va intampla...........fa-ti niste analize pt sarcina complete.......ia acid folic...inainte cu cel putin1 luna de a ramana insarcinata si discuta serios cu un ginecolog bun ...despre acest subiect delicat....iti doresc mult noroc....si sa auzim de bine
  citeaza   raspunde

multumesc din suflet pt sfat. astept cu nerabdeare si alte sfaturi.
  citeaza   raspunde

pe langa riscurile datorita varstei tale te-ai gandit la faptul ca copilasul va mosteni acest rh negativ si daca se va casatori cu cineva care are rh pozitiv va avea mari probleme sa aiba o sarcina viabila , in plus riscul de-alungul intregii vietii in cazul unei transfuzii gresite; operatii sau daca are nevoie de un transplant etc.. astepti sa ti se spuna da este ok ? si ... ce se intampla cu copilul mai departe ....????.
  citeaza   raspunde

Este adevarat ca exista riscuri mari,dar daca iti doresti cu adevarat un copil ,asa cum mi-am dorit eu,il poti avea.Si mie mi-a fost teama ca pot sa nasc un copil cu probleme mai ales ca eu am Rh negativ si sotul meu pozitiv,dar mi-am infrant aceste temeri si am incercat.Am avut norocul si sansa sa intalnesc un doctor minunat,un profesionist care m-a monitorizat pe parcursul sarcinii si acum am 45 ani si o fetita sanatoasa care are 4 ani si jumatate.Am nascut-o la 40 ani si 9 luni.
Am facut toate analizele care mi le-a recomandat doctorul ginecolog si anume:analize de sange si cele specifice,consult la un doctor in genetica si apoi am ,,demarat" conceperea copilului.
Dupa ce am ramas insarcinata am continuat cu analize,teste,ecografii si in primul trimestru am facut si amniocenteza.
Deci,in concluzie se poate.
Mult succes si sa auzim numai vesti bune!!!!
  citeaza   raspunde

Am uitat sa-ti mai spun ceva important,fetita mea s-a nascut cu Rh pozitiv.A luat Rh-ul sotului meu.
Daca ai intrebari si am cum sa te ajut,apeleaza cu incredere.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: